Koliko otprilike iznosi trenutni dug? Da li je samo ostao dug prema poreznoj ili je ostalo jos nesto sa strane?super je napisao/la:imali smo dug prema jednoj banci iz ranijeg perioda,rjesenoAsharaK je napisao/la:Kakva presuda, o cemu se radi?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: FK Željezničar
super je napisao/la:![]()
konacno:mersin duzan da uplati u roku 14 dana 800k km ili ce biti izbacen od strane turskog saveza iz svih takmicenja druga dobra:danas rjesena sudska presuda od 25k km(banka je u pitanju),svaka cast upravi na celu sa direktorom Siljkom i pravnom sluzbom na celu sa Amarom(ne Osimom
) na dosada uradjenim stvarima

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
amaw i siljak kradu pare i mazu nam ocisuper je napisao/la:![]()
konacno:mersin duzan da uplati u roku 14 dana 800k km ili ce biti izbacen od strane turskog saveza iz svih takmicenja druga dobra:danas rjesena sudska presuda od 25k km(banka je u pitanju),svaka cast upravi na celu sa direktorom Siljkom i pravnom sluzbom na celu sa Amarom(ne Osimom

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Te su pare odavno vec potrosene
Onda se možemo ponovo zadužiti.lafomamone je napisao/la:Te su pare odavno vec potrosene
I sa manje para smo osvajali titule

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
vjeruj mi ako hoces al nije ni marka od ovih para potrosenalafomamone je napisao/la:Te su pare odavno vec potrosene
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Re: Odg: FK Željezničar
Zbog čega smo bili dužni ? I zar nije veća cifra od Mersina zbog kamata ?super je napisao/la:![]()
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 04 nov 2014, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Too super legendo naša..
Mustuluk je ovo,a ovim turvima-.urcima nikad vise u posao ulazit..mamu im lopovsku..
Al mozda je ovako ispalo i bolje,pare bi se trosile i otisle da su na rate bile ovako dodatna inekcija pred zimu,sto znaci da nece biti hladno kod nas
Samo nastaviti u djecu ulagati oni su BUDUCNOST!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mustuluk je ovo,a ovim turvima-.urcima nikad vise u posao ulazit..mamu im lopovsku..
Al mozda je ovako ispalo i bolje,pare bi se trosile i otisle da su na rate bile ovako dodatna inekcija pred zimu,sto znaci da nece biti hladno kod nas

Samo nastaviti u djecu ulagati oni su BUDUCNOST!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Čuj, on zna da su pare potrošene, jadi moji..
Supr hvala na lijepim vijestima....Napokon Mersin da poravna račune..
OOOOOo Turci...nevjerovatno koliko su mi ti ljudi omrzli nakon ovog sa Šehom
Prvo ono sa Hasagićem, sad taj dug prema banci..znači ukupna dugovanja polako ali sigurno se tope.

OOOOOo Turci...nevjerovatno koliko su mi ti ljudi omrzli nakon ovog sa Šehom
Prvo ono sa Hasagićem, sad taj dug prema banci..znači ukupna dugovanja polako ali sigurno se tope.
mersina nam duguje vise od 800.000KM, mislim oko 1 milion i nesto ? zasto 800?super je napisao/la:![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mersin-d ... iji/144660" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Fino se mi tjesimo te nas jedva uzeli te nisu nesto bolji od nas a evo vec 2 sezona bez trofeja bez pobjede nad pitarima .Ok vracaju se dugovi podmladjuje se ekipa ali dokad.Sta ce bit ako iduce sezone nebude trofeja nebude pobjede na derbiju nebude extra kvalitetnih igraca jer gledat Bucana ovoliko dugo je provokativno.Amar galami na Adzema vrlo nekulturno ako mu ima sta rec pa reci na samo mojne onako ofirno pred onolikim navijacima.Ako si gazda pa nisi krkan.
-
- Kontakt:
Da ne komentarisem proslu utakmicu dzaba, sve je receno.Ima se tu cega dodati ali bilo proslo, bolji pobijedio .
Super haveru hvala tebi na informacijama, obradovo si me k'o niko.Evo i ss je objavio, nadam se da ce pare leci, kakva ce to injekcija biti za nas, samo jako!!! Zna li neko ima li kakvih zainteresovanih za ove nase mlade, pratil ih neko? Momci su vec veliki igraci.
Super haveru hvala tebi na informacijama, obradovo si me k'o niko.Evo i ss je objavio, nadam se da ce pare leci, kakva ce to injekcija biti za nas, samo jako!!! Zna li neko ima li kakvih zainteresovanih za ove nase mlade, pratil ih neko? Momci su vec veliki igraci.

Željo će se i dalje voljeti.Alipasino je napisao/la:Sta ce bit ako iduce sezone nebude trofeja nebude pobjede na derbiju nebude extra kvalitetnih igraca
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
83 godine star klub, sa smo gledali kao Alipašino, trebali smo osvojiti najmanje 83 titule.Virtu4l je napisao/la:Željo će se i dalje voljeti.Alipasino je napisao/la:Sta ce bit ako iduce sezone nebude trofeja nebude pobjede na derbiju nebude extra kvalitetnih igraca
Željo je Željo i kad ima para i kad nema para, i kad ima titule i kad nema titule.
Sarajevo je Sarajevo, i kad nema titule... i kad nema titule

Nadam se da si pogrešan broj pritisnuo
fczeljo je napisao/la:83 godine star klub, sa smo gledali kao Alipašino, trebali smo osvojiti najmanje 83 titule.Virtu4l je napisao/la:Željo će se i dalje voljeti.Alipasino je napisao/la:Sta ce bit ako iduce sezone nebude trofeja nebude pobjede na derbiju nebude extra kvalitetnih igraca
Željo je Željo i kad ima para i kad nema para, i kad ima titule i kad nema titule.
Sarajevo je Sarajevo, i kad nema titule... i kad nema titule![]()
![]()

zar nisi pisao da je Amar pokrao ove pare i da nikad necemo dobiti? jel ibrakovicu ?lafomamone je napisao/la:Te su pare odavno vec potrosene

Imam neki osjecaj da ce ovo biti najluđa sezona do sada, kada na kraju kone budu iza nas, naravno bez titule pored svih para i "igracina" sto imaju. Ne kazem da cemo mi osvojit titulu, ali ce oni biti iza nas u svakom slucaju !
A onda ce Ibrakovic i Selimovic naci adekvatne argumente i razloge, a svi znamo da ce u fokusu biti FK Zeljeznicar.
A onda ce Ibrakovic i Selimovic naci adekvatne argumente i razloge, a svi znamo da ce u fokusu biti FK Zeljeznicar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svaka cast upravi na svemu sto rade...malo po malo dugovi se vracaju i fino smo dosad vratili duga
ako dodju pare od mersina vratiti dio duga a jedan dio usmjeriti na dobrog,kvalitetnog igraca 

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 12 gostiju.