kad vec mi nemamo nikakvih sansi drago mi je da to bude ZeljoMukiol je napisao/la:Eto ga prvi smo...dupla kruna aBd
sretno do kraja sezone
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kad vec mi nemamo nikakvih sansi drago mi je da to bude ZeljoMukiol je napisao/la:Eto ga prvi smo...dupla kruna aBd
Kralju, Željo je imao desetak izglednih prilika, gdje su vile spasile Travničane... Od toga prečka, pa stativa...chiaretto je napisao/la:Dali nam se to smijesi dupla kruna? Nije mi jasno kako su se igrači opustili ovako ili je to umor neki jer igraju na dva fronta, u kupu i ligi, mada nije to sad nešto toliko strašno ima klubova koji igraju više frontova... Traljava igra brate protiv Slavije, sad i protiv Travnika, to se vidi i po Osimovim izjavama, al eto dobro je dok se osvajaju bodovi...
salalaalal zeljeznicar, sampione sampione,Hamo je napisao/la:koja se pjesma pusti kada ŽELjO POSTIGNE gol na GRBAVICI dali je to novija verzija himne ali opet mi nešto neliči ni na tu novu verzijuZna li iko dali ima na internetu ta pjesma odlicna je
imal igdje na internetu da se skinetheM87 je napisao/la:salalaalal zeljeznicar, sampione sampione,Hamo je napisao/la:koja se pjesma pusti kada ŽELjO POSTIGNE gol na GRBAVICI dali je to novija verzija himne ali opet mi nešto neliči ni na tu novu verzijuZna li iko dali ima na internetu ta pjesma odlicna je
![]()
![]()
![]()
Samo Avdukic? Po mojim informacijama trebao onemoguciti da ne igraju jedan odbrambeni i jedan napadac. Lose odradjen posao od strane N.B. Vjerovatno ce to srediti na samoj utakmici u Prijedoru sa crvenim kartonima ili ce se u toku ove sedmice ta dva igraca "slucajno" povrijediti na treningu.gogineman je napisao/la:Znaci ne vjerujem, ugl Zeljo je dansa platio sudiji da Asmir Avdukic(Golman Rudar-a) dobije TRECI ZUTI ....i naravno DOBIO JE da ne moze da brani protiv Zelje...............ma daaaaj!
i vi da se izvucete, a hocete sigurnoharry_90 je napisao/la:Cestitke Zelji na pobjedi i na prvom mjestu,vratili ste se gdje i trebate da budete,puno srece do kraja prvenstva da odrzite to 1 mjesto.
ne znam, potrazim pa ti javimHamo je napisao/la:imal igdje na internetu da se skinetheM87 je napisao/la:salalaalal zeljeznicar, sampione sampione,Hamo je napisao/la:koja se pjesma pusti kada ŽELjO POSTIGNE gol na GRBAVICI dali je to novija verzija himne ali opet mi nešto neliči ni na tu novu verzijuZna li iko dali ima na internetu ta pjesma odlicna je
![]()
![]()
![]()
PREJAKA JE
gogineman je napisao/la:Ovu informaciju sam dobio iz "prve ruke" prije nego sto je utakmica pocela, vjerujte mi nije laz 100%, ako niste znali Avdukic je sigurno jedan od najboljih golmana u Pl trenutno....bez rasprave, covjek brani skoro nemoguce, to mogu potvrditi svi oni koji su ga gledali na golu ove sezone...Zeljo osvaja ove sezone 100%....al kakve se sve stvari desavaju pa ovo je smijesno![]()
Znaci igram x2 na Zelju....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.