FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hilmo » 04 apr 2010, 11:07

Mukiol je napisao/la:Eto ga prvi smo...dupla kruna aBd :D
kad vec mi nemamo nikakvih sansi drago mi je da to bude Zeljo
sretno do kraja sezone

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 apr 2010, 11:18

chiaretto je napisao/la:Dali nam se to smijesi dupla kruna? Nije mi jasno kako su se igrači opustili ovako ili je to umor neki jer igraju na dva fronta, u kupu i ligi, mada nije to sad nešto toliko strašno ima klubova koji igraju više frontova... Traljava igra brate protiv Slavije, sad i protiv Travnika, to se vidi i po Osimovim izjavama, al eto dobro je dok se osvajaju bodovi...
Kralju, Željo je imao desetak izglednih prilika, gdje su vile spasile Travničane... Od toga prečka, pa stativa...

I onda dva gola, moglo je biti i više golova u mreži travnika.

Neki prvotimci su se odmarali. Ja ipak mislim da je Željo igrao dobro, posebno u drugom poluvremenu, primjeti se da Željo ima raznovrsnu igru, ne igra klasično po bokovima na ubačaje i te fazone, ima tu stvarno dobrih ideja i akcija.

Po mom Mišljenju, Višća je igrač kojeg je teško zadržati... za njega nema izgubljene lopte. Bekrić ima pasove za englesku ligu... Imao je nekoliko sjajnih dubinskih lopti...

Ćulum, najbolji u ligi na svojoj poziciji, sjajan je.

Amar Osim, najbolji trener u ligi, njegova taktika je nerješiva enigma za ostale trenere u PL BiH. Jednostavno imam minimalnu strepnju od gostovanja u Prijedoru, jer sam uvjeren da trener Rudara nema dovoljno mudrosti da bi nadmudrio Amara, a igrači su fizički najspremniji u ligi...daleko najspremniji...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 04 apr 2010, 11:25

ja mislim da nema utakmice u kojoj nismo dali go pred kraj, sto dokazuje da smo fizicki prejaki i u prijedoru se mozemo nadat bodovima
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 04 apr 2010, 11:25

Sada u Prijedoru treba odigrati dobro, samo da ih taj umor ne savlada jer nakon Rudara dolazi Borac. :roll:
× Plava krv ispod koze ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 apr 2010, 11:38

Ne znam cemu zamjerke za bilo kog igraca ako je AMAR taj koji sastavlja tim i IMA rezultate, iskreno ja sam ocekivao da ce mo biti bolji ali ne da ce mo i biti prvi.Najbitnije je da smo pobjedili a to da je neko podbacio ovu utkamicu toga ce biti jos koliko hocete, pa da su i svi zakazali a da smo uzeli utakmicu je li moguce da neko ima neku zamjerku, mnogo jace ekipe i od nase ne mogu da odrze kontinuitet dobrih igara i to sa vecim fondom igraca.
Sto se tice ukupnog dojma ja sam sretan ko nije nek se ubije!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 04 apr 2010, 11:40

slika

ovo je trenutno najbitnije
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 04 apr 2010, 12:09

Eto momci,izgotivite se 7 dana,a onda se vracate na drugo mjesto,i tamo ostajete do kraja. :mrgreen:
Treci put castimo

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 04 apr 2010, 12:10

jos nam dolazi borac :mrgreen: :mrgreen:
raspored nije los, imajuci na umu da ce nam neki klubovi mozda htjet pomoci u pohodu na titulu :) tako da ja vec vidim plavi grad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 04 apr 2010, 12:11

sanjao sam bodove iz prijedora, i pobjedu protiv borca

valjda ce se obistiniti :? :D

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 apr 2010, 12:11

koja se pjesma pusti kada ŽELjO POSTIGNE gol na GRBAVICI dali je to novija verzija himne ali opet mi nešto neliči ni na tu novu verziju :?: Zna li iko dali ima na internetu ta pjesma odlicna je :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 04 apr 2010, 12:12

Hamo je napisao/la:koja se pjesma pusti kada ŽELjO POSTIGNE gol na GRBAVICI dali je to novija verzija himne ali opet mi nešto neliči ni na tu novu verziju :?: Zna li iko dali ima na internetu ta pjesma odlicna je :)
salalaalal zeljeznicar, sampione sampione, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 04 apr 2010, 12:19

slika

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 apr 2010, 12:23

theM87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:koja se pjesma pusti kada ŽELjO POSTIGNE gol na GRBAVICI dali je to novija verzija himne ali opet mi nešto neliči ni na tu novu verziju :?: Zna li iko dali ima na internetu ta pjesma odlicna je :)
salalaalal zeljeznicar, sampione sampione, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
imal igdje na internetu da se skine :?: PREJAKA JE
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2010, 12:23

gogineman je napisao/la:Znaci ne vjerujem, ugl Zeljo je dansa platio sudiji da Asmir Avdukic(Golman Rudar-a) dobije TRECI ZUTI ....i naravno DOBIO JE da ne moze da brani protiv Zelje...............ma daaaaj! :evil:
Samo Avdukic? Po mojim informacijama trebao onemoguciti da ne igraju jedan odbrambeni i jedan napadac. Lose odradjen posao od strane N.B. Vjerovatno ce to srediti na samoj utakmici u Prijedoru sa crvenim kartonima ili ce se u toku ove sedmice ta dva igraca "slucajno" povrijediti na treningu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 04 apr 2010, 12:31

e moji decki, citam postove i svi nesto komentarisete igru, uz par realnih izuzetaka vecina nesto napada nase igrace i trazi im dlaku u jajetu...uvijek ce biti tipova koji komentarisu igru pojedinaca i prave se veci treneri od Amara i drugih koji su vodili ŽELJU... tako je bilo i sa Zubanovicem "nezna hodati a kamoli voditi loptu" pa kad je donio toliko srece armiji manijaka nije se cuo nijedan komentar...
smijesni su mi ti tipovi ljudi...
A ovi sto misle kako je sve namjesteno - bez komentara
A SAD NESTO O IGRI:
Neću komentarisati pojedince nego kolektiv.
Za mene je normalno da se osjeti pad u igri narocito zbog izostanaka par standardnih igraca... pa tu je i umor jer se igra dosta jakim tempom... a zamislite kako je tim momcima jer se nalaze pred duplom krunom, treba se dosta psihicki raditi sa njima da ne izgore od silne zelje... i meni je licno drago sto su odigrane dvije utakmice slabije kvalitete jer ce ih to trznuti i dati im poleta narocito jer smo iz ove dvije tekme uzeli 6 bodova i zasjeli na prvo mjesto- sto se da budem iskren nisam nadao (jesam to u srcu prizeljkivao) ali jos je dosta bodova u igri i vidjecemo kako ce se razvijati situacija... ako uzmemo rudara bilo kakvom pobjedom i borca 2:0 onda mozemo lakse disati i poceti razmisljati o tituli a prije toga nikako... dobro amar kaze "idemo od utakmice do utakmice"
LIJEP POZDRAV MOJIM MANIJACIMA I SRETAN USKRS I VASKRS SVIMA KOJI GA SLAVE
26.05.2010-TITULA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 apr 2010, 12:34

Cestitke Zelji na pobjedi i na prvom mjestu,vratili ste se gdje i trebate da budete,puno srece do kraja prvenstva da odrzite to 1 mjesto.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 04 apr 2010, 12:49

harry_90 je napisao/la:Cestitke Zelji na pobjedi i na prvom mjestu,vratili ste se gdje i trebate da budete,puno srece do kraja prvenstva da odrzite to 1 mjesto.
i vi da se izvucete, a hocete sigurno
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 04 apr 2010, 12:58

Hamo je napisao/la:
theM87 je napisao/la:
imal igdje na internetu da se skine :?: PREJAKA JE
ne znam, potrazim pa ti javim

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 04 apr 2010, 13:02

Ovu informaciju sam dobio iz "prve ruke" prije nego sto je utakmica pocela, vjerujte mi nije laz 100%, ako niste znali Avdukic je sigurno jedan od najboljih golmana u Pl trenutno....bez rasprave, covjek brani skoro nemoguce, to mogu potvrditi svi oni koji su ga gledali na golu ove sezone...Zeljo osvaja ove sezone 100%....al kakve se sve stvari desavaju pa ovo je smijesno :mrgreen:
Znaci igram x2 na Zelju.... :cry:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 apr 2010, 13:04

gogineman je napisao/la:Ovu informaciju sam dobio iz "prve ruke" prije nego sto je utakmica pocela, vjerujte mi nije laz 100%, ako niste znali Avdukic je sigurno jedan od najboljih golmana u Pl trenutno....bez rasprave, covjek brani skoro nemoguce, to mogu potvrditi svi oni koji su ga gledali na golu ove sezone...Zeljo osvaja ove sezone 100%....al kakve se sve stvari desavaju pa ovo je smijesno :mrgreen:
Znaci igram x2 na Zelju.... :cry:

Javi ti N.B. :DD pa jbt ti si onda utjecajan iz prve ruke dobijas informacije :D
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.