RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvenarmija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvenarmija » 31 jul 2012, 21:04

VELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA
STA NAM RADE OD SVETINJE :cry: , mogao nam ga je uzeti dosad svako,a oni nam mažu oči,fuj :evil:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 31 jul 2012, 21:09

Crvenarmija je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA
STA NAM RADE OD SVETINJE :cry: , mogao nam ga je uzeti dosad svako,a oni nam mažu oči,fuj :evil:
ma sad je problem ako i ostali ugovori nisu ovjereni. :evil:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 31 jul 2012, 21:18

samo_lijevo je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:
ma sad je problem ako i ostali ugovori nisu ovjereni. :evil:
vjerujem i u to,a njima vise nista ne vjerujem Dejan Bandović (29) potpisao je danas ugovor sa „Rođenim“. Provjereni čuvar mreže, koji je ponikao u školi fudbala Bubamara, a koju vodi naš proslavljeni fudbaler Predrag Pašić, potpisao je ugovor do juna 2013. godine evo sta su rekli tada.jadni mi ko nam sjedi u upravi i kako lažu. :cry:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 31 jul 2012, 21:19

Je li vas Hamzabegovic ovo napustio???Vidio sam ga danas u Sanskom Mostu. :roll: :roll:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 31 jul 2012, 21:25

Prohujalo s vihorom :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 31 jul 2012, 22:17

HzSM je napisao/la:Je li vas Hamzabegovic ovo napustio???Vidio sam ga danas u Sanskom Mostu. :roll: :roll:
moguće i to.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 jul 2012, 23:09

Dva tipa Tana i Mrkva sp.rci.se onu neku pozitivnu atmosferu koja kao da je malo bila i na pomolu. NIsam im vjerovao nikada a sada ne pogotovo. Sve dok ne objave kopije ugovora ovjerenih u savezu skenirane na oficijalnoj polazim da sve sto zinu lazu !!

Sada je samo veliko kvescion koliko ce Dzafa izdurati. Stavljam 500 kerma negdje do zime maksimalno a onda dolazi Zaim i cijeli kolaz se poslozio.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 avg 2012, 02:07

MostaracVelezovac je napisao/la:
WOW!!! :o :o :o

Ne znam bi li se smijo il plako. :(
Vidis Mostarac da sam bio u pravu ;) Ja jos od zimus kukam i dizem hampu na sva zvona da otvorim raji oci sta se sve radi u klubu,a ti si me nekada znao i napasti,uglavnom nisi htijeo cuti takvo nesto(ali znam da je od pravog velezovca a koji nije dovoljno informisan pa se nisam naljutio ;) ) .Srozavali su klub svojim radom raznorazni direktorcici,predsjednici UO,treneri...evo 20 godina,a srozavanje kluba se i dalje nastavlja,pa dokle vise.(upravo ovakav neodgovoran i aljkav rad je direktno srozavanje kluba,kako drugacije okarakterisati ovo sranje ) :evil:
Hoce li se Mrle i Tana oglasiti opet po ovom pitanju,eto nekidan opet rekose supljak da je Bandovic pod ugovorom i da ne moze ici :shock: ,eto sad svi vidimo kakav je bio ugovor.Nista vise ne vjerujem dok ne vidim crno na bijelo,mogu oni pricati sta god hoce :(
Dobro kaze Travnican,zalosno je na sta je Velez spao,a to je sve zaslugom ovakvog debilnog rada u klubu u ovom poslijeratnom periodu :evil: :oops:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 01 avg 2012, 02:27

Demić: Ekipa je prepuna potencijala

Rijad Demić ponikao je u Veležu i već nekoliko sezona jedan je od važnijih igrača u timu. Sezona koja je pred „Rođenim“ pred njega je stavila visoke zahtjeve. U mladoj ekipi pripada krugu onih igrača koji su iskusniji od ostalih i sigurno da će podnijeti najveći teret. Ipak, vezista „Rođenih“ spremno prihvata odgovornost:

- Apsolutno sam svjestan da se od mene i nas nekoliko starijih očekuje da budemo kako se to kaže „motorni“ igrači Veleža. Tako to i treba da bude. Kada sam ja u pitanju, osjećam se odlično fizički pripremljen, a kroz razgovor sa trenerima i maksimalno koncentrisan za predstojeću sezonu, kaže na početku razgovora Demić.

Pripremne utakmice profilirale su ga među one koji su najbliži startnoj jedanaestorki. Demić o tome ima nedvosmisleno mišljenje:

- Treneri su ti koji određuju sastav i koji uostalom i odgovaraju najviše za rezultat. Zbog toga prepustimo to njima. Naravno da i ja, kao i svaki igrač želim početi, biti starter, ali opet kažem imamo dovoljno jaku konkurenciju, kaže Demić i podcrtava jedno ime:

- Mislim da je najveće otkrovljenje priprema moj saigrač Nedžad Serdarević. To je „paklen“ igrač, koji je opet onaj stari kakvog se svi sjećamo, a to je jedan veliki dobitak za ekipu. Uostalom sve će te vidjeti vrlo brzo, prvenstvo je za nekoliko dana.

Koliko može Velež u prvenstvu? Mnogi se prisjećaju kada je prije nekoliko godina jedna vrlo mlada postava startala u prvenstvu. Bila je to turbulentna sezona.

- Ma to se ne može ni porediti. Na stranu potencijal igrača koji je i tada postojao i koji možda da je imao adekvatne uslove postigao bi još veće rezulate, ali klub je sada neuporedivo stabilniji, stručni rad na izuzetnom nivou. Jednostavno ono i sadašnje vrijeme se može porediti samo po potencijalu igrača. Danas ih ima dosta u ovoj ekipi. Mnogo je mladih igrača. Uostalom i ja imam 23 godine, pa sam eto u krugu onih iskusnijih. Uvjeren sam da ćemo biti iznenađenje sezone. Imamo kolektivni duh koji je u jačanju, a to je vrlo važno. Naša fizička sprema je na izuzetnom nivou. Pa mi smo u Austriji ravnopravno igrali sa Jilhavom i Hapoelom. Izgubili smo od Čeha jer smo napravili dvije greške, ali ta ista ekipa Jilhave sedam dana kasnije u Pragu je remizirala sa Slavijom. Ponavljam trčali smo i taktički igrali ravnopravno sa ekipama iz liga sa znatno većim rejtingom, a to je dobar pokazatelj da možemo jako puno, naglašava Demić, ali i apeluje:

- Želio bih malo strpljenja od navijača, jer ne znači sada da ako krenemo rastrčano i agresivno da ćemo protivniku utrpati pet komada. Kamo sreće, pa svi bi uživali u tome. Međutim, bitna je pobjeda. Treba vremena za sve, ali pogledajte ovaj Velež, pa njega čine u najvećem broju njegova djeca, a i ovi momci koji nisu ponikli u Veležu su također mladi momci željni dokazivanja, razmišlja Demić.

Mladi fudbaler Veleža u novu sezonu ulazi evidentno prepun motiva, ali i mnogo zreliji. Spreman je prihvatiti odgovornost, a takve stvari uvijek raduju svakog trenera. O svojim ambicijama ističe:

- Vrijeme će sve pokazati. Važno je igrati. U prošlosti je bilo svega, ali nećemo se vraćati na to. Imam dvogodišnji ugovor sa Veležom i koncentrisan sam na utakmicu sa Radnikom. Naravno da bih želio probati nešto vani. Inostrani transfer je želja svakog igrača i to je nešto normalno. Međutim, pustimo to sada. Pred nama je novo prvenstvo i treba igrati najbolje što se može. O transferima ćemo ako i kada dođe vrijeme, naglašava Demić.

preuzeto sa: oficijelne

FORZA VELEZ

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 avg 2012, 04:15

Pa dobro, ako je inostranstvo mali izlet do Tuzle necemo uzeti za zlo. Dobar je Riki.
Support Velez, It's logical! ★

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 01 avg 2012, 11:22

Ode i Dejo zvanicno. Nema nam kraja. :twisted:

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 01 avg 2012, 11:36

nonda_83 je napisao/la:Demić: Ekipa je prepuna potencijala

Rijad Demić ponikao je u Veležu i već nekoliko sezona jedan je od važnijih igrača u timu. Sezona koja je pred „Rođenim“ pred njega je stavila visoke zahtjeve. U mladoj ekipi pripada krugu onih igrača koji su iskusniji od ostalih i sigurno da će podnijeti najveći teret. Ipak, vezista „Rođenih“ spremno prihvata odgovornost:

- Apsolutno sam svjestan da se od mene i nas nekoliko starijih očekuje da budemo kako se to kaže „motorni“ igrači Veleža. Tako to i treba da bude. Kada sam ja u pitanju, osjećam se odlično fizički pripremljen, a kroz razgovor sa trenerima i maksimalno koncentrisan za predstojeću sezonu, kaže na početku razgovora Demić.

Pripremne utakmice profilirale su ga među one koji su najbliži startnoj jedanaestorki. Demić o tome ima nedvosmisleno mišljenje:

- Treneri su ti koji određuju sastav i koji uostalom i odgovaraju najviše za rezultat. Zbog toga prepustimo to njima. Naravno da i ja, kao i svaki igrač želim početi, biti starter, ali opet kažem imamo dovoljno jaku konkurenciju, kaže Demić i podcrtava jedno ime:

- Mislim da je najveće otkrovljenje priprema moj saigrač Nedžad Serdarević. To je „paklen“ igrač, koji je opet onaj stari kakvog se svi sjećamo, a to je jedan veliki dobitak za ekipu. Uostalom sve će te vidjeti vrlo brzo, prvenstvo je za nekoliko dana.

Koliko može Velež u prvenstvu? Mnogi se prisjećaju kada je prije nekoliko godina jedna vrlo mlada postava startala u prvenstvu. Bila je to turbulentna sezona.

- Ma to se ne može ni porediti. Na stranu potencijal igrača koji je i tada postojao i koji možda da je imao adekvatne uslove postigao bi još veće rezulate, ali klub je sada neuporedivo stabilniji, stručni rad na izuzetnom nivou. Jednostavno ono i sadašnje vrijeme se može porediti samo po potencijalu igrača. Danas ih ima dosta u ovoj ekipi. Mnogo je mladih igrača. Uostalom i ja imam 23 godine, pa sam eto u krugu onih iskusnijih. Uvjeren sam da ćemo biti iznenađenje sezone. Imamo kolektivni duh koji je u jačanju, a to je vrlo važno. Naša fizička sprema je na izuzetnom nivou. Pa mi smo u Austriji ravnopravno igrali sa Jilhavom i Hapoelom. Izgubili smo od Čeha jer smo napravili dvije greške, ali ta ista ekipa Jilhave sedam dana kasnije u Pragu je remizirala sa Slavijom. Ponavljam trčali smo i taktički igrali ravnopravno sa ekipama iz liga sa znatno većim rejtingom, a to je dobar pokazatelj da možemo jako puno, naglašava Demić, ali i apeluje:

- Želio bih malo strpljenja od navijača, jer ne znači sada da ako krenemo rastrčano i agresivno da ćemo protivniku utrpati pet komada. Kamo sreće, pa svi bi uživali u tome. Međutim, bitna je pobjeda. Treba vremena za sve, ali pogledajte ovaj Velež, pa njega čine u najvećem broju njegova djeca, a i ovi momci koji nisu ponikli u Veležu su također mladi momci željni dokazivanja, razmišlja Demić.

Mladi fudbaler Veleža u novu sezonu ulazi evidentno prepun motiva, ali i mnogo zreliji. Spreman je prihvatiti odgovornost, a takve stvari uvijek raduju svakog trenera. O svojim ambicijama ističe:

- Vrijeme će sve pokazati. Važno je igrati. U prošlosti je bilo svega, ali nećemo se vraćati na to. Imam dvogodišnji ugovor sa Veležom i koncentrisan sam na utakmicu sa Radnikom. Naravno da bih želio probati nešto vani. Inostrani transfer je želja svakog igrača i to je nešto normalno. Međutim, pustimo to sada. Pred nama je novo prvenstvo i treba igrati najbolje što se može. O transferima ćemo ako i kada dođe vrijeme, naglašava Demić.

preuzeto sa: oficijelne

FORZA VELEZ
RIKI SAD TI VALJA VELEŽ HAHAHAH MA NEMA VEZE TI SAMO IGRAJ

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 avg 2012, 12:21

Novi igrač Sarajeva od danas će i zvanično postati vratar Dejan Bandović koji u redove bordo momčadi stiže iz mostarskog Veleža.

Kako doznajemo, Bandovićevom klubu, Veležu će na ime obeštećenja pripasti određena suma koja nije poznata, a dogovor je u proteklih par dana postignut na zadovoljstvo svih strana.

Mostarci su izašli u susret Sarajevu budući da je Adi Adilović, napustio klub nakon dvomeča sa bugarskim Levskim te je prešao u redove grčke ekipe Panthrakikosa. FK Sarajevo je tim sticajem okolnosti ostao bez iskusnog golmana uoči duela Evropa Lige protiv crnogorske Zete.

Podsjetimo, Bandović je tokom svoje karijere pored Veleža nastupao i za Posušje te Široki Brijeg.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 avg 2012, 12:47

VELEZDOGROBA je napisao/la:Novi igrač Sarajeva od danas će i zvanično postati vratar Dejan Bandović koji u redove bordo momčadi stiže iz mostarskog Veleža.

Kako doznajemo, Bandovićevom klubu, Veležu će na ime obeštećenja pripasti određena suma koja nije poznata, a dogovor je u proteklih par dana postignut na zadovoljstvo svih strana.

Mostarci su izašli u susret Sarajevu budući da je Adi Adilović, napustio klub nakon dvomeča sa bugarskim Levskim te je prešao u redove grčke ekipe Panthrakikosa. FK Sarajevo je tim sticajem okolnosti ostao bez iskusnog golmana uoči duela Evropa Lige protiv crnogorske Zete.

Podsjetimo, Bandović je tokom svoje karijere pored Veleža nastupao i za Posušje te Široki Brijeg.
To je to.

Neko ce uzeti pare, a najvjerovatnije da ni marka od ovoga nece uci u klupsku blagajnu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 avg 2012, 13:37

Ma nije to puno para, al eto samo nek nije dzaba otiso

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 avg 2012, 13:45

VELEZDOGROBA je napisao/la:Novi igrač Sarajeva od danas će i zvanično postati vratar Dejan Bandović koji u redove bordo momčadi stiže iz mostarskog Veleža.

Velezu obestecenje za Bandovica.
Ako FK Sarajevo to potvrdjuje onda i nema razloga i dalje tvrdit da je otiso "djaba", mada posto se cifra nije rekla moguce je da Velez nije na tom zaradio puno.

Ispade Rodjak da nisi bas bio u pravu.
A ovaj post El-Fightera iznad takodjer nije ok - jer tvrdnju da je neko pare uzo sebi nemoze niko dokazat. Mada do juce smo svi govorili da Bandovic ode djaba radi nepravilnog ugovora a sad kad nije djaba - onda je neko ukro pare... Sad smo opet oni stari. Pljujemo i kad treba i kad netreba. Da ugovor nije bio vazeci ja bi se slozio, al sad pricat kako je neko uzo pare sebi nema smisla jer svi znamo da to dokazat nemoze niko.

Jedina kritika koju ja imam je - zasto nije objavljena suma koju je klub zaradio? Pa kolika tolika. Boze moj. Zna se da je PLBiH. Nije Engleska. Niko ne ocekuje milione. Ali se treba objavit suma obestecenja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 avg 2012, 13:51

Mada sve u svemu i sa odstetom (pogotovo nepoznatom) nije mi drago syo je Bandovicu bilo dozvoljeno da ode.

I uprava je bar u ovakvoj situaciji morala javno reci cifru za koju je otiso.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2012, 14:24

ovo s BANDOVIĆEM je bilo malo je reći neozbiljno od naše "vajne" uprave, jednom riječju SRAmota!!!!!!! :twisted: :twisted:

nisam znao da ugovor s njim nije bio parafiran u FSBiH, e to se samo nama BOŠNJAMA može desiti.. :lol: :lol:

P.S. zaboravio sam napisati da sam nakon zadnjeg kola protiv GOŠK -a , na jednom portalu, a kojeg ne želim reklamirati, pročitao jedan zanimljiv komentar, gdje se navodno priča da se želi skinuti TANOVIĆ i ljudi oko njega. Navdono bi trebali doći novi ljudi. E sada koliko je to istina, vidjet ćemo uskoro!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2012, 14:36

može li neko postaviti slike s stadiona s novim stolicama?

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 avg 2012, 15:02

Automatizmom otvara se pitanje da li će Velež krenuti u potragu za golmanom.

- Sa nama je jedno vrijeme u Austriji proveo Hamzabegović, ali pošto je njegov klub Podgrmeč insistirao da on ostane i ovu sezonu u njihovim redovima i pomogne im oko ostanka u Prvoj ligi Federacije, smatrajući da je on ključni igrač kluba za takav cilj, nismo htjeli praviti probleme klubu sa kojim smo već uspostavili dobru saradnju. U naredna 2-3 dana Velež će angažovati golmana, a već sad imamo konkretne ponude od provjerenih imena. Nećemo sada medijski špekulisati, jer nema potrebe. Sve će se znati na vrijeme. Trener Dizdarević jako je zadovoljan radom Bobića i Dugalića, tako da ne želimo po svaku cijenu donositi odluku u roku 2-3 sata, ističe Velagić.

PRVO SU IZBACILI DA JE GOLMAN POTPISAO VISEGODISNJI UGOVOR S RODJENIM A DANS OVA INFORMACIJA.....znaci lazu a nisu svjesni svooje price.
svako 2 dana nova prica

NADAM SE DA CE SE hadzidzulbic vratiti

zivi bili pa viidli

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.