STA NAM RADE OD SVETINJEVELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA

STA NAM RADE OD SVETINJEVELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA
ma sad je problem ako i ostali ugovori nisu ovjereni.Crvenarmija je napisao/la:STA NAM RADE OD SVETINJEVELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA, mogao nam ga je uzeti dosad svako,a oni nam mažu oči,fuj
vjerujem i u to,a njima vise nista ne vjerujem Dejan Bandović (29) potpisao je danas ugovor sa „Rođenim“. Provjereni čuvar mreže, koji je ponikao u školi fudbala Bubamara, a koju vodi naš proslavljeni fudbaler Predrag Pašić, potpisao je ugovor do juna 2013. godine evo sta su rekli tada.jadni mi ko nam sjedi u upravi i kako lažu.samo_lijevo je napisao/la:ma sad je problem ako i ostali ugovori nisu ovjereni.Crvenarmija je napisao/la:STA NAM RADE OD SVETINJEVELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA, mogao nam ga je uzeti dosad svako,a oni nam mažu oči,fuj
moguće i to.HzSM je napisao/la:Je li vas Hamzabegovic ovo napustio???Vidio sam ga danas u Sanskom Mostu.![]()
Vidis Mostarac da sam bio u pravuMostaracVelezovac je napisao/la:WOW!!!VELEZDOGROBA je napisao/la:Ugovor DEJANA BANDOVICA SA VELEZOM NIJE OVJEREN U FUDBALSKOM SAVEZU.....TO ZNACI DA JE UGOVOR NEVAZECI I DA GA NEMOGU ZADRZATI NIKAKO.....UPRAVA UPRAVA![]()
![]()
![]()
Ne znam bi li se smijo il plako.
RIKI SAD TI VALJA VELEŽ HAHAHAH MA NEMA VEZE TI SAMO IGRAJnonda_83 je napisao/la:Demić: Ekipa je prepuna potencijala
Rijad Demić ponikao je u Veležu i već nekoliko sezona jedan je od važnijih igrača u timu. Sezona koja je pred „Rođenim“ pred njega je stavila visoke zahtjeve. U mladoj ekipi pripada krugu onih igrača koji su iskusniji od ostalih i sigurno da će podnijeti najveći teret. Ipak, vezista „Rođenih“ spremno prihvata odgovornost:
- Apsolutno sam svjestan da se od mene i nas nekoliko starijih očekuje da budemo kako se to kaže „motorni“ igrači Veleža. Tako to i treba da bude. Kada sam ja u pitanju, osjećam se odlično fizički pripremljen, a kroz razgovor sa trenerima i maksimalno koncentrisan za predstojeću sezonu, kaže na početku razgovora Demić.
Pripremne utakmice profilirale su ga među one koji su najbliži startnoj jedanaestorki. Demić o tome ima nedvosmisleno mišljenje:
- Treneri su ti koji određuju sastav i koji uostalom i odgovaraju najviše za rezultat. Zbog toga prepustimo to njima. Naravno da i ja, kao i svaki igrač želim početi, biti starter, ali opet kažem imamo dovoljno jaku konkurenciju, kaže Demić i podcrtava jedno ime:
- Mislim da je najveće otkrovljenje priprema moj saigrač Nedžad Serdarević. To je „paklen“ igrač, koji je opet onaj stari kakvog se svi sjećamo, a to je jedan veliki dobitak za ekipu. Uostalom sve će te vidjeti vrlo brzo, prvenstvo je za nekoliko dana.
Koliko može Velež u prvenstvu? Mnogi se prisjećaju kada je prije nekoliko godina jedna vrlo mlada postava startala u prvenstvu. Bila je to turbulentna sezona.
- Ma to se ne može ni porediti. Na stranu potencijal igrača koji je i tada postojao i koji možda da je imao adekvatne uslove postigao bi još veće rezulate, ali klub je sada neuporedivo stabilniji, stručni rad na izuzetnom nivou. Jednostavno ono i sadašnje vrijeme se može porediti samo po potencijalu igrača. Danas ih ima dosta u ovoj ekipi. Mnogo je mladih igrača. Uostalom i ja imam 23 godine, pa sam eto u krugu onih iskusnijih. Uvjeren sam da ćemo biti iznenađenje sezone. Imamo kolektivni duh koji je u jačanju, a to je vrlo važno. Naša fizička sprema je na izuzetnom nivou. Pa mi smo u Austriji ravnopravno igrali sa Jilhavom i Hapoelom. Izgubili smo od Čeha jer smo napravili dvije greške, ali ta ista ekipa Jilhave sedam dana kasnije u Pragu je remizirala sa Slavijom. Ponavljam trčali smo i taktički igrali ravnopravno sa ekipama iz liga sa znatno većim rejtingom, a to je dobar pokazatelj da možemo jako puno, naglašava Demić, ali i apeluje:
- Želio bih malo strpljenja od navijača, jer ne znači sada da ako krenemo rastrčano i agresivno da ćemo protivniku utrpati pet komada. Kamo sreće, pa svi bi uživali u tome. Međutim, bitna je pobjeda. Treba vremena za sve, ali pogledajte ovaj Velež, pa njega čine u najvećem broju njegova djeca, a i ovi momci koji nisu ponikli u Veležu su također mladi momci željni dokazivanja, razmišlja Demić.
Mladi fudbaler Veleža u novu sezonu ulazi evidentno prepun motiva, ali i mnogo zreliji. Spreman je prihvatiti odgovornost, a takve stvari uvijek raduju svakog trenera. O svojim ambicijama ističe:
- Vrijeme će sve pokazati. Važno je igrati. U prošlosti je bilo svega, ali nećemo se vraćati na to. Imam dvogodišnji ugovor sa Veležom i koncentrisan sam na utakmicu sa Radnikom. Naravno da bih želio probati nešto vani. Inostrani transfer je želja svakog igrača i to je nešto normalno. Međutim, pustimo to sada. Pred nama je novo prvenstvo i treba igrati najbolje što se može. O transferima ćemo ako i kada dođe vrijeme, naglašava Demić.
preuzeto sa: oficijelne
FORZA VELEZ
To je to.VELEZDOGROBA je napisao/la:Novi igrač Sarajeva od danas će i zvanično postati vratar Dejan Bandović koji u redove bordo momčadi stiže iz mostarskog Veleža.
Kako doznajemo, Bandovićevom klubu, Veležu će na ime obeštećenja pripasti određena suma koja nije poznata, a dogovor je u proteklih par dana postignut na zadovoljstvo svih strana.
Mostarci su izašli u susret Sarajevu budući da je Adi Adilović, napustio klub nakon dvomeča sa bugarskim Levskim te je prešao u redove grčke ekipe Panthrakikosa. FK Sarajevo je tim sticajem okolnosti ostao bez iskusnog golmana uoči duela Evropa Lige protiv crnogorske Zete.
Podsjetimo, Bandović je tokom svoje karijere pored Veleža nastupao i za Posušje te Široki Brijeg.
Velezu obestecenje za Bandovica.VELEZDOGROBA je napisao/la:Novi igrač Sarajeva od danas će i zvanično postati vratar Dejan Bandović koji u redove bordo momčadi stiže iz mostarskog Veleža.
Kako doznajemo, Bandovićevom klubu, Veležu će na ime obeštećenja pripasti određena suma koja nije poznata, a dogovor je u proteklih par dana postignut na zadovoljstvo svih strana.
Mostarci su izašli u susret Sarajevu budući da je Adi Adilović, napustio klub nakon dvomeča sa bugarskim Levskim te je prešao u redove grčke ekipe Panthrakikosa. FK Sarajevo je tim sticajem okolnosti ostao bez iskusnog golmana uoči duela Evropa Lige protiv crnogorske Zete.
Podsjetimo, Bandović je tokom svoje karijere pored Veleža nastupao i za Posušje te Široki Brijeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.