Odlicno. Vidim i Obertan je na Wembleyu.Patrice_Evra_3 je napisao/la:http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... ining.aspx Za registrovane na zvanicnoj stranici Uniteda preporucujem ovaj predobar video sa danasnjeg treninga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Odlicno. Vidim i Obertan je na Wembleyu.Patrice_Evra_3 je napisao/la:http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... ining.aspx Za registrovane na zvanicnoj stranici Uniteda preporucujem ovaj predobar video sa danasnjeg treninga
Nema. Oteli je Headhuntersi!el_ninho_torres je napisao/la:
Jesi ti ozbiljan, ako jesi, onda mi te zao pravo, nisi ti kriv sto si takav rodjen!el_ninho_torres je napisao/la:Nisam vido ovaj posta ali je fakat za medalje cuj RED ARMy navijaci MAN.UTD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj nemogu vise pa nezna koja je navijacka skupina a navija za taj isti klub.
Moram Paju spominjati zbog ovakvihdrH je napisao/la:Jesi ti ozbiljan, ako jesi, onda mi te zao pravo, nisi ti kriv sto si takav rodjen!el_ninho_torres je napisao/la:Nisam vido ovaj posta ali je fakat za medalje cuj RED ARMy navijaci MAN.UTD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj nemogu vise pa nezna koja je navijacka skupina a navija za taj isti klub.
Nema spavanja, evo mene mahmurluk ubija ali morao ustati. Ti imas MUTV, pratis li sta?Cartman je napisao/la:Joj rano se probudio, ko ce sad cekat do veceras.
Jel još stoje one tvoje prognoze, kao da cemo osvojiti englesku premier ligu i da ce chicharito razvaljivati?majestic24 je napisao/la:Nervozan sam ko prije 5 godina kad sam isao da prvi put "umocim"
Ma nemam stalno. Imam jedan kanal sto preuzima signale MUTV-a, ali samo nekad prikazuju. Evo trenutno nema nista. Ali od 19 pa dalje ce bit kazu. Odma cu vam javit postave kad vidim.haxonja je napisao/la:Nema spavanja, evo mene mahmurluk ubija ali morao ustati. Ti imas MUTV, pratis li sta?Cartman je napisao/la:Joj rano se probudio, ko ce sad cekat do veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.