ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Kako da niko osim ES ne prenosi ovaj Lever Cup, jbt imam 95 sportskih kanala i nema ni na jednom 
Ne znam stvarno kako se dozvolilo da to smece od televizije dobije prava za 3 od 4 GSa, bar kada su u pitanju ex yu prostori. Haj boli me dupe za Lejver kup ali GS ovim debilima nikada ne bi dao. SK ima svu infrastrukturu milion kanala, komentatore, mozes haman svaki mec gledati, ovi retardi na jednom kanalu prenose neki GS mec na drugom pici biciklizamronaldo99 je napisao/la:Kako da niko osim ES ne prenosi ovaj Lever Cup, jbt imam 95 sportskih kanala i nema ni na jednom
potpuno nebitno i neinteresantno takmičenje, što bi ga iko i prenosio. jedino što govori u prilog tog kupa je da igraju najveći igrači. mene to donekle podsjeća na gold cup ili kako se već to zvalo tada
nego je li to ugao kamere vara ili je stvarno odskok lopte viši nego inače?
nego je li to ugao kamere vara ili je stvarno odskok lopte viši nego inače?
Sta ti imas protiv Laver Cupa.Simpa takmicenje.Nema neku vaznost,al mozes vidit finog tenisa.
Dobar tenis, igraju bas sa puno emocija i bore se za pobjedu, plus kako je fino vidjeti Rafu kad bodri Rogera i obratno, jedan drugome govore kako i sta trebaju raditi da dobiju mec
Haj finog tenisa, vec dobre zayebancije medju teniserima.
Da mi je neko pricao da cu vidjeti Fedala kako nasmijavaju jedan drugog, kako dijele savjete i motiviraju (kaze Roger Rafi "spin slice, like in the old days"
), ne bih mu vjerovao.
Bolje ovo nego neki turnir u Tokiju 10x.
I da, Kyrgios u po frke, bez ikakvog povoda:
“I lost concentration, I saw a really hot chick in the crowd. Like, I’m being jarringly honest — I’d marry her right now. Right now.”
Vrijedi pogledati sve isjecke na Twitteru.
EDIT: Rafa objasnjava Cicibanu pravila dubla.
Da mi je neko pricao da cu vidjeti Fedala kako nasmijavaju jedan drugog, kako dijele savjete i motiviraju (kaze Roger Rafi "spin slice, like in the old days"
Bolje ovo nego neki turnir u Tokiju 10x.
I da, Kyrgios u po frke, bez ikakvog povoda:
“I lost concentration, I saw a really hot chick in the crowd. Like, I’m being jarringly honest — I’d marry her right now. Right now.”
Vrijedi pogledati sve isjecke na Twitteru.
EDIT: Rafa objasnjava Cicibanu pravila dubla.
Finn je napisao/la: Vrijedi pogledati sve isjecke na Twitteru.
EDIT: Rafa objasnjava Cicibanu pravila dubla.![]()
![]()
Suze na oči
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hahahahha odlicni su, dobise ih Kirdzo i Sock, al deff igraju 100% svi hoce da dobiju, ovaj Kirdzo samo da se hoce uozbiljiti i posvetiti tenisu on bi sve redom pobjedjivao kakav talenat posjeduje
- BosniaBoston
- Kontakt:
All-star weekend tenisa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al' ovo mi je gif dana. Roger sjede da odmori, a Thiem i Ciciban iza.
Al najjace je kad mu Rafa govori igraj duze poene sa Nickom tu vodis 8-4 jbt lik sjedi gleda i racuna sve, koliko je to predano tenisu, gromade od sportista
Al tačno se vidi da Roger i Rafa ovim ostalim mogu očevi bit, nekako i ovi malci se tako i ponasaju, ogroman respekt pokazuju, i ne čudi zasto ih ne mogu pobjedit nit će haman moć dok god ovi igraju tenis 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj LC je baš dobar, baš se zabavljaju.
Najjači dio kad Rafa objašnjava pravila Tsitsipasu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
U tom zecu lezi grm,upravo zato ih ne dobijaju redovno.Moraju postati bahatibodi123 je napisao/la:Al tačno se vidi da Roger i Rafa ovim ostalim mogu očevi bit, nekako i ovi malci se tako i ponasaju, ogroman respekt pokazuju, i ne čudi zasto ih ne mogu pobjedit nit će haman moć dok god ovi igraju tenis
#Punoljetstvo
Ako nista, lijepo vidjeti recimo od Grka da ih propitkuje i za najsitniju mogucu stvar koja mu padne napamet. Kao npr. je li brzina udarca uredu i sl.
Valjda sta nauce u ova 3 dana, ako nista sa psihoske strane, al' i neke finte u toku igre.
I zadnji za vrcrs. Copor ide zajedno i do WCa.
Valjda sta nauce u ova 3 dana, ako nista sa psihoske strane, al' i neke finte u toku igre.
I zadnji za vrcrs. Copor ide zajedno i do WCa.
da ih upita jel boja mokrace u redu lolFinn je napisao/la:Ako nista, lijepo vidjeti recimo od Grka da ih propitkuje i za najsitniju mogucu stvar koja mu padne napamet. Kao npr. je li brzina udarca uredu i sl.
I zadnji za vrcrs. Copor ide zajedno i do WCa.![]()
Rafa ode na WC...
Roger:

Roger:
Nego dns u 12 igraju Fedal dubl protiv Isnera i Socka, mozda i posljednja prilika da skupa vidimo Fedal na jednoj strani mreze.
Poslije igraju Rafa vs Nick to ce biti jos jedan odlican mec
Poslije igraju Rafa vs Nick to ce biti jos jedan odlican mec
Nadal je svima u timu odrzao bar jednu lekcijuUnofficialpage je napisao/la:Ovaj LC je baš dobar, baš se zabavljaju.
Inace turnir je
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Prenosi li ko ovo, ili trebamo link traziti
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.