NK Zvijezda Gradačac

ASD
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ASD » 27 jul 2013, 22:16

Moze neko napisati koji su igraci danas poceli utakmicu?

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 27 jul 2013, 22:22

Grad heroja,teska borba za opstanak.
jednom pitar-uvijek supak

redwhite

Post Postao/la redwhite » 27 jul 2013, 23:40

Divota vas citati,urnebes teski. Samo ne znam jel bolje to sto se simpatizeri Zvijezde vade na neuigranost (pa sta je radio cijele pripreme sto ranije nije prvio kostur) ili pojedini "navijaci" zelje sto se hvale danasnjom predstavom. Nekad ste vi na ovakvu igru pljuvali,ali sad vam ljepse likovati,a u sustini jad i cemer.Ovako izgleda prvak,kukala majka ostalima,kako oni tek igraju.
@PL BIH tebi ipak po mom misljenju pripada titula "lik dana" zbog rijeci "razbili" :lol: (jesi li pomislio da Gacinovic na nezasluzeno mozda misli zbog veceg broja "izglednih prilika za postizanje zgoditka")
Reko je Sejo Brajlovic, nema nista od para ako se budu igraci izmedju sebe tukli,ali ako budu fini u narednim kolima,zaboravit ce sve i dati im po 50 KM :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 jul 2013, 23:49

Adama nema nigdje.Kako je Savić otisao njegovi nekvaliteti isplivali.Trejić ranga Prve lige i igrač na takvom mjestu sa takvim fudbalskim nivoom znanja biće nam rizik u svakoj utakmici.Mirković,nadam se došao u formu kakvu očekujemo od njega.Novaković prosjek za beka,ali on kao i Kuduzović sa druge strane se rijetko ubacuju na krilne pozicije gdje bi u sadejstvu sa krilima nesto odradili naprijed.Sušić,los do bola,mali Musić je eto i uspio nesto kraj sjajnog Stanića,i to već umornog.Maksumić,pokusavao je nesto ali on i spori Nikolić nisu imali nikakav protok lopte prema Pandzi koji se jeste trudio ali je dobivao tako glupe lopte gdje je svega mislim jednom nesto uspio pored visokog Kerle i Zeljkovića.Vejzović u Gradini nije ni imao neku minutažu i mislim da se u bitnim utakmicama ne bi smjeo graditi kao igračMlad je,neiskusan......priliku mu davati kod sigurnih rezultata,ako ih bude.Šmigi bi i mogao nesto odraditi sa Pandzom,kada i onako se igra svodi na nabijanje od zadnje linije.Sto je vise nego očigledno,da li zbog umora,sporosti ili ne znanja,Zvijezdini igrači,posebno iz sredine se ne znaju postaviti blizu igrača niti znaju uraditi neki presing.Pojedinačno je to bilo i povremeno,ali nedovoljno sto će iole prosječnoj ekipi dati sansu da gradi i izgradi napad.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 27 jul 2013, 23:50

Kako vas nije stid zeljo nikad losiji! Pobjedu nicim niste zasluzili pogotovu Igrom. Prvo kolo odmah vas ljubimac jakupovic a I vasi rekordi' sto pricate pa 90% posto utakmica Ste zatvorili prosle sezone!!! A zvijezda bez problema sredina

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 jul 2013, 23:57

ciro_ciro je napisao/la:Kako vas nije stid zeljo nikad losiji! Pobjedu nicim niste zasluzili pogotovu Igrom. Prvo kolo odmah vas ljubimac jakupovic a I vasi rekordi' sto pricate pa 90% posto utakmica Ste zatvorili prosle sezone!!! A zvijezda bez problema sredina
Ma kupljeno,opusti se. :geek: Pa sam si rekao da smo sredili sudiju...Sta si ocekivao da pored sredjenog sudije jos i igramo?Ne budi lud! ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 jul 2013, 00:16

Nije nama niko kriv sto nemamo donekle kvalitetnih igrača iz vlastitog pogona koji bi srcem igrali za svoj grad niti kvalitetan menandzment koji bi znao raditi svoj posao gdje bi oni koji su debelo plaćeni za nase prilike svoj posao odgovorno uradili.Htjeli ili ne,Zvijezda,tj.menandzment,od solidnih igrača napravi nehljebovce ili već ljepse rečeno-manekene,koji po stanovima svoju energiju trose na lijepe Gradačačanke,a ne gdje treba.Malo im obroci po restoranima od kluba,pa skoro da nema dana kada njih nekoliko pune kese iz marketa nosi.Sve je ok.i neka je,al daj nam i rezultat.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2013, 00:25

danas se moglo do boda i sva tri.imali smo svoje prilike na 0-0 nismo iskoristili dobili smo gol i gotovo.misljenja sam da imamo ekipu za sredinu ako ne i gornji dio tabele.iz kola u kolo cemo se uigrati i vjerujem da ce ekipe koje budu dolazile u nas grad porazene odlaziti.mislim da smo morali igrati agresivnije i krenuti po pobjedu previse smo respektovali umorne igrace zelje.nisam razocaran ekipa ima potencijal.nadam se dobroj pripremi utakmice u bijeljini i sefe obavezno krenuti sa dva napadaca smigalovic je ekstra igrac vidjelo se kada je usao.maksumic je dobro pojacanje kao iu nikolic dok je velika steta sto ordage nema jer trejic je ruta prema naprijed
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jul 2013, 00:30

Danas je Zvijezda igrala sa dva igraca manje (Adam i Trejic).Kada se u ekipu vrati Buba i ovaj novopridosli Radivojevic to ce onda biti sasvim druga prica.Buba bi trebao zauzeti mjesto na lijevoj strani, a Radivojevica staviti na sredinu terena zajedno sa Nikolicem.Maksumic je danas odlicno odigrao i bio je najbolji Zvijezdin igrac i biti ce nam veliko pojacanje na zadnjem veznom.
Jedino sto zamjeram nasem klubu jeste sto u pripremnom periodu nismo odigrali vise jakih utakmica gdje bi na povrsinu isplivale Zvijezdine slabosti (Adam i Trejic).
Adama i Trejica na klupu POD HITNO!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 jul 2013, 01:42

astra1922 je napisao/la:danas se moglo do boda i sva tri.imali smo svoje prilike na 0-0 nismo iskoristili dobili smo gol i gotovo.misljenja sam da imamo ekipu za sredinu ako ne i gornji dio tabele.iz kola u kolo cemo se uigrati i vjerujem da ce ekipe koje budu dolazile u nas grad porazene odlaziti.mislim da smo morali igrati agresivnije i krenuti po pobjedu previse smo respektovali umorne igrace zelje.nisam razocaran ekipa ima potencijal.nadam se dobroj pripremi utakmice u bijeljini i sefe obavezno krenuti sa dva napadaca smigalovic je ekstra igrac vidjelo se kada je usao.maksumic je dobro pojacanje kao iu nikolic dok je velika steta sto ordage nema jer trejic je ruta prema naprijed
Evo Astre, malo realnosti. Znaš da sam bio uvjeren da će Zvijezda i dobiti barem bod, al' opet neznanje kod Vas, čudo je da nemate loptu, toliko ste slabi na lopti, taktički griješite, sjeti se prodora Jamak, pa Are kada je Adilović odvukao igrača, Željo je i od te dvje situacije morao jednu realizirati, realno, pucate u obrani, opet će biti teška sezona, Zvijezda nije odigrala nista, one Pandžine sanse su nekvalitet Kerle. Opet ti govorim Vi od Cvitkusica nemate trenera, ovo je sve samo ne trener, glup čovjek, nije u stanju čestitati pobjedu, a sve je bilo korektno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 28 jul 2013, 01:55

ludinjo22 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:@ ludinjo22 (internet huligan)

Gdje ces cestitati ipak niste zasluzili da izgubite :lol:

0:1 se kod vas u gradu ne racuna porazom. I da bili ste bolji tim.

Samo da pohvalim publik. Solidna cifra na tribinama.
vidi se ko je internet huligan... vi ste obicne pic..ke forumaske nise vrijedni vise paznje piste sta hocete necu uc na forum dog god bude spamali na temi
ovom prilikom pozivam sve vjerne navijace Zelje da sto vise spamuju ovu temu :mrgreen:

maksumic i crnogorac najbolji pojedinci danas. Pandza ocito van forme zbog one povrede. adam i trejic - nula. nikolic solidan. kuduzovic - moglo je puno bolje. vejzovic - razocarenje godine. ako uskoro ne pocnemo igrati sa 2 spica postici cemo maksimalno 5 golova u 15 utakmica.

Ali optimistican sam sto se tice ovoga. Koliko god da je oslabljen, Zeljo je ipak Zeljo. Ne gotivim ih nesto previse al realno, tako je. Mislim da necemo imat nikakvih problema oko opstanka, al necemo se sad preseravat - evropa ovo ono...

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 28 jul 2013, 02:16

Ne biste smjeli strahovati za opstanak. Ne jer ste vi nešto pretjerano jaki, nego jer nikad nije bilo ovoliko loših ekipa u PL. Po meni, Leotar i Travnik glavni kandidati za ispadanje, mada se Travnik uvijek izvuče. Takodje, Mladost je zasada velika nepoznanica, Rudar isto ništa posebno.
Smoke Weed Everyday!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jul 2013, 02:21

definitivno jedan od najljepsih travnjaka i stadiona u bih. Predobro je danas bilo u gnijezdu zmaja.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2013, 03:14

radnik je danas uzeo bod u prijedoru i time pokazao da imaju dobru ekipu.nasa ekipa ima cijelu sedmicu da smisle kako doci do bodova u bijeljini.obavezno krenuti sa dva napadaca ako cemo igrati ko p i c k e nece valjati nista
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 28 jul 2013, 08:00

Ne znam stvarno sta reci poslije onakve utakmice.
Samo me interesuje,da li Mustafa sam dovodi tzv. pojacanja,i dal i Gacinovic ima neku rijec u svemu tome.
Ljudi moji,pa ono je strahota od igre i od igraca.
Tokom ovih godina,Zvijezda je bila poznata po nekoj pas igri,i nadigravanjem,a ovo sada,nabi loptu gore,pa mozda nesto i bude.
Kako je Hamza otisao,mi nismo 3 pasa sastavili u igri.
Za igru Zelje ne bih komentarisao,ljudi su dosli po sta su htjeli,a mi sa onakvom igrom,i onakvim igracima,ne znam,ali
vidim nas u teskoj borbi za opstanak.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 28 jul 2013, 08:27

Gledao utakmicu na TV , normalna neuigranost na pocetku sezone i kod jednih i drugih, Zeljo ipak bolji jer su bar nesto igrali , Zvijezda preskace igru samo sistem nabij prema Pandzi pa ako sta uradi , scena kada glavni trener domacina smiruje pomocnog da se ko fol ne potuce , neprocjenjivo ! Smanjiti ligu podhitno

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 28 jul 2013, 08:42

Nesretno izgubljena utakmica,staro fudbalsko pravilo,ako ne iskoristiš svoje šanse izgubićeš.
Šta se može idemo dalje.Imamo odličnu ekipu koja je u fazi upoznavanja (imena jedni drugima ne znaju), odličnog trenera koji je napravio sve što je mogao,odlična taktika,odlične izmjene i na vrijeme obavljene,sve za pet.
Šta reći za gigante sudija ih pomaže,ništa strašno tamam onoliko koliko se veličine pomažu.
Igrački su u rapidnom opadanju iz godine u godinu,finansijski da i ne govorim,tako da kad sve dodje na naplatu (na doboš) bit će to žalosno za gledati,a taj dan je sve bliže i bliže...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jul 2013, 08:48

rukfash je napisao/la:Gledao utakmicu na TV , normalna neuigranost na pocetku sezone i kod jednih i drugih, Zeljo ipak bolji jer su bar nesto igrali , Zvijezda preskace igru samo sistem nabij prema Pandzi pa ako sta uradi , scena kada glavni trener domacina smiruje pomocnog da se ko fol ne potuce , neprocjenjivo ! Smanjiti ligu podhitno
A jesi vidio scenu kad se dva igraca zelje tuku........ neprocjenjivo

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 28 jul 2013, 08:51

rasta1922 je napisao/la:Nesretno izgubljena utakmica,staro fudbalsko pravilo,ako ne iskoristiš svoje šanse izgubićeš.
Šta se može idemo dalje.Imamo odličnu ekipu koja je u fazi upoznavanja (imena jedni drugima ne znaju), odličnog trenera koji je napravio sve što je mogao,odlična taktika,odlične izmjene i na vrijeme obavljene,sve za pet.
Šta reći za gigante sudija ih pomaže,ništa strašno tamam onoliko koliko se veličine pomažu.
Igrački su u rapidnom opadanju iz godine u godinu,finansijski da i ne govorim,tako da kad sve dodje na naplatu (na doboš) bit će to žalosno za gledati,a taj dan je sve bliže i bliže...
Rasta,jesmo li gledali istu utakmicu??
Koja odlicna ekipa,koje reference ima taj trener,ko ga je dosad vodio,i koje uspjehe ima??
Koja taktika,nabi loptu gore,prouci koju dovu,da lopta sama udje u protivnicki gol??
koje crne izmjene,Vejzovic,Music,Smigalovic??
I budimo realni,nista sudija Zelji nije pomogao,niti nama odmogao!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jul 2013, 08:54

stoji da smo losi u sredini i da nismo dva pasa napravili kako treba al se fino vidi da imamo potencijala...... iz onakve ne uigranost i onakve lakrdije od igre mi smo zelji opet napravili 5 prilika iz koje smo mogli i trebali postic makar 1 go...... kad se diata i onaj novi postave na bokove i sreda se malo uigra mislim da cemo licit na nesto....... netreba ocekivat evropu al zlatna sredina je nasa a ostalo kako se bude razvijalo........

Sjetite se samo prosle 2 sezone utakmice sa zeljom su bile rijesene u prvih pola sata.......

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.