Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 22:42

Jel tako Bosco jes nam taj golman prosjecan, kakav on ne moze ni u top 20 golmana EPL-a :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 sep 2011, 22:43

AllGunsBlazing je napisao/la:Jel tako Bosco jes nam taj golman prosjecan, kakav on ne moze ni u top 20 golmana EPL-a :lol: :lol: :lol:
Ima u League One boljih, nego de me podsjeti koji je genijalac uopšte izjavio da je on samo prosječan golman.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 22:49

Bosco je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Jel tako Bosco jes nam taj golman prosjecan, kakav on ne moze ni u top 20 golmana EPL-a :lol: :lol: :lol:
Ima u League One boljih, nego de me podsjeti koji je genijalac uopšte izjavio da je on samo prosječan golman.
Il je Monolog ili neko od Crvenih(Liverpool)
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 sep 2011, 22:51

Ma nije Monolog, meni se čini da je neko od onih dežurnih pljuvača koji nisu nikad ni pogledali utakmicu Arsenala i koji porede igrače prema FM-u.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 12 sep 2011, 22:54

Od Reedsa nije niko to ti mogu garantovati, mislim da je bio neko od navijača Reala.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 22:59

Bosco je napisao/la:Ma nije Monolog, meni se čini da je neko od onih dežurnih pljuvača koji nisu nikad ni pogledali utakmicu Arsenala i koji porede igrače prema FM-u.
Ma mozda onaj njegov crno-bijeli Gloryhunter znam da je on omalovazavao nakon one utakmice.. Ne znam ugl. neko rece da je prosjek :lol: :lol: i ti kad vidis statistiku i primljene golove rekao bi da je slab, ali kad gledas utakmice izvadi covjek 1-2 100% prilike po utakmici..
Celik!3,2,2.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 sep 2011, 23:00

moguće da je onaj što misli da je italijanska liga prejaka za premiership i čini mi se da je govorio da će udinese razvaliti arsenal :mrgreen: zaboravio sam mu nick
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 sep 2011, 23:01

Nemoj da kopam svoje postove sa ove teme nakon prošlogodišnjeg meča sa Newcastleom. Rekoh da će Šžčššrof (tako nekako sam napis'o) biti odličan golman i da se tad moglo vidjeti koliko je prešiš'o Almuniu (ako se dobro sjećam, tada je još bio zamjena Fabianskom).

A, ove godine sam rek'o da nije WC igrač/golman. Sad, to što su neki pomislili da to znači prosjek, to je do njih.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 sep 2011, 23:04

remzi ne igra protiv dortmunda,neko sranj.e sa clankom,nije mi drago sto je povrijedjen al mozda je i bolje jer ce sredina bit cvrsca sa onom dvojicom mesara
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 23:04

Monolog je napisao/la:Nemoj da kopam svoje postove sa ove teme nakon prošlogodišnjeg meča sa Newcastleom. Rekoh da će Šžčššrof (tako nekako sam napis'o) biti odličan golman i da se tad moglo vidjeti koliko je prešiš'o Almuniu (ako se dobro sjećam, tada je još bio zamjena Fabianskom).

A, ove godine sam rek'o da nije WC igrač/golman. Sad, to što su neki pomislili da to znači prosjek, to je do njih.
Neko je spomenuo rijec prosjek, a to nismo bili mi, najizglednije opcije su ili navijaci Reala ili @arogantni ili onaj tvoj :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 sep 2011, 23:19

Monolog je napisao/la:
Tako je ja sam nabrojo pet golmana u EPL koji su bolji od njega tad ,i Bosco me napo i ja otišo reko mi da sam provokator (jesam ja malo njega pecno namjerno ,reko Poljak je kanta :mrgreen: )ali evo i sad ih nabrajam ž
Reina,Cech ,Hart ,Begović ,Given ,meni i onaj Boltonov Jaskelainen čak ,ali Bosco neda reći on kaže da je on bolji od njih .

A ovaj snimak što je postavio ,realno imaju 2-3 dobre intervencije ,ono ostalo bi svaki golman odbranio ,realno ,ono zadržavanje lopte izbijanje još nije na nivou Hasagića ali napreduje ;) :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 sep 2011, 23:23

Drži se ti rukometa i rukometnih golmana jer o fudbalskim očito pojma nemaš. Doduše možda ti ipak znaš bolje od jednog Olivera Khana koji kaze da je Poljak već world class golman.

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 12 sep 2011, 23:26

bega_afc je napisao/la:remzi ne igra protiv dortmunda,neko sranj.e sa clankom,nije mi drago sto je povrijedjen al mozda je i bolje jer ce sredina bit cvrsca sa onom dvojicom mesara
Remzi nam usporava igru, nikako mi se ne svidja kako igra ove sezone, bolje ce nam biti bez njega... Ona povreda ga s**bala, nadam se da ce uspjeti vratiti formu koju je imao prije te nezgode.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 sep 2011, 23:32

Bosco je napisao/la:Drži se ti rukometa i rukometnih golmana jer o fudbalskim očito pojma nemaš. Doduše možda ti ipak znaš bolje od jednog Olivera Khana koji kaze da je Poljak već world class golman.
Nek ja nemam pojma bitno je da ti imaš ,šta ti si stručnjak ako kažeš da je on najbolji ja nisam ako kažem da nije ,on nije world class za mene još uvjek ,vidjećemo hoće li biti ;) pa nek priča Kahn šta hoće

evo vam ono kad je bila priča o prosjeku
Claus je napisao/la:Arsenal je u problemima, to je i više nego evidentno i uočljivo. Nažalost, sada je kasno da se nešto više promijeni; čelnici kluba su davno trebali razmišljati o posljedicama nastalih odlascima Nasrija i Fabregas. Wenger nije toliko kriv koliko neki govore, mada je i on morao uzeti konce u svoje ruke i zadržati barem jednog od 2 najbolja igrača. Ovako, Arsenal se, nažalost, može svrstati u prosječni engleski klub koji će se boriti za Evropsku ligu (ja ih, iskreno, u utrci za plasman u Ligu prvaka ne vidim). Wilshere je trenutno, uz RvP-a, jedini igrač koji se koliko-toliko ističe kvalitetom. Ostali su sve prosjek, nedovoljno kvalitetni i neiskusni momci koji ne mogu napraviti nešto više u Premiershipu (daj Bože da me demantuju i da neki od njih eksplodira). Ostaje nam da vidimo može li sadašnja klupska politika, koja defitivno ide u krivom smjeru, dovesti u klub s Emiratesa jednog ili dva prijeko potrebna i kvalitetna igrača. :?
AllGunsBlazing je napisao/la:Vermaelen prosjek :roll: :roll: Sagna prosjek :roll: :roll: Song prosjek :roll: :roll: Szczesny prosjek :roll: :roll: pa cak i Koscielny prosjek :shock: :shock:
i onda su se nadovezali Monolog ja i drugi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 sep 2011, 00:07

Sta hoce li biti??? Pa pratis li ti utakmice Arsenala samo reci da ili ne?? Mani se ovih klipova i drugih prica, pratis li utakmice??? Covjek nema posla citavu utakmicu i onda izvuce nesto sto bi mnogi primili, da nije njeg bilo Arsenal ne bi primio 8 nego bar 12 komada, a Udinese bi u 2 utakmice dao bar 3-4 komada, i to Di Natale sam..
Celik!3,2,2.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 sep 2011, 00:16

legenda reala je napisao/la: pa nek priča Kahn šta hoće
Šta je Oli rek'o? :mrgreen:
Eto ti mu bar napišeš prezime pavilno, dok Bosco-u hapa h. Hebem mu hloptu. :lol:

Inače, nije čudo što su ovog @Clausa zamjenili sa Monologom.
Čovjek ima isti rukopis. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 sep 2011, 01:04

Szczesny nije wc golman hoće li to postati ostaje da se vidi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 sep 2011, 01:09

Wojciech je trenutno bez premca, daleko najbolji mladi golman svijeta.
Dio Arsenala

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 sep 2011, 14:33

[youtube][/youtube]

Evo nove mete arsenala, nada koja obećaje. Samo da ne bude DNA i ta sranja od Barcelone.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 13 sep 2011, 14:45

Jesu li gdje izasli sastavi za vecerasnju tekmu ?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.