U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la panties » 28 okt 2011, 15:02

ja bas gledam imal IGDJE prenos...jok

ev 1:0, pih

eidt: en 2:0
...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 okt 2011, 16:59

Ovaj Jagodic nije dobar u glavu.Pa covjek nije pozvao Suljica :shock:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 17:08

Megamon je napisao/la:Ovaj Jagodic nije dobar u glavu.Pa covjek nije pozvao Suljica :shock:
Kao ni Bicakcic koji se oporavio od ozljede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 okt 2011, 17:24

harishp je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ovaj Jagodic nije dobar u glavu.Pa covjek nije pozvao Suljica :shock:
Kao ni Bicakcic koji se oporavio od ozljede.
Zaista mi nije jasno za 2-3 imena kod Vlade,kao sto ti rece Bicakcic,taj covjek je morao dobiti poziv prije pola ovih pozvanih,pa Cajic koji je MORAO zauzeti Besicevo upraznjeno mjesto ,pa Djuric koji standardno igra i zabija u seriji B koja je u rangu liga tipa Danska,Austrija itd ako nije i jaca!!!
Pa mali Suljic itd...
Izgleda da Osim jos nije uspio doskociti menadzerima,ali mislim do kraja 2012 da ce se i to promjeniti!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 okt 2011, 17:27

ova trojica sto je *za raju* nabrojao po meni isto su trebali dobiti pozive jer to su igraci koji su nesto pokazali do sada,, pa mislim i malog Seferovica (nisam siguran dali ima pravo nastupa)!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 17:30

Kad nas Kipar a i Grcka udari po usima bit ce kasno.
Opet svjesno upropastavanje mladih igraca a selekor jedan otegao drugi se protegao.U biti isto sranje.
Suljic je ubjedljivo najbolji mladi igrac u fildjan ligi i Plisek je vec sam govorio kako bi ga mogao utopiti kao i Dzeku ali vec postaje ofirno izbjegavanje tog igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 okt 2011, 17:34

vrebac86 je napisao/la:ova trojica sto je *za raju* nabrojao po meni isto su trebali dobiti pozive jer to su igraci koji su nesto pokazali do sada,, pa mislim i malog Seferovica (nisam siguran dali ima pravo nastupa)!!!
Nema pravo za U21 ali ima za A , mislim da bi sto prije Susic trebao dati priliku u jednoj prijateljskoj jer tako se dobiva ugled pa mozda zbog tog ubrzo dres Xamxa zamjeni skupljim dresom ,kao Lulic recimo...
Mali pod hitno mora napraviti neki promjenu u karijeri dok mu nije kasno jer ga je onaj konj (S.M) u Fiorentini unistio da mu je karijera u pitanju... :x
harishp je napisao/la:Kad nas Kipar a i Grcka udari po usima bit ce kasno.
Opet svjesno upropastavanje mladih igraca a selekor jedan otegao drugi se protegao.U biti isto sranje.
Suljic je ubjedljivo najbolji mladi igrac u fildjan ligi i Plisek je vec sam govorio kako bi ga mogao utopiti kao i Dzeku ali vec postaje ofirno izbjegavanje tog igraca.
Vjeruj mi mislim da je zbog njeg i dosao na klupu Sarajeva,jer mu je Dzeko napuno dzep i podiga ugled pa mu se osladilo,a ovaj mali ima priliku da uradi nesto slicno kao i Dzekica jer ima sve predispozicije...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 31 okt 2011, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 okt 2011, 17:37

Ma Sejtan(Suljic) bi mog'o vec tokom zime ili najkasnije ljeta putem evrope.Pa odmah u A tim. 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 okt 2011, 17:40

malo realnosti ne bi škodilo :|
Sloga Uskoplje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 17:47

slogauskoplje je napisao/la:malo realnosti ne bi škodilo :|
Tako su pametovali i o Dzeki.U stvari uopste nije bio realnosti kad igraca koj sad kosta 30 miliona eura prodas za 50 hiljada maraka.
Ili mozda da se ta prica pricala o Modricu dok je Zrinjskom bio,nebi bas tako zborio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 okt 2011, 17:48, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 31 okt 2011, 17:48

E koji si ti licemjer branis Papeta kad poziva levate poput Maletica i Mravca a pljujes po Jagodicu sto nekim igracima nije uputio pozive.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 17:51

vendeta87 je napisao/la:
E koji si ti licemjer branis Papeta kad poziva levate poput Maletica i Mravca a pljujes po Jagodicu sto nekim igracima nije uputio pozive.
@Pasteta87 rezultati sve govore.
Prema tome ni jedne.
Uostalom ne kritikuje se Jagodica sto je pozvao,vec sto nije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 31 okt 2011, 17:53

i jagodic(za sad) ima solidne rezultate pa se pljuje i kritikuje covjek stalno, valjda "nasa posla"..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 17:59

STEVIE je napisao/la:i jagodic(za sad) ima solidne rezultate pa se pljuje i kritikuje covjek stalno, valjda "nasa posla"..
Solidne rezultate protiv koga San Marina i Kipra :roll:
@pasteta nije nikakva uvreda dok ti fakat ne znas komunicirati bez uvreda i rjeci koje podlezu BAN.
idol ne postoji ali to je tebi tesko i objasnjavati.
Sa onim sto si ti naveo mi bi to Portugal prosli ,daj nebudi smjesan.Ustvari budi,jer ti to fakat i jesi sa svojim komentarima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 31 okt 2011, 18:09

niko ne spominje da su ovi iz u17 uzeli barem latviju :D
...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 31 okt 2011, 18:21

harishp je napisao/la: Solidne rezultate protiv koga San Marina i Kipra :roll:
solidne rezultate protiv ti navedeni i jedan odlican rezultat na strani protiv neugodni bijelorusa koji su na u-21 ep pruzali odlicne partije. e sad usporedi te rezultate jagodica s onim prije njega.. druga je stvar sto neki mozda namjerno ne zele da jagodic uspije s ovom generacijom

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 31 okt 2011, 18:22

Zaboravljen je i Jasmin Scuk koji je postao standardan u ekipi Mlada Boleslav,zadnje kolo Sparta-MB 0-3

nihco

Post Postao/la nihco » 31 okt 2011, 18:51

izgleda da jagodic ignorise tu cesku vezu. cajic,scuk,suljic, nece tudji menadzeri vrtit' novce
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 19:01

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la: Solidne rezultate protiv koga San Marina i Kipra :roll:
solidne rezultate protiv ti navedeni i jedan odlican rezultat na strani protiv neugodni bijelorusa koji su na u-21 ep pruzali odlicne partije. e sad usporedi te rezultate jagodica s onim prije njega.. druga je stvar sto neki mozda namjerno ne zele da jagodic uspije s ovom generacijom
Nije u poenta u tome.Pa i Tulic je recimo protiv Italijana u po Italije odigrao nerjeseno i plus odlicna igra a tad je i Baloteli igrao.Ali bi Jagodic trebao biti Mourinho za ovog.
Poenta je kad igarca koji jedan od najboljih u ligi sa svojih dvadestak godina ne pozivas,dok na njegovo mjesto ili blizu tog mjesta dolazi onaj ko je ni an nebu ni zemlji.
Isto tako ne pozivas stopera koji da nije bilo povrede bi bio na vratima prvotimaca u klubu BL.
U seniorima se ponekad moze i pricekati ,dok je kod mlade repke sasvim druga prica.Jedne kvalifikacije u vrh glave dvije i prosao voz.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 31 okt 2011, 19:28

harishp je napisao/la: Nije u poenta u tome.Pa i Tulic je recimo protiv Italijana u po Italije odigrao nerjeseno i plus odlicna igra a tad je i Baloteli igrao.Ali bi Jagodic trebao biti Mourinho za ovog.
Poenta je kad igarca koji jedan od najboljih u ligi sa svojih dvadestak godina ne pozivas,dok na njegovo mjesto ili blizu tog mjesta dolazi onaj ko je ni an nebu ni zemlji.
Isto tako ne pozivas stopera koji da nije bilo povrede bi bio na vratima prvotimaca u klubu BL.
U seniorima se ponekad moze i pricekati ,dok je kod mlade repke sasvim druga prica.Jedne kvalifikacije u vrh glave dvije i prosao voz.
kontam ja sta ti hoces reci, al' treba covjeku dati sansu. do sada je napravio vise dobri poteza nego losi, pa cak i oni van terena(pehar). za sad je izvukao iz ovog tima maksimum, pobijedio one gdje smo bili favoriti, iznenadio ruse - protiv super-jaki svaba niko normalan nije ocekivao neki rezultat. sad mu je glavni ispit protiv kipra i grcke, 4 boda ili puni plijen tu i velike su sanse da mlada repka zavrsi na drugom mjestu iza svaba

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lekqqq1921 i 29 gostiju.