Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ljudi....PJANIC IGRA 100%.....zivi bili pa vidjeli!!!!!! znaci slobodno ulozite sve sto imate na KECA!!!!! ubicemo ih!!!!!
Otkud ti ta informacija? Hvala unaprijedDzonikola je napisao/la:U Redakciji sportskog programa BHT 1 traju posebne pripreme za, možda, najvažniju utakmicu kvalifikacija fudbalske reprezentacije BiH, kako bi gledateljima na što kvalitetniji način približili zbivanja u i oko reprezentacije, odnosno prije i poslije meča, uz realizaciju direktnog prijenosa od 20:45 sati.
Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.
U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.
Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.
Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.
Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.
BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- hule_barca
- Kontakt:
Po meni bi ovaj sastav trebali izvesti:
...........................................Begović.........................................
Mujdža.................Vranješ.......................Spahić.................Zukanović
.........................................Zahirović (Medunjanin).........................
Stevanović........................................................................Lulić
----------------------------------------Misimović.......................................
..........................Ibišević.....................Džeko.........................
Jeste da Steva nije u formi jer ne igra i možda bi bilo bolje sa klupe da uđe u zavisnosti od rezultata, ali treba ih stisnuti odmah nek znaju gdje su došli
, a Steva tu sigurno može pomoći svojim prodorima i ubacivanjima kao i Lulić sa lijeve strane. Zadnjeg veznog ne mogu da se odlučim između Zahirovića i Mede. Medo je u boljoj formi ali on je više tehnički igrač dok je ovaj razbijač, a pošto imamo Misketa, mislim da će Medo na klupu. Početi bi mogao jedino da Pape opet nešto iskombinuje kao u Grčkoj gdje bi Vedo išao više po desnoj strani a Lulić ordinirao po lijevoj, dok bi na centru bili Medo i Zaha. Vedu ako stavi opet više desno možemo samo izgubiti jer bi Vedo mogao da igra glavnu kariku u petak zato što bi Džeko mogao da odvuče dobar dio na sebe a onda bi Vedo iz "drugog plana" uletio. Rovovska bitka nas očekuje. Jedno je sigurno, ako primimo prvi gol, ne piše se dobro a vidjeli smo protiv Latvije i Litvanije kako možemo lahko da primimo gol na početku. Ako nam se nešto slično desi protiv Grka neće valjati nikako.
Prognoza:
1-0 Misimović 86'
...........................................Begović.........................................
Mujdža.................Vranješ.......................Spahić.................Zukanović
.........................................Zahirović (Medunjanin).........................
Stevanović........................................................................Lulić
----------------------------------------Misimović.......................................
..........................Ibišević.....................Džeko.........................
Jeste da Steva nije u formi jer ne igra i možda bi bilo bolje sa klupe da uđe u zavisnosti od rezultata, ali treba ih stisnuti odmah nek znaju gdje su došli

Prognoza:
1-0 Misimović 86'
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
Prgavi grci, ne treba nasjesti na provokacije..
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
------------------avdukic-------------------
vranjes-----pandza----zukanovic----lulic
--------------------besic--------------------
stevanovic----------sesar----------svraka
-----------ibricic---------ibisevic-----------
Kakvi prgavi grci ? Lulic je smece ovdje ispao, jest nas, al ovdje je samarcinu zasluzio.Dzonikola je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta je ovo? Recept za petardu u nasoj mrezi?MrShadow je napisao/la:------------------avdukic-------------------
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
taktika da iznenadimo Grke, to je recept za 3 boda 

Emir_BIH je napisao/la:Otkud ti ta informacija? Hvala unaprijedDzonikola je napisao/la:U Redakciji sportskog programa BHT 1 traju posebne pripreme za, možda, najvažniju utakmicu kvalifikacija fudbalske reprezentacije BiH, kako bi gledateljima na što kvalitetniji način približili zbivanja u i oko reprezentacije, odnosno prije i poslije meča, uz realizaciju direktnog prijenosa od 20:45 sati.
Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.
U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.
Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.
Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.
Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.
BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
@Emir_BiH
http://www.teve.ba/article/13958/bih-gr ... ramu-bht-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.teve.ba/article/13958/bih-gr ... ramu-bht-1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hvala jarane.BaDa12 je napisao/la:@Emir_BiH
Gdje su oni vijesti kad su rekli da ce se okupljaviti se na novom TRENING CENTRU, bas me zanima kako izgleda sad poslove ako ima neko neki novi slika nek postavi. Hvala unaprijed.
Emir_BIH je napisao/la:Gdje su oni vijesti kad su rekli da ce se okupljaviti se na novom TRENING CENTRU, bas me zanima kako izgleda sad poslove ako ima neko neki novi slika nek postavi. Hvala unaprijed.
(Znam da nije tema).
Emir_BIH je napisao/la:Gdje su oni vijesti kad su rekli da ce se okupljaviti se na novom TRENING CENTRU, bas me zanima kako izgleda sad poslove ako ima neko neki novi slika nek postavi. Hvala unaprijed.
O čemu ti.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
recept za prijem u ustanovu neku. Ja mislio covjek se zeza. Jos ti samo fali Zec umjesto Ibisevica. Mozda Bartolovic kao prva zamjena.Cartman je napisao/la:Sta je ovo? Recept za petardu u nasoj mrezi?MrShadow je napisao/la:------------------avdukic-------------------
Ovako mozes Grke iznenadit jer nebi prvih 30 minuta mogli gola dat od smijeha
Zadnja izmjena: mambabalkan, dana/u 19 mar 2013, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam siguran al mislim da tu nisu gotovi svi radovi pogotovo na objetima oko terena al mislim da su ti tereni spremni al sad nemam pojma podavno se pisalo o tome...Emir_BIH je napisao/la:Gdje su oni vijesti kad su rekli da ce se okupljaviti se na novom TRENING CENTRU, bas me zanima kako izgleda sad poslove ako ima neko neki novi slika nek postavi. Hvala unaprijed.
moze za cvajuAdi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Evo 40 baja. Javi se.Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)
Ti se zbog toga regisrtrovoAdi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Imam Golfa dvicu, ide ko ganc nov. Crn metalik, zelena vrata ono od efendije kupio nikad prevozio alkohol u njemu, reklama ovo ono, ha ja..Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)
Zadnja izmjena: AzRimiRzA, dana/u 19 mar 2013, 16:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.