AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 31 avg 2010, 19:54

tony-mortale je napisao/la:
Warrick je napisao/la:
@ tony mortale ja sam takvu sliku stavio na fb daje nisi od mene "ukro" haahhahahaahhahaa
hehe nisam već sam član službene fb milanove stranice i oni stavili, a na pravu stranicu još uvjek se ne može ući
ma stranica je crkla ima 5 dana,hehehhehehe
Imas li informacija koje ce brojeve zaduziti ova dvojica manijaka?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 avg 2010, 19:55

Ibra bi mogao 11 a Robinho posto voli Kaku kao igraca ce najvjerovatnije uzeti 22. Tako negdje procitah.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 avg 2010, 19:56

A_d_0 je napisao/la:Ibra bi mogao 11 a Robinho posto voli Kaku kao igraca ce najvjerovatnije uzeti 22. Tako negdje procitah.
11 će jedan od njih 99%, e sad je i 22 slobodan, vrlo moguće da je to to, al ibrahimović je već uvršten u tim na stranici al još nema broja tako da ništa nije sigurno još
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 avg 2010, 20:00

evo neki talijan na fejsu objavio ovaj sastav meni se ne svidja(previse ofanzivno) a mislim da je i ne moguce da se ovako igra
!! ali eto barem je lijepo pogledat

.................................amelia................................
sokratis........silva.....................nesta........antonini
........................boateng............pirlo........................
.......robinho..................pato...............dinho..........
...............................ibrahimovic............................
-RIVALDO-

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 avg 2010, 20:03

senad_flamin je napisao/la:evo neki talijan na fejsu objavio ovaj sastav meni se ne svidja(previse ofanzivno) a mislim da je i ne moguce da se ovako igra

Izbaci Robinha, stavi Sedorfa i bice paklen tim. Ovako nece ninasta licit
nema potpisa

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 avg 2010, 20:04

uuuuuu koje ugodno iznenadjenje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 31 avg 2010, 20:05

A_d_0 je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM! :o :shock: Prvo Ibra pa sad Robinho, postajete apsolutno prvi kandidati za Scudeto. Jos vam otisao Boriello ufff. Nego ok Ibra je ogromno pojacanje, Robinho ce vjerovatno biti zamjena jer mislim da je nemoguce da igraju zajedno Ibra,Ronaldinho,Pato,Ibra - pa ko ce tu trcati ljudi moji, ko ce se u odbranu vracati. Mislim da bi Robinhu najbolje odgovaralo da bude Joker sa klupe. Zaista sjajan posao Galijanija i Berluskonija. Prvo Ibra za sitnis, pa Robinho za samo 15 miliona a onda uvale Hunta i Boriela za nesto manje od 30 miliona ukupno. Da ne povjerujes. Jedva cekam tekmu Real-Milan , to ce bez sumnje obiljeziti grupnu fazu Lige Prvaka pa nek pobjedi bolji. Nadam se da ce oba otici dalje u sta ne sumnjam
nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..
Htio il ne mi smo ga Romi uvalili a to ce svjedocit i naredna sezona u kojoj ce 6 puta osutat na gol.
nisam znao da je uvaljivanje napadaca koji vam je bio najbolji strijelac..a kakav je igrac pokazo je najbolje u Genovi prije dvije godine.. a i u Milanu je dao dosta golova.. nama je takav tip napadaca i trebao.. a doveli smo ga malte ne besplatno ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 avg 2010, 20:06

@senad_flamini, ma jok nema od toga ništa, možemo i mi sad stavljati neke svoje vizije, al u toj formaciji nema defanzivno jakog igrača, tako da bi tu i primali i davali po 5 komada

evo robinjo kaže da je sretan što je došao u veliki klub, da želi usrećiti sve navijače, a da će on na terenu davati sve od sebe da to učini i donese im puno radosti.
i njega su već uslikali al brojeva još nema
slika

inače roster fino izbalansiran 3 golmana, 10 odbrambenih, 8 veznih, 6 napadača, u svakoj liniji ima i iskusnijih i mlađih igrača, alegri sad mora odraditi pravi posao i ukomponovati to sve

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 avg 2010, 20:07

@Manijac Hajd uredu. Lijepo se tjesit. Bice najbolji strijelac Serije A i odvest ce vas do Scudetta garant.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 avg 2010, 20:08

senad_flamin je napisao/la:evo neki talijan na fejsu objavio ovaj sastav meni se ne svidja(previse ofanzivno) a mislim da je i ne moguce da se ovako igra

Biti cete jaki ko zemlja...barem sto se napada tice. Mogao bi ovdje boateng na pozz beka,sedorf na njegovu,a formacija da bude 4-4-2
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 31 avg 2010, 20:09

tony-mortale je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM! :o :shock: Prvo Ibra pa sad Robinho, postajete apsolutno prvi kandidati za Scudeto. Jos vam otisao Boriello ufff. Nego ok Ibra je ogromno pojacanje, Robinho ce vjerovatno biti zamjena jer mislim da je nemoguce da igraju zajedno Ibra,Ronaldinho,Pato,Ibra - pa ko ce tu trcati ljudi moji, ko ce se u odbranu vracati. Mislim da bi Robinhu najbolje odgovaralo da bude Joker sa klupe. Zaista sjajan posao Galijanija i Berluskonija. Prvo Ibra za sitnis, pa Robinho za samo 15 miliona a onda uvale Hunta i Boriela za nesto manje od 30 miliona ukupno. Da ne povjerujes. Jedva cekam tekmu Real-Milan , to ce bez sumnje obiljeziti grupnu fazu Lige Prvaka pa nek pobjedi bolji. Nadam se da ce oba otici dalje u sta ne sumnjam
nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..
izgleda da je ipak tako prvo je bilo 13 miliona otkup ugovora, al svejedno opet je to dobar posao, dobili 2 m, + preko 3 miliona za njegovu platu, a svakako nebi igrao jer pored ibre pata i sad robinja teško bi se on izborio za minutažu, neznam ni hoće li u romi biti u prvom timu pored tptija i vučinića
al sada vi nemate vise napadaca koji mogu mjenjat Ibru ak se povrijedi il nesto.. Hunter u Schalkeu, Ovaj kod nas :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 avg 2010, 20:09

A Robinho je bek jel de?

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 31 avg 2010, 20:11

A_d_0 je napisao/la:@Manijac Hajd uredu. Lijepo se tjesit. Bice najbolji strijelac Serije A i odvest ce vas do Scudetta garant.
nece bit najbolji strijelac ali je napadac koji moze dat 15+ golova u sezoni ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 avg 2010, 20:12

@Manijac
baš nemamo imamo ih samo 4, pato, pipo inzaghi, odumadi robinjo

a ja kažem da je borielo ok igrač, očekujem cca 15 golova u sezoni u romi, jednostavno se od njega u milanu više očekivalo, nije se snašao, preslab je tehničar da bi se uklopio u igru sa dinjom i patom, dobar posao rome, mada mislim da mu je plata veće nego u 90% vaših igrača, a nije baš da imate na bacanje

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 31 avg 2010, 20:14

A_d_0 je napisao/la:A Robinho je bek jel de?
Robinho napadac koji moze mjenjati Ibru? Robinho nije nit ce kad bit igrac 16-terca..

btw. Official: Free loan with an option to buy next year for 10 mil.

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 31 avg 2010, 20:16

tony-mortale je napisao/la:@Manijac
baš nemamo imamo ih samo 4, pato, pipo inzaghi, odumadi robinjo

a ja kažem da je borielo ok igrač, očekujem cca 15 golova u sezoni u romi, jednostavno se od njega u milanu više očekivalo, nije se snašao, preslab je tehničar da bi se uklopio u igru sa dinjom i patom, dobar posao rome, mada mislim da mu je plata veće nego u 90% vaših igrača, a nije baš da imate na bacanje
ma Pato i Robinho nisu ta vrsta napadaca.. Inzaghi jeste ali za zadnjih 10-15min..

ma kad Adriano ima platu 5mil, moze i ovaj 3,5..

kako god ove godine Serija A ce da bude paklena :lol: :lol: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 avg 2010, 20:19

daj boze da borrielo odigra u citavoj sezoni 90 min.... ako me pamcenje ne vara roma igra 4-2-3-1 a mozda i grijesim nisam dugu gledao romini tekmu... a ako bude ovako tu ima Vucinic i Adriano !!!
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 31 avg 2010, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 avg 2010, 20:19

greška što se tiče pata, on je zapravo pravi CF, ali u nedostatku brzih igrača je stavljen više na krilo,
u nedelju jedan gol dao sa krila a drugi kad je ušao u sredinu tako da se on itekako dobro snalazi u samom špicu napada, tako da ako nebude ibre on ide umjesto njega a robinjo na patovo mjesto, sad ima kombinacija koliko hoćeš, vrhunski mercato

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 avg 2010, 20:20

Manijac18 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:A Robinho je bek jel de?
Robinho napadac koji moze mjenjati Ibru? Robinho nije nit ce kad bit igrac 16-terca..

btw. Official: Free loan with an option to buy next year for 10 mil.
Robinjo moze igrati sve pozicije u napadu. Inace u Santosu je igrao klasicnog napadaca.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 avg 2010, 20:24

evoo brojevii
Robinho ce imati 70
Ibrahimovic 11 !!
galiani potvrdio
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Adi33 i 7 gostiju.