Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Sapina
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Sapina » 05 nov 2012, 15:13

dijalog je napisao/la:kakve to veze ima?tačnije rakitić ima veze sa hrvatskom koliko i halilović sa nama i bosnom ;)
Da, točno to nema nikakve razlike :)

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 05 nov 2012, 15:17

e sad se samo treba nadati da će i alen napraviti isto što i rakitić (odabrati državu odakle su mu roditelji)
Zadnja izmjena: dijalog, dana/u 05 nov 2012, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 nov 2012, 15:19

Sto se tice Sinanovica, ne poznajem ga i nemogu davati neke posebne komentare o njemu, ali mi je ikakvo pljuvanje glupost, jer mu se mora priznati, da je jos od prije uvijek se zalagao za pozivanje novih reprezentativaca, isto tako i sada. Tako da mislim, da je to za pohvalu.

A sto se tice ove teme, stvarno se preko mnogo stranica uvjek pise jedno te isto, da li je momak Hrvat ili Bosnjak, ko ima vise pravo da zaigra za njih, onda se prebroje krvna zrncad, pa ponovo. I tako dalje. Mnogo upraznog, jer ce se momak na kraju ipak odluciti za BiH. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 nov 2012, 15:22

Sapina je napisao/la:A vaš kapetan rođen na teritoriju Hrvatske i još uvijek živi tamo njegova familija,znači po tome ni on nema nikakve veze s Bosnom ?

edit: da dodam još i Rakitića,kažeš nema nikakve veze s Hrvatskom,a otac Luka mu je iz Sl.Broda,dakle isto ko i Haliloviću,otac otišao raditi u drugu državu,i on je imao najveću ulogu što Ivan igra za Hrvatsku,tako možda bude i s Alenom...

možda je tebi otac iz Turske..... pa imaš iste veze s Turskom ko on s Hrvatskom ......
Koliko ja znam Rakiticev otac,kao i majka su iz Zepca.I odatle su otisli u Svicarsku.Sto se Spahica tice znam da mu je otac iz Sandzaka,za majku nisam siguran.Vidim da neki spominju Jugoslaviju.Jugoslavija je bila umjetna drzava.Koja je postojala Nekih 70 godina.Dakle manje nego neciji zivotni vijek.Dok recimo drzava Bosna ima drzavnost dugu 1000 godina.Kao i Srbija,Hrvatska...Doduse Bosna i Hercegovina (barem u sadasnjiim granicama) nikada nije bila cjepkana.Uvijek je bila jedistvena.Iako je bila pod tudjom vlascu.Dok su se Hrvatske zemlje ujedinile tek pred formiranje Jugoslavije.Tj raspadom Austrougarske i Mletacke republike.Ali nebitno to nije tema ovoga,ako zelis sa mnom o tome raspravljati javi mi se na PM.a za ubuduce nadam se da ce se raja drzati teme
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2012, 15:24

Ja za Sinanovića znam da sam svojevremeno čitao na njegovom facebook profilu kako piše statuse da Sušić mora biti smjenjen :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 nov 2012, 16:38

ovaj @sapina je oblikovanje hrvatski medija i pojedinaca, tj. strasna licemjernost u ovom slucaju.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 05 nov 2012, 17:00

Da li itko razmislja stetu koju svi portali,novinarcici,tzv.tv postaje nanose
obitelji Halilovic.
I taj Sinanovic,ide u Zagreb predstavljati savez ili sto.
Mali neka se razvija,hoce li ikada doseci nivo da bude pozvan u bilo koju A-reprezentaciju tko zna.
Zasada nakon 50-tak minuta u seniorskom nogometu odmah je imao problema sa misicima.
A Jagodic ga poziva za U-21 iako malac fizicki ne moze odgovoriti zahtjevima U-21 nogometa.
Bar ne onog vrhunskog.Smjesno.
Mali ce vjerojatno izabrati reprezentaciju koja u tome momentu bude nastupala na
velikom natjecanju.Nogomet je danas veliki posao,i mali Alen ce izabrati sto mu
bude pogodovalo karijeri.Do tada neka igra za mlade selekcije Hrvatske,koja ionako
igra sljedece godine svjetsko prvenstvo U-19.Normalno je da Alen zeli nastupiti na tome natjecanju.
Pjevati ce on lijepu nasu prije utakmice "sve u sesnaest",isto kao sto ce igrati za Bosnu godinu dvije
kasnije ako to bude uvjet da igra na velikom natjecanju.
A za koga srce lupa........Koga to zanima na kraju

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 05 nov 2012, 18:06

Kenonan je napisao/la:
Osim je napisao/la:Alena Halilovića se najmanje tiče što je Musliman, on želi što prije na veliku scenu.
slika

dobar je Svabo
kako vas nije stid uopste objavljivat ove slike ,ovo je privatnost,vi ste se nasli tu dase iscudujete sto mali slavi bozic,pa sta bi trebao ,to je njegova stvar,jadna majko bosnjaci nekom imaju nesto reci,jedini narod koji psuje boga i to masovno ionda kao lafo slavimo bajram ,,fujjj

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 nov 2012, 18:40

Bas tako, kod mnogo toga sta sam u zadnje vrijeme procitao mogu se samo pridruziti: Fuj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 nov 2012, 18:58

konjicanin01 je napisao/la:
Kenonan je napisao/la:
Osim je napisao/la:Alena Halilovića se najmanje tiče što je Musliman, on želi što prije na veliku scenu.
slika

dobar je Svabo
kako vas nije stid uopste objavljivat ove slike ,ovo je privatnost,vi ste se nasli tu dase iscudujete sto mali slavi bozic,pa sta bi trebao ,to je njegova stvar,jadna majko bosnjaci nekom imaju nesto reci,jedini narod koji psuje boga i to masovno ionda kao lafo slavimo bajram ,,fujjj
Kao prvo ova slika je iz novina i skenirana je, kao drugu vrijedjas ovdje jedan cjeli narod, ako si ti upozno neke klosare ili se druzis se takvim klosarim onda to zadrzi za tvoj privatni zivot a ne vrijedaj cjeli narod.

Nadam se da ovo nece proci kraj moderatore.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 nov 2012, 19:17

Kao trece, taj sto je postavio sliku je "vatreni", a ne bosanac. Or something like that :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2012, 21:37

A ja mislio jaran mu tražio da mu sačuva dres kao sentimentalnu vrijednost :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 nov 2012, 21:39

:lol: :lol: :lol: Osmane, Osmane :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 nov 2012, 21:56

Hahahahahaha a hajvana osmana :lol::lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 nov 2012, 22:10

Ja Osmana pravi bosanceros... je.es uspumene i sjecanja daj pare hahah :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 nov 2012, 22:30

Ako ima smisao za biznis, Osman je iz Kine narucio 500 kopija za prodaju a original ostavio sebi. Tako bih ja uradio :lol:

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 05 nov 2012, 22:32

mora da je osman postavio oglas... :roll:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 nov 2012, 23:50

ovo mi malo smrdi na zajebanciju :D jos na ****.. ma daj :mrgreen:

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 05 nov 2012, 23:55

Ja bih rado volio da Alena vidim u dresu BiH, ali iskren da budem mislim da od toga nema nista. Evo pocnite od sebe. Sta bi vi na njegovom mjestu? Nije on sad rodjen u Svicarskoj, Njemackoj ili tako nekoj drzavi koja je potpuno drugacija. On je rodjen u hrvatskoj koja gotovo da ima isti mentalitet, jezik i sve ostalo. Dakle razlika je mala. Ne znam da li mu je mama iz bosne (ako je iz hrvatske dodatni razlog da igra jos i za Hrvatsku).
Istina je da mu je otac bosanac. Ali jedina stvar koja nama ide u prilog je to da ce ga otac mozda nagovarati jer je on igrao za BiH, ali to je jedino. Hajd budimo realni. Mali rodjen u Hrvatskoj, dakle nije u BiH. Zivi tamo, raste tamo. Najbolji mu prijatelji tamo. Ide u skolu tamo. Sve sto radi je povezano sa Hrvatskom. Pitanje je da li uopste dolaze u Bosnu i kakva je povezanost sa Bosnom. Da li Alen ima ikakve povezanosti sa Bosnom osim ocevih korjena?
Pa budimo realni nemamo se pravo ljutiti ni da odabere Hrvatsku. To je na neki nacin ipak njegova zemlja. Nemojte mi zamjerit. Ja sam samo iskren. Sad da mogu ja bih uradio bilo sta samo da on igra za nas, ali treba biti iskren i realan prije svega. Takva je situacija.
Hajd da je to sad neka ljeva drzava pa sve drugacije, to bih jos mogao nekako i shvatiti da mora igrati za drzavu korjena, ali ovako, sve je pod upitnikom stvarno.
Samo mi nije jasno zasto ga susic nije pozvao a ne jagodic. Ali eto, vjerujem da ce nam biti sve jasno nakon odgovora na Jagodicev poziv. Ako odbije, mozete ga slobodno zaboraviti. Ako prihvati, situacija je rjesena.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.