Da, točno to nema nikakve razlikedijalog je napisao/la:kakve to veze ima?tačnije rakitić ima veze sa hrvatskom koliko i halilović sa nama i bosnom

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Da, točno to nema nikakve razlikedijalog je napisao/la:kakve to veze ima?tačnije rakitić ima veze sa hrvatskom koliko i halilović sa nama i bosnom
Koliko ja znam Rakiticev otac,kao i majka su iz Zepca.I odatle su otisli u Svicarsku.Sto se Spahica tice znam da mu je otac iz Sandzaka,za majku nisam siguran.Vidim da neki spominju Jugoslaviju.Jugoslavija je bila umjetna drzava.Koja je postojala Nekih 70 godina.Dakle manje nego neciji zivotni vijek.Dok recimo drzava Bosna ima drzavnost dugu 1000 godina.Kao i Srbija,Hrvatska...Doduse Bosna i Hercegovina (barem u sadasnjiim granicama) nikada nije bila cjepkana.Uvijek je bila jedistvena.Iako je bila pod tudjom vlascu.Dok su se Hrvatske zemlje ujedinile tek pred formiranje Jugoslavije.Tj raspadom Austrougarske i Mletacke republike.Ali nebitno to nije tema ovoga,ako zelis sa mnom o tome raspravljati javi mi se na PM.a za ubuduce nadam se da ce se raja drzati temeSapina je napisao/la:A vaš kapetan rođen na teritoriju Hrvatske i još uvijek živi tamo njegova familija,znači po tome ni on nema nikakve veze s Bosnom ?
edit: da dodam još i Rakitića,kažeš nema nikakve veze s Hrvatskom,a otac Luka mu je iz Sl.Broda,dakle isto ko i Haliloviću,otac otišao raditi u drugu državu,i on je imao najveću ulogu što Ivan igra za Hrvatsku,tako možda bude i s Alenom...
možda je tebi otac iz Turske..... pa imaš iste veze s Turskom ko on s Hrvatskom ......
kako vas nije stid uopste objavljivat ove slike ,ovo je privatnost,vi ste se nasli tu dase iscudujete sto mali slavi bozic,pa sta bi trebao ,to je njegova stvar,jadna majko bosnjaci nekom imaju nesto reci,jedini narod koji psuje boga i to masovno ionda kao lafo slavimo bajram ,,fujjjKenonan je napisao/la:Osim je napisao/la:Alena Halilovića se najmanje tiče što je Musliman, on želi što prije na veliku scenu.
dobar je Svabo
Kao prvo ova slika je iz novina i skenirana je, kao drugu vrijedjas ovdje jedan cjeli narod, ako si ti upozno neke klosare ili se druzis se takvim klosarim onda to zadrzi za tvoj privatni zivot a ne vrijedaj cjeli narod.konjicanin01 je napisao/la:kako vas nije stid uopste objavljivat ove slike ,ovo je privatnost,vi ste se nasli tu dase iscudujete sto mali slavi bozic,pa sta bi trebao ,to je njegova stvar,jadna majko bosnjaci nekom imaju nesto reci,jedini narod koji psuje boga i to masovno ionda kao lafo slavimo bajram ,,fujjjKenonan je napisao/la:Osim je napisao/la:Alena Halilovića se najmanje tiče što je Musliman, on želi što prije na veliku scenu.
dobar je Svabo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.