jel vi ne kontate ili sta... magat ljudi... magatNoName je napisao/la:Kako bolan ovo. Nema se tu šta primjećivati ili ne primjećivati, matematika je univerzalna disciplina:Denizmare je napisao/la:Njihovoj odbrani nije kriv Miske, oni su pritisak sami od sebe,2 gola su im zagarantovana po tekmi pa kako god. Prosle godine se to nije toliko primjecivalo jer su davali po 4-5 golova
2008 / 2009: Primili 41 gol u 34 utakmice = 1,20 golova po utakmici
2009 / 2010: Primili 44 gola u 22 utakmice = 2,00 golova po utakmici
Znači, odbrana je prošle sezone, sa gotovo identičnim sastavom, primala puno manje golova. Nije, dakle, stvar u primjećivanju nego su stvarno puno lošiji ove godine. Sigurno da ima mnogo razloga za to ali je jedan od njih i Misimović, sasvim sigurno. Po meni, on nije ni na 50% od prošlogodišnjeg nivoa.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
- NoName
- Kontakt:
Iliti disciplina. Felipe, ako se sjećaš, Miske baš nije bio oduševljen sa Magathom dok je, sa druge strane, veoma se obradovao onom klocu Vehu, valjda zbog tempa priprema. Miske je očito veoma lijen. Ovaj Kostner traži onaj pravi njemački sistem, rad, red i disciplina, što Misketu ne odgovara.
Nakon onih katastrofalnih utakmica pod Vehom mislim da ekipa sada ima uzlaznu putanju, napredak je evidentan.
Nakon onih katastrofalnih utakmica pod Vehom mislim da ekipa sada ima uzlaznu putanju, napredak je evidentan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
igracki ekipa je i jaca neg prosle godine, al magat puno vrijedi... naravno disciplina al nije cova dzabe najcjenjeniji u njemackoj... a miske ko miske... taj svaku sezonu igra promjenjivu... porosla mu je prva bila konstantno dobraNoName je napisao/la:Iliti disciplina. Felipe, ako se sjećaš, Miske baš nije bio oduševljen sa Magathom dok je, sa druge strane, veoma se obradovao onom klocu Vehu, valjda zbog tempa priprema. Miske je očito veoma lijen. Ovaj Kostner traži onaj pravi njemački sistem, rad, red i disciplina, što Misketu ne odgovara.
odbrana im se qurci, nesto oni lete u napad........a Miske je majstor i to neki pocinju zaboravljati ovdje, jednostavno frajer nema motiva igrat u Wolfsima, odbrana suplja............ostavljaju toliko rupa .............. po meni Miske treba mjenjat ekipu, najbolje bi mu bilo da se ponudi sam Maghatu ...........
Da, majstor je, ali potrebno je da se malo trgni i da počne igrati kako zna. Ma pustite te gluposti o treneru i tim stvarima. Čovjek igra istu poziciju gdje je igrao i lani, samo nema toliko asistencija, ali ni golova. Ne igra trener več Zvjezdan. Malo više truda ne bi škodilo.
Očekujem da ako Bog da sutra počne igrati kako zna, a ne hodati po terenu , počeo je podsjećati na Riquelmea.
Očekujem da ako Bog da sutra počne igrati kako zna, a ne hodati po terenu , počeo je podsjećati na Riquelmea.
sto posto istinaNeutral je napisao/la:Da, majstor je, ali potrebno je da se malo trgni i da počne igrati kako zna. Ma pustite te gluposti o treneru i tim stvarima. Čovjek igra istu poziciju gdje je igrao i lani, samo nema toliko asistencija, ali ni golova. Ne igra trener več Zvjezdan. Malo više truda ne bi škodilo.
Tacno,nije i to zadnjih 7-8 tekmi,ali ostatak ekipe nije ni na 20% . Odbrana nije slaba nego je katastrofalna,jer nije pitanje koliko su primili golova nego kakve golove primaju ,najveci dio su iskljucivo greske odbrane,pogotovo pred kraj utakmice.NoName je napisao/la:Kako bolan ovo. Nema se tu šta primjećivati ili ne primjećivati, matematika je univerzalna disciplina:Denizmare je napisao/la:Njihovoj odbrani nije kriv Miske, oni su pritisak sami od sebe,2 gola su im zagarantovana po tekmi pa kako god. Prosle godine se to nije toliko primjecivalo jer su davali po 4-5 golova
2008 / 2009: Primili 41 gol u 34 utakmice = 1,20 golova po utakmici
2009 / 2010: Primili 44 gola u 22 utakmice = 2,00 golova po utakmici
Znači, odbrana je prošle sezone, sa gotovo identičnim sastavom, primala puno manje golova. Nije, dakle, stvar u primjećivanju nego su stvarno puno lošiji ove godine. Sigurno da ima mnogo razloga za to ali je jedan od njih i Misimović, sasvim sigurno. Po meni, on nije ni na 50% od prošlogodišnjeg nivoa.
A ovo da je univerzalna disciplina,nisam siguran.Moze se definisati na mnogo nacina ,ali da je univerzalna je smijesno
- NoName
- Kontakt:
Univerzalna u smislu da je ista i u BiH i u Njemačkoj i sl.
Ma u redu je,shvatio sam te prijatelju,nisam mislio nista lose 

- NoName
- Kontakt:
Što mi sinoć izvadiše živce ona dvojica komentatora na OBN, kako se oni mogu zvati sportskim komentatorima. Grafite je kod postignutog gola dirao loptu i priznat je pogodak a njih dvojica žale što je dirao i što gol nije postigao Miske.
Sve je to uredu, samo su zaboravili jednu stvar: Miske je izvodio indirekt i da Grafite nije dirao loptu ni od gola ne bi bilo ništa.
Sve u svemu dobra partija Misimovića, samo ne znam zašto mu je publika u jednom momentu zviždala?
Sve je to uredu, samo su zaboravili jednu stvar: Miske je izvodio indirekt i da Grafite nije dirao loptu ni od gola ne bi bilo ništa.
Sve u svemu dobra partija Misimovića, samo ne znam zašto mu je publika u jednom momentu zviždala?
NoName je napisao/la:Što mi sinoć izvadiše živce ona dvojica komentatora na OBN, kako se oni mogu zvati sportskim komentatorima. Grafite je kod postignutog gola dirao loptu i priznat je pogodak a njih dvojica žale što je dirao i što gol nije postigao Miske.
pa razumljivo da mi zelimo vise gol od misketa nego od grafite.. to je sasvim normalo...
BLUE NATION.
Primijetih i ja neke zvižduke na momenat za Misimovića, čini mi se. Ko zna šta bi bilo da on i Wolfsburg sinoć nisu bilo fantastični. Vjerovatno mu zamjeraju za odnos prema treneru, ali pretiho je bilo to zviždanje da bismo sad nagađali. Umalo da na kraju zabije velemajstorski gol. Peh k'o i protiv Schalkea.
P.S. Ne skontah ni ja da je bio indirekt. A svakako su sudije previdile krajnje očit ofsajd Grafitea. Sumnjam da su i skontali da je zakačio loptu.
P.S. Ne skontah ni ja da je bio indirekt. A svakako su sudije previdile krajnje očit ofsajd Grafitea. Sumnjam da su i skontali da je zakačio loptu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- NoName
- Kontakt:
Da, samo što tada ne bi bio gol. Bio je indirekt a ne slobodan udarac, to je razlika.Jaydoo82 je napisao/la:NoName je napisao/la:Što mi sinoć izvadiše živce ona dvojica komentatora na OBN, kako se oni mogu zvati sportskim komentatorima. Grafite je kod postignutog gola dirao loptu i priznat je pogodak a njih dvojica žale što je dirao i što gol nije postigao Miske.
pa razumljivo da mi zelimo vise gol od misketa nego od grafite.. to je sasvim normalo...
Ako mu zamjeraju zbog odnosa prema treneru nek se onda uhvate za usi i skacu ko' Hamzin zekan sto bi oni titule prosle godine vidjeli da im ovog nije bilo.A trenere ovakve mogu kuci povesti da im drva cjepaju.Željovac je napisao/la:Primijetih i ja neke zvižduke na momenat za Misimovića, čini mi se. Ko zna šta bi bilo da on i Wolfsburg sinoć nisu bilo fantastični. Vjerovatno mu zamjeraju za odnos prema treneru, ali pretiho je bilo to zviždanje da bismo sad nagađali. Umalo da na kraju zabije velemajstorski gol. Peh k'o i protiv Schalkea.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad Misimovic dobro igra, dobro igra i Wolfsburg. Isti slucaj je i sa repkom. Igrac svjetske klase kad je u formi. Da je fizicki malo jaci (pogotovo sto se tice brzine), rijetko bi mu ko bio ravan u Evropi. Jer sto se tice tehnike i dodavanja u samom je vrhu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da bi se Misimovic maksimalno iskoristio.Potrebna su dva brza krila ili beka zavisno od formacije,jedan kvaliteniji vezni srednji defanzivni i u tom slucaju dovoljan je i samo jedan ''ubica''tipa Dzeko.Sa takvim igracima bi opet oborio rekord asistencija ili vezanih akcija a ovi otisli na tron.Cartman je napisao/la:Kad Misimovic dobro igra, dobro igra i Wolfsburg. Isti slucaj je i sa repkom. Igrac svjetske klase kad je u formi. Da je fizicki malo jaci (pogotovo sto se tice brzine), rijetko bi mu ko bio ravan u Evropi. Jer sto se tice tehnike i dodavanja u samom je vrhu.
Islo bi ko' paukova mreza a Miske u sredini ''tarantula''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
miske se polahko vraca u strau formu...ovaj zadnji slobodnjak je genijalan..
svaki njegov ubacaj je opasnost:D
svaki njegov ubacaj je opasnost:D
MISKE 0:1
Al ga Miske pokupi ko' iz starih dana.Ebo Pipu 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo Miske.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.