Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

alessandrodelpiero
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la alessandrodelpiero » 28 jun 2009, 16:34

Tarik14 je napisao/la:Zaista bih volio kada bi mogao biti optimistican ali ovo neizgleda bas dobro. Imam osjecaj da ce Wolfsburg totalno propast sljedece godine i Dzeko ce nestati. :|

znas sta ce džeko slijedece godine izjaviti za takve kao sto si ti:
"Bilo je kloceva koji su govorili da cu propasti ako ostanrm u wolsburgu kao sto su mi govorili i neki dok sam trenirao na Grbavici a vidi sada mene a vidi njih".
i to ce sve biti kada slijedece godine bude najbolji strijelac evrope aBd i kada bude milan morao platiti 60 mil da ga dovede.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 28 jun 2009, 16:35

Hahah koji si ti ćovjek ej :lol: :lol:
Pa sigurno neče bit opet prvaci ..
Ali boli nas ..... ;)
Samo da Džekson nastavi sa onakvom Formom ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 jun 2009, 16:37

alessandrodelpiero je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Zaista bih volio kada bi mogao biti optimistican ali ovo neizgleda bas dobro. Imam osjecaj da ce Wolfsburg totalno propast sljedece godine i Dzeko ce nestati. :|

znas sta ce džeko slijedece godine izjaviti za takve kao sto si ti:
"Bilo je kloceva koji su govorili da cu propasti ako ostanrm u wolsburgu kao sto su mi govorili i neki dok sam trenirao na Grbavici a vidi sada mene a vidi njih".
i to ce sve biti kada slijedece godine bude najbolji strijelac evrope aBd i kada bude milan morao platiti 60 mil da ga dovede.
Nazalost, care, to se nece desiti. Milan zove jedan put i nikad vise. A Wolfsburg sigurno nece opet osvojiti Bundesligu sljedece sezone a kamoli Ligu Prvaka. :roll: Zaista bih volio biti optimistican ali nemogu!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jun 2009, 16:43

Vec od pocetka ovih rasprava i nagonetanja sam sve vise mislio da ce ipak na kraju ostati u Wolfsburgu.
Iskreno receno ne razumjem stvarno izjave kao:
" Sljedece sezone ce Wolfsburg propasti." ili "Ovo nece jos jedan put ponoviti".

Zasto, iz kojeg razloga?
Wolfsburg jos uvjek ima svoja 3 kljucna igraca a to su Misimovic, Grafite i Dzeko. Ako pojacaju svoj tim sa novim igracima, umjesto da dopuste da se sve raspane, onda imaju dosta dobre perspektive u sljedecoj sezoni, u kojoj igraju u CL i tu imaju isto sansu da se dokazu. A za Dzeku se ne brinem, on je na usponu a ne na jednom platou, jer se dokazuje u timu i u reprezentaciji kao najbolji strijelac evropskih kvalifikacija. Ako se kvalificiramo za SP nasi igraci ionako ce biti jako trazeni pored toga sto rade dobar posao u svojim klubovima.

Za jednu godinu dakle Dzeko nece potonuti nigdje, nego moze samo napredovati. Isto vazi i za Ibisevica, gdje ima sve vise skeptika o tome da li ce nastaviti sa svojom sjajnom serijom golova, a taj momak vec gori nekoliko mjeseci da nastavi tamo gdje je stao i cvrstom disciplinom i radom se priprema na comeback. On nemoze drugacije nego zabijati golove kada ima loptu pri nogama o tome svjedoce njegovi golovi, takav instinkt se ne gasi. Iz tih razloga ne mogu da docekam prvu igru Bundeslige.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 28 jun 2009, 16:51

Nazalost, care, to se nece desiti. Milan zove jedan put i nikad vise. A Wolfsburg sigurno nece opet osvojiti Bundesligu sljedece sezone a kamoli Ligu Prvaka. :roll: Zaista bih volio biti optimistican ali nemogu![/quote]

Hahahaha šta sad ako ne osvoje Bundesligu ?? :lol: :lol:
Kakve to veze ima sa Džekom ..
Pa važno da on i dalje zabija golove kao do sad ..
A koga briga jel Wolf prvi il Zadnji :lol:
Džeko ako nastavi sa formom sigurno če se prodat ;)
-HzsA87-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 jun 2009, 16:59

MentalitaUltras je napisao/la:Nazalost, care, to se nece desiti. Milan zove jedan put i nikad vise. A Wolfsburg sigurno nece opet osvojiti Bundesligu sljedece sezone a kamoli Ligu Prvaka. :roll: Zaista bih volio biti optimistican ali nemogu!

Hahahaha šta sad ako ne osvoje Bundesligu ?? :lol: :lol:
Kakve to veze ima sa Džekom ..
Pa važno da on i dalje zabija golove kao do sad ..
A koga briga jel Wolf prvi il Zadnji :lol:
Džeko ako nastavi sa formom sigurno če se prodat ;)[/quote]

pa kako ce zabijat ako mu ekipa neigra dobro nema logike. Nego nek se on fata noge iz Wolfsburga i nek nista nepotpisuje.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 28 jun 2009, 17:04

Pa ko da su oni ove sezone dobro igrali :lol:
Da nije bilo Grafitea .. Džeke .. i Misketa nebi oni bili ni medju prvih 5 ;)
-HzsA87-

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 28 jun 2009, 17:04

AYAN je napisao/la:
bh fanatik je napisao/la:izgleda da ce ga bas na silu zadrzati jer im nije stalo do para a neki sto tvrde da ga klub nemoze zadrzati ako igrac hoce da ide grdno se varaju znamo svi sta je bilo sa Spahicem proslu sezonu da su ga na silu zadrzali jer im nije stalo do tih para i stim s.j.e.b.u samo igraca.Dzeko je izjavio da nije sretan sto ga nece da puste ali da se mora pomiriti s tim jer je jos 2 godine pod ugovorom.Sto i ovaj trener Wolfsburga s.e.r.e kaze da je Dzeki bolje da ostane jos godinu da napreduje,e bas ce pod njegovom palicom napredovati pa nije on Magath i jos kaze da Dzeko nije dobro zastupljen jer mu je pogresan Menadzer kofol da mu je bolji Menadzer savjetovo bi mu da ostane u Wolfsburgu.Ja mislim da je najveci problem sto ga nece da puste zato sto oni nemogu da nadzu nikakvu zamjenu za Dzeku jer da mogu pustili bi oni njega e tu se vidi da Wolfsburg nije neki klub jer nece niko od boljih igraca da im dodze dzaba im njihovi milioni ipak su oni samo jedan mali Wolfsburg koi je jednom osvoijo Bundesligu i nista vise.Bilo kako bilo Dzeko zelim ti puno srece u daljnoj karijeri i ako nista pomiri se s tim i ostani jos godinu u Wolfsburgu a iduce godine ce biti opet dobrih ponuda samo da ti nama ostanes zdrav.
Baš me zanima izvor iz kojeg si izvukao tu Džekinu izjavu da nije sretan što mu nedaju da ide u Milan?

Džeko se nebi trebao opterećivati gdje će igrat, samo nek on igra pa i da je Rudar Kakanj, sljedeće sezone će vrijedit više od Ronalda...samo to će biti realna cijena. 8-)
Evo pise ti ovdje dao je izjavu za sky sport 24 -ostajem u Wolfsburgu ,nisam sretan ali moram moj ugovor respektirati ako razumijes njemacki procitaj http://de.eurosport.yahoo.com/28062009/ ... -wolf.html

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 28 jun 2009, 17:06

Nemojte ljudi toliko zaliti za Milanom znamo svi koliko je igraca propalo na "cizmi" i cemu ta zudnja da se Dzeko proda...Odlicno se snasao,igra u uspjesnom klubu,financijski stabilnom i gladnom uspjeha.Odkud taj pesimizam odjednom??? :|

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 jun 2009, 17:08

Interesantno, neki još vjeruju u Džekin ostanak u Wolfsburgu, odnosno neodlazak u italijanski Milan. Mogu Vam sa sigurnošću reći da će Edin potpisati za "rossonere", jer to je, pak, klub njegovih snova, iako to nije najbolje rješenje za njega kao mladog igrača željnog dobrih rezultata. Arsenal je po meni najbolje mjesto za Džeku, no vjerujem da će ipak biti veliki strijelac i u Milanu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 jun 2009, 17:09

Fudbalska javnost u svijetu nas gleda i nema mnogo ljudi koji smatraju Bundesligu kao jaku ligu. Svakako da trebamo imati igrace koji igraju ne samo u Njemackoj ali i u Italiji, u Engleskoj i u Spaniji. Dzeko je mlad igrac (23. godine) i svi veliki igrac su, dok su bili mladi, presli u velike klubove nebil nesto konkretnije napravili sa svojim karijerima. Mislim da je trebao preci u Milan dok mu se ukazala prilika.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 28 jun 2009, 17:11

Meni je drago sto ce edin ostat u wolfsburgu...inace u bundesligi! Sad je tek prilika da se jos dokaze, a ja sam siguran da je tek slijedeca sezona njegova...samo da ga povrede zaobiđu! Ljudi, svaki gol u ligi prvaka vazi visestruko...a za nasu repku je najvaznije da nasi igraju i da su u formi!Naprijed dijamantu!!! :mrgreen:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 28 jun 2009, 17:37

Iskreno, krivo mi je sto je ostao u Wolfsburgu zato sto sam jedva cekao da ga gledam u LP u nekom strasnom timu! Da budem posten, kad je tek zavrsila sezona sanjao sam da igra u Chelsea-u sa Drogbom u napadu, to bi bio vrh vrhova za Edina, strasna su ekipa i jedva sam cekao da bude jedan od glavnih igraca u jednom od najjacih timova Evrope. Po meni Milan je sve zaznuo jer je taj scenario bio realan dok oni nisu umjesali prste i zatrazili od Ancelotija da se dzentlmenski povuce iz te utrke za Edina da bi ga oni doveli, a svi znaju kakva je ekonomska situacija u Milanu a kakva u Chelsea-u! Sugavci nisu mogli dati 30-35 M da ga uzmu, a naredne sezone ce za njega morati dati jos i vise (bar se nadam)! Abramovicu nije nikakav problem dati 10M vise da dovede dobrog igraca i mislim da je umjesto Milana sa Wolfsburgom pregovarao Chelsea Edin bi odavno bio na ostrvu!
Mislim da ce biti tesko Wolfsima ponoviti ovaj rezultat, pogotovo jer igraju LP, a zna se kakva je razlika igrati jos jedno takmicenje kao sto je LP + Bundesliga (sjeca li se neko Celte)! Medjutim, nije dobro biti pesimist, pa zato mislim da ce Miske i Edin biti zapazeni igraci u LP, realno ako ih zapadne dobar zdrijeb i dobra grupa u LP mogli bi prezimiti u Evropi (nadam se u LP), a Edin ce se sigurno i dalje razvijati...
Zato sretno Edine, jedva cekam finale LP na Santiagu, Real Madrid-Wolfsburg, pa nek bolji pobjedi :D
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 28 jun 2009, 18:19

Tarik14 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-19674.htm

Mozda ipak jos nije sve gotovo? :?
Samo mogu reci da mu zelim sve najbolje i da iduce godine bude jos bolji ako Bog da! A sto se tice Wolfsburga mislim da je krajnje neprofesionalno od njih sto ga nisu pustili u Milan, mogli su dobiti dobar kesh za njega.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 jun 2009, 18:28

TheScouser je napisao/la:

Samo mogu reci da mu zelim sve najbolje i da iduce godine bude jos bolji ako Bog da! A sto se tice Wolfsburga mislim da je krajnje neprofesionalno od njih sto ga nisu pustili u Milan, mogli su dobiti dobar kesh za njega.
Da, slazem se u potpunosti. Zaista je sramota da igracu kao sto je Dzeko nisu dozvolili da prede u Milan (jedan od najvecih klubova na svijetu).

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 28 jun 2009, 18:46

MentalitaUltras je napisao/la:Pa ko da su oni ove sezone dobro igrali :lol:
Da nije bilo Grafitea .. Džeke .. i Misketa nebi oni bili ni medju prvih 5 ;)
Nebi ni barcelona osvojila primeru da nije bilo mesia,etoa i xavia a kamoli ligu prvaka
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 28 jun 2009, 18:47

Tarik14 je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:

Da, slazem se u potpunosti. Zaista je sramota da igracu kao sto je Dzeko nisu dozvolili da prede u Milan (jedan od najvecih klubova na svijetu).
pa znaju ljudi da bez Dzeke oni nemaju sta traziti sledece sezone ni u bundesligi ni u LP a imaju ljudi para pa im ni to ne predstavlja problem.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 28 jun 2009, 20:17

Samo je pitanje sa kakvim ce zarom Dzeko igrati slijedecu sezonu, s obzirom da je ostanak protiv njegove volje :roll:
Nadam se najboljem...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 28 jun 2009, 21:18

Evo nam selektora na OBN modelima,zasmijava raju :roll:
Uglavnom rekao je da Džeko definitivno ostaje u Wolfsburgu i da je to velika greška(po njegovom mišljenju).

batista
Kontakt:

Post Postao/la batista » 28 jun 2009, 21:56

ja nerazumijem zašto su ljudi toliko za odlazak Džeke u Milan.kakvu to ekipu Milan trenutno ima,to nije ni sjena nekadašnje ekipe.prodajom Kake,a po svemu sudeci i Pirla,oni ce se sljedece godine boriti za kup uefa i ništa više.
po meni je Wolfsburg trenutno bolje mjesto za njega.nemojte me pogrešno shvatiti,ja nemam ništa protiv da ode u neki veci klub (ali Milan to trenutno nije).

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ovisnik i 30 gostiju.