Da zagrijemo malo atmosferu,kako se najezim kada gledam ovaj klip
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hocemol derat guzove veceras ?

Naravno da hoćemo !Edin.- je napisao/la:Hocemol derat guzove veceras ?![]()
12.9.2009.
daj boze da bude 8000 ljudi na stadionu karata na uluci i u centrotransu ima koliko ti volja 
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imas tu i sopcastaGoalgetter je napisao/la:Hvala ti, mada mi LSHunter nije pouzdan, jer vecina im linkova ne radi. Ali pronasao sam par linkova, jedan ce raditi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo noci, evo ludila !!
Evo noci, evo ludila !!
Meni je ova tekma i ovaj gol ostao u najjacem sjecanju. Koja eksplozija i ludnica nakon gola. Nebo se poderalo. Cuj spikera
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
jel to fakat ima i u centrotransumarsovac je napisao/la:daj boze da bude 8000 ljudi na stadionu karata na uluci i u centrotransu ima koliko ti volja
kako ce kisa da udari veceras
ser del barça es el millor que hi ha !
ma ima doslo sve sto je ostalo iz drugih gradova pusteno u prodaju oko 3 sata!!! a na crno zapad se krece vjerovali ili ne po cjeni od 18 KM pa vi sami procjenite kakva je situacija. a za kisu eh tu sam pojo go**o sto sam kupio istok a ne zapad jbg al nema veze sve za nase zlatne ljiljaneScof1eld je napisao/la:jel to fakat ima i u centrotransumarsovac je napisao/la:daj boze da bude 8000 ljudi na stadionu karata na uluci i u centrotransu ima koliko ti volja![]()
kako ce kisa da udari veceras
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
- skyisthelimit
najmanje 3-0...Hajmo Bosno hajmo Hercegovino
15.10 - 15.06 ...
Ima li sta novo,mislim ima li neko tacne informacije o satelitskim prenosima,bilo koje televizije na satelitubvb09_manijak je napisao/la:
Jos nas prenosi samo digi sport 3 rumunija na thoru, ostalo nista[/quote]
Raja zna li iko frenvencije za taj digi rumunija.
Hvala!
I idemo!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportlemon.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovde, kad počne tekma biće prenos.

http://www.sportlemon.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovde, kad počne tekma biće prenos.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 07 okt 2011, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
5:0 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji je broj od sopcast channela BHT1 ?
Vidim opet se janje okrenulo pokraj stadiona i to slika postavljena na sportski portal koji bi kao trebao biti br.1 u državi...koji smo mi šrot u pm!
Nema K od kulture, P od profesionalnosti, nažalost..
dobro je,otjerali su ih policajci...oko nekih pola 3..Alucard je napisao/la:Vidim opet se janje okrenulo pokraj stadiona i to slika postavljena na sportski portal koji bi kao trebao biti br.1 u državi...koji smo mi šrot u pm!Nema K od kulture, P od profesionalnosti, nažalost..
ali kakva se oluje sprema u zenici..to je za nepovjerovat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Jesu javili grmljavinu ?T-MAC je napisao/la:dobro je,otjerali su ih policajci...oko nekih pola 3..Alucard je napisao/la:Vidim opet se janje okrenulo pokraj stadiona i to slika postavljena na sportski portal koji bi kao trebao biti br.1 u državi...koji smo mi šrot u pm!Nema K od kulture, P od profesionalnosti, nažalost..
ali kakva se oluje sprema u zenici..to je za nepovjerovat
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Barem smo po necemu jedinstveni u svijetuAlucard je napisao/la:Vidim opet se janje okrenulo pokraj stadiona i to slika postavljena na sportski portal koji bi kao trebao biti br.1 u državi...koji smo mi šrot u pm!Nema K od kulture, P od profesionalnosti, nažalost..
veceras ocekujem najmanje 3-0
Zna li neko koji kanali prenose utakmicu sem BHTv ???
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.