A vala i to što kažešSe7en je napisao/la:Sta ce forumasi pisati o Joziripper je napisao/la:Seven
Ma ne jedem uopšte se radi poraza i ovog nevažnog trofeja, vec bi volio vidjeti šta bi vi forumaši ovdje pisali o Jozi i njegovoj "genijalnoj" taktici, da ga ja Montoya zabio na kraju ili Pedro prije toga, nebitno...kako bi sami sebi opravdali gubitak ovog nebitnog trofeja na svom stadionu i sa igracem više....baš bi volio to vidjetiali eto ne dade se
![]()
Sam Jozo je rekao za važnost ovog trofeja još prije meca: Gdje treba potpisati da se odreknem istog, za Titulu na kraju...toliko o superkupuJozu bas boli.. ali Jozo je postavio taktiku tj. bacio kost od 1min ovom Titu.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Pa ja sam to čitavo drugo poluvrijeme i mislio, da je izašao nakon prvog, nisam ga vidio života mi nigdje.D10S je napisao/la: nakon toga je mogao i izaci.
Rekoh, možda još nije izašao iz svlačionice, frizura ovo ono
Svjestan da si izgubio diskusiju. Uvjerio sam te da sam u pravu. Ronaldo je bio bolji od Messija. Zavrsili smo.mandraX je napisao/la: Pa ja sam to čitavo drugo poluvrijeme i mislio, da je izašao nakon prvog, nisam ga vidio života mi nigdje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
nanek
Kakav glupan moras biti da tvrdis da je lesi u ova 2 el clasica bio bolji od jednog jedinog doktora fudbala! Ccc
Iako kroz za'ebanciju, opet sam rekao istinu. A ti naravno nemaš pravi komentar na to, te brže-bolje bježiš podv'jena repa.D10S je napisao/la:Svjestan da si izgubio diskusiju. Uvjerio sam te da sam u pravu. Ronaldo je bio bolji od Messija. Zavrsili smo.mandraX je napisao/la: Pa ja sam to čitavo drugo poluvrijeme i mislio, da je izašao nakon prvog, nisam ga vidio života mi nigdje.
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta i dalje raspravljaš s ljudima koji ne gledaju utakmice realno, nemaš šta s njima pričati.
Ronaldo - 148 golova u 148 utakmica. Ćao!
Ronaldo - 148 golova u 148 utakmica. Ćao!
Ma dobro, ne gledam ni ja utakmice realno, ali kad vidim nesto ocito sto mi ne odgovara, ili cu sutiti ili priznati da je tako. Medjutim, ovaj ide do kraja, iako je i sam svjestan da je usro motku i sad se mora vadit. Al sta ces mu, cules je, treba mu oprostit.anonymousHD je napisao/la:Šta i dalje raspravljaš s ljudima koji ne gledaju utakmice realno, nemaš šta s njima pričati.
Znaci kad na Sportu, katalonskom Ronaldo dobije vecu ocjenu, a ovaj sebe ubjedjuje da nije tako.

Krištjanu Ronaldu. Uzivaj lave.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
I to sto kazes, pokorio Englesku (PL) sad Španiju (PD) .Ronaldo - 148 golova u 148 utakmica. Ćao!
❤ si baš. CMOKić
1. tekmu messi bio bolji, drugu ronaldo. Eto, od neutralnog lika. Mislim da ce messi osvojiti zlatnu kasiku iako bi je ja dao Iniesti jer po meni je lik igrao i evropsko i sa klubom prejako.. Ne znam da lik izgubi loptu kroz trojcu prolazi, pravi veznjak. A gledam vase komentare koliko branite ronalda i messia, nebi oca branili toliko
Zasto Casillas ne bih dobio tu zlatnu kanticusoxx je napisao/la:1. tekmu messi bio bolji, drugu ronaldo. Eto, od neutralnog lika. Mislim da ce messi osvojiti zlatnu kasiku iako bi je ja dao Iniesti jer po meni je lik igrao i evropsko i sa klubom prejako.. Ne znam da lik izgubi loptu kroz trojcu prolazi, pravi veznjak. A gledam vase komentare koliko branite ronalda i messia, nebi oca branili toliko
U finalu je kulirao, mada je skino sa glave Bali jednu kod rez. 0-0
Ne Casillas je golman, a golmani nisu bitni u ovom sportu how yes no
❤ si baš. CMOKić
Pa upravi si tu. Malo je igraca koji imaju defanzivnu ulogu a da su dobili zlatnu viljuskuSe7en je napisao/la:Zasto Casillas ne bih dobio tu zlatnu kanticusoxx je napisao/la:1. tekmu messi bio bolji, drugu ronaldo. Eto, od neutralnog lika. Mislim da ce messi osvojiti zlatnu kasiku iako bi je ja dao Iniesti jer po meni je lik igrao i evropsko i sa klubom prejako.. Ne znam da lik izgubi loptu kroz trojcu prolazi, pravi veznjak. A gledam vase komentare koliko branite ronalda i messia, nebi oca branili tolikoimao bolju sezonu od Inieste, Mesija & Co... na EP imao sjajni odbrana kako u grupi da ne spominjem penale protiv Portugala
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Se7en je napisao/la: Zasto Casillas ne bih dobio tu zlatnu kanticuimao bolju sezonu od Inieste, Mesija & Co... na EP imao sjajni
Samo ću da kažem da te ogroman broj ljudi ne može shvatiti ozbiljno kada pišeš bih u trećem licu
Nazalost tako je samo u nogometusoxx je napisao/la:Pa upravi si tu. Malo je igraca koji imaju defanzivnu ulogu a da su dobili zlatnu viljuskuSe7en je napisao/la:Zasto Casillas ne bih dobio tu zlatnu kanticusoxx je napisao/la:1. tekmu messi bio bolji, drugu ronaldo. Eto, od neutralnog lika. Mislim da ce messi osvojiti zlatnu kasiku iako bi je ja dao Iniesti jer po meni je lik igrao i evropsko i sa klubom prejako.. Ne znam da lik izgubi loptu kroz trojcu prolazi, pravi veznjak. A gledam vase komentare koliko branite ronalda i messia, nebi oca branili tolikoimao bolju sezonu od Inieste, Mesija & Co... na EP imao sjajni odbrana kako u grupi da ne spominjem penale protiv Portugala
![]()
❤ si baš. CMOKić
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne znam sta diskutujete sa D10S-om,k'o da raspravljas sa bparenom. Bolesno su objektivni
Real je bio odlican do crvenog,ponavljam. Skoro savrsenstvo u sredini,napad i nije nesto bio.opet su golovi bili greske Barcinih,a ono sto se Higuain isfulavao,jbg
A za to da je Ronaldov gol genijalnost neka, grohotom se smijem.
Ako nista,cak ni D10S nece vise moci dr.kati vise na Ronaldove slobodnjake a omalovazavati Messijeve.
A sad Primera,+5 vec
Real je bio odlican do crvenog,ponavljam. Skoro savrsenstvo u sredini,napad i nije nesto bio.opet su golovi bili greske Barcinih,a ono sto se Higuain isfulavao,jbg
Ako nista,cak ni D10S nece vise moci dr.kati vise na Ronaldove slobodnjake a omalovazavati Messijeve.
A sad Primera,+5 vec
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako nece, vidis da je Casillas kriv za Messijev gol. Neko sinoc napisa da je to ustvari Casillasov i Higuainov, ponavljam Higuainov gol.PatrickBateman je napisao/la: Ako nista,cak ni D10S nece vise moci dr.kati vise na Ronaldove slobodnjake a omalovazavati Messijeve.
- KapioFootball
- Kontakt:
Ma da, cista sreca, lopta se slucajno odbila od petu, i preskocila Piquea, i onda ju Ronaldu smirio i slucajno dao gol iz najlakse moguce pozicije....PatrickBateman je napisao/la:Ne znam sta diskutujete sa D10S-om,k'o da raspravljas sa bparenom. Bolesno su objektivni![]()
Real je bio odlican do crvenog,ponavljam. Skoro savrsenstvo u sredini,napad i nije nesto bio.opet su golovi bili greske Barcinih,a ono sto se Higuain isfulavao,jbg![]()
A sad Primera,+5 vec
HALA MADRID!!!
- PatrickBateman
- Kontakt:
On je rekao da je Ronaldova genijalnost uzrokovala Piqueovu gresku,sto je idiotizam. Potez jest sjajan,gol normala,al sve je to proizislo iz Piqueove greske a ne suprotno.KapioFootball je napisao/la: Ma da, cista sreca, lopta se slucajno odbila od petu, i preskocila Piquea, i onda ju Ronaldu smirio i slucajno dao gol iz najlakse moguce pozicije....
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko sto je pola Messijevih golova bilo plod sto su stoperi diletanti.
Pustite se toga bogati.
Pustite se toga bogati.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma ne treba se raspravljat s ovima.
Oni pisu da je Ronaldo najbolji ( znaju da nije ), a ostatak svijeta, najveci treneri, igraci, strucnjaci znaju ko je najbolji.
Nema se tu sta reci.
Ronaldo i Messi se ne mogu porediti jer je ovaj drugi toliko bolji od prvog da se tu vise ne radi o nijansama ..
Oni pisu da je Ronaldo najbolji ( znaju da nije ), a ostatak svijeta, najveci treneri, igraci, strucnjaci znaju ko je najbolji.
Nema se tu sta reci.
Ronaldo i Messi se ne mogu porediti jer je ovaj drugi toliko bolji od prvog da se tu vise ne radi o nijansama ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Samo nek bude razlika izmedju njih kao u zadnjim mecevima , meni odgovara.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.