Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Dylan Dog » 02 nov 2012, 20:53

mehmedovic je napisao/la:$ " ? & за " %???

& су " " " $ "??? ? ' " "?
Ponesi ovu zvaničnu zastavu Bosne i Hercegovine,mi lično nemamo ništa ni protiv ljiljanja ali s obzirom da smeta nekim stanovnicima naše države moramo se uvažavati :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 02 nov 2012, 20:54

kmecalica je napisao/la:
mehmedovic je napisao/la:$ " ? & за " %???

& су " " " $ "??? ? ' " "?
ma **** me ako znam znam samo da ce navijaci zabit 10 golova vise za repku znaci mora doc pobjeda 8-)

а не % ? " % & у $???
$, " су & $,$ % $?

$ $

? " на савјету у " ", " ја ову % $ $ " заставу & се % у % $ ". ;) $ се $ - " "... ' " & врсту " " ",& & " $ " ;) ха ја..

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 20:57

Evo malo atmosfere sa predhodne utakmice u Nisu!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; ili " onclick="window.open(this.href);return false;

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2012, 21:01

Nije mi problem dati 10 KM za ovu utakmicu, ali zar gospoda iz Saveza ne misli da bi cijene ulaznica trebali sniziti cisto zbog lose igre reprezentacije i da to bude jedan vid kompenzacije.

Ruku na srce Srbija u ovoj utakmici moze jedino sama sebe pobjediti, jer nasi ce se kao po obicaju setati po parketu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 nov 2012, 21:04

amerosm je napisao/la:
Ruku na srce Srbija u ovoj utakmici moze jedino sama sebe pobjediti, jer nasi ce se kao po obicaju setati po parketu.
Ma jok ba, naši će sutra poginuti na terenu, slično kao protiv Njemačke, da se iskupe za loš rezultat, i pobjediti sa 3-4 razlike i onda opet narodu se vraća nada, idemo u Rusiju/Srbiju đe već i gubimo na poluvremenu sa 10-15 razlike.

Realno možemo sva tri protivniak dobiti na svom terenu, al džaba nam kad na strani i ne igramo :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 02 nov 2012, 21:05

amerosm je napisao/la:Nije mi problem dati 10 KM za ovu utakmicu, ali zar gospoda iz Saveza ne misli da bi cijene ulaznica trebali sniziti cisto zbog lose igre reprezentacije i da to bude jedan vid kompenzacije.

& $,& је 10 & пуно за " ? $ стварно... & се $ за " ",$ се ' " ? је ? ;) ' ја " ",$,? " " " $... " ? % 8 &... & " " $ " за & се ",& - & - " " " " за & "... Ја " не $ на ?,& " $..

& % - " " " по &? ? $ - $ ? " " " $?

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 02 nov 2012, 21:37

Bijeljinacity je napisao/la:Evo malo atmosfere sa predhodne utakmice u Nisu!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; ili " onclick="window.open(this.href);return false;
idi na svoje forume i postavljaj a ne ovdje.
Zadnja izmjena: zenicanin, dana/u 03 nov 2012, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 nov 2012, 22:04

Ja nebi bas proglasio ovu tekmu tako lako rjesenom.Ipak su ovo utakmice sa dozom naboja vise,i ne moze se desiti onakav pristup kao protiv Austrije.Srbija ima malo izmjenjenu reprezentaciju u odnosu na olimpijadu,odigrali su dobro protiv Rusa ,gdje sam ja iskreno mislio da nece dobiti i napravili veliki korak ka prvenstvu.Mi ako ovo izgubimo tu nam je i kraj i ocekujem sto neko rece gore vadjenje za Austriju.Ma bice to cini mi se borba do zadnjeg suta.Za Srbiju postoji jos uvjek isti recept,kojim su ih mnogi dobili.Izici duboko i onemoguciti njihove bekove.Ako to uspijemo dobili smo.Ako se oni raspucaju,zbogom prvenstvo nayebali smo.Spori su treba pokusati igrati agresivno na vanjsku liniju koja je itekako sklona greskama i iskontrirati ih koliko je god moguce.Hrvatska je pokazala svima na Olimpijadi kako se to radi .treba igrati i polako i osmisljeno na dug napad do pasive i obratiti paznju da mi ne gubimo bezveze lopte jer Nikcevic je brz kao djavo i ako to sprjecimo mislim da smo veoma blizu dobrom rezultatu.I postoji jos jedna stvar na koju na zalost slabo mozemo uticati.Zove se Darko Stanic.Ako on proradi nece valjati.Zato treba da budemo veoma hladne glave na zicerima da ga ne razbranimo ,jer sam primjetio kada skine jedan zicer udje u seriju,a kada mu se par komada provuce kroz usi postaje prilicno nesiguran i onda mu gotovo sve ulazi.Golmani su nas najveci adut i sigurno nece zakazati .Znaci samo borba i borba i imacemo sansu sigurno.Ovo od neki dan nismo bili mi i nadam se da cemo to pokazati na ovoj tekmi... ;)

Jos nesto.Meni je stvarno vise muka od pojedinaca koji dizu bez ikakvog razloga tenzije a ne znaju ni osnovna rukometna pravila.Daj pricamo o rukometu ovdje.Kako vam vise ne dosadi to proseravanje...Ima brate foruma za te stvari,idite se tamo prepucavati...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 nov 2012, 22:04

mehmedovic je napisao/la:
& % - " " " по &? ? $ - $ ? " " " $?
Ja bih volio da hoce,ali sumnjam.

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 03 nov 2012, 01:32

UBIJEĐEN SAM DA CEMO SRBE POBJEDITI MI SMO TAKAV NAROD DA KAD NAĐEMO MOTIV NIKO NAM NISTA NE MOZE!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2012, 06:45

Bijeljinacity je napisao/la:Podrska iz Republike Srpske stize za reprezentaciju Srbije u nedelju u Skenderiji!
Po-drzi ga dobro i ne pustaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 03 nov 2012, 12:39

gazda664 je napisao/la:UBIJEĐEN SAM DA CEMO SRBE POBJEDITI MI SMO TAKAV NAROD DA KAD NAĐEMO MOTIV NIKO NAM NISTA NE MOZE!!
samo što motiv pronalazimo rijetko ili nikako
NAPRIJED NARODE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 nov 2012, 12:52

vidovitadjemila je napisao/la:Ja nebi bas proglasio ovu tekmu tako lako rjesenom.Ipak su ovo utakmice sa dozom naboja vise,i ne moze se desiti onakav pristup kao protiv Austrije.Srbija ima malo izmjenjenu reprezentaciju u odnosu na olimpijadu,odigrali su dobro protiv Rusa ,gdje sam ja iskreno mislio da nece dobiti i napravili veliki korak ka prvenstvu.Mi ako ovo izgubimo tu nam je i kraj i ocekujem sto neko rece gore vadjenje za Austriju.Ma bice to cini mi se borba do zadnjeg suta.Za Srbiju postoji jos uvjek isti recept,kojim su ih mnogi dobili.Izici duboko i onemoguciti njihove bekove.Ako to uspijemo dobili smo.Ako se oni raspucaju,zbogom prvenstvo nayebali smo.Spori su treba pokusati igrati agresivno na vanjsku liniju koja je itekako sklona greskama i iskontrirati ih koliko je god moguce.Hrvatska je pokazala svima na Olimpijadi kako se to radi .treba igrati i polako i osmisljeno na dug napad do pasive i obratiti paznju da mi ne gubimo bezveze lopte jer Nikcevic je brz kao djavo i ako to sprjecimo mislim da smo veoma blizu dobrom rezultatu.I postoji jos jedna stvar na koju na zalost slabo mozemo uticati.Zove se Darko Stanic.Ako on proradi nece valjati.Zato treba da budemo veoma hladne glave na zicerima da ga ne razbranimo ,jer sam primjetio kada skine jedan zicer udje u seriju,a kada mu se par komada provuce kroz usi postaje prilicno nesiguran i onda mu gotovo sve ulazi.Golmani su nas najveci adut i sigurno nece zakazati .Znaci samo borba i borba i imacemo sansu sigurno.Ovo od neki dan nismo bili mi i nadam se da cemo to pokazati na ovoj tekmi... ;)

Jos nesto.Meni je stvarno vise muka od pojedinaca koji dizu bez ikakvog razloga tenzije a ne znaju ni osnovna rukometna pravila.Daj pricamo o rukometu ovdje.Kako vam vise ne dosadi to proseravanje...Ima brate foruma za te stvari,idite se tamo prepucavati...
Dosta je drugacija ova ekipa od one u Beogradu ili Londonu. Nenadic je sada prvi srednji bek, a Sesum prvi levi bek. Dosta je to brze, pokretljivije i inovativnije od tandema Cutura-Ilic. Problemi postoje na crti i na desnom krilu, ali oni su hronicna boljka. Takodje, odbrana je dosta slabija, pa smo Ruse dobili jedva i to u poslednjim minutama. Vukovic je generalno glavni uzrok zasto ova reprezentacija nije jos mocnija i ozbiljnija, ali sta da se radi? Mislim da bi Hasanefendic napravio mnogo bolji posao, da je ostao, no ko mene pita nesto. :roll:

Da se utakmica igra na neutralnom terenu, rekao bih da bi vas ladno dobili. Ali, posto se igra kod vas i posto je naboj jak, dajem vam 2-3 gola prednosti. To ce se kod vas slaviti, mi cemo opet slusati price da je "tesko igrati protiv vatrene publike i domacinskog sudjenja" i onda u revansu vas isto tako dobiti. A i jedna i druga reprezentacija ce pokazati mnogo manje od onoga sto mogu, a to je porazavajuca cinjenica.

Seljakluk sa tribina ocekujem i u Sarajevu i u Nisu. Da ima negde da se kladi na nesto tako, stavio bih sve sto imam. Sigurna lova... :mrgreen:

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 03 nov 2012, 13:25

Selektor Marković rekao što svi znaju u slučaju poraza sutra BiH nema više šansi... vidjećemo šta će biti... nek bude što kvalitetniji rukomet,mada imajuć u vidu postave teško da će to biti vrhunski rukomet...

Što se tiče Hasanefendića nikako se ne mogu složiti sa kolega Magicom,slažem se da se radio o dobrom rukometnom stručnjaku,ali isključivo za rad sa klubovima,nikako reprezentacijom... Pokazao je uostalom koliko može,kada ga je jedna slabašna Austrija razbila.... i to tada je imao jednog Bojinovića i još neke igračine... Što opet naravno ne znači da Hasanefendić nebi neke stvari radio bolje nego Vuković... Pa i Cvele je griješio svojevremeno....

Bosanci znam da Prce ne igra, svi ostali su praktično tu???

p.s. Nadam se da samo Harmandić neće koristiti stari dobri recept,kao u prošlim duelima,kada u trku se spušta glavom u predjelu protivničkih nogu i tako par puta sudije nasjedoše i iključiše igrače Srbije... Puno očekujem od Toromanovića...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 nov 2012, 14:50

nama fale basic i saric (oni nezele) i prce, velic, mikic i malinovic (oni imaju povrede).

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 03 nov 2012, 14:59

Hocel sutra biti puna Skenderija,ili kao protiv njemacke...5% ispunjena :lol:
Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 03 nov 2012, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 03 nov 2012, 15:01

xinxee je napisao/la:Hocel sutra biti puna Zetra,ili kao protiv njemacke...5% ispunjena :lol:
Zar se ne igra u Skenderiji ?
ZELJEZNICAR 1921!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 03 nov 2012, 15:43

hamzaTM87 je napisao/la:
xinxee je napisao/la:Hocel sutra biti puna Zetra,ili kao protiv njemacke...5% ispunjena :lol:
Zar se ne igra u Skenderiji ?
upravu si ,moja greska.. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 nov 2012, 15:52

MaGiCa je napisao/la:
Seljakluk sa tribina ocekujem i u Sarajevu i u Nisu. Da ima negde da se kladi na nesto tako, stavio bih sve sto imam. Sigurna lova... :mrgreen:
Pogotovo kad dođu primitivci iz manjeg bh. entiteta kao ovaj Bjeljinacity, tako je bilo i prošli put u Nišu, većinom su bile zastave sa natpisima, Trebinje,BanjaLuka, Bijeljina,Modriča i dr.

U Sarajevu je bilo malo mirnije , u Nišu su BIH zastave paljene, od gore pomenutih i dr.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 03 nov 2012, 17:23

Koliko je cijena karte za utakmicu ? :D
Tako blizu, a tako daleko.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.