Ponesi ovu zvaničnu zastavu Bosne i Hercegovine,mi lično nemamo ništa ni protiv ljiljanja ali s obzirom da smeta nekim stanovnicima naše države moramo se uvažavatimehmedovic je napisao/la:$ " ? & за " %???
& су " " " $ "??? ? ' " "?

Moderator/ica: Pasha
Ponesi ovu zvaničnu zastavu Bosne i Hercegovine,mi lično nemamo ništa ni protiv ljiljanja ali s obzirom da smeta nekim stanovnicima naše države moramo se uvažavatimehmedovic je napisao/la:$ " ? & за " %???
kmecalica je napisao/la:ma **** me ako znam znam samo da ce navijaci zabit 10 golova vise za repku znaci mora doc pobjedamehmedovic je napisao/la:$ " ? & за " %???
Ma jok ba, naši će sutra poginuti na terenu, slično kao protiv Njemačke, da se iskupe za loš rezultat, i pobjediti sa 3-4 razlike i onda opet narodu se vraća nada, idemo u Rusiju/Srbiju đe već i gubimo na poluvremenu sa 10-15 razlike.amerosm je napisao/la:
Ruku na srce Srbija u ovoj utakmici moze jedino sama sebe pobjediti, jer nasi ce se kao po obicaju setati po parketu.
& $,& је 10 & пуно за " ? $ стварно... & се $ за " ",$ се ' " ? је ?amerosm je napisao/la:Nije mi problem dati 10 KM za ovu utakmicu, ali zar gospoda iz Saveza ne misli da bi cijene ulaznica trebali sniziti cisto zbog lose igre reprezentacije i da to bude jedan vid kompenzacije.
Ruku na srce Srbija u ovoj utakmici moze jedino sama sebe pobjediti, jer nasi ce se kao po obicaju setati po parketu.
idi na svoje forume i postavljaj a ne ovdje.Bijeljinacity je napisao/la:Evo malo atmosfere sa predhodne utakmice u Nisu!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; ili " onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bih volio da hoce,ali sumnjam.mehmedovic je napisao/la:
& % - " " " по &? ? $ - $ ? " " " $?
Po-drzi ga dobro i ne pustaj.Bijeljinacity je napisao/la:Podrska iz Republike Srpske stize za reprezentaciju Srbije u nedelju u Skenderiji!
samo što motiv pronalazimo rijetko ili nikakogazda664 je napisao/la:UBIJEĐEN SAM DA CEMO SRBE POBJEDITI MI SMO TAKAV NAROD DA KAD NAĐEMO MOTIV NIKO NAM NISTA NE MOZE!!
Dosta je drugacija ova ekipa od one u Beogradu ili Londonu. Nenadic je sada prvi srednji bek, a Sesum prvi levi bek. Dosta je to brze, pokretljivije i inovativnije od tandema Cutura-Ilic. Problemi postoje na crti i na desnom krilu, ali oni su hronicna boljka. Takodje, odbrana je dosta slabija, pa smo Ruse dobili jedva i to u poslednjim minutama. Vukovic je generalno glavni uzrok zasto ova reprezentacija nije jos mocnija i ozbiljnija, ali sta da se radi? Mislim da bi Hasanefendic napravio mnogo bolji posao, da je ostao, no ko mene pita nesto.vidovitadjemila je napisao/la:Ja nebi bas proglasio ovu tekmu tako lako rjesenom.Ipak su ovo utakmice sa dozom naboja vise,i ne moze se desiti onakav pristup kao protiv Austrije.Srbija ima malo izmjenjenu reprezentaciju u odnosu na olimpijadu,odigrali su dobro protiv Rusa ,gdje sam ja iskreno mislio da nece dobiti i napravili veliki korak ka prvenstvu.Mi ako ovo izgubimo tu nam je i kraj i ocekujem sto neko rece gore vadjenje za Austriju.Ma bice to cini mi se borba do zadnjeg suta.Za Srbiju postoji jos uvjek isti recept,kojim su ih mnogi dobili.Izici duboko i onemoguciti njihove bekove.Ako to uspijemo dobili smo.Ako se oni raspucaju,zbogom prvenstvo nayebali smo.Spori su treba pokusati igrati agresivno na vanjsku liniju koja je itekako sklona greskama i iskontrirati ih koliko je god moguce.Hrvatska je pokazala svima na Olimpijadi kako se to radi .treba igrati i polako i osmisljeno na dug napad do pasive i obratiti paznju da mi ne gubimo bezveze lopte jer Nikcevic je brz kao djavo i ako to sprjecimo mislim da smo veoma blizu dobrom rezultatu.I postoji jos jedna stvar na koju na zalost slabo mozemo uticati.Zove se Darko Stanic.Ako on proradi nece valjati.Zato treba da budemo veoma hladne glave na zicerima da ga ne razbranimo ,jer sam primjetio kada skine jedan zicer udje u seriju,a kada mu se par komada provuce kroz usi postaje prilicno nesiguran i onda mu gotovo sve ulazi.Golmani su nas najveci adut i sigurno nece zakazati .Znaci samo borba i borba i imacemo sansu sigurno.Ovo od neki dan nismo bili mi i nadam se da cemo to pokazati na ovoj tekmi...
Jos nesto.Meni je stvarno vise muka od pojedinaca koji dizu bez ikakvog razloga tenzije a ne znaju ni osnovna rukometna pravila.Daj pricamo o rukometu ovdje.Kako vam vise ne dosadi to proseravanje...Ima brate foruma za te stvari,idite se tamo prepucavati...
Zar se ne igra u Skenderiji ?xinxee je napisao/la:Hocel sutra biti puna Zetra,ili kao protiv njemacke...5% ispunjena
upravu si ,moja greska..hamzaTM87 je napisao/la:Zar se ne igra u Skenderiji ?xinxee je napisao/la:Hocel sutra biti puna Zetra,ili kao protiv njemacke...5% ispunjena
Pogotovo kad dođu primitivci iz manjeg bh. entiteta kao ovaj Bjeljinacity, tako je bilo i prošli put u Nišu, većinom su bile zastave sa natpisima, Trebinje,BanjaLuka, Bijeljina,Modriča i dr.MaGiCa je napisao/la:
Seljakluk sa tribina ocekujem i u Sarajevu i u Nisu. Da ima negde da se kladi na nesto tako, stavio bih sve sto imam. Sigurna lova...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.