dubrovnik je napisao/la:Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.
Eeeh, i mene su ove stvari plasile. Igra na poziciji gdje se najlakse zarade ti zuti kartoni, pogotovo ih je tesko izbjeci protiv svjetskih reprezentacija. Dakle, 90% nakon Argentine Muhamed ce biti sa zutim kartonom. Susic i Hadzic su smijesne zamjene, po meni bi tu strasno legao Zukanovic, bilo da mijenja Sea na beku, ili da i on sam igra tu poziciju zadnjeg veznog. Ali, Susicu, vrsnom znalcu i strucnjaku, Ervin ne treba... Vjerovatno ce tu ici Salihovic i Medunjanin, a gore ispred Pjanic i Misimovic/Hajrovic. Lulic bi u tom slucaju bio na lijevom krilu, a Kolasinac na beku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."