Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2014, 16:05

dubrovnik je napisao/la:Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.
A nisi čuo za TSŠ? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 jun 2014, 16:12

dubrovnik je napisao/la:Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.
Eeeh, i mene su ove stvari plasile. Igra na poziciji gdje se najlakse zarade ti zuti kartoni, pogotovo ih je tesko izbjeci protiv svjetskih reprezentacija. Dakle, 90% nakon Argentine Muhamed ce biti sa zutim kartonom. Susic i Hadzic su smijesne zamjene, po meni bi tu strasno legao Zukanovic, bilo da mijenja Sea na beku, ili da i on sam igra tu poziciju zadnjeg veznog. Ali, Susicu, vrsnom znalcu i strucnjaku, Ervin ne treba... Vjerovatno ce tu ici Salihovic i Medunjanin, a gore ispred Pjanic i Misimovic/Hajrovic. Lulic bi u tom slucaju bio na lijevom krilu, a Kolasinac na beku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2014, 16:14

FaraonTM je napisao/la:
Jesam ali nije im nesto slican profil :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2014, 16:16

dubrovnik je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Jesam ali nije im nesto slican profil :D
Ma šta vi pljuvači znate, veliki Pape je rekao da je on DMF i to je tako kako on kaže, kome se ne sviđa ili će biti kažnjen ili nek' navija za drugu reprezentaciju :D :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2014, 16:25

Kaznjeni smo vec kud ces vise.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2014, 21:28

Mirsad_LFC je napisao/la:Muhamed Besic vs Ivory Coast

Mnogo hvala za video .. 2:28 ono presijecanje i 2:36 sam sa 4,5 igraca oko sebe iznosenje lopte . uhh :tokralju:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 02 jun 2014, 21:33

Ovaj momak sigurno igra od prve minute protiv Argentine :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 02 jun 2014, 21:47

Dominira.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 jun 2014, 23:42

Ne mogu vjerovati da se covjeku gleda odakle je pri komentarisanju. Cisto za informaciju Zaha uopste nije iz Zenice, al' nije ni bitno.

Ja pokusavam realno gledati. Muhamed jos nije imao ni jednu jacu utakmicu, i sve dok je tako covjek ne moze reci da je dobar ili los. Za nase dobro se nadam da je dobar.
Celik!3,2,2.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 jun 2014, 23:44

samirr je napisao/la:Ovaj momak sigurno igra od prve minute protiv Argentine :D
Messi se neće vidjet' pored njega aBd :D
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2014, 23:45

:cool:

slika

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 jun 2014, 23:47

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 03 jun 2014, 09:31

nek postavi neko sliku kako Muha ;) skelkove radi na treningu ima na kliksu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 jun 2014, 09:56

Mirsad_LFC je napisao/la:Muhamed Besic vs Ivory Coast

Besic je napredovao, nema diskusije. I od prije se znalo da je agresivan i da zna stati na loptu, ali me veoma pozitivno iznenadio njegov sjajni pregled igre i odlican dugi pas. Mislim da je on siguran starter osim ako se veceras ne obruka, jer u svojoj igri ima i Medunjaninovog i Zahirovicevog smeka, sto ga cini vjerovatno boljim igracem od obojice, barem kada je pozicija DM-a u pitanju.

Smatram da je dobro da imamo na klupi jednog Medunjanina, Ibisevica, Salihovica, pa i Viscu, jer su to igraci koji mogu na sebi svojstvene nacine mogu unijeti preokret kada udju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 03 jun 2014, 14:48

EmNer je napisao/la:nek postavi neko sliku kako Muha ;) skelkove radi na treningu ima na kliksu
slika
Ervin Zukanovic

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 jun 2014, 14:52

Cuj radi sklekove... :tokralju: :lol: :o

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 03 jun 2014, 15:25

lik je sa Sicilije rodom ocm...vidi mu face ba :cool:
FORZA MARŠAL !!!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 jun 2014, 16:29

Vise mi baca na Fabricia nego Muhameda :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 jun 2014, 16:54

Muhamed Don Corleone Godfather Bešić
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 jun 2014, 17:01

Besic je napisao/la:Muhamed Don Corleone Godfather Bešić
Svidja mi se :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Rimes87 i 3 gosta.