Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la geronimo » 02 nov 2009, 00:14

harishp je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:Harishp tebi trebaju zabraniti koristenje interneta do 15 godine :lol: :lol:
@Joc-kara123 sto se provaljujes kad veze nemas ni s kim ni kako :mrgreen:
jocker voli igru kratkih pasova, ali cesto uleti djonom :mrgreen:

Vrsnjak moj, cesto te ova balavurdija podmladi, do cega je to? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 00:17

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:Harishp tebi trebaju zabraniti koristenje interneta do 15 godine :lol: :lol:
@Joc-kara123 sto se provaljujes kad veze nemas ni s kim ni kako :mrgreen:
jocker voli igru kratkih pasova, ali cesto uleti djonom :mrgreen:

Vrsnjak moj, cesto te ova balavurdija podmladi, do cega je to? :mrgreen:
Mozda zbog friza :mrgreen:
Inace jockara voli da bude zadnji plasiran,bilo to u prvoj ligi bilo u drugoj. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 02 nov 2009, 01:55

Ibisevic odigrao solidno...morao je bolje reagovati 1 na 1 sa golmanom...da je stao na loptu zabio bi euro gol...ali za to treba ipak biti bas klasa i hladne glave.
Imao par odlicnih proigravanja...prvo Marcuselu u 1 pol.kada ga je izbacio samog sa golmanom i onda u drugom kada je Ibersperger fulio komplet gol sa nekih 13 m... potpuno neometan. Malo vise hrabrosti i smirenosti kod Vede i dao bi do sada puno vise golova..ali doci ce i to...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 14:22

Vedo je ubjedljivo najlosije ocjenjeni igrac u Hoffenheimu jucer.
Ostali su dobili po 2,5 ili 3 Salihovic 3 a Vedo nam je jedini dobio Njemacku 4 u kickeru.de :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 nov 2009, 15:05

harishp je napisao/la:Vedo je ubjedljivo najlosije ocjenjeni igrac u Hoffenheimu jucer.
Ostali su dobili po 2,5 ili 3 Salihovic 3 a Vedo nam je jedini dobio Njemacku 4 u kickeru.de :roll:
Realna ocjena. Drugo su naše želje i to sve ali ako ćemo biti realni i jeste bio loš. Njegova forma varira iz utakmice u utakmicu ali je ipak, sve u svemu, na dobrom putu da se vrati u staru formu koju, po meni, možemo očekivati tek u proljetnom dijelu sezone.

Ove što će odmah da zaspu drvlje i kamenje, čim nekog od naših ne kujemo u zvijezde, molim da se suzdrže.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 02 nov 2009, 15:10

Ja sam primjetio da se Vedo boji, ebiga ja bih volio da to nije tako, no nije on ni blizu onoga sto je bio..Daje on i sada gol tui tamo, no nema vise one trke, borbenosti i porztvovanosti a tad mu je islo sve od noge i to veoma jednostavno...

Sada on ima taj osjecaj, zna kada i gdje uletiti, kako i kada osutati, no oprezan je, vise ne ulazi u dulele 100%, boji se vjerovatno povrede, sta znam...

No vratit ce se on, samo polako...treba malo vremena..U sljedecoj sezoni Vedo ce biti bolji negosto je bio prosle sezone....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 nov 2009, 15:16

harishp je napisao/la:Vedo je ubjedljivo najlosije ocjenjeni igrac u Hoffenheimu jucer.

Meni nije jasno da se ti toliko brines o tim ocjenama pisljivog Kicker-a....Jesi li se u skoli tako brinuo za ocjene?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika

slika

:mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 nov 2009, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 02 nov 2009, 15:23

Ma kiker realno sere!!! Proslo kolo gol dao i dobio 3.5...sada asistencija(kakva god da je) i 4.0.
Srozali su ga na najlosije ocijene...Ako je igrac u prillikama kao sto je Vedo bio onda to znaci da nije lose igrao...samo sto se pojedinci razumiju u fudbal ko ja u bejzbol...da mu je usla lopta bar jedna dobio bi 1.5 ili 2.
Zadnja izmjena: Necromacer, dana/u 02 nov 2009, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 02 nov 2009, 15:24

Sto bi volio da zabije Vedo gol, protiv Portugal. Jooj samo da pokaze da je najbolji na svijetu, ma kakav Ibrahimovic, Eto'o.. Treba nam bit drago sto imamo najboljeg napadaca na svijetu!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 15:27

Ponos Torina je napisao/la:

Meni nije jasno da se ti toliko brines o tim ocjenama pisljivog Kicker-a....Jesi li se u skoli tako brinuo za ocjene?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika
Taj ,,pisljivi,,Kicker je jedan od najcitanijih i cjenjenijih u Njemackoj.
A ocjena ti i govori da li je sjajan igrac ili je......
Uostalom prosle godine je Radeljic dobio najgore ocjene od svih igraca.
Pitas li se sto.
P.S Jesili ti to samouk postao dip dr-mgr Uscuplic :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 nov 2009, 15:32

harishp je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

slika
Taj ,,pisljivi,,Kicker je jedan od najcitanijih i cjenjenijih u Njemackoj.
A ocjena ti i govori da li je sjajan igrac ili je......
Uostalom prosle godine je Radeljic dobio najgore ocjene od svih igraca.
Pitas li se sto.
P.S Jesili ti to samouk postao dip dr-mgr Uscuplic :mrgreen:

Ej ja nisam malouman i retardiran da meni neki casopis govori kako jhe neko igrao,a da sam gledao tu utakmicu,tako da me te novine neinteresuju kad vec imam oci kojim vidim hvala bogu :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 02 nov 2009, 15:41

Iskreno receno nije zasluzio vise od 4. Istina je da trci i bori se ali definitovno nedostaje efikasnost, ne samo po golovima vec i po ukupnom doprinosu pobjedi tima. Jucer je imao polu-asistenciju za gol ali vecinu lopti je izgubio ili promasio prilike. Vedo je talent, ali mora do dokazati i na terenu.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 02 nov 2009, 15:48

Dado je napisao/la:Iskreno receno nije zasluzio vise od 4. Istina je da trci i bori se ali definitovno nedostaje efikasnost, ne samo po golovima vec i po ukupnom doprinosu pobjedi tima. Jucer je imao polu-asistenciju za gol ali vecinu lopti je izgubio ili promasio prilike. Vedo je talent, ali mora do dokazati i na terenu.
Treba biti realan i reci da Vedina najlosija strana je duel igra...prevse duela izgubi i to puno utjece na ocijenu...tako je bilo i prosle sezone samo sto su ga golovi vadili i podizali mu ocijenu...
A onakve sanse mora zabiti...ali ipak mislim da svi mi vise ocekujemo od njega (pa i novinari kickera) i da mu taj "faktor" ne ide u prilog! I mislim da bi bio red da ga Ragnik napokon pusti 3 utakmice do kraja,a ne do **** 80 min. ili ranije...sinoc da je ostao do kraja zabio bi Fraiburgu koji je bezglavo krenuo naprijed!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 nov 2009, 15:59

Nemamo potrebe ikoga uzdizati ili na silu braniti. Vedad je jucer imao sanse i nije ih iskoristio. To je mogao bolje uraditi, ali nije. Sve u svemu je upropastio dobre sanse. Ipak je bio borben, pripremio jedan i jedini goal i imao je drugih dobrih akcija. Kao sto sam rekao Ibertsberger je onaj pas od njega morao zabiti. Druga polovina utakmice je bila losa od citave ekipe. Ocjene od SportBild i Kicker nisu rijetko glupe, pa i ovaj put.

Nema potrebe da se pravi nenormalna euforija kada zabija ili da se pada u ocaj ako ne pogodi. Samo ova dva zadnja goala, onaj protiv Koblenza i protiv Nürnberg su majstorski uradjeni i sam je u obadva slucaja probio njihovu odbranu, defenziva je izgledala smjesno i igraci su zavrsili na zemlji. Pored toga asistirao i sada ponovo. Zaboravite prve utakmice Vedada, covjek tek sad dolazi pri sebi. U Njemackoj je dovoljno vrsen pritisak od pojedinih djelomicno smjesnih navijaca 1899, koji od jucer gledaju fudbal, i koji bi naprimjer i Salihovica rado vidjeli na klupi, pa i kad zabija i asistira. Mangupi zaboravljaju da je on jedan od onih koji je Hoffenheim doveo gdje jeste, i da ga je Bayern htjeo cak i kad nije imao osigurano mjesto u prvih jedanaest Hofenheima. Isto tako sa Ibisevicem, ako covjek ne zabije i asistira u svakoj utakmici, odmah je fenomen jedne sezone blaahbla. Odmah poslije toga kad pogodi je ubica itd.

Ne moramo mi isto to raditi i vrsiti pritisak na ove mladice. Kako sada Ibisevic igra, sebi treba zamisliti sta bih bilo da je tako poceo na pocetku sezone, bez povrede. Predvodio bih listu strijelaca ili bio medju prvima, a da ne pricamo o scorer poenima. Kraj ove i sljedeca polusezona pripadaju Ibisevicu. Mozete me onda citirati. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 nov 2009, 22:56

Vedaga nije Batigoal, on nije Van Basten (ne ovaj nas :P ), niti ne znam koji vanserijski napadac.

On je nas, mi pored Dzeke nemamo boljeg. Umjesto da budemo sretni sto imamo ovoliko kandidata u napadu, mi jadikujemo i trazimo dlaku u jajetu.
Mnogi od nas su jos u dilemi (znam po pricama sa svih strana ;) ) da li je Vedo igrac koji zasluzuje ovoliku paznju, je li on kadar za reprezentaciju ili je ono bio samo bljesak. Osporavan vise puta, velike sumnje u njegovu kvalitetu i ostala pitanja.
Neka je kritika, njih se niko ne treba "bojati", ali ponekad se treba zapitati da li ocekujemo previse?

Ibi jeste jos nesiguran, fali mu koncentracije...ali zato ima ogromnu volju i zelju da pokaze sta moze, a moze puno!
Ja ne sumnjam u njega, mada sam mozda malo subjektivan (evo priznajem da je Dzeko bolji igrac :) ), zbog mnogo cega mi je drag i simpatican...pa mozda i to utice na procjene.

Vedad Ibisevic: Fairplayer des Spieltags
Po Kickeru, Vedad je proglasen za najfer igraca 11 kola. U 36 duela nije napravio nijedan faul.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... ltags.html

Eh, bas zbog tih duela, koje je vecinom izgubio...je malo slabije ocijenjen u njemackim medijima.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2009, 23:17

Vedo je Beton.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 nov 2009, 23:44

omerbavarac je napisao/la:Vedo je Beton.
ARMIRANI :mrgreen:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 03 nov 2009, 00:03

Ma Vedo je nas Inzaghi :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 nov 2009, 00:59

Ovo ocjenjivanje je glupo. Da je Vedo njemac dobio bi 2 a ne 4. Ja znam koliko on vrijedi i koliko umije i bez tih ocjena,tak da...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 03 nov 2009, 07:42

Tako je, globalna urota švabsko-portugalska da se naši psihički slome pred važne mečeve baraža.
Ćiro i zmajevi, ja vam unaprijed halalim jer znam da ćete dostojno da podlegnete švapsko-portugalskom pritisku. :cry:
Kahva, Kava, Kafa!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Jegres i 34 gosta.