Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Mosor 1
rahmeta ti babe ne palamudi
rahmeta ti babe ne palamudi
20.kolo Premijer Lige BiH
Ne znam jesmo li mi svjesni da se za vikend liga nastavlja.Kakva da je,a i moramo malo smetnuti s uma ove probleme.Pa da se malo zanimamo.
Sloboda-Zrinjski 1
Sloboda je cvrsta ekipa,jaka,mislim da Zrinjski nece moci puno,mada su pokazali da znaju igrati fudbal.Eventualno im ostaju sanse za neki remi,ukoliko Lendric opet proradi.
Sarajevo-Buducnost 1
Svaki komentar je suvisan,pa tako i ovaj.
Slavija-Borac X
Jako teska utakmica za moj tim,idemo desetkovani na Slaviju,nema nam citavog veznog reda,ukljucujuci i Maletica.U najboljem slucaju X,nisam optimista nesto veliki.
Celik-Rudar Prijedor 1
Rudar je napravio odlicnu seriju,ali dolaze u goste Celiku koji je jedan od najneugodnijih klubova,i njihova pozicija uopste ne oslikava pravo stanje.Mislim da je ovo kraj serije Rudara.
Velez-Olimpik 1
Velez nakon poraza u Prijedoru,rusi Olimpik.Ovima je dovoljna pobjeda u Sirokom,jos su je i potvrdili protiv Drine.
Drina Zvornik-Zvijezda 2
U Drini rasulo,i najvise bi volio da pobjede,i da nastave borbu za opstanak,ali bojim se da ce losa atmosfera uzeti danak.Pogotovo gledajuci da je Zvijezda dosta jaka ekipa.
Siroki Brijeg-Travnik 1
Mislim da ce biti demoliranje Travnika.Siroki mora proraditi,doveli su novog trenera,pozitivan sok.3:0.
Leotar-Zeljeznicar 1
Tesko da ce se uzeti bodovi na Policama,malo je moral pao zbog Slobode.Ne znam,mislim da je X mozda cak i realniji,al neka bude kec.
Sloboda-Zrinjski 1
Sloboda je cvrsta ekipa,jaka,mislim da Zrinjski nece moci puno,mada su pokazali da znaju igrati fudbal.Eventualno im ostaju sanse za neki remi,ukoliko Lendric opet proradi.
Sarajevo-Buducnost 1
Svaki komentar je suvisan,pa tako i ovaj.
Slavija-Borac X
Jako teska utakmica za moj tim,idemo desetkovani na Slaviju,nema nam citavog veznog reda,ukljucujuci i Maletica.U najboljem slucaju X,nisam optimista nesto veliki.
Celik-Rudar Prijedor 1
Rudar je napravio odlicnu seriju,ali dolaze u goste Celiku koji je jedan od najneugodnijih klubova,i njihova pozicija uopste ne oslikava pravo stanje.Mislim da je ovo kraj serije Rudara.
Velez-Olimpik 1
Velez nakon poraza u Prijedoru,rusi Olimpik.Ovima je dovoljna pobjeda u Sirokom,jos su je i potvrdili protiv Drine.
Drina Zvornik-Zvijezda 2
U Drini rasulo,i najvise bi volio da pobjede,i da nastave borbu za opstanak,ali bojim se da ce losa atmosfera uzeti danak.Pogotovo gledajuci da je Zvijezda dosta jaka ekipa.
Siroki Brijeg-Travnik 1
Mislim da ce biti demoliranje Travnika.Siroki mora proraditi,doveli su novog trenera,pozitivan sok.3:0.
Leotar-Zeljeznicar 1
Tesko da ce se uzeti bodovi na Policama,malo je moral pao zbog Slobode.Ne znam,mislim da je X mozda cak i realniji,al neka bude kec.
Re: 20.kolo Premijer Lige BiH
Sloboda - Zrinjski 2:0 Sloboda rutinski.
Sarajevo - Buducnost 4:0 Sta ce ovi drugoligasi protiv Sarajeva.
Slavija - Borac 0:1 Moguce da Slavija ovo pusti.
Celik - Rudar Prijedor 1:0 0:1 Il ce jednom probiti bunker il ce ovi iz bunkera jednu kontru.
Velez - Olimpik 0:2 Gazi Olimpik ovo lagano na putu ka Evropi.
Drina Zvornik - Zvijezda 3:1 Gori pod nogama. Treba hvatat zadnji voz.
Siroki Brijeg - Travnik 2:0 I corava koka zrno ubode.
Leotar - Zeljeznicar 3:2 Leotar u 90 daje jedan.
Sarajevo - Buducnost 4:0 Sta ce ovi drugoligasi protiv Sarajeva.
Slavija - Borac 0:1 Moguce da Slavija ovo pusti.
Celik - Rudar Prijedor 1:0 0:1 Il ce jednom probiti bunker il ce ovi iz bunkera jednu kontru.
Velez - Olimpik 0:2 Gazi Olimpik ovo lagano na putu ka Evropi.
Drina Zvornik - Zvijezda 3:1 Gori pod nogama. Treba hvatat zadnji voz.
Siroki Brijeg - Travnik 2:0 I corava koka zrno ubode.
Leotar - Zeljeznicar 3:2 Leotar u 90 daje jedan.
-
- Kontakt:
Sloboda - Zrinjski...............1 laganini ce ovo tuzlaci da dobiju 3:0
Sarajevo - Buducnost..........1 kao i TZ ...laganica
Slavija - Borac..................2 ovdje Slavija nece praviti probleme Borcu nakon bodova u Banovicima
Celik - Rudar Prijedor.........1x iksic samo radi kupa i umora igraca Celika
Velez - Olimpik.................1 bit ce ovdje razvaljivanje 4:0
Drina Zvornik - Zvijezda......2 i sa bodom bi bio prezadovoljan al et
Siroki Brijeg - Travnik........1 novi trener i trebao bi da to bude pozitivan sok
Leotar - Zeljeznicar...........1x nece Zeljo ovdje uzet ni boda al et .... ovo ce domacin da odradi laganini
Sarajevo - Buducnost..........1 kao i TZ ...laganica
Slavija - Borac..................2 ovdje Slavija nece praviti probleme Borcu nakon bodova u Banovicima
Celik - Rudar Prijedor.........1x iksic samo radi kupa i umora igraca Celika
Velez - Olimpik.................1 bit ce ovdje razvaljivanje 4:0
Drina Zvornik - Zvijezda......2 i sa bodom bi bio prezadovoljan al et

Siroki Brijeg - Travnik........1 novi trener i trebao bi da to bude pozitivan sok
Leotar - Zeljeznicar...........1x nece Zeljo ovdje uzet ni boda al et .... ovo ce domacin da odradi laganini
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- neutralan__
- Kontakt:
Sloboda - Zrinjski 1 (2:1) Sloboda na krilima pobjede protiv Zelje ovo dobija,Zrinjski nema taj kvalitet sto se vidjelo i protiv Sarajeva,ali mislim da ce postici pogodak iz kontre.
Sarajevo - Buducnost 1(2:0) Do ovog kola sve ste vidjeli,culi...tako da nemam sta reci,osim ciste pobjede Sarajeva jer ono sto su pokazali protiv Zrinjskog je stvarno odlicno.
Slavija - Borac X (1:1) Stvarno ne znam sta reci,moze svasta biti,ali X mi je nekako najblizi.
Celik - Rudar Prijedor 1 (3:1) Celik ce ovo dobiti,mora i Rudar dobiti iako sa igrom koju su do sada pokazali mogu do boda,ali mislim da Celik ovo dobija.
Velez - Olimpik 1 (1:0) Velez ovo dobija,Olimpik ce sve okrenuti prema kupu barem ja tako mislim.
Drina Zvornik - Zvijezda 1 (2:1) Zvornicani hvataju posljednji voz i mislim da ce ga uhvatiti i borbu za opstanak uciniti neizvjesnijom.
Siroki Brijeg - Travnik 1 (1:0) Red bi bio da i oni nesto dobiju,a Travnik je prava prilika za to.
Leotar - Zeljeznicar 2 (0:2) Zeljo dobija,jednostavno su kvalitetniji i bolji.
Sarajevo - Buducnost 1(2:0) Do ovog kola sve ste vidjeli,culi...tako da nemam sta reci,osim ciste pobjede Sarajeva jer ono sto su pokazali protiv Zrinjskog je stvarno odlicno.
Slavija - Borac X (1:1) Stvarno ne znam sta reci,moze svasta biti,ali X mi je nekako najblizi.
Celik - Rudar Prijedor 1 (3:1) Celik ce ovo dobiti,mora i Rudar dobiti iako sa igrom koju su do sada pokazali mogu do boda,ali mislim da Celik ovo dobija.
Velez - Olimpik 1 (1:0) Velez ovo dobija,Olimpik ce sve okrenuti prema kupu barem ja tako mislim.
Drina Zvornik - Zvijezda 1 (2:1) Zvornicani hvataju posljednji voz i mislim da ce ga uhvatiti i borbu za opstanak uciniti neizvjesnijom.
Siroki Brijeg - Travnik 1 (1:0) Red bi bio da i oni nesto dobiju,a Travnik je prava prilika za to.
Leotar - Zeljeznicar 2 (0:2) Zeljo dobija,jednostavno su kvalitetniji i bolji.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Sloboda - Zrinjski 1- Sloboda mnogo bolja kuci nego Zrinjski u gostima.
Sarajevo - Buducnost 1- Buducnost ispada.
Slavija - Borac 2-navijacki!
Celik - Rudar Prijedor 1-Rudaru slijedi pad jer je tesko drzati tako visok nivo.
Velez - Olimpik X-Olimpik bolji,ali umoran od Kupa.
Drina Zvornik - Zvijezda 2-Drina se predala.
Siroki Brijeg - Travnik 1- Tu uvijek dodje kec.
Leotar - Zeljeznicar 2-Mislim da je Zeljo bolji.
Slavija - Borac 2-navijacki!
Celik - Rudar Prijedor 1-Rudaru slijedi pad jer je tesko drzati tako visok nivo.
Leotar - Zeljeznicar 2-Mislim da je Zeljo bolji.
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
sloboda - zrinjski 1 100% pobijeda komsija
sarajevo - buducnost 1 sigurna pobijeda sarajlija
slavija - borac 1x mislim da ce slavija pobijedit
čelik - rudar 1 ko kuca mislim da rudar i nije bas kvalitetna ekipa kao sto pokazuje tabela
velež - olimpic 1 velez dobar u nastavku sezone,olimpic dobar na strani...ocekujem dosta dobru tekmu ali i pobijedu veleza jer moraju dobit svaku tekmu kod kuce
drina - zvijezda x2 zadnje dvije utakmice drina se u dobrom izdanju predstavila i bas zbog toga mislim da moze bit x moja zvijezda iz dana u dan igra save bolje i bolje puno je novih igraca i kako vrijeme prolazi sve smo jaci i bas zbog toga mislim da u zvorniku necemo izgubit....
široki - travnik 1 vrijeme je da i siroki pobijedi
leotar - željezničar x2 leotar dosta dosta tezak kuci i mislim da ce oni bit zadovoljni i nerijesenim rezultatom...zeljo jak kao i po obicaju ako budu igrali napadacki mislim da ce pobijedit.
VOLIM TE ZVIJEZDO
sarajevo - buducnost 1 sigurna pobijeda sarajlija
slavija - borac 1x mislim da ce slavija pobijedit
čelik - rudar 1 ko kuca mislim da rudar i nije bas kvalitetna ekipa kao sto pokazuje tabela
velež - olimpic 1 velez dobar u nastavku sezone,olimpic dobar na strani...ocekujem dosta dobru tekmu ali i pobijedu veleza jer moraju dobit svaku tekmu kod kuce
drina - zvijezda x2 zadnje dvije utakmice drina se u dobrom izdanju predstavila i bas zbog toga mislim da moze bit x moja zvijezda iz dana u dan igra save bolje i bolje puno je novih igraca i kako vrijeme prolazi sve smo jaci i bas zbog toga mislim da u zvorniku necemo izgubit....
široki - travnik 1 vrijeme je da i siroki pobijedi
leotar - željezničar x2 leotar dosta dosta tezak kuci i mislim da ce oni bit zadovoljni i nerijesenim rezultatom...zeljo jak kao i po obicaju ako budu igrali napadacki mislim da ce pobijedit.
VOLIM TE ZVIJEZDO
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Sloboda - Zrinjski x-Zrinjski bez trojice standarsnih igraca ide u tuzlu,bir ce tesko,sloboda ohrabreena pobjedom nad zeljom,al nadam se barem bodu iz tuzle
Sarajevo - Buducnost 1- sigurna pobjeda sarajlija,i bez suspendiranih igraca
Slavija - Borac x-realno borac je bolji,al igra u gostima kod uvijek neughodne slavija koja je usla u formu
Celik - Rudar Prijedor x-bit ce gusto,al moze rudar do boda sigurno
Velez - Olimpik X-obadvije ekipe u formi,olimpik bolji al igra u vrapcicima
Drina Zvornik - Zvijezda 2-zvijezda u formi a drina se pomirila sa ispadanjem.
Siroki Brijeg - Travnik 1- siroki mora dobit.
Leotar - Zeljeznicar 1-zeljo nema sta trazit na policama
Sarajevo - Buducnost 1- sigurna pobjeda sarajlija,i bez suspendiranih igraca
Slavija - Borac x-realno borac je bolji,al igra u gostima kod uvijek neughodne slavija koja je usla u formu
Celik - Rudar Prijedor x-bit ce gusto,al moze rudar do boda sigurno
Velez - Olimpik X-obadvije ekipe u formi,olimpik bolji al igra u vrapcicima
Drina Zvornik - Zvijezda 2-zvijezda u formi a drina se pomirila sa ispadanjem.
Siroki Brijeg - Travnik 1- siroki mora dobit.
Leotar - Zeljeznicar 1-zeljo nema sta trazit na policama
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Sloboda - Zrinjski 1- Sloboda dobra kuci,a Zrinja ni boda sa strane nema...
Slavija - Borac 1 po meni bez dileme...Borac bez pola tima a Slavija kuci dere sve zivo
Celik - Rudar Prijedor 1x2 Sve moguce,ako se ponovi borba i volja sa prethodnih utakmia mozemo iznenaditi ,plus Celik umoran od kupa ...tako da mozemo iznenaditi
Leotar - Zeljeznicar 1 Zeljo je malo reci ocajan...ma ovde 0-1 golova,pa ko ga prvi utrpa..
Slavija - Borac 1 po meni bez dileme...Borac bez pola tima a Slavija kuci dere sve zivo

Celik - Rudar Prijedor 1x2 Sve moguce,ako se ponovi borba i volja sa prethodnih utakmia mozemo iznenaditi ,plus Celik umoran od kupa ...tako da mozemo iznenaditi

Leotar - Zeljeznicar 1 Zeljo je malo reci ocajan...ma ovde 0-1 golova,pa ko ga prvi utrpa..
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Ne pratim baš nešto Bh ligu ali reko da probam
:
Sloboda - Zrinjski...............1
Sarajevo - Buducnost..........1
Slavija - Borac..................2
Celik - Rudar Prijedor.........2
Velez - Olimpik.................1
Drina Zvornik - Zvijezda......2
Siroki Brijeg - Travnik........1
Leotar - Zeljeznicar....2

YNWA!
Pa mislim da si loše probao mnogo 2 ti je tuHOPLIT je napisao/la:Ne pratim baš nešto Bh ligu ali reko da probam:
puno je to dvica brate. odvadi maloHOPLIT je napisao/la:Ne pratim baš nešto Bh ligu ali reko da probam:
Thomas Müller - Fußballgott
Vidim da je pravo dobro što nemam posla s kladionicama
. Neka moje prognoze.

YNWA!
- slani grad
- Kontakt:
samo...nisi trebao ovako opsirno obrazlagat ovaj svoj listicHOPLIT je napisao/la:Ne pratim baš nešto Bh ligu ali reko da probam:

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Sarajevo - Buducnost..........1 Mada pretpostavljam teže nego što očekuju
Slavija - Borac..................2 Jači smo i nema tu šta mnogo pričati
Celik - Rudar Prijedor.........1 Ne vjerujem da Rudar ima snage da drži korak ali možda nas pozitivno iznenadi
Velez - Olimpik.................1x Olimpik jako nepredvidiv može izgubiti 3:0, može uzeti bod
Drina Zvornik - Zvijezda......1 Ma da je beogradska Zvezda dajem prednost Zvorničanima
Siroki Brijeg - Travnik........1 Široki samo misli na kup al mora i poneku u prvenstvu uzeti ovo je idealna prilika
Leotar - Zeljeznicar....1x2 Prednost dajem Leotaru
Šta prenose ovo kolo sve neki Š parovi
Sarajevo - Buducnost..........1 Mada pretpostavljam teže nego što očekuju
Slavija - Borac..................2 Jači smo i nema tu šta mnogo pričati
Celik - Rudar Prijedor.........1 Ne vjerujem da Rudar ima snage da drži korak ali možda nas pozitivno iznenadi
Velez - Olimpik.................1x Olimpik jako nepredvidiv može izgubiti 3:0, može uzeti bod
Drina Zvornik - Zvijezda......1 Ma da je beogradska Zvezda dajem prednost Zvorničanima
Siroki Brijeg - Travnik........1 Široki samo misli na kup al mora i poneku u prvenstvu uzeti ovo je idealna prilika
Leotar - Zeljeznicar....1x2 Prednost dajem Leotaru
Šta prenose ovo kolo sve neki Š parovi
- Giallorossi
- Kontakt:
Sloboda - Zrinjski 1...sloboda dobija ovo posto zrinjski nije ni z od one ekipe od prosle godine
Sarajevo - Buducnost 1...zna se
..
Slavija - Borac 1x... msl da bi slavija mogla ovo pobjedit,dosta igraca borca ce propustit ovaj mec i to ce sigurno uticat na igru gostiju..
Celik - Rudar Prijedor 1.. celik dosta dobra ekipa vec cjelu sezone ,al nemaju momci srece,rudar dobro poceo proljetni dio al nesto nevjerujem da ce doci do boda/ova ako budu igrali bunker..
Velez - Olimpik X.... velez dobro poceo nastavak sezone ali realno olimpik je kvalitetnija ekipa i jako dobra na strani,msl cak bolja nego kuci...
Drina Zvornik - Zvijezda x2 ..drina jednostavno nema dovoljno kvalitetnih igraca,dok zvijezda zna iznenadit na strani..
Siroki Brijeg - Travnik 1 ...3:0,4:0 ?? i naravno varupa crveni
Leotar - Zeljeznicar 2... komsije ocekujem pobjedu duplo ste bolji od trebinjaca,msl da nebi trebali imati problema u hercegovini..
Sarajevo - Buducnost 1...zna se

Slavija - Borac 1x... msl da bi slavija mogla ovo pobjedit,dosta igraca borca ce propustit ovaj mec i to ce sigurno uticat na igru gostiju..
Celik - Rudar Prijedor 1.. celik dosta dobra ekipa vec cjelu sezone ,al nemaju momci srece,rudar dobro poceo proljetni dio al nesto nevjerujem da ce doci do boda/ova ako budu igrali bunker..
Velez - Olimpik X.... velez dobro poceo nastavak sezone ali realno olimpik je kvalitetnija ekipa i jako dobra na strani,msl cak bolja nego kuci...
Drina Zvornik - Zvijezda x2 ..drina jednostavno nema dovoljno kvalitetnih igraca,dok zvijezda zna iznenadit na strani..
Siroki Brijeg - Travnik 1 ...3:0,4:0 ?? i naravno varupa crveni

Leotar - Zeljeznicar 2... komsije ocekujem pobjedu duplo ste bolji od trebinjaca,msl da nebi trebali imati problema u hercegovini..

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sarajevo - BuducnostDejan, BL je napisao/la:Šta prenose ovo kolo sve neki Š parovi
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Megamon
- Kontakt:
Mozda ovo kolo bude bez stimanja pa igraci odigraju za navijace i gledaoce pored malih ekrana
I da,vidim ovdje neki vec upisali pobjedu Saraj'va,bit ce to teska utakmica.Teza nego sto svi ocekujemo.
I da,vidim ovdje neki vec upisali pobjedu Saraj'va,bit ce to teska utakmica.Teza nego sto svi ocekujemo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma ja cisto sumnjam,pokazali ste se u Mostaru,kakvu ekipu imate,pogotovo onaj Kojasevic,uopste nisam znao da je onako dobar.Sam je napravio 5 prilika i suteva.Pazi sta ti kazem,3:0 uzimate,Buducnost je prezaljena davno.Megamon je napisao/la:Mozda ovo kolo bude bez stimanja pa igraci odigraju za navijace i gledaoce pored malih ekrana
Sloboda - Zrinjski 3:1 bolja slobodaa
Sarajevo - Buducnost 4:0 Zao mi je zbog Buducnosti , ali nemaju sta traziti na Kosevu .
Slavija - Borac 1:0 Slavija uzima
Celik - Rudar Prijedor 2:1 Tesko , ali uzima Likce
Velez - Olimpik 1:1 Olimpic jak , Velez sve bolje i bolje igra tako da je vrlo moguce nerijeseno da se zavrsi
Drina Zvornik - Zvijezda 0:1 Zvijezda uzima sve 3 boda te salje drinu u nizi rang
Siroki Brijeg - Travnik 0:0 Travnik ovde moze do bod.a
Leotar - Zeljeznicar 3:1 Leotar kuci uzima sva tri boda
Sarajevo - Buducnost 4:0 Zao mi je zbog Buducnosti , ali nemaju sta traziti na Kosevu .
Slavija - Borac 1:0 Slavija uzima
Celik - Rudar Prijedor 2:1 Tesko , ali uzima Likce
Velez - Olimpik 1:1 Olimpic jak , Velez sve bolje i bolje igra tako da je vrlo moguce nerijeseno da se zavrsi
Drina Zvornik - Zvijezda 0:1 Zvijezda uzima sve 3 boda te salje drinu u nizi rang
Siroki Brijeg - Travnik 0:0 Travnik ovde moze do bod.a
Leotar - Zeljeznicar 3:1 Leotar kuci uzima sva tri boda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.