Увјерења ' " $ - " у " 90 " " за $ " $ - & " " & $,а $ $ $ " повест ове ? у " на " са &,а ове $ ¥ за $ са $,јер ' $ са % $ у прва " ? " ? ' & & &.
FK Drina Zvornik
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
' све " % $ је "
Увјерења ' " $ - " у " 90 " " за $ " $ - & " " & $,а $ $ $ " повест ове ? у " на " са &,а ове $ ¥ за $ са $,јер ' $ са % $ у прва " ? " ? ' & & &.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:' све " % $ је "![]()
Šta ćeš ih brate odmarati kad imaju snage k'o konji
Ja ću Bogami protiv Banovića doći pola sata prije na istok,zauzeti dobro mjesto preko puta Vukova,da napravim što bolje fotke za blog
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- drinin vuk
- Kontakt:
Свјестан ' ја $ " & " " ¥ " у " $,? " & то ' са & " " & ' " $ су ноге % %,стога ? $ " " $ & $ се $ о " " - " & сезоне " % " " не ",јер & на срце ту је & ? ",% " $ " са ? $.Šta ćeš ih brate odmarati kad imaju snage k'o konji ....nema smisla da ih ne odvedeš u BL da igraju,nek' pokažu koliko mogu...
Ja ću Bogami protiv Banovića doći pola sata prije na istok,zauzeti dobro mjesto preko puta Vukova,da napravim što bolje fotke za blog ....mora da bude sve dobro ..i ako Bog da da slavimo pobjedu
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:Свјестан ' ја $ " & " " ¥ " у " $,? " & то ' са & " " & ' " $ су ноге % %,стога ? $ " " $ & $ се $ о " " - " & сезоне " % " " не ",јер & на срце ту је & ? ",% " $ " са ? $.Šta ćeš ih brate odmarati kad imaju snage k'o konji ....nema smisla da ih ne odvedeš u BL da igraju,nek' pokažu koliko mogu...
Ja ću Bogami protiv Banovića doći pola sata prije na istok,zauzeti dobro mjesto preko puta Vukova,da napravim što bolje fotke za blog ....mora da bude sve dobro ..i ako Bog da da slavimo pobjedu![]()
Ne znam stvarno...nebih da se miješam u njegov posao...on zna šta je najbolje za ekipu...uglavnom ja u Banja Luku idem,pa ćemo da vidimo koga će da stavi
- drinin vuk
- Kontakt:
? се $ $ " пуно право " он $,? ' $ је " ? ' &,тј. $ - " & " " $ $ $ " " & $,у & ? не " ? ? $ & " група путује у ? на ",јер је познато $ нас ? ' " '......$ % $ тога "......
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ne znam koliko si upućen oko odlaska u Banja Luku,ali nebih o tome ovdje na forumu....možeš mi se javiti preko privatnih poruka,pa ću da ti kažen nekih informacija što se tiče tog odlaska u BLdrinin vuk je napisao/la:? се $ $ " пуно право " он $,? ' $ је " ? ' &,тј. $ - " & " " $ $ $ " " & $,у & ? не " ? ? $ & " група путује у ? на ",јер је познато $ нас ? ' " '......$ % $ тога "......
1974. godina, prijateljska utakmica u Zvorniku, Drina - Visla Krakov 2:0

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- drinin vuk
- Kontakt:
Јесу ? ", вјероватно $ " ? " ?B o X je napisao/la:1974. godina, prijateljska utakmica u Zvorniku, Drina - Visla Krakov 2:0
? на страну ¥ је ? " $ $ " " ? $ & " се $ $ $ "...
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
$ $ ?,$ % / је % " $ $ провјереног ",¥ ?,? ' & расан ?,то је опет ' ' "?
Је ? " у & са ",$ " те " у ',- ? " " " о ? " "?
Galin je prvi špic uz Ležajića,a Vladimir Karalić potpisao.....za Slobodu iz Novog Gradakamiondzija je napisao/la:$ $ ?,$ % / је % " $ $ провјереног ",¥ ?,? ' & расан ?,то је опет ' ' "?
- kamiondzija
- Kontakt:
Супер " $ се $ о ?!
$ & ' " " &, ? $ " " $,& - $ " " у ? " & " - " за ".
Apsolutno se slažemkamiondzija je napisao/la:Супер " $ се $ о ?!![]()
Ajte Zvorničani potrudite se malo i ostanite u PL..pa da nas iduće godine bude(ponovo) 6
..Vjerujem u vas... 
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Što se igračkog kadra tiče,uprava se potrudila maksimalno...U Vojvodu ne sumnjam da će dati sve od sebe da ih psihički i fizički spremi,što će oni vjerujem opravdati na terenu..a navijači kao i uvekjeremija je napisao/la:Ajte Zvorničani potrudite se malo i ostanite u PL..pa da nas iduće godine bude(ponovo) 6![]()
..Vjerujem u vas...
ComyZV je napisao/la:Što se igračkog kadra tiče,uprava se potrudila maksimalno...U Vojvodu ne sumnjam da će dati sve od sebe da ih psihički i fizički spremi,što će oni vjerujem opravdati na terenu..a navijači kao i uvekjeremija je napisao/la:Ajte Zvorničani potrudite se malo i ostanite u PL..pa da nas iduće godine bude(ponovo) 6![]()
..Vjerujem u vas...
Ma nedajte se braćo..imate od mene podršku u svim mečevima...sem protiv Rudara
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
- kamiondzija
- Kontakt:
jeremija je napisao/la:Ajte Zvorničani potrudite se malo i ostanite u PL..pa da nas iduće godine bude(ponovo) 6![]()
..Vjerujem u vas...
% је $ нас тј. & $,",$ & $ - ",не " $ у ' - $ ? ' " су " " ' &," вађење - ",а то је $ " не " ",јер $ " тога ? $ $ " $ ? у ? " 8-8." & ? на $,$ $ ' $ у ",' је у $ ? ".
- drinin vuk
- Kontakt:
$ ¥ $ " " са ? " ? 1-2 (1-0). ? за $ " је ?.
& " $ је $ у ' ? ? у ' саставу у & & $ " ? " " ",а $ је у $ % $ ? ".
& " $ је $ у ' ? ? у ' саставу у & & $ " ? " " ",а $ је у $ % $ ? ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
¥ $ " $ "
.
? & " ? ' $ са " ?,стога " % овај ? права ? $ снага, $ се ' $ - " " " " " за " првог ? са $ " ".
Је ? $ " са &?
? & " ? ' $ са " ?,стога " % овај ? права ? $ снага, $ се ' $ - " " " " " за " првог ? са $ " ".
Је ? $ " са &?
Ajd ljudi...Vojvoda se zaje*av'o u drugom poluvremenu ....juniori igrali...naša prva postava ih razbila u prvom poluvremenu (Bez Ninića i Zečevića)....ovo drugo poluvrijeme,dva gola iz prekida primismo...ali nema veze...jači smo od njih...danas sa kozarom u 14 časova,a oni juče dobili široki 1:0kamiondzija je napisao/la:¥ $ " $ "![]()
.
Је ? $ " са &?
evo Vojvodinih utisaka nakon utakmice sa slavijom.
http://fkdrinazv.****/2011/02/p ... oljan.html
- drinin vuk
- Kontakt:
" $ са $ прве ? ? & $ 14:00.
Тај ? & је $ & по " " & $ - " право ¥,% " ' $,? " се $ је / % је он $ него " онај ? % је " у ?,? " " " " ? ".
Тај ? & је $ & по " " & $ - " право ¥,% " ' $,? " се $ је / % је он $ него " онај ? % је " у ?,? " " " " ? ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.