Senijad Ibričić

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 maj 2012, 13:54

loptica je napisao/la:Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Senijad Ibričić nalazi se u dvodnevnoj posjeti Velikoj Kladuši. U okviru svoje posjete Ibričić se danas sastao sa Općinskim načelnikom Admilom Mulalićem u njegovom uredu. Sastanku su prisustvovali i velikokladuški nogometaš Adis Nurković, te saradnici Općinskog načelnika. Uvodnim riječima Načelnik Mulalić zaželio je Ibričiću dobrodošlicu, a nakon toga su razgovarali o razvoju sporta na području Velike Kladuše i šire, te sportskim događanjima uopšte. Razgovaralo se i o svečanom otvoru prvog malonogometnog igrališta sa umjetnom travom „Tempo“ u Velikoj Kladuši, koje će se održati večeras s početkom u 19:00 sati.
Inače, Senijad Ibričić je bosanskohercegovački nogometni reprezentativac, trenutačno igra u moskovskom Lokomotivu. U reprezentaciji je dosad zabilježio 40 nastupa i postigao 4 pogotka.
Radi čovijek,ovo bilo prije par dana , vrijedan ;)
Bio je on neki dan s Nurkovićem u Krupi na koncertu Halida Bešlića :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 26 maj 2012, 19:42

Mislim da je Ibro bio danas najlošiji, katastrofalno je odigrao, sljedeću na klupu ide :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2012, 20:22

Jedina pozitiva danas sto njega nismo morali gledat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 26 maj 2012, 20:35

Cartman je napisao/la:Jedina pozitiva danas sto njega nismo morali gledat.
Šta je sad ti i ne valja kad je na klupi?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2012, 20:36

-SanaFCŽ- je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jedina pozitiva danas sto njega nismo morali gledat.
Šta je sad ti i ne valja kad je na klupi?
Meni je on odlican kad je na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 02 jul 2012, 00:14

Novi klub Slavena Bilića i njegovog brojnog, peteročlanog hrvatskog stručnog stožera, kao i igrača Vedrana Ćorluke, Ibričića,,sletio je na mariborski aerodrom "Edvard Rusjan", odakle su produžili do obližnje slovenske baze.Pohorje!

Lokomotiv ima jako malo vremena za uigravanje i primjenu zamisli novog trenera, jer prvu utakmicu nove sezone ruskog prvenstva igra već za tri tjedna - 21. srpnja kod novog prvoligaša Mordovije.

Prije početka ruske Premier Lige, Bilićevu momčad čekaju četiri prijeteljske utakmice: 4. srpnja Maribor, 7. srpnja Slask, 10. srpnja Partizan i 13. srpnja Istra. Sve utakmice igrat će u Slovenskoj Bistrici.
Fi hajati.
GO Bosno.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 jul 2012, 00:05

slika

mozda i bude vise sanse da igra sad ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jul 2012, 00:18

ronaldo99 je napisao/la: mozda i bude vise sanse da igra sad ;)
Ne vjerujem da će njega Bilić držati na terenu zato što je Balkanac i susjed to je sigurno, al sigurno je jedno, da će mu biti lakše, s obzirom da govore istim jezikom, sličan su mentalit, i tu vidim prednost u dovođenju Bilića kao trenera Lokomotiva i našeg Ibričića
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jul 2012, 00:37

zizu1991 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la: mozda i bude vise sanse da igra sad ;)
Ne vjerujem da će njega Bilić držati na terenu zato što je Balkanac i susjed to je sigurno, al sigurno je jedno, da će mu biti lakše, s obzirom da govore istim jezikom, sličan su mentalit, i tu vidim prednost u dovođenju Bilića kao trenera Lokomotiva i našeg Ibričića
Kao Splicanin i Hajdukovac,Bilic jako dobro zna koliko je Ibro zaduzio taj klub i grad.Dalmatinci,kockasti vise cijene Ibru,Zeca,Mesu itd nego mi sami.
Cisto sumnjam da mu nece dati sansu za novi pocetak.Sad je sve do Ibre.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2012, 00:38

Ko da se malo steso Ibro :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 jul 2012, 00:42

Locomotiv ima odlicnu odbranu i jos bolje napadace,4 vrhunska spica Bilic ima na raspolaganju.
Vezni red i krila,dakle gdje bi mogao konkurisati Ibricic su najslabiji dio ekipe,Glushakov je vezni koji je glavni igrac cijele ekipe,ostalo sve nije bas impresivno,Zapater,Maicon i Torbinsky solidni i nista vise.
Doduse,ni pored njih se Ibricic nije naigrao,a sada su platili 9M da bi doveli u svoje redove Samedova,momka koji je imao 15 asistencija u ruskoj ligi prosle sezone.Vidjecemo gdje je tu Ibricic,sta Bilic planira s njim.
Znam da ga cijeni kao igraca.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2012, 00:56

On na poziciji polušpice pruža najbolje partije, tako je uvijek bilo. U Lokomotivu su ga gurali na poziciju krila, odnosno krilnog napadača.
Njegova najveća greška u pogledu razvoja karijere i unapređenja vlastite igre je bio ostanak u HNL-u tolike godine. S 21 on je već bio među TOP 3 ofanzivna veznjaka u toj ligi. I dalje od tog nivoa nije mnogo napredaovao u godinama poslije, to i nije mogao u HNL-u. Naravno ovo je moje mišljenje iz ugla posmatača, Ibro je vjerovatno zadovoljan svojom karijerom i svojom ostavštinom u Hajduku. Biti kapiten Hajduka i najbolji igrač, i to stranac, nije baš nešto čime se mnogi mogu pohvaliti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 04 jul 2012, 13:07

Bosanski velemajstor nogometne lopte, nekad omiljeni hajdukovac Senijad Ibričić, izrazio je jučer na pripremama nadu da je dolaskom Slavena Bilića za trenera s moskovskim FK Lokomotivom konačno ugledao svjetlo na kraju tunela
'Godinu i pol sam u momčadi, no u principu nisam dobio pravu šansu da se dokažem', izjavio je Ibričić u intervjuu za ruski Sport Express.

'A Bilić će mi dati tu priliku – u to ne sumnjam. Uvjeren sam da ću njegov dolazak iskoristiti tako što ću postati standardni prvotimac Lokomotiva. Silno želim dokazati navijačima da je Ibričić pojačanje, a ne prolaznik u ovoj momčadi', poručio je reprezentativac Bosne i Hercegovine, jedna od najboljih Hajdukovih 'desetki' u 21. stoljeću.

'Čim se počelo spominjati da bi mogao doći, igrači su se počeli raspitivati o njemu. No sada je s nama već sedam dana, svi su ga odlično prihvatili i vidi se da je Bilić vrhunski trener', kazao je Ibričić.

Nakon prvih desetak kola prošle sezone u kojima je, kako sam tvrdi, bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača željezničkog kluba, Ibričić je izgubio mjesto u prvoj jedanaestorici. U ruskoj Premjer ligi dosad je odigrao 28 utakmica, ali samo u deset je započinjao meč. Zabio je četiri gola (dva iz penala) te jednom asistirao za pogodak. Prošlog mjeseca spominjao se njegov odlazak iz moskovskog kluba, no Ibričić inzistira da su mu planovi vezani isključivo za crveno-zelene.
Fi hajati.
GO Bosno.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 jul 2012, 19:29

Ako mu iko da priliku u Lokomotivu dat ce mu je Bilic..Poznaje ga od ranije i ostalo ce biti samo na njemu..E sad ja ne znam sta bi Ibricic mogao igrati kod Safeta..Mozda desno krilo neko..Stvarno ne vidim koja je to pozicija.. :?:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 jul 2012, 20:01

Rios je napisao/la:Ako mu iko da priliku u Lokomotivu dat ce mu je Bilic..Poznaje ga od ranije i ostalo ce biti samo na njemu..E sad ja ne znam sta bi Ibricic mogao igrati kod Safeta..Mozda desno krilo neko..Stvarno ne vidim koja je to pozicija.. :?:
Dobit će priliku, ali neće ga Bilić sad nešto ekstra forsirati dok Ibro ne proradi... ipak mu je preči njegov posao i karijera nego Hajdučka veza. Kod Safeta može igrati više pozicija na treninzima, dok ne proradi u klubu

Btw, evo za 10 minuta Maribor - Lokomotiv na SK+
100% sportski i krajnje opušten potpis

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 jul 2012, 20:05

Skoro sam nesta pisao za Locomotiv,sklapaju zaista respektabilan tim,ja ih vidim u ligi prvaka u narednim godinama,bilo bi lijepo da i Ibricic bude dio tog projekta,ionako sumnjam da moze pronaci neki ekstra angazman ako ode iz sadasnjeg kluba,slutim na neki solidni ukrajinski tim ili cak povratak u HNL.
Ruski prvak iz 2002-ge i 2004-te je proteklih godina nekako u sjeni ostalih najboljih ruskih ekipa.
Cini se da su ove godine ipak odlucili tome stati u kraj,doveli su Slavena Bilica za trenera koji je najavio borbu za titulu.
Da misle odlicno pokazali su sa dovodenjem par kvalitetnih pojacanja kojima su znatno pojacali vec ionako respektabilan roster.
Na golu je pouzdani Guilherme,u zadnjoj liniji su solidni igraci poput slovackog reprezentativca Durice,te Da Coste,Yanbaeva,ruskog reprezentivca Shiskhina te posebno zanimljivog igraca,22-godisnjeg stopera Burlaka od kojeg se ocekuje da naslijedi Ignashevicha u reprezentaciji Rusije.
Otisao je slovenac Branko Ilic ali je doveden jos bolji odbrambeni igrac,hrvatski reprezentativac Vedran Corluka.
Vezni red drzi Glushakov,od njega se i dalje ocekuje da predvodi ovu ekipu ciji je ponajbolji igrac,pomagat ce mu spanac Zapater te mladi Ozdoev.
Vec kvalitetno popunjenim krilnim pozicijama gdje su Torbinsky i Maicon dodat je odlicni Samedov,9M eura su platili za igraca koji je prosle sezone imao 15 asistencija u dresu Dynamo Moskve.
Vidjecemo koliko ce prostora za igru imati Ibricic,da li ce dolazak Bilica znaciti pozitivan pomak za njega.
Za pojacanja u napadu i nije bilo potreba jer su vec imali 4 kvalitetna napadaca,Sychev,Obinna,Pavlyuchenko,Caicedo.
Ekipa koja je pametno kupovala,Corluka i Samedov nisu prinove nego prava pojacanja,mogli bi do plasmana u ligu prvaka ali jos uvjek to nije ekipa kadra osvojiti titulu prvaka Rusije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 04 jul 2012, 21:58

evo gledo sam sad malo ovo maribor-lokomotiva, ibro igro 2. poluvrijeme, nista posebno, osim sto je steso guzove. izgleda dosta spremnije.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jul 2012, 22:02

Izgleda ko da je slomio desnu nogu.
DRUG NEBI TI PUNCA

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 04 jul 2012, 22:04

:) ma mislio sam na to da je mrsaviji.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 jul 2012, 23:09

Solidan je bio, im'o je jednu 100% priliku, al' odbrani Handanovic.
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.