Mislim da mu je i Sarajevo prevelik zalogaj u ovom momentu.
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Davidoffgold
- Kontakt:
Al' 100%, pa i tamo bi Renanu grijao hoklicu, pa bi sa Ibričićem oko aprila bilo na šake

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Nesto ne vidim nikog na ovim slikama sa njim. Nije valjda frajer sam otisao na putovanje ?
Une vie honorable est une vie éternelle
Do aprila ce oni Ibricu otjerati makar 3 puta

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta ima lose u takvom putovanju?Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 19:57Nesto ne vidim nikog na ovim slikama sa njim. Nije valjda frajer sam otisao na putovanje ?
naprijed rejal
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sigma male, lone wolfSveti je napisao/la: ↑29 dec 2023, 10:31Sta ima lose u takvom putovanju?Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 19:57Nesto ne vidim nikog na ovim slikama sa njim. Nije valjda frajer sam otisao na putovanje ?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vidim da dosta raje nema nista protiv toga al i meni je nekako bezveze skroz.Sveti je napisao/la: ↑29 dec 2023, 10:31Sta ima lose u takvom putovanju?Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 19:57Nesto ne vidim nikog na ovim slikama sa njim. Nije valjda frajer sam otisao na putovanje ?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hoce covjek da odmori mozak nasamo 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ma ne znam da bi mogao sam vala otic negdje nema teorije
Une vie honorable est une vie éternelle
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sta radi seljacic nakurceni
Tako mi je simpatican bio kad se pojavio, ali ocito se radi o neizviljenom, neodgojenom balavcu sa strasnim kompleksima. Ne povezujte ga sa Sarajevom, k'o Boga vas molim. Skidaj dres, Saide.

Steta jbt. Trazimo igraca da ima brzinu i da je okretan al djaba kad je mozak na pasi. Jbt protiv slovaka u 60 minuti je bio dva metra iza slovaka i prestigao je.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:08Sta radi seljacic nakurceniTako mi je simpatican bio kad se pojavio, ali ocito se radi o neizviljenom, neodgojenom balavcu sa strasnim kompleksima. Ne povezujte ga sa Sarajevom, k'o Boga vas molim. Skidaj dres, Saide.
Umjesto da se posveti treniraranju preko ove pauze on ode na neki odmor
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma nije odmor kao odmor problem, nego stalno ulazi u neke sukobe, kurci se, rizikuje opet karijeru, a nicim nema to da potkrijepi... i za to vrijeme slike pozlacenih odrezaka kaci na Instagram. Talenat nije upitan, ali ocito je budala i kompleksas u glavi, a tu nema spasa. Neka ovako nastavi, iduca destinacija mu je neka egzoticna liga, pa onda nek ozivljava karijeru s 10 kila viska u Tuzla Cityu ili nekom tako klubu.soko je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:54Steta jbt. Trazimo igraca da ima brzinu i da je okretan al djaba kad je mozak na pasi. Jbt protiv slovaka u 60 minuti je bio dva metra iza slovaka i prestigao je.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:08Sta radi seljacic nakurceniTako mi je simpatican bio kad se pojavio, ali ocito se radi o neizviljenom, neodgojenom balavcu sa strasnim kompleksima. Ne povezujte ga sa Sarajevom, k'o Boga vas molim. Skidaj dres, Saide.
Umjesto da se posveti treniraranju preko ove pauze on ode na neki odmor
Imas igraca koji su budaletine, a napravili odlicne karijere, kao, lupam, Ronaldinho, Adriano i slicni. Ali to su enormno talentovani igraci, ono jedan u milion (mada nijedan od njih nije ostvario maksimum, upravo jer su budale). Hamulic nema ni blizu dovoljan talenat da kompenzira ovakvo ponasanje, a cini mi se da je sebi umislio da ima. To ce ga na kraju kostati svega.
Kad si married with children i putujes sam onda je to merak ... kad to radis ovako k'o hajvan onda je to vise zalosno ...Kaunas je napisao/la: ↑29 dec 2023, 12:54Vidim da dosta raje nema nista protiv toga al i meni je nekako bezveze skroz.Sveti je napisao/la: ↑29 dec 2023, 10:31Sta ima lose u takvom putovanju?Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 19:57Nesto ne vidim nikog na ovim slikama sa njim. Nije valjda frajer sam otisao na putovanje ?![]()

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Bolje mu je da je trenirao te svoje čuvene prodore po lijevoj strani ala Grealish.. PR služba je napumpala medije o njegovim kvalitetima, a ovo što sam vidio u par utakmica je 2 probijanja od 15 pokušaja. Zaista malo, Dal puno bolji igrač overall.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Davidoffgold
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ubio se za BiHPL na rehab, nice warm blanket, pa onda dalje u Tursku da se pridruzi nasoj koloniji poluigraca.
- Beduin
- Kontakt:
Al zato ima njusku seljacku i frizuricu ko da ga je Azmir pravio. Treba vidjeti da ne nosi i grudnjak ko Azuka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Davidoffgold
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.