Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la hurem » 04 jul 2023, 11:16

Svi pokušavaju koliko toliko opravdati Hadzibegica. Neće ga pljuvati. A samim tim i sebe, prije svega se.onje Bošnjaci u NFSBiH.
Izjave su nigdje veze u svakom slucaju.
Najgore od svega sto nikakvu odgovornost ne snose oni koji su najodgovorniji, a to je bosnjacka, prije svega sarajevska struja u NFSBIH koja je i instalirala Faruka, taman tako da ni Vico ni Miske to nisu mogli stopirati, vjerovali ili ne.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2023, 11:43

Evander je napisao/la:
04 jul 2023, 11:10
Hansestadt je napisao/la:
03 jul 2023, 14:06
“Šta je loše krenulo? Činjenica je da rezultati nisu bili na nivou osim u prvoj utakmici protiv Islanda. Sigurno je bilo potrebno i malo sreće da se i neke stvari poklope. Nama su, međutim, tri standardna igrača bili povrijeđeni, to su Denis Hadžikadunić, Rade Krunić i Ermedin Demirović, uz činjenicu da je ovaj termin u junu generalno jako nezgodan”, kaže Misimović.

Kako moze termin biti nezgodan, mislim svi igraju i istom terminu, kako je nama vise nezgodno naspram drugim reprezentacijama?
Nezgodan u fazonu da igraci tad kad dodju, najvise se ponasaju neprofesionalno. U mislima su vec na godisnjem odmoru. Tad se Bosna, Brajlovic i kolaci pojacaju, u odnosu na inace. Sve dok pripreme budu na Ilidzi, ko god da bude selektor, isto nam se pise. Jednostavno, otjerati ove stare igrace i sa novim poceti graditi novi standard ponasanja kad se dodje na pripreme.
Ne kontam sto su pravili kamp za reprezentaciju kad stalno idu u Sarajevo na pripreme
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 04 jul 2023, 11:52

Ako je to stvarno istina da se igraci bune zbog "nezgodan termin" onda su obicne pickice, pa jbt sta ima nas na ovaj forum i narod koji kicma dan uz dan da bi imali kruha jesti a ove ballerine su placeni toliki novac da se tako ponasaju, u klubu sigurno nikad nije nezgodan termin jer klub ne dopusta takvo ponasanje, pogledajte kako aston villa kaznjava igrace pa samo ti nastavi

slika

A kad dodju da igraju za repku gdje treba da im bude cast i da se bore na teren za ovaj napacen narod oni jedu **** sa terminima pa niste jedina reprezentacija koji igra u isti termin, a ovi stariji trebaju biti primijer za ove mlade.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2023, 12:49

hurem je napisao/la:
04 jul 2023, 11:16
Svi pokušavaju koliko toliko opravdati Hadzibegica. Neće ga pljuvati. A samim tim i sebe, prije svega se.onje Bošnjaci u NFSBiH.
Najgore od svega sto nikakvu odgovornost ne snose oni koji su najodgovorniji, a to je bosnjacka, prije svega sarajevska struja u NFSBIH koja je i instalirala Faruka, taman tako da ni Vico ni Miske to nisu mogli stopirati, vjerovali ili ne.
Dosao red na bosnjacke clanove IO da biraju selektora, oni izabrali svog jarana Rukfasa i to je to, Vico i Miske tu nikakvog prava na prigovor nisu imali. Kao sto sam nedavno pisao, ne treba nama nikakav neprijatelj u vidu Hrvata i Srba u IO koji ne vole svoju drzavu ili Vico, kad imamo u svojim redovima izdajnike i prodane duse koji nas unistavaju.

Na kraju ispade da su nam Srbi najboljeg selektora birali. Da se pita ova nasa sarajevska struja kao sto ti kazes, Mesa i Susic bi vec imali po dva mandata, a i jos koji jugo-bosanski fosil bi se pocastio selektorskom pozicijom.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 jul 2023, 12:54

Goalgetter je napisao/la:
04 jul 2023, 12:49
hurem je napisao/la:
Dosao red na bosnjacke clanove IO da biraju selektora, oni izabrali svog jarana Rukfasa i to je to, Vico i Miske tu nikakvog prava na prigovor nisu imali. Kao sto sam nedavno pisao, ne treba nama nikakav neprijatelj u vidu Hrvata i Srba u IO koji ne vole svoju drzavu ili Vico, kad imamo u svojim redovima izdajnike i prodane duse koji nas unistavaju.

Na kraju ispade da su nam Srbi najboljeg selektora birali. Da se pita ova nasa sarajevska struja kao sto ti kazes, Mesa i Susic bi vec imali po dva mandata, a i jos koji jugo-bosanski fosil bi se pocastio selektorskom pozicijom.
Sto onda to Misimovic i Vico ne kazu, nego se pojave na prezentiranju Hadzibegica, i cak brane izbor Hadzibegica kako je to potrebno bilo? Evo da sam ja na njihovom mjestu, i da je neko drugi izabrao u moje ime, a ja cak morao da branim njihove amaterske odluke, prvi bi to rekao, i povukao se. Prije da su se svi slozili oko Hadzibegica.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2023, 12:56

04 jul 2023, 12:54
hurem je napisao/la:

Sto onda to Misimovic i Vico ne kazu, nego se pojave na prezentiranju Hadzibegica, i cak brane izbor Hadzibegica kako je to potrebno bilo? Evo da sam ja na njihovom mjestu, i da je neko drugi izabrao u moje ime, a ja cak morao da branim njihove amaterske odluke, prvi bi to rekao, i povukao se. Prije da su se svi slozili oko Hadzibegica.
Zato sto tako procesi funkcionisu u savezu. Na sta bi licilo da predsjednik saveza i sportski direktor izadju pred javnost i kazu da ne zele Hadzibegica za selektora? Sve je stvar kompromisa.

Nas problem je cjelokupni sistem, a ne pojedinci. Imali smo bosnjaka na celu saveza, pa vidjeli smo kako je to sve ispalo, nista drugacije nego sad. Politika kroji sve u pozadini.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 jul 2023, 12:58

04 jul 2023, 12:56
04 jul 2023, 12:54

Zato sto tako procesi funkcionisu u savezu. Na sta bi licilo da predsjednik saveza i sportski direktor izadju pred javnost i kazu da ne zele Hadzibegica za selektora? Sve je stvar kompromisa.

Nas problem je cjelokupni sistem, a ne pojedinci. Imali smo bosnjaka na celu saveza, pa vidjeli smo kako je to sve ispalo, nista drugacije nego sad. Politika kroji sve u pozadini.
Pa to i jeste profesionalizam, vidis da stvari ne idu kako si zamislio, fino kazes kako stvari izgledaju, i nadjes sebi drugi posao. Medjutim, amateri poput Vice i Misimovica i nemaju drugi opcija nego se uvalili ovde i glume strucnjake. Bas isto kao Duric, Colpa, Rascic i ostali. They are all in the same boat.

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 04 jul 2023, 13:06

Sta ovo na faktoru spominju da bi Paco Jemez mogao doći za selektora?

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 04 jul 2023, 13:08

Jel danas bio sastanak ? Ustvari kad je ?
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 04 jul 2023, 13:33

Danas je trebao da bude.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 04 jul 2023, 14:25

Ide standardno jedno mjesec dana povlacenje Vahe po medijima, i na kraju njegova patetika da ne moze da vodi reprezentaciju za koju ne navija pola drzave, koja ne moze da igra u ovom ili onom gradu... i onda deset dana kasnije, Vaha preuzima Ukrajinu, Gruziju, Afganistan, a nama dolazi "provjereno" ex-Yu ime.
1921

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 04 jul 2023, 14:37

Ne mogu ja trenirati reprezentaciju, gdje u glavnom gradu neće vijećnicu da osvijetle duginim bojama.
Onda preuzme reprezentaciju Afganistana
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 04 jul 2023, 14:44

- Nije moguće uzeti u obzir ponudu Fudbalskog saveza Kosova da postanem selektor tog državnog tima - rekao je Halilhodžić kosovskom novinaru Arlindu Sadikuu.

Halilhodžić je istakao kako ima ponudu i Bosne i Hercegovine.
Avaz.
Rodjeni su pitarske picke!

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 04 jul 2023, 15:02

Na stranu šala, ovo je prvi put da mislim da je moguće da nas Vaha uzme.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2023, 15:28

30% da hoce, 100% da nece preuzeti.

Nema od toga nista, sjetite se 2014 godine kad je reprezentacija bila na vrhuncu i kad su celnici saveza sa njim obavili dva sastanka u Makarskoj, bukvalno ga cijela nacija molila da postane selektor, i on na kraju ocekivano odbio.

Nema od toga nista.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 04 jul 2023, 15:36

Plati ga i doci ce. To je posteno, samo iritira sto on patetise i izmislja neke izgovore. Reci brate da je do para, ako je do para, i vozdra. Inace, odvratno je ovo sto Sinan radi. Dno dna snimati covjeka u kafani, tokom neformalnog razgovora.
1921

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 04 jul 2023, 15:50

Vaha ce doci samo ako nema drugih ponuda, a nije da ga nesto hoce i ove osrednje reprezentacije.

Postao je trener za Kosova, africkih i azijskih vukojebina, pa bolje i kod nas uzimati bilo sta nego trenirati bezvezne reprezentacije.

Ako dobije ikakvu ponudu solidnu odyebat ce nas.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 04 jul 2023, 15:53

Imam osijecaj da dolazi Vaha, i ovako Vico zna da dovede nekog drugog i da opet sve propadne gotovo je, ovako kad je zakuhalo odjednom imamo pare da platimo, i ako Vaha zajebe onda Vico moze sam sebe opravdati

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 jul 2023, 16:00

Ja bih opet radije Mirona Muslica vidio na klupi, nego Vahu. On mi je onako ters covjek, kao Amar Osim, samo daleko uspjesnija verzija
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 04 jul 2023, 16:01

Ako dodje Vaha za selektora to bi bio pun pogodak, nije nemoguce

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 7 gostiju.