FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

shaman7
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la shaman7 » 26 mar 2018, 22:31

suknu ga stefo bulic azmiru.. Moj azmire, mislio sam da si malo pametniji, ali ako te ovaj uspio obrlatit, onda si stvarno papak.

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 26 mar 2018, 22:42

Husić je pogriješio što su mu menadžeri dovodili igrače a ne trener koji koji pravi ekipu i odgovara za rezultate.Previše kojekakvih "ZVIJEZDA" u ekipi donosi nemir u svlačionicu.previše istrošenih igrača (Stokić,Mahmutović,Stjepanović,Moranjkić) a maldih igrača do 21g. nemaš i onda si primoran praviti izmjene u 4.min :roll: Vukmirović i Milaković :crazy: Mirza je bolji golman od Almina za klasu..........promjena trenera također bezpotrebna i sve se to odrazilo na igru i atmosferu u ekipi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2018, 22:53

AlemC85 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Pazi važnu stvar, Kostic Stjepanovoc Kojic Efendic Vukmirovic Zilkic. To su kao zvijezde koje su u svojoj glavici samo zvijezde i kao nešto su prerasli sve to. Realno bi svaki od njih mogao igrati u većini klubova PL i to je nepremostivi problem. Nema trenera da to utjera
To su placenici drug a ne fudbaleri. Znas i sam. Vidjeli da Azmir ima novce, pa hajde da ga izmuzu, dok ovaj nije skontao. Medjutim, Azmir nije lud. On zeli rezultate a ovi su nesposobni da to urade.

Prosle godine je Azmir bio u Mostaru nesto privatno, i prepoznaju ga Velezovci. Korektan razgovor imali. Rega covjek. Kaze im Azmir: od svih klubova u ligi, najvise respektujem vas Velez. Ali mi cemo pokusati sa Slogom da udjemo pa sta bude na kraju.

Azmiru jedino zamjeram ulazak u politiku, ali to je njegova privatna stvar. Ipak je njemu sudbina sport. Je li to trenutno Sloga ili mozda opet Sloboda vidjet cemo?
Stari,svi fudbaleri su placenici :cool: ... prestanite od para pravit neki bauk....svi bi kolektivno svrsili da vam se pojavi neki Husic a vamo neka demagogija"igraj za grb".... fudbal je zadnjih 40 godina biznis strasni i igra se za pare...kakvi dresovi i k a r i n e :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 mar 2018, 22:55

GEC je napisao/la:Husić je pogriješio što su mu menadžeri dovodili igrače a ne trener koji koji pravi ekipu i odgovara za rezultate.Previše kojekakvih "ZVIJEZDA" u ekipi donosi nemir u svlačionicu.previše istrošenih igrača (Stokić,Mahmutović,Stjepanović,Moranjkić) a maldih igrača do 21g. nemaš i onda si primoran praviti izmjene u 4.min :roll: Vukmirović i Milaković :crazy: Mirza je bolji golman od Almina za klasu..........promjena trenera također bezpotrebna i sve se to odrazilo na igru i atmosferu u ekipi.
Sta ce bola, kakav je to menadzer, on je uvalio kramara i simeunovica preko jesica u sarajevo, zna se kako su prosli. Uzeli pare i on i jesic. Sad je zvao ove "zvijezde" da ih pita hoce li da im on sredi dobre plste kod azmira, naravno uz njegov procenat. Eto i sredio je, barem je onih par mladjih igraca i "domacih" znalo odigrat nesto. Ovi isto ko na terminu. Ali eto, stefo bulic ispade glavni menadzer nase lige. Uspjeh karijere 2 gola na trening utakmici crvenih i bijelih. Ovo je sve pouzdano, ko hoce nek vjeruje, ko nece, zivit ce i dalje u zabludi :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 mar 2018, 23:06

NUSRET MUSLIMOVIĆ BIO BI DOBRO I DUGOROČNO RJEŠENJE.

slika

slika
Muslimović,Modrić i Vojvodić. Zrinjski - Sloboda 0:1 ,jesen 2003.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 mar 2018, 23:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 mar 2018, 23:08

shaman7 je napisao/la:suknu ga stefo bulic azmiru.. Moj azmire, mislio sam da si malo pametniji, ali ako te ovaj uspio obrlatit, onda si stvarno papak.
A koji ti taj bješe?
Ja volim FK Tuzla City

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 mar 2018, 23:12

sloboda72 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:suknu ga stefo bulic azmiru.. Moj azmire, mislio sam da si malo pametniji, ali ako te ovaj uspio obrlatit, onda si stvarno papak.
A koji ti taj bješe?
Onaj koji vam je doveo sve igrace, onaj sto ga je nalozio da posalje ponudu za cavara na koju se smijao i mali cavar i citav zrinjski. O aj koji se ugradio procenat platama igraca, jos mu azmir placa kao menadzeru kluba vjerovatno. Pitaj dalje

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 26 mar 2018, 23:21

sloboda72 je napisao/la:NUSRET MUSLIMOVIĆ BIO BI DOBRO I DUGOROČNO RJEŠENJE.

slika
Nuce radi u opstini Gracanica i trenira FK Gracanica
Male su ili nikakve šanse da napusti radno mjesto i siguran posao
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 26 mar 2018, 23:24

Ma Sloga je imala vrhunskog trenera koje je otjeran jer je to najlakse ali problem ostaje a to su igraci. Spori tromi nezainteresovani... ekipa se nepravi za mjesec dva.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 mar 2018, 23:34

shaman7 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
A koji ti taj bješe?
Onaj koji vam je doveo sve igrace, onaj sto ga je nalozio da posalje ponudu za cavara na koju se smijao i mali cavar i citav zrinjski. O aj koji se ugradio procenat platama igraca, jos mu azmir placa kao menadzeru kluba vjerovatno. Pitaj dalje

JE LI OVAJ?
slika
11.04.1994
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 mar 2018, 23:37

Hitman22 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:NUSRET MUSLIMOVIĆ BIO BI DOBRO I DUGOROČNO RJEŠENJE.

slika
Nuce radi u opstini Gracanica i trenira FK Gracanica
Male su ili nikakve šanse da napusti radno mjesto i siguran posao
NIJE PROBLEM NJEGOV POSAO U OPŠTINI, NITI ŠTO JE TRENER BRATSTVA.
MUSLIMOVIĆ JE BIO SPREMAN REUZETI SLOGU I POSLIJE ODLASKA VOJVODIĆA.
Ja volim FK Tuzla City

nepostenaliga
Kontakt:

Post Postao/la nepostenaliga » 26 mar 2018, 23:49

Nazalost, ugasena je jos jedna sportska prica. Trebala je biti lijepa i pozitivna ali ne. Po bh. obicajima upleli su se ublehasi i sve unistili, za samo pola godine. Nije se Nermin Basic povukao dzaba, vidio je da tu nema sistema a gdje je nema sistema bilo kakvog to ce pasti, za pola godine, godinu, dvije, tri nebitno. Dosao je Vojvodic koji se nije pitao nista, dovodili su mu igrace, on gubio sve bitne utakmice, dobijao vecinu kupljenih kao sto je i naucio kroz dosadasnju 'karijeru'. Na polusezoni je odlucio uzeti stvari u svoje ruke. Dovodio odabrane ukljucio tog bulica i slicne 'menadzere' sa 3 razreda i poceo je biznis. Dovodili su jazvine, bosnjake, hrelje, mahmutovica sa 120 kg,milkovice ili kako vec te lagali azmira da im to sve treba. Igraci dobijali na ruke po 20-30 milja svi se rastalili i svima dobro. Klub ispasta naravno. Vojvodica izdali Kostic i drustvo, on ublehas pobjegao i dosao Ninkovic. Po meni dobar trener sa cistim namjerama ali ne ide to u ovom klubu i ligi. Vojvodic je ostavio uzasnu ekipu, bez pozitivnog duha, puno prosjecnih igraca koji nece kliznuti za 90 minuta i to je na kraju presudilo. Steta za bh. fudbal, ali i opomena kako ne treba raditi kako treba zdrave ljude konkretne ne taldzije, klosarcice oko kluba...

Tuzlak99
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak99 » 27 mar 2018, 00:05

nepostenaliga je napisao/la:Nazalost, ugasena je jos jedna sportska prica. Trebala je biti lijepa i pozitivna ali ne. Po bh. obicajima upleli su se ublehasi i sve unistili, za samo pola godine. Nije se Nermin Basic povukao dzaba, vidio je da tu nema sistema a gdje je nema sistema bilo kakvog to ce pasti, za pola godine, godinu, dvije, tri nebitno. Dosao je Vojvodic koji se nije pitao nista, dovodili su mu igrace, on gubio sve bitne utakmice, dobijao vecinu kupljenih kao sto je i naucio kroz dosadasnju 'karijeru'. Na polusezoni je odlucio uzeti stvari u svoje ruke. Dovodio odabrane ukljucio tog bulica i slicne 'menadzere' sa 3 razreda i poceo je biznis. Dovodili su jazvine, bosnjake, hrelje, mahmutovica sa 120 kg,milkovice ili kako vec te lagali azmira da im to sve treba. Igraci dobijali na ruke po 20-30 milja svi se rastalili i svima dobro. Klub ispasta naravno. Vojvodica izdali Kostic i drustvo, on ublehas pobjegao i dosao Ninkovic. Po meni dobar trener sa cistim namjerama ali ne ide to u ovom klubu i ligi. Vojvodic je ostavio uzasnu ekipu, bez pozitivnog duha, puno prosjecnih igraca koji nece kliznuti za 90 minuta i to je na kraju presudilo. Steta za bh. fudbal, ali i opomena kako ne treba raditi kako treba zdrave ljude konkretne ne taldzije, klosarcice oko kluba...
Ovo si opiso Basica on se nije pito nista Vojvoda se bogami pito zna to ova bivsa legenda kluba najbolje

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 mar 2018, 00:11

sloboda72 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
A koji ti taj bješe?

JE LI OVAJ?
slika
11.04.1994

To je taj, jos je na toj slici lijep, cesto bude modar jer se kurci po mostaru, pa naleti na nekog ko ne daje pardona. Ta mu je slika najljepsa :D

nepostenaliga
Kontakt:

Post Postao/la nepostenaliga » 27 mar 2018, 00:17

Tuzlak99 je napisao/la:
nepostenaliga je napisao/la:Nazalost, ugasena je jos jedna sportska prica. Trebala je biti lijepa i pozitivna ali ne. Po bh. obicajima upleli su se ublehasi i sve unistili, za samo pola godine. Nije se Nermin Basic povukao dzaba, vidio je da tu nema sistema a gdje je nema sistema bilo kakvog to ce pasti, za pola godine, godinu, dvije, tri nebitno. Dosao je Vojvodic koji se nije pitao nista, dovodili su mu igrace, on gubio sve bitne utakmice, dobijao vecinu kupljenih kao sto je i naucio kroz dosadasnju 'karijeru'. Na polusezoni je odlucio uzeti stvari u svoje ruke. Dovodio odabrane ukljucio tog bulica i slicne 'menadzere' sa 3 razreda i poceo je biznis. Dovodili su jazvine, bosnjake, hrelje, mahmutovica sa 120 kg,milkovice ili kako vec te lagali azmira da im to sve treba. Igraci dobijali na ruke po 20-30 milja svi se rastalili i svima dobro. Klub ispasta naravno. Vojvodica izdali Kostic i drustvo, on ublehas pobjegao i dosao Ninkovic. Po meni dobar trener sa cistim namjerama ali ne ide to u ovom klubu i ligi. Vojvodic je ostavio uzasnu ekipu, bez pozitivnog duha, puno prosjecnih igraca koji nece kliznuti za 90 minuta i to je na kraju presudilo. Steta za bh. fudbal, ali i opomena kako ne treba raditi kako treba zdrave ljude konkretne ne taldzije, klosarcice oko kluba...
Ovo si opiso Basica on se nije pito nista Vojvoda se bogami pito zna to ova bivsa legenda kluba najbolje
Kada je tek dosao nije puno. Ono tek je upadao u semu pa se nije bunio, 'osvajao' naivnog Azmira a onda biznis. Daleko od toga da je fin, kao trener velika 0, ublehas veliki i dokazao je to. Sad ce ga @nekotu braniti hahaha

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 mar 2018, 00:22

Najveci problem Sloge je sto fale u21 igraci i sto je igracki kadar nabacan i znacajno je smanjena minutaza vecini igraca.
Kako misle da jm neki igrac rijesi utakmicu ako jednu ne igru, drugu udje s klupe, a od trece tek starter?

Sto se tice smjene Vojvodica, trebao je ostati, imao je mali zaostatak za vodecom Zvijezdom, a svi konkurenti bi mu dolazili na domaci teren.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 mar 2018, 00:22

i darko vojvodic je bulicev trener, u njegovoj agenciji, kako se nece pitat i on kad se ugradio u plate igracima. Nemojte biti mala djeca, azmir je prevaren i izvaran ko budala najveca.

Kako ode darko, ovi igraci igraju preko kur.ca, dobre pare uzimaju i dobro im, a ako se raskine ugovor sa njima,uzet ce masnu lovu na ruke. Nisu boda uzeli, a eto zabilj koji go vise onako na iskustvo, nego na neku igru. Nije niko lud da otpusti 8-9 igraca odjednom, prvo sto zbog kadra, drugo sto zbog para, ali evo kako je naivan ne bi me ni to cudilo.

nepostenaliga
Kontakt:

Post Postao/la nepostenaliga » 27 mar 2018, 00:28

shaman7 je napisao/la:i darko vojvodic je bulicev trener, u njegovoj agenciji, kako se nece pitat i on kad se ugradio u plate igracima. Nemojte biti mala djeca, azmir je prevaren i izvaran ko budala najveca.

Kako ode darko, ovi igraci igraju preko kur.ca, dobre pare uzimaju i dobro im, a ako se raskine ugovor sa njima,uzet ce masnu lovu na ruke. Nisu boda uzeli, a eto zabilj koji go vise onako na iskustvo, nego na neku igru. Nije niko lud da otpusti 8-9 igraca odjednom, prvo sto zbog kadra, drugo sto zbog para, ali evo kako je naivan ne bi me ni to cudilo.
Tako je. Obicne taldzije a ne sportski radnici. Sada traze novu zrtvu i to je to. Nadam se da ce ih ovo raskrinkati, zao mi je Azmira ali i sam je kriv. Plati strucne ljude, daj im sportski segment i ovlasti i kraj price. Prosetao bi se ligom covjece da je imao to.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 27 mar 2018, 00:30

Azmir je odlučio da preuzme opet FK Slobodu Sloga ide u zaborav. Malo se poigrao i to je to. Dug je proces da budeš NEKO u BH fudbalu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Nekotu
Kontakt:

Post Postao/la Nekotu » 27 mar 2018, 00:32

shaman7 je napisao/la:i darko vojvodic je bulicev trener, u njegovoj agenciji, kako se nece pitat i on kad se ugradio u plate igracima. Nemojte biti mala djeca, azmir je prevaren i izvaran ko budala najveca.

Ado husaricu svi mogu samo ti ne i neces nikad zapamti nudio si se i **** si

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.