tako je moguce da ce te primit petardu...marseille_unique je napisao/la:ja samo znam da je sa deshampom sve moguce
Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
- marseille_unique
- Kontakt:
sloboda losa marseille los nije ovo moja godina nikako
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Marseille nakon lose serije rezultata u Ligue 1 i LP, uzima trofej Coupe de la Ligue i to trecu godinu zaredom
pobjedom na Stade Francaise u Parisu nad Lyonom
Odlucujuci gol je postigao Brandao koji je zamijenio Remya na pocetku prvog produzetka, dakle Deschamps pogodio sa izmenom
Tekma je bila dosta tvrda, kao sto se moglo i ocekivati, odbrane su odradile svoj posao, ali je ipak Marseille zasluzeno podigao ovaj pehar i trecu godinu zaredom

Odlucujuci gol je postigao Brandao koji je zamijenio Remya na pocetku prvog produzetka, dakle Deschamps pogodio sa izmenom

Tekma je bila dosta tvrda, kao sto se moglo i ocekivati, odbrane su odradile svoj posao, ali je ipak Marseille zasluzeno podigao ovaj pehar i trecu godinu zaredom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
al je ovaj klub zaboravljen
pa niko da napise da je Deschamp napustio svoj maticni tim...

pa niko da napise da je Deschamp napustio svoj maticni tim...
- marseille_unique
- Kontakt:
zasto bi ja pisao o nekome ko nas je napustio, taj nije vrijedan spomena pa da ne znam ko je, ipak smo opet dobili jednog od rijestkih francuza za trenera, koji po svom stilu rada ne izgleda kao regularni francuz
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
PSG se razbacuje kesom, nisam upoznat sa stanjem u Marseju pa ako neko moze neka pojasni.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- marseille_unique
- Kontakt:
napokon ce francuski el clasico biti pravi el clasico, jer sad je i ta druga polovina to jeste psg jaci, moraju osvojiti nekoliko titula jos pa da zovemo to onda el clasico
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Al ce se sad pojaviti onih navijaca psg-a koji su bili u dubokom snu zadnjih godina al ipak oni jos od 6. godine navijaju za psg.
MARSEILLE EN FORCE !
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ovo je dobro napisano. Meni je zao da je Marseille prosle godine dosta lose igrao i da su ocito zapali u krizu (vise financijsku nego rezultatsku). Nadam se da ce ove sezne bolje biti.Marseille_CU84 je napisao/la:Al ce se sad pojaviti onih navijaca psg-a koji su bili u dubokom snu zadnjih godina al ipak oni jos od 6. godine navijaju za psg.
P.S. Nisam navijac Marseillea (cekam da ih neki šeik kupi i da pokupuju sve živo pa ću onda biti

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ovo ce biti jedan oda jacih primjera klasicnog fudbala (Marseille radnički klub) protiv nazovimo ovo modernog fudbala, jer za PSG ce za par godina igrati roboti...
Marseille ima dusu i vidjecemo na velodromeu ko ce pobijediti. Ubijedjen sam u pobjedu marseillea jer sad imaju veci motiv mnogo protiv psg-a. Samo psg ce dobiti sve male tekme i marseille s ovakvim igracima nema sanse za titulu ove sezone, plus je otisao deschamp.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- marseille_unique
- Kontakt:
tesko je francuskim klubovima ostati na visokom nivou vise godina, marseille stalno upije da se digne na neki dobar nivo jedno dvije godine i onda pada radi prodaje igraca, ja kao poznavaoc francuskog fudbala to znam, jer su taxe u francuskom fudbalu ogromne i klubov jednostavno nemaju sredstava da se takmice sa bogatim klubovima iz velike 4 lige. Sve ce tako da bude u francuskoj ligi dok se vako ne pojave neki bogatasi koji ce kupiti jedno 5 francuskih klubova.Do tada ce smo sve gledati kako najbolji igraci i najvise igraca dolazi iz francuske lige.
Ali nema para koje ce ikome kupiti te tribine i dusu i neki duh navijaca koji se nalazi oko marseille
Ali nema para koje ce ikome kupiti te tribine i dusu i neki duh navijaca koji se nalazi oko marseille
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Igraci hvale novog trenera kazu da je uveo disciplinu u klub koju desamp nije imao
MARSEILLE EN FORCE !
- marseille_unique
- Kontakt:
ma reko sam ja to vec ovdje na temi, znam ja za njega dugo , dobre he rezultate ostvarivo sa st ettieonom i tuluzom, dobar je trener i veoma zafrkan i strog
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
- marseille_unique
- Kontakt:
dobar start pobjeda voleom cheyrou nekih 13 minuta prije kraja i to u gostima, dobro smo krenuli, nemamo para ali imamo ono sto se parama ne moze kupiti,
marseille en force
marseille en force
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Cestitke na pobjedi gledao sam tekmu,ne bi trebao biti Marsej ocajan kao prosle sezone ali opet vidjecemo sta mozete uraditi,nece nikom biti lagano protiv ovog Remsa nije to losa ekipa nimalo,al ono najvaznije da ste ispred Pariza i ako je tek prvo kolomarseille_unique je napisao/la:dobar start pobjeda voleom cheyrou nekih 13 minuta prije kraja i to u gostima, dobro smo krenuli, nemamo para ali imamo ono sto se parama ne moze kupiti,
marseille en force

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- marseille_unique
- Kontakt:
Manuel je napisao/la:Cestitke na pobjedi gledao sam tekmu,ne bi trebao biti Marsej ocajan kao prosle sezone ali opet vidjecemo sta mozete uraditi,nece nikom biti lagano protiv ovog Remsa nije to losa ekipa nimalo,al ono najvaznije da ste ispred Pariza i ako je tek prvo kolomarseille_unique je napisao/la:dobar start pobjeda voleom cheyrou nekih 13 minuta prije kraja i to u gostima, dobro smo krenuli, nemamo para ali imamo ono sto se parama ne moze kupiti,
marseille en force![]()
,ko zna mozda tako i bude na kraju mada bi veliki uspjeh i bio plasman u ligu sampiona
nije marseille imao dugo ovako strogog trenera
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
jaki smo, veoma dobar start ne pamtim bolji
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.