EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Španija
148
35%
Hrvatska
136
32%
Češka Republika
54
13%
Turska
85
20%

Ukupno glasova: 423

Epidaurus
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la Epidaurus » 21 jun 2016, 23:54

Kawhi je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Begović, Seo, Pjanić bi uletili u prvih XI Hrvatske. Možda Džeko. I to je to.
Bolji je Subasic od Asmira. Pjanke ne moze uzeti poziciju Ivanu i Luki, a na Badeljovoj ne moze igrati. Seo ok. Od Džeke su trenutno bolji svi njihovi napadaci u ekipi.
Kolka god da je Dzeko taraba, Mandzo je jos veca. Dzeko bi sigurno bio tu u prvih 11. Begovic je realno bolji od Subasica. Pjanke ne bi imao mjesta pored Luke i Rakete, oni su bolji igraci, a sva trojica zajedno ne mogu jer nijedan nije zadnji vezni i razbijac. Kolasinac mi je bolji od Strinica i Vrsaljka definitivno.

Al svakako da je svako poredjenje nas i Hrvatske i izjava da nismo nesto puno slabiji od njih poprilicno glupa.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 jun 2016, 23:55

let3 je napisao/la:Kakvi kompleksi niže vrijednosti drmaju ove naše bosanske forumaše....otvoreno utrkivanje u velicanju Hrvatske....ne može im covjek ni ljudski cestitati zbog toga.
Kamenjari koji su se odavno odrekli ove zemlje sad guštajuci citaju ovu temu :kafa:
Tebi je samo krivo sto Spanija predvodjena tiki takom ne moze vise nista. Znam da i ti volis nase susjede. :bih:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 21 jun 2016, 23:55

AAAAAAAAAAAAAAAA :njanjanja: :njanjanja:
Svaka cast deckima! Bez Modrica, Vide i Brozovica odigrati ovako, pa svaka vam cast. Srusen je Europski prvak (dupli)
Mandzukica i Strinica necu spomenuti jer su Vrsaljko i Kalinic kao zamjene odigrali odlicno, i Pjaca je bio sjajan takoder, ma svi, nikog posebno ne treba izdvajati.
Ivanee Bozee nogometaaa :clap: :clap: :tokralju:
+ plus sve ovo, sudi im se smijesni penal i znao sam da ce Subasic obraniti, ima Boga i pravde. Kako mi je drago, preznojio sam se koliko sam skakao i derao se :lol: koja srecaaaa

Sad samo da ne useremo nesto u KO fazi i idemo do krajaaa. S ovakvom igrom se nikog ne treba bojati i sve mozemo pobjediti. Da ne pretjerujem, reci cu da smo dosad pokazali igru za top3 :salut:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 jun 2016, 23:56

Uspjeh je okrenuti Španjolce dok si s praktički B-sastavom, ogroman uspjeh, nevjerojatan, ali plasman u osminu finala je kao dosad plasman na Euro, plasman među 16. Rutinski odrađen posao kao što je slučaj bio u četiri navrata kroz povijest.

Tek sad počinje turnir, kad smo se riješili kukolja, mada se uguralo par jazavaca. Hrvatska ima nestvarnu šansu.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 21 jun 2016, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2016, 23:56

Samo nemojte potencirati to B tim, zvuči kao da bi bilo 5:0 da je igrala prva postava. Nije to B tim, to su igrači sa kojima se raspolagalo pred ovu utakmicu, bez par standardnih prvotimaca.

Hrvatska je po meni najveće pozitivno iznenađenje prvenstva, nije mi iznenađenje to što su prošli grupu, već način na koji su to uradili. Imali bi perfektan učinak da nije bilo krezavih huligana, i svakoga su razbucali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jun 2016, 23:57

SlevinKelevra je napisao/la:Joj ovog lika. :roll: Koji qurac okolisas? Kazi, mrzim Hrvatsku i cao. Nesto ih spusta cijeli turnir, likovi uzeli Spaniju, on pise o nasim igracima po plazama Evrope i svijeta :roll: :facepalm:
Ovo vjerovatno misliš na mene, ne mrzim Hrvatsku ali ih ne volim. Isto kao što volim ili ne volim Španiju, Englesku... nikakve posebne simpatije.

@pinoglavi ne znam stvarno prijatelju, ni u jednom dijelu posta nas s njima nisam uporedio, već kažem da mi nismo toliko slabiji od njih koliko se ovdje predstavlja i da smo realno po kvaliteti na EP trebali biti i kad vidim koje sve otišao u 1/8 finala i mi definitvno možemo tamo. Ali tako Pape i Meša nisu mislili...

Toliko od mene na ovu temu jer ako nešto kažeš protiv Hrvatske, Srbije odmah ih mrziš jer ih po default moraš volit. Da ne idem više u off. Pozdrav. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 21 jun 2016, 23:57

Yebote za neke je preskociti trollerski ili jednostavno glup post atomska fizika. Ovcama je dovoljno dvije rijeci napisati da bi se iste ovce klale iducih 20 stranica. :roll:
Ne vidim nikakvu svrhu usporedbe nasih i njihovih igraca. Ima toliko dobrih stvari za napisati sto se tice ove sjajne utakmice ali dzaba. Idemo prditi ciji je tata jaci.
Samo da se jos poneki pacenik sa 'druge strane' uhvati i showtime.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2016, 23:58

Pratim Subasica dugo vremena, jos kada je igrao HNL. Bolji je od Begovica dosta, jednostavno kompletniji i pouzdaniji.

A Kolasinac je daleko losiji od Vrsaljke koji ce uskoro u vecu ekipu. Ovaj je za Kolasinca fudbaler.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 jun 2016, 23:58

Epidaurus je napisao/la: Al svakako da je svako poredjenje nas i Hrvatske i izjava da nismo nesto puno slabiji od njih poprilicno glupa.
Ma pola Hrvatske klupe bi hladno uletilo u naših prvih XI. Ali po meni to nije najveći problem ako ćemo se već porediti sa Hrvatima, najveći problem je što naši igrači reprezentaciju shvataju kao izlet i odmor od klupskih obaveza a Hrvati preoraše teren uzduž i poprijeko jer pucaju od naboja, motiva, želje i ponosa... to je ono što mene više boli od suhog kvaliteta koji Hrvati imaju u poređenju sa nama.

Edit:
Malikove komentare kontra Hrvata je bilo degutantno čitat od početka, sad se samo pokopava.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 21 jun 2016, 23:59

Marsal je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la: Al svakako da je svako poredjenje nas i Hrvatske i izjava da nismo nesto puno slabiji od njih poprilicno glupa.
Ma pola Hrvatske klupe bi hladno uletilo u naših prvih XI. Ali po meni to nije najveći problem ako ćemo se već porediti sa Hrvatima, najveći problem je što naši igrači reprezentaciju shvataju kao izlet i odmor od klupskih obaveza a Hrvati preoraše teren uzduž i poprijeko jer pucaju od naboja, motiva, želje i ponosa... to je ono što mene više boli od suhog kvaliteta koji Hrvati imaju u poređenju sa nama.
Drug sa juga pogodio u srz :thumbup:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2016, 00:00

Kawhi je napisao/la:
let3 je napisao/la:Kakvi kompleksi niže vrijednosti drmaju ove naše bosanske forumaše....otvoreno utrkivanje u velicanju Hrvatske....ne može im covjek ni ljudski cestitati zbog toga.
Kamenjari koji su se odavno odrekli ove zemlje sad guštajuci citaju ovu temu :kafa:
Tebi je samo krivo sto Spanija predvodjena tiki takom ne moze vise nista. Znam da i ti volis nase susjede. :bih:
Ako se vec furaš da si croat, onda piši Španjolska, a ne Španija :tralala:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jun 2016, 00:00

tuzlak1987 je napisao/la:Pratim Subasica dugo vremena, jos kada je igrao HNL. Bolji je od Begovica dosta, jednostavno kompletniji i pouzdaniji.

A Kolasinac je daleko losiji od Vrsaljke koji ce uskoro u vecu ekipu. Ovaj je za Kolasinca fudbaler.
Istina, samo sto Vrsaljko igra desnu stranu, na lijevoj strani je samo zato sto je kapetan desno.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 jun 2016, 00:01

Virtu4l je napisao/la:Samo nemojte potencirati to B tim, zvuči kao da bi bilo 5:0 da je igrala prva postava. Nije to B tim, to su igrači sa kojima se raspolagalo pred ovu utakmicu, bez par standardnih prvotimaca.

Hrvatska je po meni najveće pozitivno iznenađenje prvenstva, nije mi iznenađenje to što su prošli grupu, već način na koji su to uradili. Imali bi perfektan učinak da nije bilo krezavih huligana, i svakoga su razbucali.
Zato ih danas nije bilo ni na mapi,prepali se pic... obicnih navijaca da nebi jaci degenek dobili a usput su otisle na utakmicu i neke "specijalne"postrojbe pa su vjerovatno ostali u sumi ! :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 22 jun 2016, 00:01

Ponosan sma bravo momci :tokralju: :tokralju: :tokralju: sljimaone i krezubi huligani na aparatima :tralala:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2016, 00:01

Kalinic bolje izgleda od mandzukica :hmmmmm:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la Evander » 22 jun 2016, 00:03

Unofficialpage je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Joj ovog lika. :roll: Koji qurac okolisas? Kazi, mrzim Hrvatsku i cao. Nesto ih spusta cijeli turnir, likovi uzeli Spaniju, on pise o nasim igracima po plazama Evrope i svijeta :roll: :facepalm:
Ovo vjerovatno misliš na mene, ne mrzim Hrvatsku ali ih ne volim. Isto kao što volim ili ne volim Španiju, Englesku... nikakve posebne simpatije.

@pinoglavi ne znam stvarno prijatelju, ni u jednom dijelu posta nas s njima nisam uporedio, već kažem da mi nismo toliko slabiji od njih koliko se ovdje predstavlja i da smo realno po kvaliteti na EP trebali biti i kad vidim koje sve otišao u 1/8 finala i mi definitvno možemo tamo. Ali tako Pape i Meša nisu mislili...

Toliko od mene na ovu temu jer ako nešto kažeš protiv Hrvatske, Srbije odmah ih mrziš jer ih po default moraš volit. Da ne idem više u off. Pozdrav. :bih:
Nas je nekakva Irska nalupala. A realno ta irska je medju pet najlosijih reprezentacija na prvenstvu..

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 jun 2016, 00:03

Marsal je napisao/la:

Edit:
Malikove komentare kontra Hrvata je bilo degutantno čitat od početka, sad se samo pokopava.
Pa vjeruj mi da ja kad gledam nasu repku ispizdim 120 puta na Dzekino setkanje, Pjanketovo nestajanje i na onog idiota Spahica koji svako malo neko s.r.a.nj.e napravi, ne razumijem zasto ga se i dalje trpi u ekipi. Kabadahija obicni.

Hrvati realno imaju dosta veci kvalitet od nas i jos dodatna stvar je sto se ove nase princeze ne zele boriti kako treba. Mi smo zadnju utakmicu sa pravim zarom i punim mogucnostima odigrali jos tamo protiv Grcke na Bilinom kad smo ih oducili od fudbala. Ona utakmica protiv Belgije na Bilinom je bila priblizno tome.Imamo kvalitet da igramo redovno Svjetska i Europska al nam fali ta zelja sto kazes.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jun 2016, 00:03

Unofficialpage je napisao/la:Činjenica je da Turska bila očajna, nije bilo baš toliko teško protiv ove Turske biti u prednosti. Zanima me kako će Česi odigrati, za Špance znam, po titulu.

Teško će Hrvati biti 1. trebat će im baš loše prvenstvo Španaca. Svaka čast onome ko skonta ko s kim igra u narednim kolima. :mrgreen:
@DANTES Ćesi vjerovatno uzimaju a kao što kažeš Turci veće su šanse da Damir uzme Wimbledon nego Turci Špance :mrgreen: :mrgreen:
Unofficialpage je napisao/la:Odlični Hrvati, iako Španci bez neke velike volje, valjda kontali ovo će lagano. Sad na Wales idete?
Sine aj leć' :puke:
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 22 jun 2016, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 jun 2016, 00:04

bordobijeli je napisao/la:Kalinic bolje izgleda od mandzukica :hmmmmm:
Nikad ga nisam gotivio ali cinjenica je da je bolje odigrao nego Mandzo,kod Mandze me smata konstantno valjanje i nemoc suta !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2016, 00:04

Marsal je napisao/la:najveći problem je što naši igrači reprezentaciju shvataju kao izlet i odmor od klupskih obaveza a Hrvati preoraše teren uzduž i poprijeko jer pucaju od naboja, motiva, želje i ponosa... to je ono što mene više boli od suhog kvaliteta koji Hrvati imaju u poređenju sa nama.
Ideš iz krajnosti u krajnost, sad ispade da hrvati svaku tekmu ginu i ostavljaju srce na terenu a naši se šetkaju. To nikako nije tačno. Ima ova Hrvatska periode kada djeluju nezainteresovano, bezvoljno i jedva se vuku po terenu, kao i svaka reprezentacija. Isto tako nije tačno da naši igrači djeluju kao da du na izlet i slično, naši igrači se ne bore ništa manje od hrvata, ali isto tako naleti period kada to izgleda loše.

Naše partije na SP nisu bile ništa lošije od Hrvatskih, bar kad su faktori naboja, borbenosti i ponosa u pitanju. Kvalitet je nešto drugo.

Generalizuješ na osnovu par utakmica. Gledao sam ja ovu Hrvatsku koja ne može sastaviti dva dodavanja, što je sasvim normalno, svakome naleti taj period.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.