Mozda mnogim zvuci smijesno, ali meni ta Njemacka nije klasicna tehnicka ekipa, oni su masineraja koja mixa igru tokom cijelog meca, prvenstveno dobijaju na snagu spremu,igraju visoki presing cijeli susret, ubijaju ritmom a tu vidim zasto su Irci ostvarili u te dvije tekme takav rezultat. Mi smo klasicna tehnicka repkamuamerc je napisao/la:Njemačka - Irska 1:1Iceplayer je napisao/la: a takvim ekipama nikako ne lezi tehnicki jaca ekipa
Irska - Njemačka 1:0
Ne smiju se potcijeniti ni pod razno bez obzira ko im falio! Trener im je odličan, odlični su u odbrani i nevjerovatno požrtvovani i disciplinovani.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
apsolutno. prva utakmica se mora riješiti što ubjedljivije. gore je igrati pakleno teško. ta atmosfera, njihova napaljenost i ludilo. ako odemo sa 1:0 ili 2:1 nema ništa od toga. treba ih ubiti u pojam bez primljenog golaVirtu4l je napisao/la:Ma sve ovo liči na situaciju u kojoj od prvog minuta trebamo u juriš. Oni su veoma oslabljeni u prvom meču, mi ćemo sigurno biti u drugom, tako da treba ići na to da se sve riješi u Zenici.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Njemačka ima taj neki mix svega pomalo osim možda te neke ostrvske igre i igre iza lopte. Tako da Njemačkoj baš Irska ne odgovara. I nama će praviti probleme ukoliko budemo išli na kontrolu lopte i posjeda. Ja bih njima pustio loptu nek se gnjave sa njom.JohnCleese je napisao/la: Mozda mnogim zvuci smijesno, ali meni ta Njemacka nije klasicna tehnicka ekipa, oni su masineraja koja mixa igru tokom cijelog meca, prvenstveno dobijaju na snagu spremu,igraju visoki presing cijeli susret, ubijaju ritmom a tu vidim zasto su Irci ostvarili u te dvije tekme takav rezultat. Mi smo klasicna tehnicka repkaKad ovo procitam i meni je smijesno
![]()
ali ima tu istine ko malo promisli
-
bhfanatic14
- Kontakt:
A sto se zove tino i on ne igra? Tribina ili povrijedjen. Znaci isto ko sa stilom, a stojan je bolji od tine igrac i on opet otpao. Smijesno i providno.Elegant je napisao/la:I da ga je pozvao ne bi igrao, svaki put se za njega kuka i postavljaju pitanja a nikad minute ne odigra.
Protiv Velsa je bio na tribinama, valjda Mesa zna da nije spreman i da mu ne moze pomoci.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Elf se zayebavao realnomuamerc je napisao/la:Njemačka - Irska 1:1Iceplayer je napisao/la: a takvim ekipama nikako ne lezi tehnicki jaca ekipa
Irska - Njemačka 1:0
Ne smiju se potcijeniti ni pod razno bez obzira ko im falio! Trener im je odličan, odlični su u odbrani i nevjerovatno požrtvovani i disciplinovani.
Gledao sam baš tu utakmica kad su ih dobili 1-0, Njemci promašili bruku prilika, ovi jednom centar prešli i zviz gol. Ok, sad će neko reći nešto u stilu "Paklena realizacija, jedna prilika jedan gol" al' prvenstveno Njemačka je dobila sama sebe pa tek onda su se Irci pitali nešto.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma Svabe su ih u oba meca rastavili sa zivotom, al jednostavno nisu imal srece, pogotov u prvoj utakmici. Istina, veliki podvig Iraca u dvomecu izaci na 4 boda protiv ove velesile.Njemačka ima taj neki mix svega pomalo osim možda te neke ostrvske igre i igre iza lopte. Tako da Njemačkoj baš Irska ne odgovara. I nama će praviti probleme ukoliko budemo išli na kontrolu lopte i posjeda. Ja bih njima pustio loptu nek se gnjave sa njom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Po cemu on dobija poziv prije stojana i stilica?? Ako moze iskren odgovor... ili hadzic prije ovog dvojca?? Radi se o tome pisete zasluzeno a dodje na okupljanje i nikad minue ne odigra uvjek klupa ili povrijedjen. Sta nam onda vrijedi taj igrac?Captain4 je napisao/la:Tino zaslužuje poziv ..bhfanatic14 je napisao/la:Mesa gdje ti je sad s.vranjes i semir stilic? A zvao si svena i pretplatnika bh repke hadzica. .. providan si... krunic tek cemo vidjet jel od pomoci plus za njega.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma njih drži atmosfera. Ginu na svaku loptu. Zato ih ovdje treba natrpati (2:0 mjera) kako znamo i umijemo pa gore jednim golom ubiti sve nade i proći dalje.FaraonTM je napisao/la:
Gledao sam baš tu utakmica kad su ih dobili 1-0, Njemci promašili bruku prilika, ovi jednom centar prešli i zviz gol. Ok, sad će neko reći nešto u stilu "Paklena realizacija, jedna prilika jedan gol" al' prvenstveno Njemačka je dobila sama sebe pa tek onda su se Irci pitali nešto.
- MysticAladin
- Kontakt:
Štilić ima problem što nije htio da plati da igra, a to su od njega tražili ljudi iz Saveza. Ta grupa je još uvijek tu i Semir nikada neće dobiti ni minute sve dok ne plati, odnosno dok se ne promijeni struktura ljudi u Savezu. Njegova sestra je davno to rekla, sad se inate, Semir ne da iz principa, javnost je uz njega, a ovi da ušuškaju javnost bajg ga pozovu, a onda ne igra. Neće ni igrat. To je završena priča do nekih boljih vremena ili do nekog selektora koji će ih poslat u pm i radit po svom.ZaZelju je napisao/la:Stvarno zašto nije pozvao Štilića?
TSS zaslužuje poziv, a po meni bi čak trebao i da zaigra, ali to je za šire diskusije
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
vozdrica je napisao/la:yebo ga Hadzic u d*pe.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nemogu bit smijesniji od tebe... bar mogu pisat o fudbalu direkt sa terena a ti iza kompjutera sakriven u sobi. Pinguineee zaobidji me dokazani neznalica loptepinoglavi je napisao/la:Koliko si ti presmijesanbhfanatic14 je napisao/la:Mesa gdje ti je sad s.vranjes i semir stilic? A zvao si svena i pretplatnika bh repke hadzica. .. providan si... krunic tek cemo vidjet jel od pomoci plus za njega.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma bilo kakva pobjeda i ja zadovoljan, još ako je bez primljenog gola onda odlično. 1-0 bi odmah potpisao. Jer onda u Dablinu oni moraju krenuti naprijed a to bi bilo izuzetno zanimljivo vidjeti, oni napadaju a mi čekamo svoju priliku za kontru i taj jedan gol koji bi nam vjerovatno omogućio prolazak.muamerc je napisao/la:Ma njih drži atmosfera. Ginu na svaku loptu. Zato ih ovdje treba natrpati (2:0 mjera) kako znamo i umijemo pa gore jednim golom ubiti sve nade i proći dalje.FaraonTM je napisao/la:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
[Center]Begovic
Mujdza Sunjic Spahic Kolasinac
Zukanovic
Pjanic Medunjanin
Visca Dzeko Lulic[/center]
Jedino Medunjanin bi mogao biti zamjenjen ali ostale pozicije bi meni ovako bilo najlogicnije.
Mujdza Sunjic Spahic Kolasinac
Zukanovic
Pjanic Medunjanin
Visca Dzeko Lulic[/center]
Jedino Medunjanin bi mogao biti zamjenjen ali ostale pozicije bi meni ovako bilo najlogicnije.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Hadzic je katastrofa ako sa njim igramo necemo nista kreirati jedino sto je on uradio protiv Velsa je da cim dobije loptu da vrati Spahicu ili Sunjicu nije nijednom napred dao pass stvarno bezveze igrac ako ti protivnik igra na "pressing".
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Uporedi igre Vranjesa zvanog makazice u reprezentaciji i Tine. Pa Tino je jedini, uz Kolasinca, nesto i pokazao u utakmici s Egiptom. Zao mi je sto nije presao u Inter, da vidimo koji bi onda arugmenti bili da ne treba dobiti poziv. Ali nema veze s ovakvom igrom prelazi u tim lige 5 na ljeto sigurno.
O Anelu ne treba pricati, u nedostatku smo s tom pozicijom a za Grahovca nije vrijeme da debituje
O Anelu ne treba pricati, u nedostatku smo s tom pozicijom a za Grahovca nije vrijeme da debituje
Nad tobom sunce najljepše sja
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, to skoro da i nije bitno. Zna Mesa sta radi, Tino je na marginama ove reprezentacije. U 7 utakmica s Mesom, dobio 20ak minuta u prijateljskoj protiv Austrije, jel tako? Mahac peskirima, nista drugo.pinoglavi je napisao/la:Uporedi igre Vranjesa zvanog makazice u reprezentaciji i Tine. Pa Tino je jedini, uz Kolasinca, nesto i pokazao u utakmici s Egiptom. Zao mi je sto nije presao u Inter, da vidimo koji bi onda arugmenti bili da ne treba dobiti poziv. Ali nema veze s ovakvom igrom prelazi u tim lige 5 na ljeto sigurno.
Ja mislim da je kod Meše ovakav izbor po pitanju DMF
Cocalić
Zukanović
Hadžić
Cocalić
Zukanović
Hadžić
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja mislim da je samo obrnut redoslijed.Besic je napisao/la:Ja mislim da je kod Meše ovakav izbor po pitanju DMF
Cocalić
Zukanović
Hadžić
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Tino Susic nema nista u igri sto bi nama moglo pomoci, 1 assist protiv Irana ne znaci da bi trebao biti na spisak a kamoli starter, inace bi Vrsajevic trebao biti starterpinoglavi je napisao/la:Uporedi igre Vranjesa zvanog makazice u reprezentaciji i Tine. Pa Tino je jedini, uz Kolasinca, nesto i pokazao u utakmici s Egiptom. Zao mi je sto nije presao u Inter, da vidimo koji bi onda arugmenti bili da ne treba dobiti poziv. Ali nema veze s ovakvom igrom prelazi u tim lige 5 na ljeto sigurno.
Inter Milan nikad nije bio interesovan u njega, nemoj mi pokazati novinske tekstove od La Gazetta dello Sport jer od njihovi tracevi je mozda 5% istina.
Jedino ima potraznje za ofanzivni vezni (jer Pjanic tu nije tako dobar kao na centralni vezni) a Tino Susic nema kvalitete koje su potrebni da igra za nas u toj poziciji.
Cuj za Anel Hadzic se ne treba pricati, pa on je samo opasnost za nasu ekipu radije bi igrao Cimirota od njega a kamoli Grahovac koji je starter za Rapid Wien koji su pobijedili Ajaxa, Villarreala a skoro isto Shakhtar Donetska (sto bi znacilo da bi igrali u LS ove sezone), ja sam gledao njegove utakmice protiv Ajaxa (jer sam navijac od Ajaxa) a nakon toga sam i gledao utakmice protiv Shakhtar da bi vidio da li je samo srece bilo da su pobijedili Ajaxa a sve ove 4 utakmice je igrao dobro i pokazao mnogo vise nego sto je Anel Hadzic ikad pokazao za reprezentaciju.
A i ne treba ni da Grahovac bude starter u baraz, Kolasinac je igrao zadnje 2 utakmice za Schalke na defanzivni vezni a i Zukanovic je isto u svojoj karijeri igrao na toj poziciji.
Ako Anel Hadzic igra na defanzivni vezni to bi znacilo da jedan od ovih igraci ce biti na klupi: Sunjic/Zukanovic/Kolasinac.
Da budemo realni, oni su izmislili fudbal za Anel Hadzica.