Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
hahah....Jesmo veseli i duhoviti jutros na forumu
...Pa dobro..prije će da crkne ovih milion i po,nego ,što će Marej danas da pobjedi Đokovića.. 

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Prema očekivanju, Nole melje Murraya, u stvari samo vraća lopticu, a Škot se prepao u svom stilu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ajde Murray samo hrabro i bez predaje, još ništa nije gotovo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ma doji ga levatuLuis_Suarez je napisao/la:I ti si mi neki Bosanac.Tebe je trebalo prvog ubit u ratu.Esii TM87 je napisao/la:Bravo Nole deri levata
AJMO NEDAJ SE MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 30 jan 2011, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011
"Možda je Đoković svesno prepustio prethodni gem Mareju kako bi došao do prednosti prvog servisa u trećem setu." - komentator Eurosporta....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde majstore jos jedan laganiceEsii TM87 je napisao/la:Sretno Novace sutra uzmi svog velikog frenda i donesi jednom Manijaku petobanku

1921-2011
Luis_Suarez je napisao/la:I ti si mi neki Bosanac.Tebe je trebalo prvog ubit u ratu.Esii TM87 je napisao/la:Bravo Nole deri levata
AJMO NEDAJ SE MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!
Marej je rođeni Bosanac...gore iz Cazina..

Naprijed Nole!!!
Rokaj,samo rokaj!!!

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Marej nije rođeni Bosanac, ali ti jesi.jeremija je napisao/la:Marej je rođeni Bosanac...gore iz Cazina..![]()
..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najteže je završiti meč protiv Škota...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
LET'S GO ANDY ! 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Brano Nole! Zasluženo osvojen turnir, bio je najbolji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nole, cestitam. Stvarno briljantne partije.
Cestitke Novaku Djokovicu na osvojenom turniru,potpuno zasluzeno,ocekujem na kraju da zavrsi medju prva dva tenisera na ATP listi !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Đoković - Marej 6:4, 6:2, 6:3
Poseban pozdrav svim onim koji su danima ovdje diletantski pisali da će Škot dobiti finale. Jedan jedini izgubljeni gem na turniru od Dodiga, s nulom su isprašeni veliki igrači: Almagro, Berdih, Federer i Marej. Još od Vimbldona prošle godine Nole je ponovo počeo da liči na onog s početka karijere. Slažem se sa harijem u optimistički izrečenoj izjavi da bi ovu godinu mogao završiti na 2. mjestu, pod uslovom da Nadal bude zdrav i da odigra sezonu. Sad se Novak dosta približio Rodžeru na ATP listi i mogao bi uskoro da ga pretekne.
Poseban pozdrav svim onim koji su danima ovdje diletantski pisali da će Škot dobiti finale. Jedan jedini izgubljeni gem na turniru od Dodiga, s nulom su isprašeni veliki igrači: Almagro, Berdih, Federer i Marej. Još od Vimbldona prošle godine Nole je ponovo počeo da liči na onog s početka karijere. Slažem se sa harijem u optimistički izrečenoj izjavi da bi ovu godinu mogao završiti na 2. mjestu, pod uslovom da Nadal bude zdrav i da odigra sezonu. Sad se Novak dosta približio Rodžeru na ATP listi i mogao bi uskoro da ga pretekne.
To Noleeeeeeeeeeeeee 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
svaka cast novaku, protiv federera je pokazao jak karakter pogotovo u drugom setu i odma mi je bio favorit za finale... krivo mi je sto sam prespavao finale, da li ce biti repriza?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Biće sigurno na Eurosportu danas ili sutra. Nađi na netu tv program pa vidi.19TM87 je napisao/la:svaka cast novaku, protiv federera je pokazao jak karakter pogotovo u drugom setu i odma mi je bio favorit za finale... krivo mi je sto sam prespavao finale, da li ce biti repriza?
Zasluzeno osvojen turnir, trenutno u najboljoj formi na planeti. Murray nije imao nikakve sanse.
Standardno se ukakio i grijesio puno vise nego inace, ma nikad on do GS nece doci.
Standardno se ukakio i grijesio puno vise nego inace, ma nikad on do GS nece doci.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.