Red je bio više admine. Ekipa nema konstantnost, što nas je koštalo proaza. Antolovic bolji nego inace, bez greške izgura utakmicu, a štoperi urade obrnuto. Prethodne utakmice je Marijan mogao da zezne stvar a štoperi su spašavali. Po meni je greška što se nije krenulo s Nedom od početka ( ne daj Bože da zamjeram sta Adžemu ili da se pravim pametan, već objektivno mišljenje ). Mislim da se Bučanu treba zahvaliti na polusezoni, dati mu mjesto u omladinskom pogonu da radi, jer čovjek nema više volje, bar tako izgleda. Isto kao da svaku utakmicu namjerno dobije žuti, da bi četvrtu pauzirao. Radije daj šansu Nuspahiću,Grebenaru ili nekom trećem, njih možeš prodati, od Seje nemaš nikakve koristi ni na terenu a ni na finansijskom aspektu. Seji svaka čast za sve do sad što je uradio, ali usporediti Seju iz prve sezone kod nas i ovog sad je nemoguće. Valjda ga je stigao umor,a i zasitio se ove lige ( Zeljo,Sarajevo, Olimpik,Borac) tako da u njemu nemamo puno šta dobiti. Takodjer, ko me brine je Benjo Čolić. Strah me da ne završi kao neki iz prethodnih generacija koji su do povrede bili tip-top, a poslije povrede sezonu dvije igrali i zasitili bi se . Tuga da onakav momak ne napravi transfer, tj da je već sve dogovoreno bilo sa Cirihom i protiv Plzena na Koševu mu je trebala biti poslednja utakmica u Želji. Taman bi i para tamo zaradio, Zeljo bi zaradio, ovako ostaje još ovdje, sad kolko to ne zna niko. Samo me strah da mu voljni momenat nije otišao u đavola, što se tiče nekih poroka smirio se, ne vidjam ga u kladionici