Decko, posto se ocigledno pravis pametan, ili pratis Sarajevo od dolaska Tana, nema zaista potrebe sa tobom voditi bilo kakav vid diskusije.
Samo odgovarajte normalnim pitarima poput @hilme..[/quote]
Pa realno, takav sam odgovor i od tebe ocekivao, jer nemas argumenata.[/quote]
Stani malo..
Uredu, pobijediti ste. Cestitamo.
Da li ste bolji bili? Realno, jeste bolja ekipa u mnogim segmetnima igre.
Da li ste to moglo konkretno pretvoriti u golove? Niste, dok Vam sami nismo poklonili drugi, nakon cega ide rasprad nase igre.
Kako god da okrenes, tu Vasu prednost u mnogim segmentima igre niste uspijeli dovoljno iskoristiti, vec ste se namucili, tj nacekali dok Vam loptu nismo poklonili. Ali opet, kapa dole, jer Zeljo je prosli derbija imao cistih zicera, pa njegovi igraci nisu znali, a vasi jesu.
Da se vratim na ono tvoje...
Dakle, kod 1:1 Bajic ima priliku i promasuje.
Sta bi bilo da je pogodio? Ostaje veliko pitanje, kao i par derbija unazad, kad su Selimovc (3 derbija po 2X zicera i 1 derbi po zicer), Tomic (dva derbija po zicer), Stanic (dva derbija po zicer), Svraka (ziceri), Hodzic (Kosevo kup i Grbavica kup, ziceri da se roknes) promasivali nemoguce, a
Zeljo imao dominaciju igre, pa se na kraju vadio, mada je pretezno to sve remi zavrsavalo. Ali da je Zeljo imao sanse, jeste, a sto nije pogodio, to treba pitati ljude u upravi Zelje, jer vec evo ne znam vise koji derbi, nasi igraci se prepadnu kada dodu pred Vas gol...
Dakle, argumenata ima apsolutno, samo sto Vi se toliko dicite igrom, a Vi ste fakticki poceli nesto raditi tek konkretno kada smo Vam poklonili drugi gol, jer se mi nismo mogli sastaviti kasnije sa igrom. Ja ne znam da ste losi, naravno bolji ste i to stoji, ali odredeni igraci kojim se dicite Vas je mogao dobro zajebati da je Zeljo bio slucajno bolja ekipa u ovom momentu.[/quote]
Vi ste bili bolji u sva 3 derbija prošle polusezone, svaka čast... Ovo je svojevrsni fenomen, jer se nakon utakmice, vaša igra u toj istoj utakmici poboljšava kako vrijeme odmiče, izgleda da je probijen vrijeme-prostor kontinuum zahvaljujući maestralnosti velikog vođe Amara Osima, koji svojim lucidnim potezima ujedno gura rod u klupske fotelje, pardon gura novog željinog wunderkida Nedu Turkovića i ništa manje talentovanog Bučana Seju. Samo se nastavite ovako podmlađivati, molim vas