FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 22 mar 2016, 01:52

High je napisao/la:
pitic je napisao/la:Prava smo domaćinska ekipa, prvi po broju domaćih bodova ukupno 30. Po broju gostujućih bodova tek 6 sa 12 bodova :facepalm: Kažu neki naši igrači veliki pritisak na Koševu igrati, a tri bobe uzimamo redovno :cool:
Tako je. Postali smo, eto, najbolja ekipa što se tiče domaćih utakmica; dali 30, primili samo 5 golova. Očajni smo na gostovanjima, ali očajni. Komšije su bolje od nas, a mi jedva bolji od lošeg Olimpica. Od 11 gostujućih utakmica mi imamo isto toliko bodova! :facepalm:

FKS - najbolja domaća ekipa i šestoplasirana ekipa što se tiče gostovanja. :hmmmmm:
Ako ćemo se voditi bodovima mi ne trebamo skandirati na Koševu uprava napolje nego u gostima :urnebes: :urnebes: :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 22 mar 2016, 02:49

Kako ce samo biti tesko gostovanje u BL poslije presude krvniku. Pa kud bas mi da sad gostujemo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 mar 2016, 03:51

pitic je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Evo sad pregledah emisiju sa husicem na OBN. Prvo da se poserem na tu televizisku kucu i onog voditelja.

Ako iko cita od uprave naseg kluba, zelim da premiraju sve i jednu ekipu koja igra protiv slobode i da premiraju igrace po 50 k km za pobjedu u tuzli.

Husic je ispo ne korektan prema nasem klubu i prema drzavi. Ako je istina (nebi nista cudno da je istina) zasto gospidine husicu nisu to uradio u majuu juli septembru novembru itd, uradio si kukavcki potez. Licno, ako husic nebude mogo dokazat navode (tam treba uzet advokate i tuzit ga za 10m km).

Hrvatskim klubovima pusi **** lize ih, a zaboravlja da je ta ista sloboda do juce igrala sa suspendovanim igracima da sarajevski klubovi kad got tamo bi otisli dodu sa 5-6 teze povjedenim igracima.
Husiću je taktika prošla pokrenuo priče protiv FKS da bi nas privremeno poremetio i uspio je i to treba priznati. I zbog toga su prošli u kupu. Druga strana priče je što su izgubili velikog saveznika zbog kojeg će izgubiti titulu.

Do kraja igrati da se evropa izbori i da Sloboda ne bude prvak. Igračima dati što požele samo da pobjede u Tuzli predzadnje kolo.[/quote

Nek popusi **** azmir i cjela tuzla. Ionako vise vole beograd i trebinje nego Sarajevo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 mar 2016, 08:34

@Pitar6785

Za Trebinje baš i ne znam jer su ih oni u talu sa Stoličarima otjerali u 2 ligu :urnebes: Za Beograd se zna to je tako bilo i prije 92 godine.
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 mar 2016, 08:54

VivaLasVegas je napisao/la:Kako ce samo biti tesko gostovanje u BL poslije presude krvniku. Pa kud bas mi da sad gostujemo.
Samo opusteno pasa,malobrojni su!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 mar 2016, 08:59

Šta će biti i čemu se nadati u Banja Luci :hmmmmm: Kakav će teren biti, kako će nas dočekati nakon fešte sa Partizanom da li još vrele krvi ili po ko zna koji put nacionalno osviješteni :urnebes: :hmmmmm: Da li će kompletan politički vrh manjeg BH entiteta doći da podrži Borac u borbi za opstanak ili će doći samo radi kompleksa prema Sarajevu ili obadvoje :hmmmmm: Kako uzeti 3 bobe kada smo u gostima na nivou Olimpica :hmmmmm: Da li je bod u Banja Luci dosta za evropu i da li će zadovoljiti apetite već iznervirane raje :hmmmmm: Kako smo se doveli u situaciju da samo rezultatski u gostima na nivou Slavije, Viteza i Olimpica, a kući kao Barsa :hmmmmm: Ali, jedno znam vrhunski osjećaj će biti gurnuti Borac u 2 ligu u sred Banja Luke, neopisivo. :cool:
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 mar 2016, 09:07

pitic je napisao/la:Šta će biti i čemu se nadati u Banja Luci :hmmmmm: Kakav će teren biti, kako će nas dočekati nakon fešte sa Partizanom da li još vrele krvi ili po ko zna koji put nacionalno osviješteni :urnebes: :hmmmmm: Da li će kompletan politički vrh manjeg BH entiteta doći da podrži Borac u borbi za opstanak ili će doći samo radi kompleksa prema Sarajevu ili obadvoje :hmmmmm: Kako uzeti 3 bobe kada smo u gostima na nivou Olimpica :hmmmmm: Da li je bod u Banja Luci dosta za evropu i da li će zadovoljiti apetite već iznervirane raje :hmmmmm: Kako smo se doveli u situaciju da samo rezultatski u gostima na nivou Slavije, Viteza i Olimpica, a kući kao Barsa :hmmmmm:
:lol:
Izađi mi iz glave odmah. :kafa:
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 mar 2016, 09:09

PitarBordo je napisao/la:
pitic je napisao/la:Šta će biti i čemu se nadati u Banja Luci :hmmmmm: Kakav će teren biti, kako će nas dočekati nakon fešte sa Partizanom da li još vrele krvi ili po ko zna koji put nacionalno osviješteni :urnebes: :hmmmmm: Da li će kompletan politički vrh manjeg BH entiteta doći da podrži Borac u borbi za opstanak ili će doći samo radi kompleksa prema Sarajevu ili obadvoje :hmmmmm: Kako uzeti 3 bobe kada smo u gostima na nivou Olimpica :hmmmmm: Da li je bod u Banja Luci dosta za evropu i da li će zadovoljiti apetite već iznervirane raje :hmmmmm: Kako smo se doveli u situaciju da samo rezultatski u gostima na nivou Slavije, Viteza i Olimpica, a kući kao Barsa :hmmmmm: Ali, jedno znam vrhunski osjećaj će biti gurnuti Borac u 2 ligu u sred Banja Luke, neopisivo. :cool:
:lol:
Izađi mi iz glave odmah. :kafa:
:rol: :rol: :rol: :thumbup:
SRETAN BROJ - 1725

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 22 mar 2016, 10:20

pitic je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Evo sad pregledah emisiju sa husicem na OBN. Prvo da se poserem na tu televizisku kucu i onog voditelja.

Ako iko cita od uprave naseg kluba, zelim da premiraju sve i jednu ekipu koja igra protiv slobode i da premiraju igrace po 50 k km za pobjedu u tuzli.

Husic je ispo ne korektan prema nasem klubu i prema drzavi. Ako je istina (nebi nista cudno da je istina) zasto gospidine husicu nisu to uradio u majuu juli septembru novembru itd, uradio si kukavcki potez. Licno, ako husic nebude mogo dokazat navode (tam treba uzet advokate i tuzit ga za 10m km).

Hrvatskim klubovima pusi **** lize ih, a zaboravlja da je ta ista sloboda do juce igrala sa suspendovanim igracima da sarajevski klubovi kad got tamo bi otisli dodu sa 5-6 teze povjedenim igracima.
Husiću je taktika prošla pokrenuo priče protiv FKS da bi nas privremeno poremetio i uspio je i to treba priznati. I zbog toga su prošli u kupu. Druga strana priče je što su izgubili velikog saveznika zbog kojeg će izgubiti titulu.

Do kraja igrati da se evropa izbori i da Sloboda ne bude prvak. Igračima dati što požele samo da pobjede u Tuzli predzadnje kolo.
Sigurno je da im nije treba neprijatelj, u pravom smislu te rijeci, u obliku FK Sarajevo. Cini se da drugoligasi nisu svjesni nase snage i moci. To sto su trenutno ispred nas na tabeli ne znaci ni da su veci, ni da su jaci, a digli su se opasno. Azmir igra igrice, a svi znamo kako je usao postenjacina u Premier ligu i sta radi sa Siminim Hanom. Doci ce sve na svoje aBd. Drugoligasi u drugu ligu, a aktuelni sampion opet na vrh tabele.

Molim Boga da izvise za reprogram i licencu i da im Secer zabije eksere u sanduk.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 mar 2016, 10:38

Ja se nadam da hurtic se nece svetiti na brazilcima , za mene obojica nisu losa , cezar itekako moze pomoci , volio bi da zbijemo redove i idemo dalje , brazilcima dati sansu ovu polusezonu ...

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 22 mar 2016, 11:06

HeraklitMracni je napisao/la:Ja se nadam da hurtic se nece svetiti na brazilcima , za mene obojica nisu losa , cezar itekako moze pomoci , volio bi da zbijemo redove i idemo dalje , brazilcima dati sansu ovu polusezonu ...
Emerson je pokazao da je dobar igrac a utakmice u kojima nije bio na nivou nisu ni drugi bili bolji od njega isto mislim i da deni moze dosta pomoci.
Ne bih da pokrenem neku negativnu diskusiju ali ne vidim kako bi nam kramar mogao valjati nema nekog potencijala koji bi mogao vremenom mogao doci do izrazaja nakon tog nekog prilagođavanja a cezar ima tehniku i sigurno osjecaj za naci se u sansi samo treba da vidi kako benko udara laktove stoperima mora biti spreman da odgovori na grubu igru
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 22 mar 2016, 11:53

slika
Ekipa za kanđijanje otadžbinske nejači.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 mar 2016, 12:03

Kova?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 22 mar 2016, 12:05

uNbx je napisao/la:Kova?
ozlijeđen što bi rekli susjedi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 mar 2016, 12:09

Zar neće bit spreman do susreta s Borcem? :hmmmmm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2016, 12:15

Ma moze i Barbaric i Mihojevic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 mar 2016, 12:18

keli1946 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Ja se nadam da hurtic se nece svetiti na brazilcima , za mene obojica nisu losa , cezar itekako moze pomoci , volio bi da zbijemo redove i idemo dalje , brazilcima dati sansu ovu polusezonu ...
Emerson je pokazao da je dobar igrac a utakmice u kojima nije bio na nivou nisu ni drugi bili bolji od njega isto mislim i da deni moze dosta pomoci.
Ne bih da pokrenem neku negativnu diskusiju ali ne vidim kako bi nam kramar mogao valjati nema nekog potencijala koji bi mogao vremenom mogao doci do izrazaja nakon tog nekog prilagođavanja a cezar ima tehniku i sigurno osjecaj za naci se u sansi samo treba da vidi kako benko udara laktove stoperima mora biti spreman da odgovori na grubu igru
:thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 22 mar 2016, 12:22

Dobili smo zadnje dvije tekme u BL i to jednu protiv našeg grobara Marinovića al nije bilo dovoljno za prolaz . Tad je i Alispahić igrao za nas aka najskuplji gol u historiji Sarajeva :mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 mar 2016, 12:26

Ne bi bilo lose marka upariti sa tomislavom na stoperu,a adnana i rustema kao dva zadnja vezna ispred njih samir. Dzemu mozda cak i na beka staviti.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 mar 2016, 12:29

zagorski je napisao/la:Ne bi bilo lose marka upariti sa tomislavom na stoperu,a adnana i rustema kao dva zadnja vezna ispred njih samir. Dzemu mozda cak i na beka staviti.
Kova kao zadnji vezni = Sedin Torlak na stoperu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 10 gostiju.