FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ta prepucavanja su otišla predaleko. Ali ma koliko ja to osuđivao zar ste mislili da se nakon skandiranja rahmetli Hasetu neće uzvratiti istom mjerom?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kao prvo ja ne podrzavam ovu zujinu i vasu odluku da ne dodjete na derbi, sad zbog cega, to je proslo vrijeme, nema razloga opet se vracati na tu temujohnnyHZ je napisao/la:LAZOV je jer je prvo rekao da je to do POLICIJE,onda je rekao da je do SIGURNOSTI,i na kraju je priznao da su to ONI URADILI eto sto je lazov......
blekic je NAVIJAC SARAJEVA,PA ONDA PREDSJEDNIK....blekic je sa nama bio,navijao....dio nas...kakav god da je ,dobar je ...nije ko neki koji kazu da su navijaci BIZNIS....blekic je pokazao d anemisli tako time sto je pristao da plati pomicanje stolica,da plati 2000 karata (na sta mi nismo pristali) itd...dakle NOVAC MU NIJE VAZAN dok vas trazi ove pozivnice nazad da proda....![]()
mi nismo cvijece al budi fer pa priznaj da je mnogima vasima noz glavna igracka zadnjih mjeseci ....i naravno ...vi nama za haseta mi vama za osima...jestel mislili da cemo vam presutjeti??
a zijo je vas predsjednik i nek ga je on zuji zabij'o, koliki god zujo seljak bio ti njega neces cuti kako kaze da je blekic jedna velika pi.z.da, niti da ste vi cigani, a covjeku su naravno pare u prvom planu, navedi mi nekog ko danas nesto radi dzabe, da ne dobije nista za to sto uradi?
i to je vec raspravljeno, al eto ne smeta mi ponoviti, noz je glavna igracka djeci od 15-16 god, koji furaju taj huliganizam, i dok njega neko ne zbode ili nekog njegovog dobrog jarana nece se opametit ili dok ih neko dobro ne izudara
a nismo mi nista mislili, nego je problem u tome sto se mi stidimo toga kada 20 horsasa pjeva ono za vedrana, a vi se ponosite time sto pjevate za najvecu legendu BH fudbala, u tome je problem johnny
Za zivot cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sta ces reci o utakmciialeksandar_veliki je napisao/la:Blekic, Zujo, tribina, baklje i ostalol, vozdrica, pa da li je moguce da niko nema nista reci o utakmici. Fakat ne kontam.

jad jadova, ispod svakog moguceg prosjeka, da je jos malo bolje bilo bi lose
Za zivot cijeli!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sta reci o utakmici, sudija los (katastrofalan) , teren los ( mada sam ocekivao jos gori), pa i ambijent los kao i vrijeme (falila jos samo kisa)... a na kraju i utakmica losa = sve haman jucer bilo ...jedino eto rezultat me nekako zadovoljava kao i borbenost 8 igraca na terenu + golman ! 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Super je sve to derbi,rivalitet ali ovo je postalo previše,ljudski životi su u pitanju.Danas je neko koga ne poznajete a sutra zbog revanšizma,ideje nekog balavca da se dokaže ni krivi ni dužni to može biti neko od nas.
Jb fudbal više,rat me naučio nekim stvarima ali izgleda da nama nije bilo dovoljno

Hebo majku stvarno više. Pa uredu je na neku ruku istuć nekoga, al da ga zbodeš, da ga ubiješ... Stvarno... Ovo više nije normalno.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
a stacemo sa onim kad grbavica skoro cijela 90% ojeva mrtav je hase?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kao prvo ja ne podrzavam ovu zujinu i vasu odluku da ne dodjete na derbi, sad zbog cega, to je proslo vrijeme, nema razloga opet se vracati na tu temujohnnyHZ je napisao/la:LAZOV je jer je prvo rekao da je to do POLICIJE,onda je rekao da je do SIGURNOSTI,i na kraju je priznao da su to ONI URADILI eto sto je lazov......
blekic je NAVIJAC SARAJEVA,PA ONDA PREDSJEDNIK....blekic je sa nama bio,navijao....dio nas...kakav god da je ,dobar je ...nije ko neki koji kazu da su navijaci BIZNIS....blekic je pokazao d anemisli tako time sto je pristao da plati pomicanje stolica,da plati 2000 karata (na sta mi nismo pristali) itd...dakle NOVAC MU NIJE VAZAN dok vas trazi ove pozivnice nazad da proda....![]()
mi nismo cvijece al budi fer pa priznaj da je mnogima vasima noz glavna igracka zadnjih mjeseci ....i naravno ...vi nama za haseta mi vama za osima...jestel mislili da cemo vam presutjeti??
a zijo je vas predsjednik i nek ga je on zuji zabij'o, koliki god zujo seljak bio ti njega neces cuti kako kaze da je blekic jedna velika pi.z.da, niti da ste vi cigani, a covjeku su naravno pare u prvom planu, navedi mi nekog ko danas nesto radi dzabe, da ne dobije nista za to sto uradi?
i to je vec raspravljeno, al eto ne smeta mi ponoviti, noz je glavna igracka djeci od 15-16 god, koji furaju taj huliganizam, i dok njega neko ne zbode ili nekog njegovog dobrog jarana nece se opametit ili dok ih neko dobro ne izudara
a nismo mi nista mislili, nego je problem u tome sto se mi stidimo toga kada 20 horsasa pjeva ono za vedrana, a vi se ponosite time sto pjevate za najvecu legendu BH fudbala, u tome je problem johnny
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Ehhh ovako,nije me bilo 3 dana,trebamo biti prezadovoljni onim sta se desilo na jucerasnjoj utakmici,bili smo sa 8 igraca i dobro smo prosli,sudija je unistio derbi,crvene su trebali dobiti Muharemovic i Popovic,ali ne i Gutic,on nije zasluzio.......Alene Avdicu svaka ti cast za ono ljubljenje grba i zaje.bavanje navijaca manjeg sarajevskog kluba
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
blekic je NAVIJAC SARAJEVA,PA ONDA PREDSJEDNIK....blekic je sa nama bio,navijao....dio nas...kakav god da je ,dobar je ...nije ko neki koji kazu da su navijaci BIZNIS....blekic je pokazao d anemisli tako time sto je pristao da plati pomicanje stolica,da plati 2000 karata (na sta mi nismo pristali) itd...dakle NOVAC MU NIJE VAZAN dok vas trazi ove pozivnice nazad da proda....
mi nismo cvijece al budi fer pa priznaj da je mnogima vasima noz glavna igracka zadnjih mjeseci ....i naravno ...vi nama za haseta mi vama za osima...jestel mislili da cemo vam presutjeti??[/quote]
kao prvo ja ne podrzavam ovu zujinu i vasu odluku da ne dodjete na derbi, sad zbog cega, to je proslo vrijeme, nema razloga opet se vracati na tu temu
a nismo mi nista mislili, nego je problem u tome sto se mi stidimo toga kada 20 horsasa pjeva ono za vedrana, a vi se ponosite time sto pjevate za najvecu legendu BH fudbala, u tome je problem johnny[/quote]
a stacemo sa onim kad grbavica skoro cijela 90% ojeva mrtav je hase?[/quote]
Momak nije bitno sta pjevaju i jedni i drugi navijaci,oni su masa u kojoj se nalaze ljudi razlicitog uma,odgoja,karaktera i ponasanja.Ali covjece on zvanicni predstavnik i predsjednik jednog kluba valjda ti je jasno kako se treba ponasati,pa jesi li cuo Laportu da sta lose kaze o Realu ili predsjedniku Perezu ili nekog drugog predsjednika,nisi niti ces.Vas je predsjednik i meni licno nesmeta i neinteresujeme i halal vam ga.Ali njegovo ponasanje je bruka za tako jedan veliki, renomiran i popularan klub htjeli to vi priznati ili ne

mi nismo cvijece al budi fer pa priznaj da je mnogima vasima noz glavna igracka zadnjih mjeseci ....i naravno ...vi nama za haseta mi vama za osima...jestel mislili da cemo vam presutjeti??[/quote]
kao prvo ja ne podrzavam ovu zujinu i vasu odluku da ne dodjete na derbi, sad zbog cega, to je proslo vrijeme, nema razloga opet se vracati na tu temu
a nismo mi nista mislili, nego je problem u tome sto se mi stidimo toga kada 20 horsasa pjeva ono za vedrana, a vi se ponosite time sto pjevate za najvecu legendu BH fudbala, u tome je problem johnny[/quote]
a stacemo sa onim kad grbavica skoro cijela 90% ojeva mrtav je hase?[/quote]
Momak nije bitno sta pjevaju i jedni i drugi navijaci,oni su masa u kojoj se nalaze ljudi razlicitog uma,odgoja,karaktera i ponasanja.Ali covjece on zvanicni predstavnik i predsjednik jednog kluba valjda ti je jasno kako se treba ponasati,pa jesi li cuo Laportu da sta lose kaze o Realu ili predsjedniku Perezu ili nekog drugog predsjednika,nisi niti ces.Vas je predsjednik i meni licno nesmeta i neinteresujeme i halal vam ga.Ali njegovo ponasanje je bruka za tako jedan veliki, renomiran i popularan klub htjeli to vi priznati ili ne
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
a jesil ti cuo ikada da Laporta laze u oci,ili da Laporta kaze navijacima reala dobit cete 10 000 ulaznica , a imate 4000 mjesta....ili mozda da laporta kaze NAVIJACI REALA SU HULIGANI TREBA IH IZOLIRATI....ili mozda da Laporta kaze nou camp je nas stadion i mi vam dajemo koliko mi hocemo pod uslovima koje mi hocemo ako vam se nesvidja ostavite...ili
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Niti je Žujo Laporta niti je Sarajevo Real. Kraj priče!johnnyHZ je napisao/la:a jesil ti cuo ikada da Laporta laze u oci,ili da Laporta kaze navijacima reala dobit cete 10 000 ulaznica , a imate 4000 mjesta....ili mozda da laporta kaze NAVIJACI REALA SU HULIGANI TREBA IH IZOLIRATI....ili mozda da Laporta kaze nou camp je nas stadion i mi vam dajemo koliko mi hocemo pod uslovima koje mi hocemo ako vam se nesvidja ostavite...ili
NA KRAJU ...sta bi laporta rekao kada bi mu dosao neki i rekao da je osoba bliska njemu dobila noz u vrat i da je u zivotnoj opsasnosti??? STA MISLIS?
AMORE IZDRZI!!!!!!!!!!!!
P.S Laporta nije više predsjednik Barse.
FEDERER= KLOC
Ne treba ici tako daleko. Pogledajte derbi u Beogradu i odnose klubova ciji se navijaci toliko mrze da se to ne moze ni opisati. Pa ipak, i jedni i drugi imaju normalan tretman na suparnickim stadionima bez obzira na sve. Kao da zvezda ne moze napuniti sama marakanu protiv partizana ili partizan daleko manji stadion JNA protiv njih??? Gluposti, naravno da moze ali ima nesto sto se zove CAST, OBRAZ, ETIKA, MORAL.
E to osimu mladjem fali pa radi ovo sto radi. ali nema veze danas sam potpuno ubjedjen da mi to njima NE TREBAMO uraditi na sljedecoj utakmici na Kosevu. Neka dodju, neka nam plate ulaznicu, nek podrzavaju svoje, na to imaju pravo koje je nama uskraceno ali nema veze... hvala Bogu pa nismo isti
P.S. a na kosevu ih svakako ceka lekcija koje se oni ocito boje primiti na grbavici
E to osimu mladjem fali pa radi ovo sto radi. ali nema veze danas sam potpuno ubjedjen da mi to njima NE TREBAMO uraditi na sljedecoj utakmici na Kosevu. Neka dodju, neka nam plate ulaznicu, nek podrzavaju svoje, na to imaju pravo koje je nama uskraceno ali nema veze... hvala Bogu pa nismo isti
P.S. a na kosevu ih svakako ceka lekcija koje se oni ocito boje primiti na grbavici

- dr.van nostrand
- Kontakt:
trebamo se okrenuti narednim utakmicama, dugo nismo izgubili jos od 11.09. dobro je pa nam kuci dolazi Leotar zbog jucerasnjih crvenih kartona (barem ce ih odbrana odraditi do utakmice u s brijeg.), naravno ocekujemo pobjedu i dobar nastavak niza i u narednim utakmicama -s brije. u gostima, pa kuci D Zvornik i u goste FK Velez, iskoristiti ovaj povoljan raspored do kraja 1 dijela sezone (2 mjesto sacuvati= sasvim OK ) i u proljece se pojacati u napadu i jurisati na titulu ! 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Poserem ti se na Susica. Priznajete 8 nekakvih Kupovafaba je napisao/la:Nema veze, sto smo izgubili od Sarajeva, u 3 prvenstvene utakmice po 5 razlike, nama je bitna ona prijateljska, prije 64 godine.
Nema veze, sto su najbolji reprezentativci Yugoslavije iz BiH, bili igraci SArajeva.
Nema veze, sto je SArajeva osvojilo titulu prije Zeljeznicara
Nema veze sto je Sarajevo osvojilo kup prije Zeljeznicara
Nema veze sto je Sarajevo prije bilo vicesampion i jedne i druge i drzave
Nema veze sto je Sarajevo bilo finalista kupa i jedne i druge drzave prije Zeljeznicara
Nema veze, sto je SArajevo u dva navrata poslije rata prolazilo po dva kola, ipak smo mi to uradili jednom prije njih
Nema veze sto i nismo trofejniji od njih
Nema veze ni sto zivjeli na principu udji/izadji iz lige
Nema veze, sto je Sarajevo jednonacionalni klub, mi cemo se drzati ''svete strane po Islamu odabrane''
Nema veze sto i Sarajevu ima navijaca sirom BiH, na stranu to sto ih u Sarajevu ima vise
NEma veze, sto je nama Inter doso u prijateljskoj a pitarima real, kao i to sto su mancesteru(koji te godine osvaja svoju prve od 3 titule prvaka evrope) u 1/8finala dali jedan go, a primili dva
...Popovicevim glupostima istom mjerom odgovarati

Evo orginala... O polufinalu i cetvrtfinalu je suvisno trositi rijeci, to je ono sto vi nikada necete postici.
http://img140.imageshack.us/i/13496416.jpg/
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
1921 je napisao/la:Poserem ti se na Susica. Priznajete 8 nekakvih Kupovafaba je napisao/la:Nema veze, sto smo izgubili od Sarajeva, u 3 prvenstvene utakmice po 5 razlike, nama je bitna ona prijateljska, prije 64 godine.
Nema veze, sto su najbolji reprezentativci Yugoslavije iz BiH, bili igraci SArajeva.
Nema veze, sto je SArajeva osvojilo titulu prije Zeljeznicara
Nema veze sto je Sarajevo osvojilo kup prije Zeljeznicara
Nema veze sto je Sarajevo prije bilo vicesampion i jedne i druge i drzave
Nema veze sto je Sarajevo bilo finalista kupa i jedne i druge drzave prije Zeljeznicara
Nema veze, sto je SArajevo u dva navrata poslije rata prolazilo po dva kola, ipak smo mi to uradili jednom prije njih
Nema veze sto i nismo trofejniji od njih
Nema veze ni sto zivjeli na principu udji/izadji iz lige
Nema veze, sto je Sarajevo jednonacionalni klub, mi cemo se drzati ''svete strane po Islamu odabrane''
Nema veze sto i Sarajevu ima navijaca sirom BiH, na stranu to sto ih u Sarajevu ima vise
NEma veze, sto je nama Inter doso u prijateljskoj a pitarima real, kao i to sto su mancesteru(koji te godine osvaja svoju prve od 3 titule prvaka evrope) u 1/8finala dali jedan go, a primili dva
...Popovicevim glupostima istom mjerom odgovaratiVjerovatno priznajete i onajKup sa sajma sljive u Orahovici. I ponos je bilo proci u trece pretkolo prije vas, ipak je rat sve unistio a mi smo se digli iako nismo imali podrsku stranaka. Naravno da smo trofejniji klub od vas, to manje-vise svako zna. Taj dio pjesme je odavno izbacen, i sinoc nije pjevan.. a vi se i dalje drzite fesova. Ne mogu sada naci onu sliku gdje ste dosli ko Turci. Vidili smo kako Sarajevo ima vise navijaca
Poslije rata niste mogli napuniti Kosevo. Bez obzira sto smo sa Interom igrali povodom rodjendana, mi smo im dali 3 gola. Upravo taj Inter je bio osvajac LP prosle godine
![]()
Evo orginala... O polufinalu i cetvrtfinalu je suvisno trositi rijeci, to je ono sto vi nikada necete postici.

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
Kao sto vi nikada necete postici gol jednoj suparnickoj ekipi u evropskim takmicenjima, a da ne kazem da cete izbaciti kojeg nosioca.1921 je napisao/la: Poserem ti se na Susica. Priznajete 8 nekakvih KupovaVjerovatno priznajete i onajKup sa sajma sljive u Orahovici. I ponos je bilo proci u trece pretkolo prije vas, ipak je rat sve unistio a mi smo se digli iako nismo imali podrsku stranaka. Naravno da smo trofejniji klub od vas, to manje-vise svako zna. Taj dio pjesme je odavno izbacen, i sinoc nije pjevan.. a vi se i dalje drzite fesova. Ne mogu sada naci onu sliku gdje ste dosli ko Turci. Vidili smo kako Sarajevo ima vise navijaca
Poslije rata niste mogli napuniti Kosevo. Bez obzira sto smo sa Interom igrali povodom rodjendana, mi smo im dali 3 gola. Upravo taj Inter je bio osvajac LP prosle godine
![]()

A pricu o dizanju iz pepela samo mozes tici i slicnima prodavat. Koje stranke su vam renovirale grbavicu, da cujem? Renovirali teren, sjevernu tribinu, reflektore? Koja stranka je dala pare za sponzorstvo Kupa??? Kadrovi koje stranke su godinama bili na vasoj klupi?? Kome vi suplju prosipate??

Safet Susic najbolji bh. igrac svih vremena i khaj phice

ma ovaj 1921 je obicni internet hooligan, nije vrijedan paznje... khaj phice...
Taj Inter, biop osvajac Lige prvaka.
Gradačački sajam sljive nam je nepoznanica, ti bi nam mogo nesto o tom reci?
Ne bih reko da je odavno, pjevalo se nedavno, a da mi kazi kad je pjevano, boja fesa boja dresa?Iako taj slogan opisuje glavnu boju kluba, al et, rijec fes je tu
I ne spomenu nista o vasim povremenim izletima u Prvu saveznu Ligu?
Znam, udba, partija...

Gradačački sajam sljive nam je nepoznanica, ti bi nam mogo nesto o tom reci?
Ne bih reko da je odavno, pjevalo se nedavno, a da mi kazi kad je pjevano, boja fesa boja dresa?Iako taj slogan opisuje glavnu boju kluba, al et, rijec fes je tu

I ne spomenu nista o vasim povremenim izletima u Prvu saveznu Ligu?
Znam, udba, partija...

laporta to ne moze reci jer se zna koliko karata pripada navijacima reala i obratno i u to se normalan predsjednik ne uplice zna se sta je njegov posao platiti igrace dovesti sponzore ... kad toga nema njemu je noga i cao a sto se tice huligana vecina hordi zla i manijaka i jesu huligani sto se moze i argumentovatiIker C je napisao/la:Niti je Žujo Laporta niti je Sarajevo Real. Kraj priče!johnnyHZ je napisao/la:a jesil ti cuo ikada da Laporta laze u oci,ili da Laporta kaze navijacima reala dobit cete 10 000 ulaznica , a imate 4000 mjesta....ili mozda da laporta kaze NAVIJACI REALA SU HULIGANI TREBA IH IZOLIRATI....ili mozda da Laporta kaze nou camp je nas stadion i mi vam dajemo koliko mi hocemo pod uslovima koje mi hocemo ako vam se nesvidja ostavite...ili
NA KRAJU ...sta bi laporta rekao kada bi mu dosao neki i rekao da je osoba bliska njemu dobila noz u vrat i da je u zivotnoj opsasnosti??? STA MISLIS?
AMORE IZDRZI!!!!!!!!!!!!
P.S Laporta nije više predsjednik Barse.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, MaroonBjelave, Pena i 58 gostiju.