NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ovo Jedinstvo kao da je privatni klub Hamde. Ovo nije normalno. Sta god se radi, on mora biti tu glavni.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
U čemu je sad problem. Čovjek je van kluba totalno već 4 godine. Sadašnja uprava ga ne želi i to je tonebeskasila je napisao/la: ↑01 nov 2025, 14:06Ovo Jedinstvo kao da je privatni klub Hamde. Ovo nije normalno. Sta god se radi, on mora biti tu glavni.
Jeste li za smjenu Zere ako ne dobije sutra Slobodu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da. Bar po meni ekipa nema neku posebnu igru, kuci ne osvaja bodove, amaterska greska u protokolu protiv Tomislava, neifkasnost i bezidejnost u napadu, ispadanje u kupu, eventualni poraz kuci od Slobode bi mu bio slag na tortu
- SoloControTutti
- Kontakt:
Slazem se s ovim i nema se sta dodati vise, samo je pitanje koga dovesti...?
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ni meni Zera ne izgleda kao da moze iz ove ekipe izvuci maximum
Ali treba ga pustiti na miru , makar do zavrsetka polusezone
Ali treba ga pustiti na miru , makar do zavrsetka polusezone
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ostaviti ga tu do kraja polusezone i automatski dok se zavrsi utskmica zavrsiti i sa njim. Previse kikseva kuci. Drugi dio sezone ce biti tezi dva puta. Nema tad lake utakmice, svi ce proigrati i uz jedan kiks mozemo biti u opasnoj zoni. Ne bi se i to upustao sa njim.
Nama se je otvorio raspored dobro ove polusezone, vec sam spominjao da narednih pet utakmica igramo cak 4 kuci.
Dosta je kikseva bilo i sve osim 10-12 bodova u ovih pet kola je katastrofa.
Sutra nam je prvi mec, i vrijeme je da se kuci ostvari pobjeda.
Dosta je kikseva bilo i sve osim 10-12 bodova u ovih pet kola je katastrofa.
Sutra nam je prvi mec, i vrijeme je da se kuci ostvari pobjeda.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Idemooo do pobjedeeeeee
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Nije lose...Jos jedan zabiti i to je to
Teska utakmica, malo prilika stvaramo kuci, treba napasti u drugom sad a ne da se povucemo.
Valjda ove izmjene u drugom nas malo pokrenu, Campana, Brankovic, Bozic.
Valjda ove izmjene u drugom nas malo pokrenu, Campana, Brankovic, Bozic.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Tako tako
Bravo za sudiju
Bravo za sudiju
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Koji je fazon sa SN-om.Kakvo je sad nezadovoljstvo u pitanju ? Posto su bili zapalili baklje i napustili stadion poslije prvog poluvremena
Igramo 10 posto bolje samo imamo malo vise srece. Sloboda je qrcina, pali smo malo valjda se sacuva do kraja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dok nas sudija ne mezi možemo igrati...
Trebali smo Slobodu natrpati sa 3 razlike...
Trebali smo Slobodu natrpati sa 3 razlike...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Za mene steta stp nismo pobijedili 4:0 . Sudija za 10. Igra za 10. Stce ns terenu. Jedini crnjo nikakav igrac.
Ovo na kraju sto smo promasili je stvarno sramota sve
Bitna pobjeda za samopouzdanje, idemo dalje. Bravo
Hadra perfekcija od meca
Bitna pobjeda za samopouzdanje, idemo dalje. Bravo
Hadra perfekcija od meca
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ne znam sta netko napisa za Silu Nebesku? Kao njima sad nesto ne pase jel? Ne razumijem koji je to k, njih 6 ima i kad god klub krene kako treba njih 6 umisli nestp da to nije to, i da se oni trebaju pitati, da trebaju odlucivati o necem. Samo yebu atmosferu namjerno.
Nema to veze sa klubom, nisu momci protiv kluba ne pisi tako.nebeskasila je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:38Ne znam sta netko napisa za Silu Nebesku? Kao njima sad nesto ne pase jel? Ne razumijem koji je to k, njih 6 ima i kad god klub krene kako treba njih 6 umisli nestp da to nije to, i da se oni trebaju pitati, da trebaju odlucivati o necem. Samo yebu atmosferu namjerno.
Koliko sam vidio nisu oni bacali peetarde i palili baklje nego grupa desno od njih.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:53Koji je fazon sa SN-om.Kakvo je sad nezadovoljstvo u pitanju ? Posto su bili zapalili baklje i napustili stadion poslije prvog poluvremena
Svaka čast na pobjedi i igri i dobrom sudjenju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.