Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Samo serite po Dzeki, a na ESPN-u ga mogu pohvaliti, dok kod nas i poslije hatt-tricka bi mu manu nasli.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije katastrofalan, ali nije ni bas nesto dobar. Na skali od 1 do 10, dajem mu 5 ..mostar_mo je napisao/la:konekcija mi koči tako da slabo vidim al men se čini da je Džeko katastrofa ...recite mi da nije aj please ...
Izgleda ti gledas na kanalu koji emituje 16:9 format slike a prijemnik ti formata 4:3 pa nevidis gotovo pola utakmice.?kimbo je napisao/la:Ne znam u sto gledate Dzeko veze m igru pravo ... osim promasene sanse dobar ... pametno igra otvara prostor itd.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
jasko_juve je napisao/la:nijemostar_mo je napisao/la:konekcija mi koči tako da slabo vidim al men se čini da je Džeko katastrofa ...recite mi da nije aj please ...![]()
![]()
zadovoljan?
presretan
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Možda i ovi komentatori na Sky-u gledaju na 16:9 ?! :SZa_raju je napisao/la:Izgleda ti gledas na kanalu koji emituje 16:9 format slike a prijemnik ti formata 4:3 pa nevidis gotovo pola utakmice.?kimbo je napisao/la:Ne znam u sto gledate Dzeko veze m igru pravo ... osim promasene sanse dobar ... pametno igra otvara prostor itd.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Po meni igra dobro, za sad, imao je par greskica u prijemu lopte al vidi se da je dobio na snazi. Nekoliko puta je otresao protivnicke igrace, steta za promasenu sansu , hebiga svakom se desava. Nadam se da ce proraditi u drugom poluvremenu i da ga Mancini nece zamjenut odmah na pocetku drugog.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- bosanac723
- Kontakt:
Dzeko lumbers to do very little at all. He does not look worth the money. He reminds of Claudio Pizarro - great in the Bundesliga - leaden in the Premier League. Though he was a successful racehorse owner.
Evo kako komentator na Soccernet tacka com opisuje Edina. Moram priznat da sam se haman upisao u gace od smijeha kad sam zadnji dio procitao

Evo kako komentator na Soccernet tacka com opisuje Edina. Moram priznat da sam se haman upisao u gace od smijeha kad sam zadnji dio procitao
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
kakvih sve debila ovdje ima, izvinite ali tako je!!! city igra extra borbeno, tako i edin, po meni dosta bolje nego inace. ako niste primijetili nema puno sansi, i tottenham nije za odbaciti... ja sam sa edinom zadovoljan, nije ovo lahka tekma... trci i otvara vise nego ikada u karijeri... naprijed edine!!!! uostalom, tko slusa negleske komentatore a ne srpske debile na glupom sportklubu mogao je cuti pred kraj poluvrmena "dzeko is doing great job tonight for city"rusina_jr je napisao/la:..potpis i samo da dodam kako mu je olaksavajuca sto je citav City kanta , od taktike do ponasanja igraca na terenuek0 je napisao/la:Stvarno Dzeko izgleda kao da se drogira od kako je dosao u Englesku, samopouzdanje nula, imam osjecaj da se sakriva iza igraca da nebi dobio loptu kada je neka akcija. Pa trci brate vise, da bar ostavis bolji utisak, a ne ovako. U par trenutaka izgleda kao se slucajno nasao na terenu, seta i cudi se.
4-IN-A-ROW
zao mi je sto nije dao onu priliku,,,,,,,,imam osjecaj sada da se krije, da izbjegava sanse,,,,, i tevez mora uci u igri,,bojim se da Dzeko ima jos jedno 15 takminuta max za postizanje pogodka,..,.. nadamo se da ce pogoditi da ispravi onu gresku,.,.,..
E raja jel moguce negdje pogledat tzv. TOP DISTANCE....pretrcane kilometre tokom tekme....ili je to samo statistika Lige sampiona....zanima me kako Edin stoji na tom polju....
Ma kakvi , na SKY su sve to realni strucnjaci koji pred svako svjetsko jurisaju na zlato i uvjek razocarenje al opet su njihovi igraci strasniVanBasten je napisao/la:Možda i ovi komentatori na Sky-u gledaju na 16:9 ?! :SZa_raju je napisao/la:Izgleda ti gledas na kanalu koji emituje 16:9 format slike a prijemnik ti formata 4:3 pa nevidis gotovo pola utakmice.?kimbo je napisao/la:Ne znam u sto gledate Dzeko veze m igru pravo ... osim promasene sanse dobar ... pametno igra otvara prostor itd.
Edin trci najmanj (pametno) cuva se jer trnutno ne moze vise.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 10 maj 2011, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ojj sto ga ovaj komentator hvali...Hajd sta masi, vec kako lose prima loptu, stvarno lose!! Nema nikako samopouzdanja! Uvesce teveza sad u 2. da ga malo uigra za kup, a dzeko ce izac.
Izdržati, to je temelj vrline!
Dzeko dobar u prvom poluvremenu,imao jednu odlicnu priliku..nadam se da ce u drugom poluvremenu zabiti gol,mada mislim da ce ga uskoro zamjeniti Tevez..jedino ako se Mancini odluci za dva napadaca,u sta sumnjam,jer ce vjerovatno cuvati ovaj rezultat!
aa šta skide Hart

Nije_dreamer_ je napisao/la:Jel ga ovo vec izvadio?
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 10 maj 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ga ovo vec izvadio?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
kontraša i negativaca nikad ne fali, taman tri gola da zabije nace se neko da kaze kako se Edin previse oznojio ili se ne znam nafurao na Ronalda ...
Ne kazem nije za ukivati u zvijezde, al ne igra uopste lose
Ne kazem nije za ukivati u zvijezde, al ne igra uopste lose
Usla voda u usi "gradjanima" 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jao izmjene

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema