FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
eto nas sljedeće kolo gore kod vas da se nadigravamo, u Banja luci se uvijek dalo igrati kao i kod nas..dobra ste ekipa a i mi se dižemo ove godine i očekujem dobru utakmicu sa dosta golova jer mi ne znamo igrat bunker i uvjek igramo da damo gol više...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
-
- Kontakt:
Stvarno Borac i ove godine je glavni kandidat za titulu, Sarajevo jeste dobro otvorilo sezonu ali puno je tu euforije oko svega. Dok Borac igra ono sampionski, u kontinuitetu pruza odlicne partije.
Da obradujem navijace Borca,da nam dolazi jos jedno pojacanje,najvjerovatnije...I to ekstra pojacanje. 

Muslimovic Zlatan
Bolji i mladji od njega.Tetrijeb je napisao/la:Muslimovic Zlatan

kako se zove ? 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Cuce se,polako. 

- tarikhordas
- Kontakt:
Eldin Adilovic 

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
neka, dok je njega tamo gdje jest' Zeljo nije konkurentan 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Kajkut
Stajic
Vidakovic
I on
stravaaaaaaaaa
Stajic
Vidakovic
I on

- Megamon
- Kontakt:
bilbija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
Rekoh im ja.aleksandar_veliki je napisao/la:Stara vijest, od subote, mozes im i reci, ne moze nigdje drugo ni zavrsiti, e sad, da li je igrac koji nije igrao godinu dana u prosjecnom klubu pojacanje, o tome cemo kasnije.jubitubi je napisao/la:Da obradujem navijace Borca,da nam dolazi jos jedno pojacanje,najvjerovatnije...I to ekstra pojacanje.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
On ce to pokazati na terenu a to nije tvoje jer ti si moderator i moras biti objektivan a ovako sa ovom izjavom podsjecas me na ostale ljubomorce koji su protiv Borca na ovom forumu.
Mislim nemoj da se ljutis al tako je
Nije Bilbija u pitanju

Nije Bilbija u pitanju

Za koga navijas ti?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
tri četiri sad: ljubomoraaaa, ljubomoraaaaa je osobina najgoraaleksandar_veliki je napisao/la:Ja kao moderator iznosim svoje misljenje, veliko je pitanje da li ce biti pojacanje igrac koji nije igrao godinu dana. I ja nisam rekao da je Bilbija, ali na kraju cemo vidjeti ko je u pravu, a ko ne. Ja kazem samo da nije taj sto ti mislis da jeste.Tetrijeb je napisao/la:On ce to pokazati na terenu a to nije tvoje jer ti si moderator i moras biti objektivan a ovako sa ovom izjavom podsjecas me na ostale ljubomorce koji su protiv Borca na ovom forumu.
Nije Bilbija u pitanju
Nije ni Marković igrao godinama pa došao ovdje i dečko najbolji štoper lige. Banjalučki vazduh preporađa
-
- Kontakt:
Nemanja Bilbija nije u planovima novog trenera Vukicevica tako da je dobio odresene ruke u trazenju nove sredine.
Nemanja je dobar i kulturan momak i zbog toga se nadam da ce naci odgovarajuci klub gde ce vratiti svoju karijeru na pravi kolosek.
E sad dali ce taj novi klub biti Borac ili neki drugi klub zaista ne znam...
Nemanja je dobar i kulturan momak i zbog toga se nadam da ce naci odgovarajuci klub gde ce vratiti svoju karijeru na pravi kolosek.
E sad dali ce taj novi klub biti Borac ili neki drugi klub zaista ne znam...
Pa sad je i moderator protiv nass auuuu sta cemo sad
Sami protiv svih

Sami protiv svih

Pa ne moze zato sto nece nigdje drugo,a vjerujem ja da bi ga mnogi htjeli u svome jatu.Ti ocigledno zaboravljas da momak ima 21 godinu.aleksandar_veliki je napisao/la:Stara vijest, od subote, mozes im i reci, ne moze nigdje drugo ni zavrsiti, e sad, da li je igrac koji nije igrao godinu dana u prosjecnom klubu pojacanje, o tome cemo kasnije.jubitubi je napisao/la:Da obradujem navijace Borca,da nam dolazi jos jedno pojacanje,najvjerovatnije...I to ekstra pojacanje.

Slazem se da ga treba vidjeti na djelu.
-
- Kontakt:
Dejan, BL je napisao/la:Nije ni Marković igrao godinama pa došao ovdje i dečko najbolji štoper lige. Banjalučki vazduh preporađa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.