nemoj zivota ti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Boli me qrac za njih nit citam njihove lazi, govorim da ce to sigurno biti kad Vico preuzme savez, a onda se navikni na guranje Borca i ostale kradje.
Al haj **** to ovo je tema fks boli me qrac i za njih i repku
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Daj ba kakvo guranje kakve price. Ako si najjaci kao mi sad moze te povuci za k.
Doslovno.
Nemojte mitomana i njihove demagogije. Pogurat te moze u jednu tri pet tekmi i to je to. Sto ih nije do sad gurao sudija sem ove protiv veleza? Pusili na kosevu u sirokom i na grbavici. Sve je do kvaliteta i to je to
Doslovno.
Nemojte mitomana i njihove demagogije. Pogurat te moze u jednu tri pet tekmi i to je to. Sto ih nije do sad gurao sudija sem ove protiv veleza? Pusili na kosevu u sirokom i na grbavici. Sve je do kvaliteta i to je to
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Osipam se o pricama kako neki srbin dolazi da unisti, a bosnjo je tu da spasi sve sto tone.
Pa veci neprijatelj sporta je bosnjo nego bilo ko drugi.
Pa veci neprijatelj sporta je bosnjo nego bilo ko drugi.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ne sporim ja da je on TO SVE TEBI, ali je igrač naših najvećih dušmana i kao takvom mu nije mjesto na ovom PDF. A za reprezentaciju me boli ona stvar. Samo Sarajevo.egocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:55Dzekson je ikona reprezentacije i ponos svakog bosanca i hercegovca, covjek zbog kojeg se nema ko nije naježio dok je rešetao protivnicke mreže. Melunovic je diletant koji je direktno nastetio nasoj svetinji i kad bih ga vidio hraknuo bih ga jer mi nikada nece izaci iz memorije njegovo ponašanje prema svetom dresu.
Ta dva čovjeka ne mogu u istu rečenicu, Edine izvini.
P.S. A to za hrakanje - i ja bih hraknuo tog tvog Edina, a nikada nekog našeg ni sadašnjeg ni bivšeg igrača. A dobro mu stoji ovaj nadimak Kloc, kojeg su mu dali njihovi navijači.
Samo Saraj'vo!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Revoltu bas vjerujem i godinama je lik tu, nikad ovako nesto nije pisao... jedva cekam da vidim ko ce to biti!
NE!!!
Neka njega na grbavici, ne smije otici od njih, sto duze mora tamo ostat!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Druze, offtopicisegocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:55Dzekson je ikona reprezentacije i ponos svakog bosanca i hercegovca, covjek zbog kojeg se nema ko nije naježio dok je rešetao protivnicke mreže. Melunovic je diletant koji je direktno nastetio nasoj svetinji i kad bih ga vidio hraknuo bih ga jer mi nikada nece izaci iz memorije njegovo ponašanje prema svetom dresu.
Ima tema "Edin Dzeko" pa nastavi tamo
Ovde se prica o FK Sarajevu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:04Druze, offtopicisegocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:55Dzekson je ikona reprezentacije i ponos svakog bosanca i hercegovca, covjek zbog kojeg se nema ko nije naježio dok je rešetao protivnicke mreže. Melunovic je diletant koji je direktno nastetio nasoj svetinji i kad bih ga vidio hraknuo bih ga jer mi nikada nece izaci iz memorije njegovo ponašanje prema svetom dresu.
Ima tema "Edin Dzeko" pa nastavi tamo
Ovde se prica o FK Sarajevu
FKS
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije Vinko lud sve i da dobije ponudu. Menadzerska reprezentacija i talovi sto je vec osjetio na svojoj kozi. Neka nama njega.
Imam ja prijedlog za selektora al ce me razapeti pa cu sutjeti
Imam ja prijedlog za selektora al ce me razapeti pa cu sutjeti
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vrijeme je da nas još jedan sarajlija odvede na neko veliko takmičenje. Husrefa za selektora. 
Custa bi mogo ostat na klupi, Kodro bi bio najbolji al nece ga nikad vise postavit, ostalo diletanti...
Mislim da ce postavit Mladena Krstajica, to je neka linija koja se nazire...
Mislim da ce postavit Mladena Krstajica, to je neka linija koja se nazire...
Volio bi radi njega licno, i da malo preboli i zaboravi Sarajevo...ali cisto sumnjam nema on nekih fanova u savezu...mada menadzeri ga obozavaju? Mozda i ima logike
Husref Musemic: ,,Volim reprezentaciju BIH vise od svog zivota"
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- egocentrik
- Kontakt:
Ne razumijem te spinove, ja sam se uhvatio avatara Alena melunovica bijednika sto nas je prodao siptarima i dosta nas unazadio, nisam spomenuo dzeku dok ti nisi pitao koja je poenta stavljanja kloca. Taj kloc nista mom klubu nije uradio nazao DOK SANDZACKI MAJMUN JESTEbordopoeta je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:55Ne sporim ja da je on TO SVE TEBI, ali je igrač naših najvećih dušmana i kao takvom mu nije mjesto na ovom PDF. A za reprezentaciju me boli ona stvar. Samo Sarajevo.egocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:55Dzekson je ikona reprezentacije i ponos svakog bosanca i hercegovca, covjek zbog kojeg se nema ko nije naježio dok je rešetao protivnicke mreže. Melunovic je diletant koji je direktno nastetio nasoj svetinji i kad bih ga vidio hraknuo bih ga jer mi nikada nece izaci iz memorije njegovo ponašanje prema svetom dresu.
P.S. A to za hrakanje - i ja bih hraknuo tog tvog Edina, a nikada nekog našeg ni sadašnjeg ni bivšeg igrača. A dobro mu stoji ovaj nadimak Kloc, kojeg su mu dali njihovi navijači.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Također!ElCartel11 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:24Ja ne skidam ovu gromadu sa avatara. Puno nas je zaduzio
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
belosevic28 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:06Nije Vinko lud sve i da dobije ponudu. Menadzerska reprezentacija i talovi sto je vec osjetio na svojoj kozi. Neka nama njega.
Imam ja prijedlog za selektora al ce me razapeti pa cu sutjeti![]()

- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.