nemoj zivota ti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Boli me qrac za njih nit citam njihove lazi, govorim da ce to sigurno biti kad Vico preuzme savez, a onda se navikni na guranje Borca i ostale kradje.
Ne sporim ja da je on TO SVE TEBI, ali je igrač naših najvećih dušmana i kao takvom mu nije mjesto na ovom PDF. A za reprezentaciju me boli ona stvar. Samo Sarajevo.egocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:55Dzekson je ikona reprezentacije i ponos svakog bosanca i hercegovca, covjek zbog kojeg se nema ko nije naježio dok je rešetao protivnicke mreže. Melunovic je diletant koji je direktno nastetio nasoj svetinji i kad bih ga vidio hraknuo bih ga jer mi nikada nece izaci iz memorije njegovo ponašanje prema svetom dresu.
Ta dva čovjeka ne mogu u istu rečenicu, Edine izvini.
Revoltu bas vjerujem i godinama je lik tu, nikad ovako nesto nije pisao... jedva cekam da vidim ko ce to biti!
NE!!!
Druze, offtopicisegocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:55Dzekson je ikona reprezentacije i ponos svakog bosanca i hercegovca, covjek zbog kojeg se nema ko nije naježio dok je rešetao protivnicke mreže. Melunovic je diletant koji je direktno nastetio nasoj svetinji i kad bih ga vidio hraknuo bih ga jer mi nikada nece izaci iz memorije njegovo ponašanje prema svetom dresu.
Denchi je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:04Druze, offtopicisegocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:55Dzekson je ikona reprezentacije i ponos svakog bosanca i hercegovca, covjek zbog kojeg se nema ko nije naježio dok je rešetao protivnicke mreže. Melunovic je diletant koji je direktno nastetio nasoj svetinji i kad bih ga vidio hraknuo bih ga jer mi nikada nece izaci iz memorije njegovo ponašanje prema svetom dresu.
Ima tema "Edin Dzeko" pa nastavi tamo
Ovde se prica o FK Sarajevu
Volio bi radi njega licno, i da malo preboli i zaboravi Sarajevo...ali cisto sumnjam nema on nekih fanova u savezu...mada menadzeri ga obozavaju? Mozda i ima logike
Husref Musemic: ,,Volim reprezentaciju BIH vise od svog zivota"
Ne razumijem te spinove, ja sam se uhvatio avatara Alena melunovica bijednika sto nas je prodao siptarima i dosta nas unazadio, nisam spomenuo dzeku dok ti nisi pitao koja je poenta stavljanja kloca. Taj kloc nista mom klubu nije uradio nazao DOK SANDZACKI MAJMUN JESTEbordopoeta je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:55Ne sporim ja da je on TO SVE TEBI, ali je igrač naših najvećih dušmana i kao takvom mu nije mjesto na ovom PDF. A za reprezentaciju me boli ona stvar. Samo Sarajevo.egocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:55Dzekson je ikona reprezentacije i ponos svakog bosanca i hercegovca, covjek zbog kojeg se nema ko nije naježio dok je rešetao protivnicke mreže. Melunovic je diletant koji je direktno nastetio nasoj svetinji i kad bih ga vidio hraknuo bih ga jer mi nikada nece izaci iz memorije njegovo ponašanje prema svetom dresu.
P.S. A to za hrakanje - i ja bih hraknuo tog tvog Edina, a nikada nekog našeg ni sadašnjeg ni bivšeg igrača. A dobro mu stoji ovaj nadimak Kloc, kojeg su mu dali njihovi navijači.
Također!ElCartel11 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:24Ja ne skidam ovu gromadu sa avatara. Puno nas je zaduzio
belosevic28 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:06Nije Vinko lud sve i da dobije ponudu. Menadzerska reprezentacija i talovi sto je vec osjetio na svojoj kozi. Neka nama njega.
Imam ja prijedlog za selektora al ce me razapeti pa cu sutjeti![]()