Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Torres_9
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Torres_9 » 23 avg 2016, 15:12

nista se nije moglo bolje ni ocekivati dovodjenjem ustase damira na klupu

Sent from my iPhone using Tapatalk

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 23 avg 2016, 15:21

pinoglavi je napisao/la:Imas i primjer Srbije, tacno vidis da disu jedan za drugog, a kod nas haos opsti. Ne brinu mene kvalifikacije, ne mora igrati ni Stipanovic ni Renfroe ni Teletovic ma niko ne mora, izgurati cemo plasman na EB nekako, problem je sto cu ja zivce svoje trositi naredne godine, hoce li neko od njih upoznavati grad i saigrace, odreci se naseg pasosa, hoce li im izletiti neki privati problemi naredne godine kada bude EB. Aco je to lijepo uradio sa Hrvatskom, ko ne zeli da igra za reprezentaciju, ne mora, ima ko hoce. Samo sto mi nazalost nemamo tu sirinu. ABd da se plasiramo na EB kako znamo i umijemo, i onda treba opsta mobilizacija i navijaca, i selektora, medija, saveza pa i BHF kad se vec znaju baviti glupostima oko fudbalske reprezentacije, ne bi im pala dlaka s glave da se pokrenu oko kosarkaske. Sa svakim igracem pricati, ima da dodju na EB, i Djedovicu na noge ici i zatraziti da se odrekne Njemackog drzavljanstva, apsolutno sa svakim od 20 igraca u kontaktu biti i medijski ih eksponirati i praviti pritisak da moraju doci, pa ko nece javno izaci i reci, nek savez npr press napravi zbog toga nekoliko mjeseci prije EB, i da mu zatvorimo vrata za sva vremena i da ne mastamo o nekom nasem trenutnom dream teamu.

Ovo se mora prekinuti i zatvoriti vrata onima koji traze razloge da ne dodju, makar se zvali Mirza a prezivali Teletovic, pa makar imali najgori nastup na EB ikada.

@mirzatele ima normalnih razloga, eto prosle godine od 3 najbolja igraca koja se nisu odazvali savez i javnost na zub uhvatili onog jednog sto je jedva hodao za vrijeme EB, a druga dvojica nista. Da ne pisem kako smo ovdje mogli citati bajke o tome kako ce Jusuf za Sloveniju nastupiti...
I Stipanovic je sigurno imao opravdan razlog ali poenta je sto je ovo vise normalna pojava, sto u moru otkaza ima onih koji nemaju opravdan razlog. Ne moze vise ovako **** ga zivot vise
Yebes ti to ako ti moras strepit hoce li se neko odazvat il ne i ako moras dic hajku u cijeloj drzavi i molit i pazit sta ce rec da se ko od njih ne bi uvrijedio pa se ne odazvao. Ako njima nije merak igrat za svoju drzavu, razguli, ali jarane tretirat cu te isto ko i bilo koga drugog ko zivi u Bosni a ne voli je. I to im treba dat do znanja. A kako smo im do sada davali do znanja? Tako što smo Teletovica pratili u 3 ujutro a na euro basketu ga nismo pratili.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 avg 2016, 15:40

ovi naši najbolji igrači koriste državu kakva jeste, savez kakav jeste i veoma mali broj kvalitetnih igrača da se jednostavno zaebaju sa svima nama. Umjesto da oni budu primjer kako se uvijek gine i igra za reprezentaciju, oni uvijek nalaze svakakva razloge :roll: krivi su nam svi drugi što nam kao uzimaju igrače, a jedan djedović hladno se popiša po državi i svima nama. Mali Musa nekako ima najbolje razmišljanje što sam ja ikada vidio kod naših sportista, daj bože samo da nastavi tako i da se ne promjeni
nema potpisa

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 23 avg 2016, 15:48

Admir_Sa je napisao/la:ovi naši najbolji igrači koriste državu kakva jeste, savez kakav jeste i veoma mali broj kvalitetnih igrača da se jednostavno zaebaju sa svima nama. Umjesto da oni budu primjer kako se uvijek gine i igra za reprezentaciju, oni uvijek nalaze svakakva razloge :roll: krivi su nam svi drugi što nam kao uzimaju igrače, a jedan djedović hladno se popiša po državi i svima nama. Mali Musa nekako ima najbolje razmišljanje što sam ja ikada vidio kod naših sportista, daj bože samo da nastavi tako i da se ne promjeni
Evo vec postoji strah i za Musu.. Ako i on nekada ne bude htio igrati (mada sumnjam) ne mora. Ali onda se trebamo tako postaviti da na ulici treba glavu okretat od njega, mozda je ruzno reci, ali takve ljude treba mrziti. Đedovića mrzim, sigurno bi mu dobacio koju pogrdnu rijec kad bi ga vidio. Isto ko i bilo kojoj drugoj javnoj licnosti koja ne voli BiH, a da ima bilo kakve veze sa istom.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 23 avg 2016, 16:18

Ugledat se na Srbiju i Djordjevica kako se lijepo obracunao sa ovim "zvjezdicama" sto su si umislili da su iznad ekipe. Treba ih sve u p.i.c.k.u maternu zatjerat ako treba i zrtvovat jedan ciklus za uspostavljanje normalne reprezentacije. Tako nesto je napravio Moka 2007. godine sa Srbijom kad je u Spaniju poveo djecu bukvalno ispred silnih zvijezda, popravio "ozivio" kult reprezentacije im i vidimo kakve rezultate Srbija ima od tada. Meni je totalno neprihvatljivo da Teletovic koji je kapiten i nominalni lider izgleda onako nezainteresovano na pripremnim utakmicama i da Nurkic koji treba preuzeti to vodstvo repke od Mirze napusta pripreme radi rodjendana il cega vec. Juka ce biti vrhunski igrac, u to sam siguran, al ja njega jednostavno ne vidim ko lidera ekipe, ko npr Teodosica kod Srbije. Jedini kod kojeg vidim tu lidersku crtu je mali Dzanan i ako mu se nesto debelo u glavi ne promijeni, siguran sam da u njemu dobijamo velikog igraca i jos veceg lidera ekipe.

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 23 avg 2016, 16:45

Nemojte ljudi pričati da je Juka sam napustio repku pa isao u Beograd,svi naši igrači su dobili po dan-dva slobodno.

Ne bi mene čudilo ni da Damiru pukne film,pa napusti ovo sve.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 avg 2016, 16:47

Anatomija je napisao/la:
Daj Bože. :D
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 23 avg 2016, 16:52

Epidaurus je napisao/la:Ugledat se na Srbiju i Djordjevica kako se lijepo obracunao sa ovim "zvjezdicama" sto su si umislili da su iznad ekipe. Treba ih sve u p.i.c.k.u maternu zatjerat ako treba i zrtvovat jedan ciklus za uspostavljanje normalne reprezentacije. Tako nesto je napravio Moka 2007. godine sa Srbijom kad je u Spaniju poveo djecu bukvalno ispred silnih zvijezda, popravio "ozivio" kult reprezentacije im i vidimo kakve rezultate Srbija ima od tada. Meni je totalno neprihvatljivo da Teletovic koji je kapiten i nominalni lider izgleda onako nezainteresovano na pripremnim utakmicama i da Nurkic koji treba preuzeti to vodstvo repke od Mirze napusta pripreme radi rodjendana il cega vec. Juka ce biti vrhunski igrac, u to sam siguran, al ja njega jednostavno ne vidim ko lidera ekipe, ko npr Teodosica kod Srbije. Jedini kod kojeg vidim tu lidersku crtu je mali Dzanan i ako mu se nesto debelo u glavi ne promijeni, siguran sam da u njemu dobijamo velikog igraca i jos veceg lidera ekipe.
Pa ahmakluk i baliluk ii bolje rečeno seljačka posla ne ide pod ruku sa normalitetom, zdravim razumom i ličnošću.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 avg 2016, 16:52

Rokoko87 je napisao/la:
Anatomija je napisao/la:
Daj Bože. :D
uhhhh da odem do turbeta u begovoj
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 avg 2016, 17:40

Anatomija je napisao/la:
Damir ce trpiti i da gaze igraci preko njega, puno vise njemu treba ova reprezentacija nego on njoj

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 avg 2016, 17:50

Federer17 je napisao/la:

Evo video s Edinom, od 52. minute pocinje.

po obicaju,uzivanje ga je slusati

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 23 avg 2016, 20:54

Sapce je napisao/la:Mirza je jednostavno šupak. Ne interesuje ga reprezentacija.
Mi smo krivi, sto od njega pravimo "idola nacije" i nekog ljudinu. To već spominjem ima godina i više.
On jeste trenutno naš najbolji kosarkas i potreban nam je. Nazalist nemamo toliki fond igraca da mozemo reci, ako nece ne mora.
Al ne treba pravit frku oko toga. Sta je tu je i gotovo.
Mozda nekad dodju i bolji dani za našu košarku, al teško..

Takodje vezano za ovo njegovo oboljenje sam pisao, jer sam lično to prebolovo.. Al nema veze.
Nece da igra u Rusiji. Ne mora. Hoce li htjeti igrati ostale. utakmice, to ce on odluciti...

Potpisujem...

Mirza je cak Musu savjetovao da ne igra na SP i kako bi se sto bolje spremio za klupsku sezonu, te mu je i nudio usluge svog PR-a.
Mene iznenadilo ovo, ali kad mi je potvrdjeno, nisam mogao doci sebi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 23 avg 2016, 21:01

Kakve veze ima klupska sezone (i spremanje za istu) sa SP, kada sezona pocinje pola godine nakon tog SP u Spaniji? Pogotovo sto nakon toga slijedi okupljanje seniora, prijateljske utakmice, kvalifikacione utakmice.. je l' to znaci da se ni na to nije trebao odazivati? Malo mi je nemoguce u to povjerovati.

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 23 avg 2016, 21:52

Nemojte tako ljudi, aj sto ce se kapiten, nego ce se i Juka uvrijediti sto ovako govorite o kapitenu pa ce kolektivno napustiti kvalifikacije ionako su sad jarani samo taki koliko su slika objavili na drustvenim mrezama ovo otkako su pripreme ko da su sestre Dabovic u najmanju ruku, jos na jednoj slici tamo u pozadini se vide malo Vrabac i jos dvojica al oni ono u fazonu sklanjaju se da ne upadnu u kadar isto ono kad prolazis negdje gradom pa hoce dvije trebe da se slikaju a ti ono gledas kako ces da sto brze prodjes da ne upadnes u kadar stid te. Jos patrioti mozda i Musu nagovore pa ga povedu sa sobom. Nedaj se Musa ,volim te Bosno i Hercegovino kako god :bih:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 23 avg 2016, 22:08

" " – ' 88:71 (25:18, 18:18, 16:16, 29:19)

" ": ¥ 10, " 11, ", " 8, " 9, " 15, " 4, $, " 6, ? 8, Пот 7.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 23 avg 2016, 23:03

Renfroe uradio testove, ispade da je povrijeđen i tako ide kući, čist... sa bh. pasošom :D

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 23 avg 2016, 23:17

Federer17 je napisao/la:Kakve veze ima klupska sezone (i spremanje za istu) sa SP, kada sezona pocinje pola godine nakon tog SP u Spaniji? Pogotovo sto nakon toga slijedi okupljanje seniora, prijateljske utakmice, kvalifikacione utakmice.. je l' to znaci da se ni na to nije trebao odazivati? Malo mi je nemoguce u to povjerovati.
I ja nisam vjerovao, dok mi nisu ljudi potvrdili...

Bilo je kao, da radi na sebi, da se posveti treniranju zbog kluba, umjesto nastupu na SP itd. Al' Musa to sve odbio i tog momka samo mogu još više cijeniti, jer zrelo razmišlja glavom.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 23 avg 2016, 23:29

Khimki guard Alexey Shved will undergo ankle surgery tomorrow and rehab for 6-8 weeks
ZELJEZNICAR 1921!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 23 avg 2016, 23:37

CashMan je napisao/la: I ja nisam vjerovao, dok mi nisu ljudi potvrdili...

Bilo je kao, da radi na sebi, da se posveti treniranju zbog kluba, umjesto nastupu na SP itd. Al' Musa to sve odbio i tog momka samo mogu još više cijeniti, jer zrelo razmišlja glavom.
Vjeruj da mi je nemoguce povjerovati u to, s obzirom da je Musa imao mjesec (ili vise) poslije SP do ovog okupljanja sa seniorima. A, ne znam vala ni sta bi vise mogao individualno napredovati za to izgubljeno vrijeme za SP, po Mirzinoj teoriji (ako je tacno da je Musi 'savjetovao' to). Poznavajuci Mirzu i sve ovo sto se desava u posljednje 2-3 godine, nije da i ja sam ne vjerujem u to. Zalosno i jadno ako je istina...

Btw, eto sta @armindju onim kletvama uradi.. :mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 avg 2016, 23:55

Joj kad puknemo Rusiju tamo :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA, InatSilniBosanski i 18 gostiju.