FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dino lj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dino lj » 24 okt 2010, 23:55

Hordas 87 i Izjava 1

Vas dvojica ste ste genijalci kada nemam argument onda pisi ono sto to dolikuje GLUPOSTI jer si jedino za to sposoban.Sacuvaj me Boze sopstvene pameti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 24 okt 2010, 23:56

sarajlija89 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:
alibi je napisao/la:Jednostavno sa 8 igraca u terenu se jedino ovako moglo odigrati.Borbeno i sa zeljom smo dosli do "pozitivnog" ishoda.Svim igracima cestitka na pokazanoj borbenosti i idemo dalje,malene smo vec zaboravili.......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

devet
8 i golman :mrgreen: 8-)

daj nek neko izbaci ono nase Zasto je FKS najveci klub?? da ne trazim,nezz gdje mi je....samo za dinu i sve cinjenice 8-) :D 8-)
Prijatelju vjerovatno misliš na ovo'
slika
Hajde lazare,hajde Lazare..

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 24 okt 2010, 23:58

Neko vise voli sindikat od grada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 okt 2010, 00:00

@ lazare NE..nije cemu to vase..al ozb :mrgreen: ...nasi su argumenti puno jaci

..daj ba nadjite ono i stavite..ne mogu da nadjem
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 okt 2010, 00:01

sarajlija89 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:
alibi je napisao/la:Jednostavno sa 8 igraca u terenu se jedino ovako moglo odigrati.Borbeno i sa zeljom smo dosli do "pozitivnog" ishoda.Svim igracima cestitka na pokazanoj borbenosti i idemo dalje,malene smo vec zaboravili.......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

devet
8 i golman :mrgreen: 8-)

daj nek neko izbaci ono nase Zasto je FKS najveci klub?? da ne trazim,nezz gdje mi je....samo za dinu i sve cinjenice 8-) :D 8-)
Nisam najbolji samo sto to ja zelim i slijepo vjerujem u to,nisam najveci i najuspjesniji samo zato sto to ja hocu, one rezultatske uspjehe nemate koliko god ih ti trazio i nisam lose uopste mislio nego sam rekao da bezveze ne poteze sad neke rezultate u Evropi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 okt 2010, 00:03

naš te k.... napravio zijad blekić :mrgreen:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 25 okt 2010, 00:05

Uskoro slijedi raspadanje zelje po svim savovima od tribine do uprave! A sine samo misevi i ljudi koji su kao curice pucaju koji nemogu ko muskarcine da se pobiju nebitno iz koje grupe da dolaze!Za ovaj post iznad mislim da nema potrebe sta komentarisati ovo je za jednog dugotrajnog bana jer momak lezi u bolnici vozdrica misu!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 okt 2010, 00:06

samo sarajevo je napisao/la:Uskoro slijedi raspadanje zelje po svim savovima od tribine do uprave! A sine samo misevi i ljudi koji su kao curice pucaju koji nemogu ko muskarcine da se pobiju nebitno iz koje grupe da dolaze!
samo se ti dušmane nadaj...

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 25 okt 2010, 00:18

Nema veze, sto smo izgubili od Sarajeva, u 3 prvenstvene utakmice po 5 razlike, nama je bitna ona prijateljska, prije 64 godine.
Nema veze, sto su najbolji reprezentativci Yugoslavije iz BiH, bili igraci SArajeva.
Nema veze, sto je SArajeva osvojilo titulu prije Zeljeznicara
Nema veze sto je Sarajevo osvojilo kup prije Zeljeznicara
Nema veze sto je Sarajevo prije bilo vicesampion i jedne i druge i drzave
Nema veze sto je Sarajevo bilo finalista kupa i jedne i druge drzave prije Zeljeznicara
Nema veze, sto je SArajevo u dva navrata poslije rata prolazilo po dva kola, ipak smo mi to uradili jednom prije njih
Nema veze sto i nismo trofejniji od njih
Nema veze ni sto zivjeli na principu udji/izadji iz lige
Nema veze, sto je Sarajevo jednonacionalni klub, mi cemo se drzati ''svete strane po Islamu odabrane''
Nema veze sto i Sarajevu ima navijaca sirom BiH, na stranu to sto ih u Sarajevu ima vise
NEma veze, sto je nama Inter doso u prijateljskoj a pitarima real, kao i to sto su mancesteru(koji te godine osvaja svoju prve od 3 titule prvaka evrope) u 1/8finala dali jedan go, a primili dva

...Popovicevim glupostima istom mjerom odgovarati

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 25 okt 2010, 00:30

faba je napisao/la:Nema veze, sto smo izgubili od Sarajeva, u 3 prvenstvene utakmice po 5 razlike, nama je bitna ona prijateljska, prije 64 godine.
Nema veze, sto su najbolji reprezentativci Yugoslavije iz BiH, bili igraci SArajeva.
Nema veze sto je Sarajevo bilo finalista kupa i jedne i druge drzave prije Zeljeznicara
Nema veze, sto je SArajevo u dva navrata poslije rata prolazilo po dva kola, ipak smo mi to uradili jednom prije njih
Nema veze, sto je Sarajevo jednonacionalni klub, mi cemo se drzati ''svete strane po Islamu odabrane''
Nema veze sto i Sarajevu ima navijaca sirom BiH, na stranu to sto ih u Sarajevu ima vise
NEma veze, sto je nama Inter doso u prijateljskoj a pitarima real, kao i to sto su mancesteru(koji te godine osvaja svoju prve od 3 titule prvaka evrope) u 1/8finala dali jedan go, a primili dva

ma nema veze ni sto je najbolji igrac bih svih vremena safet susic a drugi asim ferhatovic..
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 25 okt 2010, 01:33

adnan_hzsa je napisao/la:
faba je napisao/la:Nema veze, sto smo izgubili od Sarajeva, u 3 prvenstvene utakmice po 5 razlike, nama je bitna ona prijateljska, prije 64 godine.

ma nema veze ni sto je najbolji igrac bih svih vremena safet susic a drugi asim ferhatovic..
...nema veze što im je nedžad branković bio predsjednik kluba, sda ih je htjela ugasiti
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 25 okt 2010, 01:49

Nema veze sto ih 5 godina nije bilo u evropi pa su nas stalno na tv gledali!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 okt 2010, 03:53

cega se pametan stidi budala se ponosi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 25 okt 2010, 04:22

dino lj je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
MegaNormala je napisao/la:PISE VELIKO SLAVLJE NA KOSEVU..? ZBOG CEGA? STO STE IZVUKLI BOD OD VELIKOG ŽELJE??
daj ba ne seri klocu
pa bolan strumpfe gdje god ste izasli u evropu a znate cekati 6-7 god donesete ponizenje ovoj napacenoj BIH...do Litexa niko od vas nije ni cuo za taj klub pa sta vam uradise...PONIZISE VAS DO BOLA (e ba 9 kom u dvije tekme jaoooo)..sta vam Hapoel uradi , uvali vam 5 kom za 30 min...ti ces pricati o velikom zelji...JADU ROKNI SE kad ne mozete dobiti ekipu koja ima 8 igraca u polju i to citavih 60 min plus nadoknada. Hos jos ...od 14 suteva 2 ili 3 su bila u okvir (strasna statistika tvog jadnog malog selja)...trcite na sudiju ko da imate tal sa njim pa vas izradio...navijanje vam je KITA ZESCA...u dva navrata se cuje onih 150 hudnika u onom cosku krmetnjaka..toliko ste jaki i glasni bili. Hos jos , ono cega si mi stidimo vi se ponosite sa tim. Konkretno , Blex je tu jer ga mi drzimo a mi smo ga i doveli na tu funkciju(BP) a KUJO sinoc kaze ja ne pricam sa navijacima ili jos zesca oni su moji najbolji kupci. Eto za sta vas drzi. Ovce za sisanje. Nema ovaca nema vune (citaj para) I kad mu je pun racku vas..stavi vas na IGNORE. E ba dosta mi je vas i vase price i kurcenja a prdite u prazno i izgledate suvise jadno i bijedno sa svojim KUJOM na celu !!!!
Cestitam na zasluzenom bodu izdrzali ste sa 8 igraca,posto dosli to i odnijeli a brate nemoj o Evropi pa i vi ste se blamirali kao i mi cak i kuci.Iskreno srecan rodjendan i ba Bog da ih jos mnogo docekali

Mi smo evo ovo postigli:
1.Cetvrtfinale kupa Uef-a 1971/72 (jedini u BiH)
2.Polufinale kupa Uef-a 1984/85 (jedini u BiH)
3.Trece pretkolo lige prvaka i prvo klo kupa Uefa poslije rata 2002/2003 (prvi u BiH)
4.Jedini klub iz BiH koji je dvije godine za redom igrao u ligi prvaka(kvalifikacije)
5.Jedi niklub iz BiH koji cetiri puta igrao u najacem Evropskom takmicenju.
6.Jedini u BiH imamo pet titula1971/72,1997/98,2000/01.2001/02,2009/10.( sve priznate od Uef-e)
Ako neko ima bolje i uspjesnije rezultate neka ih prikaze a prica bez argumenata.

Tacno primili smo od Litexa 7 a od Makabija 5 komada,ali ste i vi znali primiti 5 ili 6 komada cak i kuci pa nije smak svijeta.
Uspjehe slavimo i ponosni smo na njih,neuspjeha se ne stidimo sastavni su dio sporta i Real zna primiti 6 komada pa nikom nista.
Isto tako ne stidimo se i ne pljujemo po mrtvim ocevima i ostalim clanovima porodice ako navijaju za naseg najveceg sportskog rivala(mislimo da to i jest draz i kvalitet ovoga derbija i grada),takav karakter i morbidnost nemamo
I smirite malo tenzije i jedni i drugi,vidite li da se ova djeca pobise i da nemaju vise kontrolu sto je van pameti.

3.Trece pretkolo lige prvaka i prvo klo kupa Uefa poslije rata 2002/2003 (prvi u BiH)

Znam da bi volio da mozes napisati jedini u Bih, pa ti je vadijona prvi u Bih, xexexexe :D jedno vrijeme ste govorili stalno jedini u Bih, sto li sada prvi pitam se, sigurno radi nekog sarajeva...... :D :P
Zadnja izmjena: Sarajevo_republika, dana/u 25 okt 2010, 04:50, ukupno mijenjano 1 put.
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID

p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 25 okt 2010, 04:49

FORZA ZELJO je napisao/la:Bod protiv giganta kao sto je ZELJO se slavi!
Cestitam ! :D

Tebi brate treba crtati linije, ako hoces dodji na liniju nije problem _______________________, pa prvo horde zla su slavile rodjendan, zato slave, drugo Sarajevo je igralo sa 9 igraca i uzelo bod, igrati sa igracem manje je veliki hendikep, tako da je i bod uspjeh, pobij ovo nekim argumentom, budi pravnik, ako pobijes ovaj post castim te picem, pozz.............i ovi sto seru, sto vrijedjaju, ismijvaju nam derbi..........ovakav je, onakav je, pa ljudi vama se sve treba crtati? Jel vi ocekujete kvalitet u bilo kojem svjetskom derbiju kada budu iskucenja tri igraca ( primjer kao u nasem, jedan sa jedne, dvojica sa druge strane ) ?? Ma dajte, svugdje bi pao kvalitet odma za 50 -etak posto, tri igraca su puno, i bez tri igraca se ne moze ocekivati kvalitet u igri, to je za ove koji se.ru po furumu i ismijavaju nam derbi koji bi oni voljeli da imaju, ali ga nemaju, i ovo za sve dusmane koji seru po sarajevskom derbiju evo vam ga na : http://www.footballderbies.com/index.php ;) . 25. gradski derbi svijeta, evo podvlacim i boldiram jer se ovde sve mora crtati gradski po rivalitetu je zeljeznicar - sarajevo, eto vam sada pa placite, pozzzzzzzzz.....
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID

p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 okt 2010, 11:10

Samo cu reci Zijad Blekic oni koji su bili na Kosevu znaju sto to govorim
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 okt 2010, 11:57

Realno govoreci za ovo šlagiran za mene nije na mjestu ... dosta ljudi je to presutilo, ne treba te se raspravljati, nego svaka njemu cast na nekim potezim, kao sto je rekao da je Zuju priznao nakon emisije da je pod pritiskom navijaca smanjio prostor nasim navijacima. A u emisjama je govorio da prvo polocija ne da, pa neko peti desti pa onda uprava sto je bila sve laž ;)
I kako vam ne dosadi to prepucavanje vise :?

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 25 okt 2010, 11:59

Zujo nije vrijedjao navijace niti clanove uprave torpeda. Navijacke pjesme su nesto drugo. Niko nista nije rekao za pjevanje pjesme "...mama ti je kur.a, tata slagiran..." koja se pjeva na tom video zapisu.

Radi se o kulturnom nivou na kojem trebaju biti predsjednici klubova. Ali, to je ocigledno visa matematika za sve vas...

Ko nije vidio, neka se sada uvijeri u nevidjeni primitivizam...

Opet kazem, za covjeka koji se stidi svog rahmetli oca, nista cudno :oops:
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 okt 2010, 12:02

Bekrija ocito ne shvatas salu u ovom slucaju da se stidi svog oca ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 okt 2010, 12:02

Heh, sad je Blekić ovdje glavni krivac za sve, možda i za ono katastrofalno navijane na grbavici ?! Možda za onako lošu igru želje na terenu ?! Možda zato što vi niste htjeli da dođe 3 000 Hordi i navija za svoj voljeni klub pa da vas ponize kao i prošli put ?! Blekić jhe rekao ono što i jest, da je uprava, zajedno sa navijačima pi-čke jer su to uradili i da su cigani jer su se tako ponašali. Vozdrica !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Antikloc, Bing [Bot], Google [Bot], MaroonBjelave, mosarajvosa83, ristagrad, Vanja8 i 65 gostiju.