mmmirza je napisao/la:trebaju napokon i ispasti , svima bi nama bilo lakse.stvarno ne znam sta su trenirali mjesec dana kad su popadali s nogu pred kraj prvog poluvremena.zeljo rutinski slavio a nama ostaju muke kao i lani

mmmirza je napisao/la:trebaju napokon i ispasti , svima bi nama bilo lakse.stvarno ne znam sta su trenirali mjesec dana kad su popadali s nogu pred kraj prvog poluvremena.zeljo rutinski slavio a nama ostaju muke kao i lani
Koju si ti utakmicu gledo.......mmmirza je napisao/la:trebaju napokon i ispasti , svima bi nama bilo lakse.stvarno ne znam sta su trenirali mjesec dana kad su popadali s nogu pred kraj prvog poluvremena.zeljo rutinski slavio a nama ostaju muke kao i lani
maksumic doktorTkanton je napisao/la:Crnogorac Adilovica u dzep stavio...... Kuduzovic dobar........ Trejic smeto i njima i nama......... Vjezic novi makedonac i gori......... ona 22 siguran sa loptom......... adem ko adem...... Pandza-Lav........
A ovog sto pise izvjestaj broj Adilovicevu priliku a nigdje Pandze kad je izaso sam pred golmana.........
Sve u svemu svaka cast nasima u klubu kad se bore sa ovom ligom a bgm i onolikoj posjeti da **** sebi zivce
Da i on........... al se vidi velika neuigranost pogotovo u sredini....... na momente jednostavno nikog nije biloFCL je napisao/la:maksumic doktorTkanton je napisao/la:Crnogorac Adilovica u dzep stavio...... Kuduzovic dobar........ Trejic smeto i njima i nama......... Vjezic novi makedonac i gori......... ona 22 siguran sa loptom......... adem ko adem...... Pandza-Lav........
A ovog sto pise izvjestaj broj Adilovicevu priliku a nigdje Pandze kad je izaso sam pred golmana.........
Sve u svemu svaka cast nasima u klubu kad se bore sa ovom ligom a bgm i onolikoj posjeti da **** sebi zivce
NIsu je uzeli mi je nismo ni imaliEngland je napisao/la:Zvijezda opet kandidat za ispadanje, vjeruj, mislia sam da ste bolji, nista to nije, uzeli vam Jamak i Tomić sredinu kao seoskoj družini.
sta ti imas mislit ba,ima neko ko je zaduzen za toEngland je napisao/la:Zvijezda opet kandidat za ispadanje, vjeruj, mislia sam da ste bolji, nista to nije, uzeli vam Jamak i Tomić sredinu kao seoskoj družini.
Jesi ti bio na utakmici....... mi onakvi ne uigrani gdje 3 igraca neznaju ni kako se ostali zovu napravimo 4-5 sansi zelji........ dok onaj pokusaj adilovica ovaj novinar na sportsport naziva prilikom a prije toga pandza fula gola sam na golmana pored lijeve stative, daj molim te sutiPL BiH -1 je napisao/la:Ko nije gledao utakmicu i cita komentare ovoga Tkanton pomislit ce da je Zvijezda razbila Zelju na proste faktore. I jos debilnija izjava trenera. Cuj nije zasluzila Zvijezda da izgubi.
Neka ga je stid. Nije niko ocekivao da on pobjedi sampiona kad sampiona pobjedis onda si bas dobro odigrao. Ali ja sam ocekivao da igraci Zvijezde nadtrce ove Zeljine smorene fudbalere. Da ih razvuku, da napadaju, da igraju presing. A oni tromiji i sporiji od gostiju koji su izginuli u utorak.
Sad mi je jos draze sto je Zeljo slavio. Najvise jer hvalite svoje igrace koji nisu mogli kontrolisati igru protiv vidno umornih gostiju. Ali dobro je pa imate cime da se tjesite. Pored Olimpika, Sirokog, Zrinjskog, Celika i ranjenog Sarajeva vi se nadate Evropi?
sta ga ima bit stid,covjek realno govoriPL BiH -1 je napisao/la:Ko nije gledao utakmicu i cita komentare ovoga Tkanton pomislit ce da je Zvijezda razbila Zelju na proste faktore. I jos debilnija izjava trenera. Cuj nije zasluzila Zvijezda da izgubi.
Neka ga je stid. Nije niko ocekivao da on pobjedi sampiona kad sampiona pobjedis onda si bas dobro odigrao. Ali ja sam ocekivao da igraci Zvijezde nadtrce ove Zeljine smorene fudbalere. Da ih razvuku, da napadaju, da igraju presing. A oni tromiji i sporiji od gostiju koji su izginuli u utorak.
Sad mi je jos draze sto je Zeljo slavio. Najvise jer hvalite svoje igrace koji nisu mogli kontrolisati igru protiv vidno umornih gostiju. Ali dobro je pa imate cime da se tjesite. Pored Olimpika, Sirokog, Zrinjskog, Celika i ranjenog Sarajeva vi se nadate Evropi?
Nisam ali sam gledao utakmicu. I vidio onu seljacinu sa klupe sto prvo provocira igraca pa hoce da se tuce.Tkanton je napisao/la:Jesi ti bio na utakmici....... mi onakvi ne uigrani gdje 3 igraca neznaju ni kako se ostali zovu napravimo 4-5 sansi zelji........ dok onaj pokusaj adilovica ovaj novinar na sportsport naziva prilikom a prije toga pandza fula gola sam na golmana pored lijeve stative, daj molim te sutiPL BiH -1 je napisao/la:Ko nije gledao utakmicu i cita komentare ovoga Tkanton pomislit ce da je Zvijezda razbila Zelju na proste faktore. I jos debilnija izjava trenera. Cuj nije zasluzila Zvijezda da izgubi.
tu seljacinu na klupi je vas igrac urdinov napuco loptopPL BiH -1 je napisao/la:Nisam ali sam gledao utakmicu. I vidio onu seljacinu sa klupe sto prvo provocira igraca pa hoce da se tuce.Tkanton je napisao/la:Jesi ti bio na utakmici....... mi onakvi ne uigrani gdje 3 igraca neznaju ni kako se ostali zovu napravimo 4-5 sansi zelji........ dok onaj pokusaj adilovica ovaj novinar na sportsport naziva prilikom a prije toga pandza fula gola sam na golmana pored lijeve stative, daj molim te sutiPL BiH -1 je napisao/la:Ko nije gledao utakmicu i cita komentare ovoga Tkanton pomislit ce da je Zvijezda razbila Zelju na proste faktore. I jos debilnija izjava trenera. Cuj nije zasluzila Zvijezda da izgubi.
Halo treba da vas je stid, razbio vas Zeljo koji je mrtav igrao. Pola tima nije imao. Povjedili vas Tomic i Jamak. Ali hajde neka bacajte spiku kakvu god hocete konacni rezultat glasi 0:1.
Neko nikad nece biti ni kvazi sampion. Hajd iz 3 pokusaj probaj pogoditi od kome je rijec!ludinjo22 je napisao/la:prvo PEŠTALIĆU djeces zbog 200 ljudi zabranit DOMAĆIM NAVIJAČIMA da idu na zapad puuu
drugo nije igra loša dobra igra samo jbg-a kad sudija prvo mora malo izjebat zivce i onda taj neki sampion dadne glup gol al hajde kakva država takav i sampion, a ovaj mmmmirza vazda sere sto uopste citate njegove komentare kad malo, malo navija za tog kvazi sampiona
Sad ne mogu reci da poznajem situaciju jer ne poznajem. Ali zasto nisu barem fizicki dominirali. Pa Jamak i Tomic su prije 3 dana pretrcali ko go Gradacca i nazad a danas u Gradaccu razbili sredinu i napatili vec dio odbrane. Jamak ba vidi se ne moze na nogama da stoji uzima duele i dribla igrace zvijezde. Ne govorim ja da je Zvijezda ovo trebala pobjediti ali je bila prelagan protivnik. Da je Adilovic odmoran, da je igrao Bucan sta mislite kako bi tek onda izgledalo sve to na terenu.Bosanski zmaj je napisao/la:Za navijace Zelje i sve one koje ne poznaju situaciju u Zvijezdi, jedina prava istina:
PRVA POSTAVA ZVIJEZDE NIKADA NIJE ZAJEDNO ODIGRALA NITI JEDNU TRENING UTAKMICU!
sto su igrali ako su umorni,ili se vadite sto niste mogli dat vise od jednog golaPL BiH -1 je napisao/la:Neko nikad nece biti ni kvazi sampion. Hajd iz 3 pokusaj probaj pogoditi od kome je rijec!ludinjo22 je napisao/la:prvo PEŠTALIĆU djeces zbog 200 ljudi zabranit DOMAĆIM NAVIJAČIMA da idu na zapad puuu
drugo nije igra loša dobra igra samo jbg-a kad sudija prvo mora malo izjebat zivce i onda taj neki sampion dadne glup gol al hajde kakva država takav i sampion, a ovaj mmmmirza vazda sere sto uopste citate njegove komentare kad malo, malo navija za tog kvazi sampiona
Sad ne mogu reci da poznajem situaciju jer ne poznajem. Ali zasto nisu barem fizicki dominirali. Pa Jamak i Tomic su prije 3 dana pretrcali ko go Gradacca i nazad a danas u Gradaccu razbili sredinu i napatili vec dio odbrane. Jamak ba vidi se ne moze na nogama da stoji uzima duele i dribla igrace zvijezde. Ne govorim ja da je Zvijezda ovo trebala pobjediti ali je bila prelagan protivnik. Da je Adilovic odmoran, da je igrao Bucan sta mislite kako bi tek onda izgledalo sve to na terenu.Bosanski zmaj je napisao/la:Za navijace Zelje i sve one koje ne poznaju situaciju u Zvijezdi, jedina prava istina:
PRVA POSTAVA ZVIJEZDE NIKADA NIJE ZAJEDNO ODIGRALA NITI JEDNU TRENING UTAKMICU!
Nije ova Zvijezda los tim da ce se boriti za opstanak ali nije ni tim koji moze izboriti Evropu. Crnogorac, Pandza, Kuduzovic sve istroseni igraci. A to se dokazalo da na samom pocetku sezone nemaju snage. Jos jednom vas podsjecam ovaj tim Zelje je jedva stajao na nogama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.