$ ? % " " % ? ". $.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako si glasao za SDA, onda nemaš pravo da se žališ.BIHpatriota je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:09Pred našim očima nam se razbija država, a mi tako nemoćno djelujemo.
ma jednostavno nije tako. ovo sto je izaslo u medijima nije nikakav bauk, samo treba citati.BIHpatriota je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:09Pred našim očima nam se razbija država, a mi tako nemoćno djelujemo.
Opozicija nije pobjegla, nego nije željela prisustvovati predizbornom skupu SDA. Džaferović se nije smio obratiti, ali to su te ljigave hulje koje će svaku situaciju iskoristiti u političke svrhe.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:57A i opozicija odmah pobjegla a oni bi ko biva nešto mijenjali i vodili državu. Jedni ne znaju i nemaju obraza a drugi velike kukavice, kakve mi političare imamo.
Možeš sutra na poslu malo više guzova da opereš, manje ćeš se sikirati.BIHpatriota je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:09Pred našim očima nam se razbija država, a mi tako nemoćno djelujemo.
To je samo uvod...SAD je izabrala ALbance kao glavne saveznike, nas sve vise guraju u stranu, bojim se da ne budemo moneta za neko trgovanje sa Srbima i Hrvatima.Kajzer10 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:11ma jednostavno nije tako. ovo sto je izaslo u medijima nije nikakav bauk, samo treba citati.BIHpatriota je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:09Pred našim očima nam se razbija država, a mi tako nemoćno djelujemo.
Bolju sliku šalje ako se obrati predsjedavajući Predsjedništva, daje na ozbiljnosti. Opozicija danima trubi o tome ovdje smo zajedno, država je najbitnija, nema pobjeda, bla, bla, bla i na kraju se obrati predsjedavajući Predsjedništva oni pobjegnu. Malo kontradiktorno. Želeli vlast moraju pametnije igrati a ne ko kakva djeca, ako nije po mom odnesoše loptu kući. Kakav god bio, šta god bio on je to što jest i mi smo ga birali, narod. Pa SDA je godinama na vlasti samo jer se opozicija ponaša kukavički.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:12Opozicija nije pobjegla, nego nije željela prisustvovati predizbornom skupu SDA. Džaferović se nije smio obratiti, ali to su te ljigave hulje koje će svaku situaciju iskoristiti u političke svrhe.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:57A i opozicija odmah pobjegla a oni bi ko biva nešto mijenjali i vodili državu. Jedni ne znaju i nemaju obraza a drugi velike kukavice, kakve mi političare imamo.
Imamo mi veoma dobrih političara, ali nemamo dovoljno dobrog naroda. Sve dok krezavi sa obronaka gradova budu glasali za zelenu kriminalnu hobotnicu, ovo će se dešavati. Ta lopovska stranka je spala na Harisa Zahiragića, i to je valjda dovoljno svakome ko ima dvije čiste u glavi.
Glavni krivac za ovu situaciju je SDA i dok to ne shvati minimalno 60% Federacije, nema nam spasa.
Urušili su sve institucije, obesmislili pravosuđe, degradirali Bošnjake na svim nivoima i sada smo topovsko meso Milanoviću, Plenkoviću i Vučiću. Znaš, jer oni imaju moć, lobiraju u Briselu i gdje god treba, a mi tamo nismo prisutni jer je lopovska SDA uništila i diplomatiju.
Ovo je bio probni balon zapada i Šmita, vjerovatno neće nametnuti izborni zakon jer im ne treba još jedna frka pored Ukrajine, ali ovo je i posljednje upozorenje Bošnjacima da se sve može promijeniti preko noći.
Oktobar je najvažniji mjesec u novijoj istoriji BiH, ako se ne dese promjene, to je kraj BiH kakvu poznajemo.
Koje ozbiljnosti? Da se obrati onaj koji nas je doveo u ovakvu situaciju?Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:20Bolju sliku šalje ako se obrati predsjedavajući Predsjedništva, daje na ozbiljnosti. Opozicija danima trubi o tome ovdje smo zajedno, država je najbitnija, nema pobjeda, bla, bla, bla i na kraju se obrati predsjedavajući Predsjedništva oni pobjegnu. Malo kontradiktorno. Želeli vlast moraju pametnije igrati a ne ko kakva djeca, ako nije po mom odnesoše loptu kući. Kakav god bio, šta god bio on je to što jest i mi smo ga birali, narod. Pa SDA je godinama na vlasti samo jer se opozicija ponaša kukavički.
Sa ostatkom posta se slažem i dijelim isto mišljenje.
Nametnuce jer nema kud. Popusti li, OHR je defacto mrtav. Sta je poenta izmjena? HDZ ce uvijek u vlast. Zapravo ne HDZ, nego onaj koga uglavnom izaberu Hrvati. Jbg, sta da se radi.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:12Opozicija nije pobjegla, nego nije željela prisustvovati predizbornom skupu SDA. Džaferović se nije smio obratiti, ali to su te ljigave hulje koje će svaku situaciju iskoristiti u političke svrhe.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:57A i opozicija odmah pobjegla a oni bi ko biva nešto mijenjali i vodili državu. Jedni ne znaju i nemaju obraza a drugi velike kukavice, kakve mi političare imamo.
Imamo mi veoma dobrih političara, ali nemamo dovoljno dobrog naroda. Sve dok krezavi sa obronaka gradova budu glasali za zelenu kriminalnu hobotnicu, ovo će se dešavati. Ta lopovska stranka je spala na Harisa Zahiragića, i to je valjda dovoljno svakome ko ima dvije čiste u glavi.
Glavni krivac za ovu situaciju je SDA i dok to ne shvati minimalno 60% Federacije, nema nam spasa.
Urušili su sve institucije, obesmislili pravosuđe, degradirali Bošnjake na svim nivoima i sada smo topovsko meso Milanoviću, Plenkoviću i Vučiću. Znaš, jer oni imaju moć, lobiraju u Briselu i gdje god treba, a mi tamo nismo prisutni jer je lopovska SDA uništila i diplomatiju.
Ovo je bio probni balon zapada i Šmita, vjerovatno neće nametnuti izborni zakon jer im ne treba još jedna frka pored Ukrajine, ali ovo je i posljednje upozorenje Bošnjacima da se sve može promijeniti preko noći.
Oktobar je najvažniji mjesec u novijoj istoriji BiH, ako se ne dese promjene, to je kraj BiH kakvu poznajemo.
Virtu4l je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:28Koje ozbiljnosti? Da se obrati onaj koji nas je doveo u ovakvu situaciju?Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:20Bolju sliku šalje ako se obrati predsjedavajući Predsjedništva, daje na ozbiljnosti. Opozicija danima trubi o tome ovdje smo zajedno, država je najbitnija, nema pobjeda, bla, bla, bla i na kraju se obrati predsjedavajući Predsjedništva oni pobjegnu. Malo kontradiktorno. Želeli vlast moraju pametnije igrati a ne ko kakva djeca, ako nije po mom odnesoše loptu kući. Kakav god bio, šta god bio on je to što jest i mi smo ga birali, narod. Pa SDA je godinama na vlasti samo jer se opozicija ponaša kukavički.
Sa ostatkom posta se slažem i dijelim isto mišljenje.
Nisam ga ja birao.
SDA je godinama na vlasti zahvaljujući Dejtonu, lopovluku i neobrazovanom narodu sa obronaka gradova. Opozicija nema veze sa tim.
Opozicija uglavnom radi sve kako treba uz poneku trzavicu, a Kanton Sarajevo je primjer kako bi bilo da preuzmu vlast. Međutim, ne mogu je preuzeti od primitivaca koji bi dali dupe za Bakira, pod plaštom kvazi-patriotizma.
Nama izbore odlučuje 50 hiljada neobrazovanih, nepismenih i krezavih glasača.
Mislim da neće, a bolje bi bilo da hoće. Samo je problem što bi to najviše pomoglo zelenoj kriminalnoj hobotnici, koja bi pričom o ugroženosti države ponovo uzela izbore u oktobru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.