Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

deantinho
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la deantinho » 25 jul 2022, 20:11

Стоп ?!

$ ? % " " % ? ". $. :lol:
Zadnja izmjena: deantinho, dana/u 25 jul 2022, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 25 jul 2022, 20:11

Kad su birali Anela Sahinovica i Edima Fejzica u klub Hrvata Doma Naroda FBiH onda su oni branili Bosnu, sta li vec :rol:

Hajd sto je narod polupismen, gore je sto su politicke vodje isto tako polupismene pa ne znaju procitat dokument koji je procurio i pricaju o nekoj Dodikovoj kontroli FBiH. Jos gore je ako su shvatili dokument i ne odgovara im to sto vise ne bi mogli birati Hrvatima predstavnike. Koga ce Hrvati sebi birati u klub Hrvata DN FBiH i posljedicno DN BiH je samo njihova stvar i ni mi ni Srbi nemamo pravo da na to uticemo dok god je BiH ovako koncipirana. Prvi bih volio da je drzava drugacije uredjena al to nije nit moguce nit realno, sem ako nismo voljni da opet ratujemo i ginemo (meni ne pada na pamet, a vjerujem ni vecini stanovnika). Umjesto sto se insistira da ostane mogucnost biranja predstavnika Hrvatima, bolje bi bilo da se bore da Bosnjaci u RS imaju svoje predstavnike i mogucnost zastite, a ne da im Denis Sulic il Ramiz Salkic budu neki predstavnici.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jul 2022, 20:11

BIHpatriota je napisao/la:
25 jul 2022, 20:09
Pred našim očima nam se razbija država, a mi tako nemoćno djelujemo.
Ako si glasao za SDA, onda nemaš pravo da se žališ.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 25 jul 2022, 20:11

ma jednostavno nije tako. ovo sto je izaslo u medijima nije nikakav bauk, samo treba citati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2022, 20:12

Unofficialpage je napisao/la:
25 jul 2022, 19:57
A i opozicija odmah pobjegla a oni bi ko biva nešto mijenjali i vodili državu. Jedni ne znaju i nemaju obraza a drugi velike kukavice, kakve mi političare imamo.
Opozicija nije pobjegla, nego nije željela prisustvovati predizbornom skupu SDA. Džaferović se nije smio obratiti, ali to su te ljigave hulje koje će svaku situaciju iskoristiti u političke svrhe.

Imamo mi veoma dobrih političara, ali nemamo dovoljno dobrog naroda. Sve dok krezavi sa obronaka gradova budu glasali za zelenu kriminalnu hobotnicu, ovo će se dešavati. Ta lopovska stranka je spala na Harisa Zahiragića, i to je valjda dovoljno svakome ko ima dvije čiste u glavi.

Glavni krivac za ovu situaciju je SDA i dok to ne shvati minimalno 60% Federacije, nema nam spasa.

Urušili su sve institucije, obesmislili pravosuđe, degradirali Bošnjake na svim nivoima i sada smo topovsko meso Milanoviću, Plenkoviću i Vučiću. Znaš, jer oni imaju moć, lobiraju u Briselu i gdje god treba, a mi tamo nismo prisutni jer je lopovska SDA uništila i diplomatiju.

Ovo je bio probni balon zapada i Šmita, vjerovatno neće nametnuti izborni zakon jer im ne treba još jedna frka pored Ukrajine, ali ovo je i posljednje upozorenje Bošnjacima da se sve može promijeniti preko noći.

Oktobar je najvažniji mjesec u novijoj istoriji BiH, ako se ne dese promjene, to je kraj BiH kakvu poznajemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jul 2022, 20:13

Možeš sutra na poslu malo više guzova da opereš, manje ćeš se sikirati. :lol:

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 25 jul 2022, 20:14

Kajzer10 je napisao/la:
25 jul 2022, 20:11
ma jednostavno nije tako. ovo sto je izaslo u medijima nije nikakav bauk, samo treba citati.
To je samo uvod...SAD je izabrala ALbance kao glavne saveznike, nas sve vise guraju u stranu, bojim se da ne budemo moneta za neko trgovanje sa Srbima i Hrvatima.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 jul 2022, 20:17

Pa kad je opozicija organizovala i pozvala na protest osim ovog? Kad? a kako vidim ovamo i ovdje na forumu Becirovicu i kompaniji je bolje da ne izlazi na izbore. Od nargilasa koji seru na svaku stvar u drzavi, a kad ima normalnu priliku da pokaze ne bude nista, nema nista.

Da, ides u njemacku jer ne zelis da se mjenjas, ides u njemacku da te doceka isto, da se ni za kakva prava ne pitas. Mislim idi, ali nemoj srat iz njemacke.

Opet budemo li mi nada promjenama onda je bolje ne izlazit niti da se opozicija i promjena pati i bruka

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 jul 2022, 20:20

Virtu4l je napisao/la:
25 jul 2022, 20:12
A i opozicija odmah pobjegla a oni bi ko biva nešto mijenjali i vodili državu. Jedni ne znaju i nemaju obraza a drugi velike kukavice, kakve mi političare imamo.
Opozicija nije pobjegla, nego nije željela prisustvovati predizbornom skupu SDA. Džaferović se nije smio obratiti, ali to su te ljigave hulje koje će svaku situaciju iskoristiti u političke svrhe.

Imamo mi veoma dobrih političara, ali nemamo dovoljno dobrog naroda. Sve dok krezavi sa obronaka gradova budu glasali za zelenu kriminalnu hobotnicu, ovo će se dešavati. Ta lopovska stranka je spala na Harisa Zahiragića, i to je valjda dovoljno svakome ko ima dvije čiste u glavi.

Glavni krivac za ovu situaciju je SDA i dok to ne shvati minimalno 60% Federacije, nema nam spasa.

Urušili su sve institucije, obesmislili pravosuđe, degradirali Bošnjake na svim nivoima i sada smo topovsko meso Milanoviću, Plenkoviću i Vučiću. Znaš, jer oni imaju moć, lobiraju u Briselu i gdje god treba, a mi tamo nismo prisutni jer je lopovska SDA uništila i diplomatiju.

Ovo je bio probni balon zapada i Šmita, vjerovatno neće nametnuti izborni zakon jer im ne treba još jedna frka pored Ukrajine, ali ovo je i posljednje upozorenje Bošnjacima da se sve može promijeniti preko noći.

Oktobar je najvažniji mjesec u novijoj istoriji BiH, ako se ne dese promjene, to je kraj BiH kakvu poznajemo.
Bolju sliku šalje ako se obrati predsjedavajući Predsjedništva, daje na ozbiljnosti. Opozicija danima trubi o tome ovdje smo zajedno, država je najbitnija, nema pobjeda, bla, bla, bla i na kraju se obrati predsjedavajući Predsjedništva oni pobjegnu. Malo kontradiktorno. Želeli vlast moraju pametnije igrati a ne ko kakva djeca, ako nije po mom odnesoše loptu kući. Kakav god bio, šta god bio on je to što jest i mi smo ga birali, narod. Pa SDA je godinama na vlasti samo jer se opozicija ponaša kukavički.

Sa ostatkom posta se slažem i dijelim isto mišljenje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 25 jul 2022, 20:20

Propast ovih protesta ohrabrice dalja popustanja Smita prema Srbima i Hrvatima. Bukvalno smo poslali poruku da nas boli k.... i da se nismo sposobni politički organizovati. Vise stranci nece strepiti da ce biti nekakvih posljedica ako popuste Srbima i Hrvatima, naprotiv znaju da im Srbi mogu veci problem napraviti i blokirati državu pa ce njima ici vise niz dlaku. Užas

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 jul 2022, 20:25

Nadam se da ce svabo to sarnuti koliko odmah i baciti na noge sda i njihovu kvazi drzavicu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 25 jul 2022, 20:26

' & стреса. " & ?. " ' ".

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 25 jul 2022, 20:27

Ovo je sve dogovor sirih razmjera. Ovo je signal da ce trgovati sa nama, samo se kao sto neko reče provjerava javnost i naša reakcija. Ovo je probni balon. Nato će ponudiditi SrbijI RS u zamjenu za članstvu u NATO i formalno odricanje od KIM. Albanci su im na prvom mjestu a i tim potezom bi zadovoljili Albance a i smirili još jedan veliki narod na Balkanu Srbe, i instalirace tamo baze. Nas ce zrtvovati jer samo mali.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 25 jul 2022, 20:30, ukupno mijenjano 3 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2022, 20:28

25 jul 2022, 20:20
Bolju sliku šalje ako se obrati predsjedavajući Predsjedništva, daje na ozbiljnosti. Opozicija danima trubi o tome ovdje smo zajedno, država je najbitnija, nema pobjeda, bla, bla, bla i na kraju se obrati predsjedavajući Predsjedništva oni pobjegnu. Malo kontradiktorno. Želeli vlast moraju pametnije igrati a ne ko kakva djeca, ako nije po mom odnesoše loptu kući. Kakav god bio, šta god bio on je to što jest i mi smo ga birali, narod. Pa SDA je godinama na vlasti samo jer se opozicija ponaša kukavički.

Koje ozbiljnosti? Da se obrati onaj koji nas je doveo u ovakvu situaciju?

Nisam ga ja birao.

SDA je godinama na vlasti zahvaljujući Dejtonu, lopovluku i neobrazovanom narodu sa obronaka gradova. Opozicija nema veze sa tim.

Opozicija uglavnom radi sve kako treba uz poneku trzavicu, a Kanton Sarajevo je primjer kako bi bilo da preuzmu vlast. Međutim, ne mogu je preuzeti od primitivaca koji bi dali dupe za Bakira, pod plaštom kvazi-patriotizma.

Nama izbore odlučuje 50 hiljada neobrazovanih, nepismenih i krezavih glasača.
Voli te tvoje Sarajevo.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 25 jul 2022, 20:30

Virtu4l je napisao/la:
25 jul 2022, 20:12

Nametnuce jer nema kud. Popusti li, OHR je defacto mrtav. Sta je poenta izmjena? HDZ ce uvijek u vlast. Zapravo ne HDZ, nego onaj koga uglavnom izaberu Hrvati. Jbg, sta da se radi.
Ti prema trenutnom zakonu mozes formirati vladu bez HDZa, ali jako tesko i uz prevare, realno. Opet nema odluka. Dom naroda je jednostavno prejak.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 jul 2022, 20:30

Virtu4l je napisao/la:
25 jul 2022, 20:28
25 jul 2022, 20:20

Koje ozbiljnosti? Da se obrati onaj koji nas je doveo u ovakvu situaciju?

Nisam ga ja birao.

SDA je godinama na vlasti zahvaljujući Dejtonu, lopovluku i neobrazovanom narodu sa obronaka gradova. Opozicija nema veze sa tim.

Opozicija uglavnom radi sve kako treba uz poneku trzavicu, a Kanton Sarajevo je primjer kako bi bilo da preuzmu vlast. Međutim, ne mogu je preuzeti od primitivaca koji bi dali dupe za Bakira, pod plaštom kvazi-patriotizma.

Nama izbore odlučuje 50 hiljada neobrazovanih, nepismenih i krezavih glasača.
:thumbup: :thumbup:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 jul 2022, 20:30

Ovom zakonom se dodatno betonira SDA fildžanistan.

Opozicija organizuje proteste.

SDA kao eto dođe, iako su u dubini duše apsolutno za ovaj zakon, pa mislim, pola ovih stvari je Bake u Briselu potpisao.

SDA kao dođe na te proteste iako nisu za njih realno, i od istog napravi svoj predizborni teferič. Svi pričaju o Sebiji zamotanoj u varti, čakijašu, Šefiku i Baketu.

I kaže poslije izbora, kako opet SDA. Ejs.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2022, 20:31

delinjo je napisao/la:
25 jul 2022, 20:25
Nadam se da ce svabo to sarnuti koliko odmah i baciti na noge sda i njihovu kvazi drzavicu.
Mislim da neće, a bolje bi bilo da hoće. Samo je problem što bi to najviše pomoglo zelenoj kriminalnoj hobotnici, koja bi pričom o ugroženosti države ponovo uzela izbore u oktobru.

Narod mora shvatiti da je SDA jedini krivac za ovo što se dešava. Sve su dali Čoviću i Dodiku, sve institucije na državnom nivou, obesmislili pravosuđe i u prvi plan izbacili nebitnost Federacije.
Voli te tvoje Sarajevo.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 jul 2022, 20:45

Virto, mi smo dali sve, nije ni Sda ni ovaj ni onaj, mi, svako od nas. Svako od nas ko teoretise ovako je ili onako je, a kad treba hebu majke i pljuju onog ko je nesto pokusao. I onda kad mu politika popusi kaze jbs ovo. namjesteno, ukradeno, odoh u njemacku. Ovo bi opozicija, i oni koji nisu nacio, trebala da brani i izlazi jer se drustvo polarizira i daje snagu navionalnim stranakam, sad dobijes kontra, da opozicija bjezi i pljuje sebe, a nacionalne stranke dobijaju politicke poene.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 25 jul 2022, 20:46

kao što sam i mislio Ameri stali na hrvatsku stranu

https://ba.****/vijesti/der-stand ... A56pEG_Yzg

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.