Evo izašli higlightsi. Uh jes' mi vatra što ne dobismo, morali smo ovo pobjediti zbog 100 razloga, MORALI!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sas ce biti, nakon 4,5 kola.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 18:00Kad je to bilo milju i po do dvije?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑17 jul 2022, 16:48Nece biti nikakvog pritiska jer za 2.3 kola ces na Grbavici imat milju ipo do dvije navijacalet3 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 16:16Prošle godine je bila 100-godišnjica, jubilej, pa je raja maksimalno podržala i ispoštovala one kloceve dole na terenu, davali podršku na svakoj utakmici, bilo razumjevanje za situaciju, nije se išlo na dodatni pritisak sa tribina, na talasanje i otežavanje ionako teške situacije.
Ali to strpljenje neće trajati vječno, jer je u pitanju Željo kao najveći klub u državu, a ne Posušje ili Sloga kojima je jedini cilj opstanak u ligi. Ubrzo će krenuti pritisak sa tribina i eto belaja.
Stavit cu te na listu gnjavatora, dizes mi pritisak sa ovom objavom.
Slažem se.Azzuri je napisao/la: ↑17 jul 2022, 18:05Cinjenica je da je Tomo imao bolje rezultate i da nas je ostavio u igri za Evropu sto je prije pocetka sezone bila misaona imenica..ako se samo sjetite strepili smo hocemo li uoopce imati ekipe, na kraju polusezone sa prosjecnim igracima smo bili vrlo solidni, mozda cak i vise od ocekivanog.Cinjenica je i da Tomo nikome ne valja jer je iz Hrvatske, dok je Edis nas pa nema veze sve mu je oprosteno..sve dok ljudi ne skontaju da su nas NAŠI povalili i uvijek nas povale nema nista od uspijeha, klasicni mahalski klub. Kad se rijesimo “nasih“ mozda nesto i bude od nas.
Da se razumijemo nit Tomo niti Edis valjaju, ublehe su obojica, samo je Edis malo veca ubleha![]()
Moraš se suočiti sa tim da si mazohista i psihopata kao i svi mi ovdje čim svaki dan pišemo postove i razmišljamo o Želji.
Pa doslo je neko desno krilo iz gane ,neki dan su potvrdili ovdje to jointuinon i jos neko.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:13Ne znam koliko nas kosta ovaj brazilac, ali sa jos 2-3 ovakva u ekipi bi zabijali pet komada po tekmi
MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:13Ne znam koliko nas kosta ovaj brazilac, ali sa jos 2-3 ovakva u ekipi bi zabijali pet komada po tekmi
Gdje sam potvrdio da je došao?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:27Pa doslo je neko desno krilo iz gane ,neki dan su potvrdili ovdje to jointuinon i jos neko.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:13Ne znam koliko nas kosta ovaj brazilac, ali sa jos 2-3 ovakva u ekipi bi zabijali pet komada po tekmi
Meni je Edis od Tome draži milion puta i to nema potrebe ni objašnjavati zašto, ali treba biti pošten i reći da je na skoro pa istom uzorku utakmica Tomo napravio više i to sa nešto slabijim sastavom. I realno je da je situacija kada je Tomo preuzeo ekipu bila lošija nego sada. I ovo ne govorim jer žalim za Ivkovićem već da smo sa lošeg trenera spali na još goreg.SudoHusika je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:30Osvojenih bodova po utakmici:
Ivković 1,38
Edis 1,19
I to sa, realno, lošijom ekipom i još težim uslovima tada.
Loše Edise, Boga mi.
Brate svaka ti čast za entuzijazamMeraak1921 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:35MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:13Ne znam koliko nas kosta ovaj brazilac, ali sa jos 2-3 ovakva u ekipi bi zabijali pet komada po tekmi
Cuj 2-3 , dovoljan ti je samo jos jedan na desnom krilu i kandidat si za Evropu
Brate svi su losi, ocito ste zaboravili da su svi u 5 deka, osim eto Zrinjskog kao malo nesto bolji od ostalih..19fkz21 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 20:23Brate svaka ti čast za entuzijazamMeraak1921 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:35MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:13Ne znam koliko nas kosta ovaj brazilac, ali sa jos 2-3 ovakva u ekipi bi zabijali pet komada po tekmi
Jos desno krilo, veznjak i napadac u rangu ovog SantosaMeraak1921 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:35MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:13Ne znam koliko nas kosta ovaj brazilac, ali sa jos 2-3 ovakva u ekipi bi zabijali pet komada po tekmi
Duplo lošijom ekipom, realno.SudoHusika je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:30Osvojenih bodova po utakmici:
Ivković 1,38
Edis 1,19
I to sa, realno, lošijom ekipom i još težim uslovima tada.
Loše Edise, Boga mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.