Da se ovo desi u Hajduku ili Partizanu, ispred stadiona bi ih cekalo 100 navijaca i ocitalo bukvicu, jok kod nas i na forumu im trebas gladiti muda a kamoli uzivo. **** im mater redom! Dabogda crkli os gladi picke jedne.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da se ovo desi u Hajduku ili Partizanu, ispred stadiona bi ih cekalo 100 navijaca i ocitalo bukvicu, jok kod nas i na forumu im trebas gladiti muda a kamoli uzivo. **** im mater redom! Dabogda crkli os gladi picke jedne.
Fuj!! Štilicu manekenu, kazi da neces, ostali svi redom fuj po 100 x, pljuvati sve i jednog gdje god ih se sretne, to potrcati nece, jade jadne, Hajdarevic jedini ostavljen da gine, bolje nije mogao. Rasulo i neka je mrtvaci mrtvi!
Imali smo mi ovakva brukanja i prije, ali smo bar nesto radili oko stadiona i imali nadu da se sve to moze fino ustrojiti da sve funkcionise. Sad imamo samo kurcinu.
Vakat je Amare
Vakat je Amare
Cuva Bog Zelju svog!
#AmarOut
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajde Manijaci Alda i ekipa otidjite i skinite ih od do, a Veselog nalupajte!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Do kad ovako? Kupite prnje
-
- Kontakt:
E **** im djecu
Hoće ****kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:46Hajde Manijaci Alda i ekipa otidjite i skinite ih od do, a Veselog nalupajte!
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
-
- Kontakt:
Manijaci ih vec veceras trebaju sacekati i ocitati im lekciju krenuvsi od Amara pa do ckavijice koja nosi kapitensku traku. Ovakva brukanja ne bi smjeli dopustati. Ne smije biti nedodirljivih..
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 06 dec 2020, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Najretardiranija ekipa lige.
Hahahaahaha kakvi smo mi bogalji
Ova dva gola na kraju su najveci samar navijacima.
Za dvije minute dva gola, a prije toga 3-4 zicera fulas. Cestitam.
Cestitke Sirokom.
Cestitke Sirokom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo se desi kada navijači slijepo vjeruju jednom čovjeku...
Kao prvo imamo upravu koja nije u stanju da obavlja svoj posao kako treba, kao drugo AO je već istrošen trener kojeg niko ne hebe ni 1%. Prošlo je vrijeme trenera koji su prijetnjom i patnjom igrača dolazili do rezultata (šta mislite zašto Magath više nikog ne trenira?).
Ukoliko imate stav i princip, onda bi trebalo nakon Krupe tražiti odlazak i AO-a te uprave, te zatim krenuti u potragu za sposobnim ljudima koji su u stanju se nositi sa našim problemima.
I da hebe mi se i za AO-a i za Misimovića, a ukoliko su i jedna i druga strana mišljenja, da klub može jedino opstati ako je njihov ljubimac u klubu, onda bi bilo najbolje da se ugasimo.
Kao prvo imamo upravu koja nije u stanju da obavlja svoj posao kako treba, kao drugo AO je već istrošen trener kojeg niko ne hebe ni 1%. Prošlo je vrijeme trenera koji su prijetnjom i patnjom igrača dolazili do rezultata (šta mislite zašto Magath više nikog ne trenira?).
Ukoliko imate stav i princip, onda bi trebalo nakon Krupe tražiti odlazak i AO-a te uprave, te zatim krenuti u potragu za sposobnim ljudima koji su u stanju se nositi sa našim problemima.
I da hebe mi se i za AO-a i za Misimovića, a ukoliko su i jedna i druga strana mišljenja, da klub može jedino opstati ako je njihov ljubimac u klubu, onda bi bilo najbolje da se ugasimo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Znaci Allahami Veselog kad vidim, a vidjet cu ga... Ima da ga pljunem! **** pede.rski!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Apsolutno pogrešno, samo pobjeda pitara nam odgovara a i remi nije loš.avalPacidoroP je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:43Kao što rekoh nadati se dobrom danu Zakarića Lukića i da ostanemo na -5.
Kolektivno svršavanje po navijačima.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.