FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Necete dobiti nas, a ni Travnika, pozz
ko ste vi? hu iz ju ?cobefks je napisao/la:Necete dobiti nas, a ni Travnika, pozz
Jedina stvar koja im dobro ide je marketing, pa su sviju ubijedili da imaju najbolju ekipu ikad...a ustvari su losiji nego prosle godine
Nema bodova vjestackoj tvorevini u Dolini
Nema bodova vjestackoj tvorevini u Dolini

Ova euforija zbog derbija ce trajati do prve pjesme, kad se stvori dvoglas, tu mi pada moral
Inace, ovo sutra uzimamo 1:0, rutinski..

Inace, ovo sutra uzimamo 1:0, rutinski..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
sutra samo sa srcem i ponoviti im 98 jer bi im to slicno bilo ,ovi momci nasi su skupljali sampoudanje u prethodnim utakmicama i drago mi je sto ide ova prica sa njihove strane jaci smo i to ,oni ce u dogledno vrijeme zavrsiti kao kosarkaski brat bosna samo ce postati fk ovako
,samo jako sutra 

Nedjeljo yebem ti majku. Svani!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Svaka cast na postu...FKZ1921 je napisao/la:Razumljiva je zelja za pobjedom,i kod nas i kod igraca. I sve dok se igra,nada postoji i sve je moguce.
Medjutim,trebamo uvijek bar pokusavati biti realni,biti na zemlji i ocekivanja pokusavati uskladiti sa realnoscu.
Sto se mene tice,vrlo zadovoljan bih bio bodom. Posebno u situaciji kad i sa bodom ostajemo u dobroj poziciji u odnosu na ostale konkurente za vrh tabele.
Ne mozemo pobjeci od cinjenice da sutra igramo sa vrlo dobrom ekipom FKS,ponajboljom koju je ovaj klub imao u poslijeratnom razdoblju. S druge strane,mi ulazimo u utakmicu sa jednom od slabijih ekipa nakon rata. Ovo je cinjenica,koliko god nam ona ne sjedala.
Nase igre u ovoj sezoni nam ne daju previse prostora za optimizam,neovisno od cinjenice da imamo solidan broj bodova. Posebno nam ne ide u prilog to sto smo vrlo lose prosli sa svim jacim ekipama. Znaci da nemamo rijesenja za ove jake utakmice.
Eh sad,poraz u ovoj utakmici nece ostaviti neke velike negativne posljedice po nas,ako cemo nastaviti pobjedjivati ove malo slabije. Evo,ja potpisujem poraz sutra,ako u naredne dvije uzimamo 6 bodova.
Da se razumijemo,ovo nikako ne znaci da nemamo nikakve sanse sutra. Imamo,ali se mora poklopiti jako puno stvari da to dobijemo. Malo manje,da uzmemo bod. Na zalost,ne dogadja se bas cesto da ti se sve poklopi.
Ono cime cemo sigurno biti zadovoljni sutra,jeste zalagnje nasih igraca.
Osim toga,zadovoljstvo ce biti gledati neke nase vrlo mlade igrace,koji su nas proizvod,u duelu sa afirmisanim i dobro placenim igracima iz regije.
Sve u svemu,bice vrlo zanimljivo. Ali,kako god se zavrsi ovs utakmica,ceka nas naredna,nista manje vazna...
Ja se jos jedino nadam da ce nasi igraci danas uci hladne glave u utakmicu i da nece biti bezpotrebnih kartona koji bi nas oslabili u naredne dvije utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Jel u 13:30 pocinje...nadam se da ce i nas biscanin nuspahic dobiti koju minutu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
- ficobahtic
- Kontakt:
13:30hbihacusrcu1 je napisao/la:Jel u 13:30 pocinje...nadam se da ce i nas biscanin nuspahic dobiti koju minutu
Najvjerovatnije da ce dobiti priliku od Adzema, ocekujem ga nekih 25-30min na terenu, ali izmjene ce u mnogome zavisiti od rezultata, znas i sam kako to ide...Pozdrav za Bihac i Silu Nebesku...

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Svanula jeeeee.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Danas cemo zivot dati, Zeljo mora zaigrati !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Neandertalac
- Kontakt:
...jer si jedan jedini
jer si nepobijedivi
naprijed Zeljo
naprijed moja ljubavi ....

jer si nepobijedivi
naprijed Zeljo
naprijed moja ljubavi ....

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Gol za golom eto nove pobjede,
s' pobjedama dolaze i titule,
samo jedan gol može promijenit' sve,
sve do kraja Željo nema predaje.
[youtube][/youtube]
s' pobjedama dolaze i titule,
samo jedan gol može promijenit' sve,
sve do kraja Željo nema predaje.
[youtube][/youtube]
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... tao-igrati" onclick="window.open(this.href);return false;

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ali, te nevolje i ljubav prema plavoj boji je još više jačala naš inat da istrajemo. Tada su uz nas bili Vasilije Radović-Čiko, Edin Sprečo, Mišo Smajlović, Dino Dzurbuzovic, Sejfudin Tica, bez kojih ove priče nebi ni bilo...
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
ide se lagano na grbavicu, braco svi danas ko jedan. nanannanana tebi pjeva južna tribinaaaaa

ps. da najavim, kone ce zapalit jedan trans

ps. da najavim, kone ce zapalit jedan trans

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 02 nov 2014, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ultrassa1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Mahalac1987, seha77, tutankamon1905 i 39 gostiju.