NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 29 okt 2025, 15:13

InatSilniBosanski je napisao/la:
29 okt 2025, 15:06
Glupa ti je prica skroz, to kad se radilo 80% sudija sto danas sude su vozali tutu u rikverc. Ta vremena su prosla. Sigurno onda i u Premijer ligi docekuju sudije na noz pa oni zbog toga kroje tablicu.

Ovo sto su oni poceli raditi se zove izivljavanje, a na krajisnicima se nije mogla izivljavati ni Titina Jugoslavija. Opet se ponavljam, ali sve ce to biti i proci mi trebamo graditi zdrav klub, sa dobrom infrastrukturom i omladinskim pogonom. Pronaci sponzore i strategiju poslovanja, a svi ostali nek se yebu.
To sa pistoljem je bilo davno, ostalo nije, desavalo se i zadnjih 5 godina kad su aktivne sudije sto su trenutno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 okt 2025, 15:18

Hajmo se svadjati oko sudija a ne mozemo dati gol nizeligasu

Gubimo 1:0
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 okt 2025, 15:28

Krusevo daje 2 gola Borcu a mi ne mozemo ovima jedan, moj Zera nije ovo za tebe sve mi se cini

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 29 okt 2025, 15:43

@harden ne ide se ovdje na prolaz jasno je ko dan, odmara prvu postavu vidis po sastavu i ispravno, opterećenje je kup skroz a znas da ne mozes daleko dogurat…bolje se sacuvat sa subote i derbija

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 29 okt 2025, 15:44

Jel realno da cemo ispasti od kluba koji je 12 od 16 u 2. FBiH?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 29 okt 2025, 15:45

Bihac1299 je napisao/la:
29 okt 2025, 15:43
@harden ne ide se ovdje na prolaz jasno je ko dan, odmara prvu postavu vidis po sastavu i ispravno, opterećenje je kup skroz a znas da ne mozes daleko dogurat…bolje se sacuvat sa subote i derbija
Treba finansirati odlazak, platiš put, hranu, smještaj i sudija te pokrade jer mu nisi ostavio flašu vode...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 okt 2025, 15:46

Bihac1299 je napisao/la:
29 okt 2025, 15:43
Ma daj molim he ovi ljudi u dnu druge lige centar, trebalo bi da ih mix sastav moze dobiti ili u najmanju ruku dati gol, al Zera je postao operisan od ofanzivnog nogometa, samo prekid i eventualno kontra.

Trebalo je ici sto dalje u kupu, utakmica sa premijerligasem ti moze donijeti 15-20 hiljada maraka, publicitet i ostalo sto je bitno za marketing, navuci malo ljude na stadion da dodju pogledati kao Zrinjski.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 29 okt 2025, 15:54

6,50 je kvota na Famos bila možda je premier isplatniji ko će znati

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 29 okt 2025, 16:09

InatSilniBosanski je napisao/la:
29 okt 2025, 15:06
harden je napisao/la:
29 okt 2025, 14:16
Iceplayer je napisao/la:
29 okt 2025, 13:15

Oni trebaju da rade svoj posao za koji su plaćeni, ne da izigravaju uvrijeđenu mladu...
A jel u opisu njegovog posla kad ode suditi nekome da mu u poluvremenu upadaju pistoljem kao sto je bilo kod nas? Prijete batinama i da nece izaci iz Bihaca ako ne bude sudio za nas? Ti si nerealan druze, ja sto puta kazem pometi prvo svoje dvoriste, nismo bili ljudi i dobri domacini, naravno da nas mrzi dosta ljudi. Ljudi su po naredjenju isto morali suditi za nas i gurati nas da opstanemo u ligi x godina, sramotiti sebe i narod se smijao i nama i sudijama.

Nismo mi trebali nesto puno raditi i placati nocenja bog zna gdje, nego biti ljudi i prema sudijama se ophoditi normalno, docekati ljude sa flasom vode i kilom voca, obezbijediti im normalnu svlacionu a ne umazanu blatom gdje nemaju stolice da sjednu i presvuku se.
Glupa ti je prica skroz, to kad se radilo 80% sudija sto danas sude su vozali tutu u rikverc. Ta vremena su prosla. Sigurno onda i u Premijer ligi docekuju sudije na noz pa oni zbog toga kroje tablicu.

Ovo sto su oni poceli raditi se zove izivljavanje, a na krajisnicima se nije mogla izivljavati ni Titina Jugoslavija. Opet se ponavljam, ali sve ce to biti i proci mi trebamo graditi zdrav klub, sa dobrom infrastrukturom i omladinskim pogonom. Pronaci sponzore i strategiju poslovanja, a svi ostali nek se yebu.
Potpisujem ,

A sto se tice poraza, ipak ocekivano. Trebalo je ovo dobiti ali vecina klubova Kup smatra nepotrebnim smaranjem.
Birac BL vodio 0:2 , pa za cas 2:2
I na kraju niko od BL da pogodi iz penala :)

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 29 okt 2025, 16:10

Ovo je sramota

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 okt 2025, 16:28

Ma da, opravdajte sve. Kad nas mlatne Sloboda u subotu a da ne osutamo na gol bice opet kukunjava

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 29 okt 2025, 16:54

Jedinstvo nikada nije pridavala pažnju kupu i uvijek ispade na početku takmičenja.

Troškovi veliki à izvučemo Krusevo

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 29 okt 2025, 17:03

Joj sto se iznervira kad pogleda rezultat.

Te price namjerno izgubili okacit macku o rep.Da su htjeli namjerno ispast ispali bi od Gorazda vec u prvom kolu.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 29 okt 2025, 17:34

Ovo je sramotno. Dokle ce se Zera opravdavati? Ugusio je ekipu koja je prosle sezone sem rezultata (niz od 15) i igrala lijepo. Od Salkana je napravio truta, sta mu Bozic igra koja pozicija ni on ni Bozic ne znaju. I ispadnes iz kupa od jedne od najlosije ekipe iz 3ceg ranga. Ne ocekujem da pobjedjuju svaku i da svaka bude fin fudbal ali brate. Poraz kuci od Tuzle, Igmana je svako utrpo sem nas, uzasna igra protiv Travnika(sudjenje na stranu jeste lose bilo al kad nam je dobro?) , amaterska greska u pravilima protiv Tomislava. Bio sam za to da mu se da prilika, ali kad mozemo reci da je tu priliku ispucao?

BihackiMangup
Kontakt:

Post Postao/la BihackiMangup » 29 okt 2025, 18:06

Sramota… ako rezultat nama nije bitan zasto nismo poslali nasu bihacku djecu… Juniori su nam solidni ne bih se prosuli sigurno!
Opet se ne razmislja za buducnost.. Gradacac prosle sezone nas izbacio svojim juniorima hhahaha

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 29 okt 2025, 18:19

Ovaj poraz je sramotan, vala ne može se sve opravdavati. Potrošili novac za noćenje, put itd. i izgubiš o Famosa, umjesto da smo dobili utakmicu, pa iduće kolo kupa u Bihaću napunili tribine protiv ekipe iz Premijer lige koju bi vjerovatno izvukli.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 29 okt 2025, 18:28

Pa nije se islo na to da se namjerno izgubi, mada nisu se garant nesto ni potrudili danas a ne znamo, makar ja ne znam u kojem su sastavu igrali ( ni to naravno protiv 3ligasa nije opravdanje).
Kako god do Žerića je najvise. Ako kiksamo u nedjelju, mislim da bi mu se trebali zahvaliti.

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 29 okt 2025, 18:33

Bio sam na utakmici, Jedinstvo nije imalo poštenog šuta po golu, jesu pritiskali nakog što je Famos poveo ali jalovo sve. Igrač broj 6 pred kraj pokazao pravi seljakluk, udara igrača Famosa bez potrebe

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 okt 2025, 18:44

NeRi_K je napisao/la:
29 okt 2025, 18:19
Ovaj poraz je sramotan, vala ne može se sve opravdavati. Potrošili novac za noćenje, put itd. i izgubiš o Famosa, umjesto da smo dobili utakmicu, pa iduće kolo kupa u Bihaću napunili tribine protiv ekipe iz Premijer lige koju bi vjerovatno izvukli.
Toliko o tome da nisu isli na prolaz a isli na nocenje.

BihackiMangup
Kontakt:

Post Postao/la BihackiMangup » 29 okt 2025, 18:53

Iskreno moglo se povesti par juniora

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 8 gostiju.