samo sto smo mi 0 i sve druge ekipe -10 u odnosu na onaj period(mislim a ove ekipe koje su nekad igrale protiv nas i sada ce takodjer)..pa bolji se fudbal igrao 1995% ...sve negdje do 2001-2002 fudbal je bio puno bolji i poslije pocinje sve gore i gore kako sudjenje, tako namjestanje utakmica, pa onda i sve ostalodexteron je napisao/la:Sad gledam rasporede, bice utakmica koje su prije 1o-ak godina bili derbiji sezone...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
dexteron je napisao/la:Sad gledam rasporede, bice utakmica koje su prije 1o-ak godina bili derbiji sezone...

Imak ko upoznat sa situacijom unutar kluba,ko sigurno ostaje imal novih na probi kad ce se oforimit uprava i tako
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vazno je da je sad od jednog naseg prvjerenog navijaca i otac usao u ovu skupstinu, pa vjerovatno cemo vi sad biti nesto vise upoznati sa situacijuomTRUST je napisao/la:Imak ko upoznat sa situacijom unutar kluba,ko sigurno ostaje imal novih na probi kad ce se oforimit uprava i tako
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imali dns kakav prenos utakmice ???? u koliko igraju ??
Jbt sloboda jedan od rijetkih klubova bez svoje web stranice
Ja bi mogao nesto napraviti ali to bi bilo vise staticka stranica ali host je problem

Jbt sloboda jedan od rijetkih klubova bez svoje web stranice

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SiggySinatra
- Kontakt:
Pokreni nesto s ovim sa ****SaltBoY je napisao/la:Imali dns kakav prenos utakmice ???? u koliko igraju ??
Jbt sloboda jedan od rijetkih klubova bez svoje web stranice![]()
Ja bi mogao nesto napraviti ali to bi bilo vise staticka stranica ali host je problem
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ubi se trazeci ovu temu FK Sloboda u podforumu Premier Liga da sta procitam
Znal se koliko je nasih otislo u HR ?

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ubi se trazeci ovu temu FK Sloboda u podforumu Premier Liga da sta procitamZnal se koliko je nasih otislo u HR ?
Otisao bus.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
21.Spomen turnir Zvonko Mikolčević
Organizator turnira: NK "Posavac" Ruščcica
Datum održavanja: 7. I 8. srpnja.2012.
Sudionici: HNK"Cibalia" Vinkovci, NK "Slaven Belupo"Koprivnica, FK "Sloboda" Tuzla (BIH) i FC "Luka Koper" Koper (Slovenija)
Program turnira:
07.07.2012.
16:00 h Polaganje vijenaca ispred spomenika
17:30 h Otvaranje turnira
18:00 h NK "Slaven Belupo"- FK "Sloboda"
20:00 h HNK"Cibalia" - FC "Luka Koper
08.07.2012.
10:30 h Misa zadušnica za sve poginule branitelje
18:00 h Utakmica za treće mjesto
20:00 h Finale
21:45 h Podjela nagrada i zatvaranje turnira
Dođite pogledati dobar nogomet!
http://www.nk-posavac.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav iz SB
Organizator turnira: NK "Posavac" Ruščcica
Datum održavanja: 7. I 8. srpnja.2012.
Sudionici: HNK"Cibalia" Vinkovci, NK "Slaven Belupo"Koprivnica, FK "Sloboda" Tuzla (BIH) i FC "Luka Koper" Koper (Slovenija)
Program turnira:
07.07.2012.
16:00 h Polaganje vijenaca ispred spomenika
17:30 h Otvaranje turnira
18:00 h NK "Slaven Belupo"- FK "Sloboda"
20:00 h HNK"Cibalia" - FC "Luka Koper
08.07.2012.
10:30 h Misa zadušnica za sve poginule branitelje
18:00 h Utakmica za treće mjesto
20:00 h Finale
21:45 h Podjela nagrada i zatvaranje turnira
Dođite pogledati dobar nogomet!
http://www.nk-posavac.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav iz SB
Biće slike,uglavnom svi koji su mogli otići neka im je sa hajrom i nadamo se osvajanju trofeja.Kapellen je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ubi se trazeci ovu temu FK Sloboda u podforumu Premier Liga da sta procitamZnal se koliko je nasih otislo u HR ?
Otisao bus.
-
- Kontakt:
Biće fkt derbija ovdje. Mi smo u Bihaću zaželili se da nam dodje koji jači klub. Vas stavljam u tu grupu jačih. 
Eto i Sile Nebeske u Tuzlu to 11 kolo. Nadam se da ćemo imati dobrodošlicu finu kao i vi kod nas.

Eto i Sile Nebeske u Tuzlu to 11 kolo. Nadam se da ćemo imati dobrodošlicu finu kao i vi kod nas.

20 TUZLAKA SVIH 20 LUĐAKASilaNebeska96 je napisao/la:Biće fkt derbija ovdje. Mi smo u Bihaću zaželili se da nam dodje koji jači klub. Vas stavljam u tu grupu jačih.
Bujrum..

- SiggySinatra
- Kontakt:
Tuzla950 je napisao/la:20 TUZLAKA SVIH 20 LUĐAKASilaNebeska96 je napisao/la:Biće fkt derbija ovdje. Mi smo u Bihaću zaželili se da nam dodje koji jači klub. Vas stavljam u tu grupu jačih.
Bujrum..

- SaltCityAttack
- Kontakt:
**** to je Krdza i on jedini i moze pisat o nama ..jer gdje god sta izadje sto se tice nas to nije mjerodavno, jer to zapravo vjerovatno nismo miSiggySinatra je napisao/la:Pokreni nesto s ovim sa ****SaltBoY je napisao/la:Imali dns kakav prenos utakmice ???? u koliko igraju ??
Jbt sloboda jedan od rijetkih klubova bez svoje web stranice![]()
![]()
![]()

Na FB sto vidis mjerodavna ti je stranica FK SLOBODA TUZLA to takodjer Krdza odrzava, kao i Fukare Tuzla 1987..ostalo sto ima to je vjerovatno neko pravio onako i ko zna ko je..doduse ima FUkare Shop takodjer
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mislim da se to može uraditi samo treba snjim stupit u kontakt (ko je baš dobar snjim)SaltCityAttack je napisao/la:
**** to je Krdza i on jedini i moze pisat o nama ..jer gdje god sta izadje sto se tice nas to nije mjerodavno, jer to zapravo vjerovatno nismo mi...nekad smo imali Fukare.org gdje sam i sam bio jedan hajmo reci od osnivaca te stranice, da bi poslije doslo do promjene FUkare.ba sto nam je lik uradio stranicu i tu je bilo super, samo sto na nju se nije moglo lahko registrovat i uglavnom smo pislai vamo na zatvorenom forumu..i sad se moze tu pisat uci na forum, ali ne znam koliko od vas i ko jos ima pristup ebiga.
Na FB sto vidis mjerodavna ti je stranica FK SLOBODA TUZLA to takodjer Krdza odrzava, kao i Fukare Tuzla 1987..ostalo sto ima to je vjerovatno neko pravio onako i ko zna ko je..doduse ima FUkare Shop takodjer

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dobar sam ja sa njim care moze se to dogovorit, samo ne mozemo mi radit stranicu za Slobodu, a nemamo svi dovoljno pristupa njemu ..sad imamo tu ljude koji ce biti u skupstini, kako sam vec rekao Jaskov otac ..prije svega sin mu je veliki navijac , drugo i on sam obisao citavu jugu gledajuci Slobodu, pa oonda jos par ljudi iz grupe ce imati pristup svemu , tako da cemo lakse moci dolaziti do svih informacija ...treba ocekivati da se napravi neka stranica uskoro, ali sad nam je prvo u cilju ovo udruzenje ponovo formirati i papiri su neki dan predati u opstinu..nakon toga ide sve lagano
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Izvjesni Jaganjac (navodno prosao vasu skolu) izgleda prelazi kod nas. Jer netko zna o kakvom se profilu igraca radi, valja li ista ?
unaprijed hvala
unaprijed hvala
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kako smo odigrali današnji meč
..rezultat, igra i sastav ako neko zna ? :-/

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
znam samo da smo izgubili 1-0 a kazu da igra nije bila losa...JTS je napisao/la:Kako smo odigrali današnji meč..rezultat, igra i sastav ako neko zna ? :-/
Ja sam sa tim momkom treniro jedno 7 godina.kimbo je napisao/la:Izvjesni Jaganjac (navodno prosao vasu skolu) izgleda prelazi kod nas. Jer netko zna o kakvom se profilu igraca radi, valja li ista ?
unaprijed hvala
Odlicno krilo, nema bas neku tehniku al se sjecam da je tad bio najbrzi junior u drzavi, znam da je iso i na drzavno prvenstvo u atletici trco na 100 metara, trco nesto malo preko 11 sekundi.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.