Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Yucca
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Yucca » 18 feb 2013, 23:07

ronaldo99 je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:Napoli ili Juventus.
ja ti se ne bih slozio sa tim scenariom...juve da prvi, ali sam ubijedjen da napolitanci nece biti drugi ;)

Slazem se sa ovim dijelom oko Napolia mislim da ce oni izgoriti pod pritiskom stizanja Juvea i da ce pasti sigurno na tabeli
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 feb 2013, 23:08

shit happens .. NON MOLLARE MAI <3
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 18 feb 2013, 23:13

Prednost Napolija je 7 bodova što znači da moraju napraviti 3 kiksa više nego protivnici, nešto što mi se čini nerealnim u ovom trenutku. Uostalom bolji su kao ekipa od ostalih konkurenata.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 18 feb 2013, 23:15

Yucca je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:Napoli ili Juventus.
ja ti se ne bih slozio sa tim scenariom...juve da prvi, ali sam ubijedjen da napolitanci nece biti drugi ;)

Slazem se sa ovim dijelom oko Napolia mislim da ce oni izgoriti pod pritiskom stizanja Juvea i da ce pasti sigurno na tabeli
Juve 99% osvaja titulu. Samo da prodje "crni februar" i Napoli ce opet zaigrati kako treba. Kvalitetom zasluzujemo 2. mjesto, no kad' vidim ko nam sjedi na klupi :roll: ...
Milan ce izboriti LP, a Roma ce se progurati EL.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 feb 2013, 23:18

Ma ovako to ide Juve, Napoli, Milan, Fiorentina, Inter/Lazio/Roma :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 feb 2013, 23:19

AndreaAgnelli je napisao/la:Prednost Napolija je 7 bodova što znači da moraju napraviti 3 kiksa više nego protivnici, nešto što mi se čini nerealnim u ovom trenutku. Uostalom bolji su kao ekipa od ostalih konkurenata.
pa sta je 7 bodova milan je stigao 12 bodova razlike da bi se dokopao 3 mjesta...a napoli je imao i vise od 12 predosti a sad je samo 6...iduca dva kola napoli igra sa udinama i juveom...zasto oba susrtea ne bi kiksala ;)

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 feb 2013, 23:20

ronaldo99 je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:Prednost Napolija je 7 bodova što znači da moraju napraviti 3 kiksa više nego protivnici, nešto što mi se čini nerealnim u ovom trenutku. Uostalom bolji su kao ekipa od ostalih konkurenata.
pa sta je 7 bodova milan je stigao 12 bodova razlike da bi se dokopao 3 mjesta...a napoli je imao i vise od 12 predosti a sad je samo 6...iduca dva kola napoli igra sa udinama i juveom...zasto oba susrtea ne bi kiksala ;)
zašto ne bi Milan kiksao naredna dva kola ;)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 18 feb 2013, 23:21

Milan moze samo iznenadit iduce kolo nikako kiksat :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 feb 2013, 23:22

nisam ni rekao da nece imas na temi milana napisao sam da ce iducih 8 kola koja su nam paklena odluciti nasu sudbinu, ako uspijemo uzeti barem 5 susrtea realno se nadam 2 mjestu ;)

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 feb 2013, 23:24

mada licno bi više volio da gledam Milan nego Lazio u ligi prvaka :)

jedino žao mi je Lulića al jbg nije u ekipi koja je za ligu prvaka.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 feb 2013, 23:26

Lazio bi se vjerovatno brukao u LP. Gledajući isključivo za dobrobit Serie A, najbolje bi bilo da Juventus i Napoli idu direktno, dok Mialn kroz play off, ipak su oni iskusna problema i biće nositelji, tako da ne bi trebali tu ispasti ... u EL da idu Lazio i Inter kroz ligu, a Roma kroz kup. Mislim da bi to bila najbolja kombinacija za akumuliranje nekih prijeko potrebnih bodova , pa da opet gledamo Inter/Napoli u LP umjesto mainca/monćegladbaha i tako tih giganata ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 feb 2013, 23:26

Iskreno sem napoli niko nije zasluzio to 3 mesto do sad.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 18 feb 2013, 23:28

Nevjerovatno je kako se poklapaju utakmice Milanu zadnjih nekoliko kola :o :o :o :o
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 feb 2013, 23:29

Juventino1995 je napisao/la:Nevjerovatno je kako se poklapaju utakmice Milanu zadnjih nekoliko kola :o :o :o :o
zato i kazem i drugo mjesto nije ne dostizno 13 kola do kraja a razlika je spala na 7 bodova, znaci itekako se moze stici, a plus napolitanci nam dolaze

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 18 feb 2013, 23:30

ronaldo99 je napisao/la:
Fazon je što je sve manje i manje utakmica do kraja. Milan je počeo ganjati ove ekipa kad je bilo duplo više utakmica do kraja sezone nego što je sad. Jedno je ganjati i stići, a drugo prestići. Milan je trenutno na tabeli iza Lazia i Intera je su lošiji u međusobnom duelu, tj. izgubili su oba puta. Prioritet je osigurati treće mjesto pa razmišljati o drugom. Korak po korak.

Milan igra protiv Intera i Lazija, zašto i oni ne bi izgubili bodove u direktnom obračunu sa rivalima. U ovoj sezoni su katastrofalni u derbijima, od mogućih 18 bodova osvojili su samo 4. I ta jedina pobjeda je došla nakon izmišljenog penala. Teško to ide protiv ekipa koje se znaju postaviti na terenu, protiv ostalih se uglavnom pobjeđuje na mišiće bez neke super igre.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 feb 2013, 23:33

iskreno u zadnje 2x tekme golovi za Milan su pa sreca ih prati..

necu reci da loše igraju al onaj penal u 90+ protiv udinesea cini mi se i zadnja tekma slobodnjak i auto gol ako sam dobro pratio rezultate i ostalo po meni ne djeluje u super Milan.

sad za vikend igraju sa Interom ipak je to derby kakva god forma bila nema pravila u toj utakmici :)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 feb 2013, 23:35

AndreaAgnelli je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:
Fazon je što je sve manje i manje utakmica do kraja. Milan je počeo ganjati ove ekipa kad je bilo duplo više utakmica do kraja sezone nego što je sad. Jedno je ganjati i stići, a drugo prestići. Milan je trenutno na tabeli iza Lazia i Intera je su lošiji u međusobnom duelu, tj. izgubili su oba puta. Prioritet je osigurati treće mjesto pa razmišljati o drugom. Korak po korak.

Milan igra protiv Intera i Lazija, zašto i oni ne bi izgubili bodove u direktnom obračunu sa rivalima. U ovoj sezoni su katastrofalni u derbijima, od mogućih 18 bodova osvojili su samo 4. I ta jedina pobjeda je došla nakon izmišljenog penala. Teško to ide protiv ekipa koje se znaju postaviti na terenu, protiv ostalih se uglavnom pobjeđuje na mišiće bez neke super igre.
prijatelju milan je 3 trenutno sa istim brojem bodova, jos necemo gledati medjusobni sa laziom jer ne mozes ga gledati kad nije odigran drugi mec, a inter je bod iza nas...i nije ostalo malo do kraja nego 13 kola a to ti je prijatelju 39 bodova u igri...mnogo je to zar ne ??

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 feb 2013, 23:43

Ne vidim razlog da Milan ne zavrsi na drugom mjestu. Pogotovo ako ispadnu u LP-a za što je velika vjerovatnoća.

Imaju dovoljno jaku ekipu za takav podvig. Samo eto moraju odigrati perfektno do kraja.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 18 feb 2013, 23:45

ronaldo99 je napisao/la: prijatelju milan je 3 trenutno sa istim brojem bodova, jos necemo gledati medjusobni sa laziom jer ne mozes ga gledati kad nije odigran drugi mec, a inter je bod iza nas...i nije ostalo malo do kraja nego 13 kola a to ti je prijatelju 39 bodova u igri...mnogo je to zar ne ??
Jasno je meni šta ti govoriš, ali opet ti ponavljam Milan još uvijek nije u poziciji da zavisi sam od sebe kao Juve ili Napoli, već zavisi i od drugih ekipa i rezultata, a takva situacija svakako ne predstavlja olakšavajuću okolnost.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 feb 2013, 23:52

pa eto imaju sad trecu poziciju znaci zavise sami od sebe zar ne??

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.