FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Dobro je bolan Manijak nismo toliko retardirani znamo sta znaci ali jesi li ikad cuo za rijec sarkazam 

Banjalučani mislili anti Banja Luka .Ja ,Ja i Ja.Curva_SUD je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:Eto,posto si dobio odgovor za Kovacevica,hajde i ti meni otkloni jednu dilemu. Sta tacno znaci vasa skracenica AB,da li Anti-Borca ili Anti-Banjaluke,posto na ostalim gostovanjima i ne postojite?Kakav vam je Kovačević, je li standardan?
BURAZ TO TI ZNACI "ALCOHOL BOYS"

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
evo ti prvi primjer niko nije bio u sarajevu protiv zelje 2 koloHemuli je napisao/la:Ajde nađi pa pošalji na PP. Za to drugo se slažem.Tetrijeb je napisao/la:Nemoj me tjerati sad da trazim utakmice koje niste odradili u gostima.
Manja ste grupa od nas,losija,koreografije slabije i sve sve sve i necete nas stici jos za 30 godina i gotova prica

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
- Kontakt:
Znaci, grupa koja na tribini ima u prosjeku 200 ljudi i koja od ukupnog broja pjesama ima 99%-100% na tudju melodiju (prepjevane), je mjerodavna da kaze za neku drugu grupu da li je dobra ili losa? O
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Prosjek 200 ljudiGrad je nas DS je napisao/la:Znaci, grupa koja na tribini ima u prosjeku 200 ljudi i koja od ukupnog broja pjesama ima 99%-100% na tudju melodiju (prepjevane), je mjerodavna da kaze za neku drugu grupu da li je dobra ili losa? O

Sto da niste slucajno to brojniji...Tetrijeb je napisao/la:Prosjek 200 ljudiGrad je nas DS je napisao/la:Znaci, grupa koja na tribini ima u prosjeku 200 ljudi i koja od ukupnog broja pjesama ima 99%-100% na tudju melodiju (prepjevane), je mjerodavna da kaze za neku drugu grupu da li je dobra ili losa? O![]()
![]()
Nemoj mi racunati u Leseve one ljude sto sjede na toj tribini, a vecinom oni preovladavaju...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
OK, moze i 300 ljudi. Bitna razlika?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Pa nas je na Grbavicu otislo preko 400 pa na Kosevo 300 ljudi pa u samom Prijedoru nas je bilo preko 300 tako nemoj pricati gluposti da nam je prosjek kuci 200 ljudi kad vas toliko bude islo na gostovanja ja cu vam odma prvi cestitati.
-
- Kontakt:
Dobro, koliko vas je kuci u prosjeku? Koliko vas je bilo protiv PD-a?
Ovi furci jos uvijek na nasoj temi
Malo im što smo ih iznabijali kao vreće...Samo ne znam je li im se onaj mnogo smo jaki dovukao iz Beograda.Sad ce poslje sinoćnje bruke krenuti navijati za Barsu

Malo im što smo ih iznabijali kao vreće...Samo ne znam je li im se onaj mnogo smo jaki dovukao iz Beograda.Sad ce poslje sinoćnje bruke krenuti navijati za Barsu

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
- Kontakt:
Pa nije da vas nema kod nas, furak
.

tema je FK Borac, a ne Alcohol boys.
hvala.
hvala.
-
- Kontakt:
Nema na cemu, druze, i drugi put.
Eto 400 u prosjeku kuci,nikad manje od 100 na svakom gostovanju,prosjecno,sta vise zelis.Ekipica ko bombonica.Aj sad Ren-Zvezda 4:0,to te vise pogadja nego poraz Prijedora.Grad je nas DS je napisao/la:OK, moze i 300 ljudi. Bitna razlika?
Ma pusti ih vidis da im smeta sto cemo opet biti sampioni i sto ce na nas stadion opet doci jedan atraktivan protivnik 

-
- Kontakt:
E više mi je pin k....c....pa koji je vama više?jeste normalni..haloooo!!!! ....Rivalstvo je jedno mržnja drugo,mi smo isti narod konji jedni!!!morao sam to napisati jel ne može se drugačije ...Dosta na je ovih što nas ne vole i oalovažavaju i još se trebamo međusobno klati i srati???? Ohladite malo te glave..i Prijedor i BL...Ima li ovde iko normalan
P.S.Nađite mi ovakvu prepirku između Ultrasa i Škripara ili između Robijaša i Hordi,pa ću vam reći da nastavite slobodno .....Poubijajte se
P.S.Nađite mi ovakvu prepirku između Ultrasa i Škripara ili između Robijaša i Hordi,pa ću vam reći da nastavite slobodno .....Poubijajte se
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
- Kontakt:
cuj ga Robijasi i HZmnogo_smo_jaki je napisao/la:E više mi je pin k....c....pa koji je vama više?jeste normalni..haloooo!!!! ....Rivalstvo je jedno mržnja drugo,mi smo isti narod konji jedni!!!morao sam to napisati jel ne može se drugačije ...Dosta na je ovih što nas ne vole i oalovažavaju i još se trebamo međusobno klati i srati???? Ohladite malo te glave..i Prijedor i BL...Ima li ovde iko normalan

Fina Gradska sarajevska raja
-
- Kontakt:
nemoj da se brukas beze i prozivas ljude,vi dignete tri prsta ups pa nemate toliko trofejaDejan, BL je napisao/la:Ako nastavite priču o tome navućete štrumfove ovamo. I onda u narednih 5 strana možemo čitati smaranje o velikanu sa Grbavice koji je osvojio 10 prvenstava 7 kupova 6 superkupova u ligi bošnjačkih kantona.

Fina Gradska sarajevska raja
Pa i ne trebaju nam. 

Treba da se okrenemo gostovanju na Piroti.
Trener je najavio da idemo na pobjedu jer samo to dolazi u obzir.
POBJEDU HOCE SVI POBJEDU NA PIROTI
Trener je najavio da idemo na pobjedu jer samo to dolazi u obzir.
POBJEDU HOCE SVI POBJEDU NA PIROTI

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.