NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

denisov

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la denisov » 15 okt 2023, 18:20

Truhlo je napisao/la:
15 okt 2023, 18:16
denisov je napisao/la:
15 okt 2023, 17:57
Truhlo je napisao/la:
15 okt 2023, 17:42

Nije nekoliko igrača, njemu je cijeli tim okrenuo leđa. Da nije tako, ne bi morao svaku utakmicu na poluvremenu praviti 5 izmjena.
Ima li u pitanju neciji nekvalitet ili forma
Ima li u pitanju ko je aminovao i doveo taj nekvalitet?

Ima li u pitanju kako A. Mehić bolje na terenu izgleda od svih 6 veznjaka koje mi imamo, kako Piljug u 2 utakmice i 30 minuta na terenu u najlošijoj ekipi lige ima bolju statistiku od 4 naša krilna igrača zajedno.

Stvarno više nema smisla raspravljati i neću više života mi. Neko ga sabotira, možda je vlada, možda su srbi, možda masoni :zviz:
Sad Mehic i Piljug igraci neki ?
Mehic sam napustio klub zbog svade sa igracem

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 okt 2023, 18:27

denisov je napisao/la:
15 okt 2023, 18:20
Truhlo je napisao/la:
15 okt 2023, 18:16
denisov je napisao/la:
15 okt 2023, 17:57

Ima li u pitanju neciji nekvalitet ili forma
Ima li u pitanju ko je aminovao i doveo taj nekvalitet?

Ima li u pitanju kako A. Mehić bolje na terenu izgleda od svih 6 veznjaka koje mi imamo, kako Piljug u 2 utakmice i 30 minuta na terenu u najlošijoj ekipi lige ima bolju statistiku od 4 naša krilna igrača zajedno.

Stvarno više nema smisla raspravljati i neću više života mi. Neko ga sabotira, možda je vlada, možda su srbi, možda masoni :zviz:
Sad Mehic i Piljug igraci neki ?
Mehic sam napustio klub zbog svade sa igracem
Nije to poenta, neću više da se raspravljam...

Da mi je brat rođeni, klub kao Čelik ne bi trebao trpiti 6 utakmica bez pobjede protiv G. Rahića, Rudara iz Kaknja, Tomislava, Bratstva, Toška i Simm Bau.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 15 okt 2023, 18:27

AllGunsBlazing je napisao/la:
15 okt 2023, 13:35
Podrska treneru :thumbup:
Jeebote on

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2023, 18:37

ALLSTARR je napisao/la:
15 okt 2023, 18:27
Jeebote on
:urnebes:

Ne mozes reci nije to poenta, ako je to poenta. Piljug je igrao i apsolutno nista nije pokazao. Mehic iz svojih razloga otisao iz Celika pa i Jedinstva, i sad mi kao trebamo za njima plakati?

Alija treba nogom nabit. Zajedno sa Zunom. Karine obicne.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 okt 2023, 18:45

15 okt 2023, 18:37
ALLSTARR je napisao/la:
Jeebote on

Ne mozes reci nije to poenta, ako je to poenta. Piljug je igrao i apsolutno nista nije pokazao. Mehic iz svojih razloga otisao iz Celika pa i Jedinstva, i sad mi kao trebamo za njima plakati?

Poenta je da je on birao igrače i tu snosi odgovornost, izabrao Žunu ispred Mehića, Karalića i Hrelju ispred Piljuga. Nije nasljedio ekipu od drugog trenera u po sezone, nego tri prelazna roka pravi ekipu.

Al eto vam ga, pojedinci se ponašaju kao navijači trenera i igrača, a ne kluba. Nije nama cilj sredina tabele bila da je sve 5 pa to je to, blizu smo sredine, nego borba za vrh a u kojem smjeru ide može ne daj bože završiti i u borbi za opstanak.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

denisov

Post Postao/la denisov » 15 okt 2023, 19:12

ALLSTARR je napisao/la:
Jeebote on

Bravo

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 15 okt 2023, 19:25

Boris Pavić!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 15 okt 2023, 19:29

ALLSTARR je napisao/la:
Jeebote on
:clap:

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 15 okt 2023, 19:42

ALLSTARR je napisao/la:
Jeebote on

Piljug igrao? Kad je igrao, de mi nadji jednu utakmicu, osim zadnjih 5 minuta protiv Mladosti u Kaknju. Nijednu utakmicu nije poceo ni dobio 20 ili 30 minuta igre. U pripremnim utakmicama niko nista nije pokazao, pogotovo sto je on igrao desnog beka, a momak igra krilo, to je opet do trenera jer ne zna ni sta ko igra, tako da to ne moze biti ogledalo ;)

Za ovo ostalo se slazem.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 15 okt 2023, 19:59

slika
Pogledajte centaršut i koliko igrača Slobode je u 16 metara,centaršut školski primjer izmedju 5 metara i 11 metara gdje golman nema šanse da interveniše...pravi školski šablonski primjer jedne akcije za postizanje gola...mi ovako nešto nismo izveli ima 3 godine😂
::::SAMO ČELIK::::

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 15 okt 2023, 20:05

Marsal je napisao/la:
15 okt 2023, 14:23
Armin Duvnjak nema kapacitet da ovo preokrene. Na stranu što mrzim njegovu seljačku "selam alejk daće Bog AkoBogda" priču na čaršiji, on jednostavno nema trenerski kvalitet za ovaj rang. Ili bolje rečeno nikad nas neće uvesti u rang više, taman da se pojačamo sa 11 fudbalera koji su premijerligaški rang.

Isto poput Alija, lako je bilo dokazivat nadmoć nad bravarima, policajcima i inžinjerima koji dođu igrat čisto zbog toga da su sportski aktivni i zbog društva.

Objasnio sve....treba da ovo Duvnjak pročita i onda treba da se pita šta radi on više ovdje

Ovo je teži rang fudbala nego Premijer liga u jednu ruku, 100 puta je lakše opstat pa i bit prosječan u PLBiH nego ovdje uletit u rang više.

Mi dosad nismo pokazali ništa na čemu možemo temeljit optimizam i gradit budućnost. Ova ekipa nema smislene akcije, sve se svodi na krila i ubačaje u 16 ili da nekom opalimo kontru ili uradimo nešto poslije prekida. Sve ostalo je čisti ho-ruk i amaterizam.

Koliko se igrači mogu kriviti, ja ne znam. Ako je istina da su pojačanja bila Arminove želje treba mu uručiti zahvalnicu i otkaz do Dnevnika u 19h.

Ne znam kako stojimo sa novcem i koga možemo platit ali trener je prevaga između začelja tabele i borbe za vrh. Borba za vrh je meni nešto oko prvog do petog mjesta...

Ja ne znam ima li više iko da vjeruje da nas Duvnjak može uvesti u rang više? Iko.
Očito je da ne može i ne vidim više smisao da mu se daje vrijeme. Ako treba skupljati ćemo pare akcijama ali hajmo platiti trenera, dati mu čitavu sezonu koja je već izgubljena da implementira svoj stil i način igre i da ozbiljno vidi na koga može računati dugoročno, a na koga ne. Čast svim imenima, ali to nisu ni Hukić ni Beganović ni Kamberović. Mora se dovest ozbiljan i jak trener, ma koliko on da koštao. Naš klub dolazi na zdrave grane, ima podršku sa tribina i vjerujem da ima dosta dobrih trenera koji bi se latili izazova.

Druga stvar, ja znam da pripreme koštaju nekoliko desetina hiljada ali su od krucijalnog značaja. Ako ih Stupčanica može priuštiti u Sloveniji, pa možemo valjda i mi makar negdje na 2-3 sedmice, da se igrači osjete međusobno, da treniraju 2-3 puta dnevno, plivanje, da se prati ishrana i šta sve ne. Ostati u Zenici i raditi je bio ogroman promašaj iako znam i apsolutno sam svjestan da možda nismo ni imali novca.

Nadam se da ćemo odblokirat račun i da će nešto novca otići u klub. Vjerujem da imamo ekipu koja kvalitetom može biti među prvih 4-5 ekipa i to nije loše. Vidiš gdje šteka pa ispravljaš problem, gradiš na tome. Mi još ne znamo gdje šteka jer šteka sve, a to ne može jednostavno biti. Zato je promjena trenera neophodna, ali ne neka da zamaskiramo stvari i da mijenjamo Duvnjaka za Hukića nego da se dovede provjeren trener sa izgrađenim autoritetom.

Živim za dan da se odblokira taj račun i da onda sav fokus ove fenomenalne Uprave (zaista mislim da su fenomenalni i da su odradili Božiji posao) pređe na sportski segment.

P.S.
Vi što pišete za Pavića i naštimane pobjede ste obični licemjeri. Tad ste životom branili to reći, a sada sami srozavate svoj klub. :puke:

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 15 okt 2023, 20:06

Ja mislim da Duvnjak ceka Slobodu ako pobjedi onda će se hvaliti a ako izgubi ode on sam 100 %

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 okt 2023, 20:07

zamorano je napisao/la:
15 okt 2023, 19:59
slika
Pogledajte centaršut i koliko igrača Slobode je u 16 metara,centaršut školski primjer izmedju 5 metara i 11 metara gdje golman nema šanse da interveniše...pravi školski šablonski primjer jedne akcije za postizanje gola...mi ovako nešto nismo izveli ima 3 godine😂
Daj nam screenshot didinog autogola :kafa:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 15 okt 2023, 20:12

ALLSTARR je napisao/la:
15 okt 2023, 20:06
Ja mislim da Duvnjak ceka Slobodu ako pobjedi onda će se hvaliti a ako izgubi ode on sam 100 %
Ako nakon ovog niza sramota stvarno vjeruje u pobjedu protiv Slobode, onda nije normalan.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 okt 2023, 20:19

Gledaj odgovora u anketi, ko da nam gostuje prime željo sa moržom i svojim sudijama a ne beztrofejna luzerska prčija iz pridnjestrovlja. E moj Duvnjače :puke:

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 15 okt 2023, 20:34

Ko vjeruje u pobjedu protiv Slobode taj nije normalan

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 15 okt 2023, 20:43

Očekujem 500 ljudi protiv Slobode.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2023, 21:12

Truhlo je napisao/la:
15 okt 2023, 18:45
ALLSTARR je napisao/la:

Jeebote on

Poenta je da je on birao igrače i tu snosi odgovornost, izabrao Žunu ispred Mehića, Karalića i Hrelju ispred Piljuga. Nije nasljedio ekipu od drugog trenera u po sezone, nego tri prelazna roka pravi ekipu.

Al eto vam ga, pojedinci se ponašaju kao navijači trenera i igrača, a ne kluba. Nije nama cilj sredina tabele bila da je sve 5 pa to je to, blizu smo sredine, nego borba za vrh a u kojem smjeru ide može ne daj bože završiti i u borbi za opstanak.
Uopste niko nije navijac trenera, vec je poenta da moramo biti strpljiviji i da ne smijemo dopustiti balavcima da nam kroje situaciju u klubu.

Pogrijesio je u odabiru, grijesi u selekciji i taktici, to stoji.
Celik!3,2,2.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 15 okt 2023, 21:15

Truhlo je napisao/la:
15 okt 2023, 20:07
zamorano je napisao/la:
15 okt 2023, 19:59
slika
Daj nam screenshot didinog autogola :kafa:
Ev ga😁 Najgluplji kapiten DIDO u akciji,doduše na svoj gol!!! Majmun izbi nam 2 boda protiv Toska i sad daje gol u 1:52 sekundi!!! E moj Čelik ko ti je kapiten i vodja tima,dido od 40 godina pljuc.
slika
::::SAMO ČELIK::::

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 okt 2023, 21:27

15 okt 2023, 21:12
Truhlo je napisao/la:
15 okt 2023, 18:45

Uopste niko nije navijac trenera, vec je poenta da moramo biti strpljiviji i da ne smijemo dopustiti balavcima da nam kroje situaciju u klubu.

Pogrijesio je u odabiru, grijesi u selekciji i taktici, to stoji.
Ma ne znam, i Stupčanica je prošle godine presjekla nakon 13 kola i dovela provjerenog trenera. Ok fulalo se sa igračima, halal olsun, ali brate treći transfer rok da se u većini fula, a i kad se pogodi kao npr sa Arežinom ili Mirsom, nikakve koristi dugoročno nismo dobili. Pa nema kakvih pokušaja krilnih igrača nije bilo, hajd i budžet je bio trećeligaški, ali ovo na ljeto...

14 igrača je došlo, neki su i otišli, pisao sam i na ljeto lažna prividna širina ekipa sa juniorima i trećeligaškim hameljom. Nije mi jasno, zar se nije moglo tražiti 4, 5 kvalitetni kao Horić, Mašić i da smo uboli još jednog kvalitetnog veznjaka i krilo, pa to bi druga priča bila. Pa kako se oslonio na vezni red, srce ekipe sa Žunom, Skolsom i dva juniora...

Imaš sigurno 5, 6 igrača na plati koji bi mogli pokriti platu kvalitetnog veznjaka, a neće minute upisati, ili vrlo malo minuta. Šetkić, Behadarević, Pehilj, Salkanović ko nešto uđe, više se taru po tribinama i klupi. Ode Bronja, ode Piljug, ode A. Mehić, nikakva zamjena nije dovedena.

Ljut sam i iznerviran malo je reći. Ne mogu ni zamisliti kakvi zorovi muče UO, koji su sve uradili i obezbijedili uslove za rad i fin budžet za prvi tim...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.