Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kad su sebi digli 500km platu, niko nije qitom mrdno, sad ih prate...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Bit će pozitivnih na covid narednih dana 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mnogi to, nažalost, ne kontaju. Kakav god bio, on je trenutno predsjedavajući Presjedništva. A i opozicija odmah pobjegla a oni bi ko biva nešto mijenjali i vodili državu. Jedni ne znaju i nemaju obraza a drugi velike kukavice, kakve mi političare imamo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:52Bolan to ti je legalno izabrani predsjednik. I neko bi da zabrani nesto predsjedniku drzave. Hahahahhahah
Pa dobro mi ikako imamo drzavu, da se ovo u Americi desilo pvaj sto mu je branio da se obrati bi vec bio pritvoru.
Opet dobro mi ikako imamo drzavu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dok se mi izmedju sebe tučemo, Srbi iHrvati rade na razbijanju države i sve vise pridobijaju MZ. E mooj Bosnjoooo
Jel bila ona Bosna je sampion?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jest treba dopustit politizaciju protesta upravo onima koji su doveli do ovog ludila 
Je.bes mi mater ako ste vi normalni

Je.bes mi mater ako ste vi normalni
kad bude politicki slet neka fikro reve i poziva koga god hoce , dok je narodni skup i bilo je dogovoreno da se niko ne obraca na narodnom skupu zna se tko mora doci da sve minira kao i drzavu zadnjih 30 godinaUnofficialpage je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:57Mnogi to, nažalost, ne kontaju. Kakav god bio, on je trenutno predsjedavajući Presjedništva. A i opozicija odmah pobjegla a oni bi ko biva nešto mijenjali i vodili državu. Jedni ne znaju i nemaju obraza a drugi velike kukavice, kakve mi političare imamo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:52Bolan to ti je legalno izabrani predsjednik. I neko bi da zabrani nesto predsjedniku drzave. Hahahahhahah
Pa dobro mi ikako imamo drzavu, da se ovo u Americi desilo pvaj sto mu je branio da se obrati bi vec bio pritvoru.
tako da potpisuj ga smite

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Bog me ubio ako ja tebe nekad razumijem.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:57Mnogi to, nažalost, ne kontaju. Kakav god bio, on je trenutno predsjedavajući Presjedništva. A i opozicija odmah pobjegla a oni bi ko biva nešto mijenjali i vodili državu. Jedni ne znaju i nemaju obraza a drugi velike kukavice, kakve mi političare imamo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:52Bolan to ti je legalno izabrani predsjednik. I neko bi da zabrani nesto predsjedniku drzave. Hahahahhahah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sve dok se tapse trezor raticnicima i opcenito ovoj zelenoj gamadi (a evo vidim i na forumu ima dosta tastarura ratnika), nek Shmit potpisuje sve sto mu padne napamet.
Yebi nas Christiane, samo deri.

Yebi nas Christiane, samo deri.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
I treci su razbijali i dijelili, itekako, upravo te velike bosnje i patrioteBIHpatriota je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:59Dok se mi izmedju sebe tučemo, Srbi iHrvati rade na razbijanju države i sve vise pridobijaju MZ. E mooj Bosnjoooo

Nemoj tako. Ovi su nasi. Vole Bosnu. *taps taps*RubikovaKocka je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:01I treci su razbijali i dijelili, itekako, upravo te velike bosnje i patrioteBIHpatriota je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:59Dok se mi izmedju sebe tučemo, Srbi iHrvati rade na razbijanju države i sve vise pridobijaju MZ. E mooj Bosnjoooo![]()

@igrajlopte 🐦
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko znam na ovaj protest su pozvale političke stranke, sve i jedna. Odmah politizovano. I da nije, ako se već hoće obratiti predsjedavajući Predsjedništa treba dopustit jer ipak on je šef države, na stranu sve ono što mislimo o njemu i stranci u kojoj. Tako je kako je za sad. I na kraju to je najmanji problem, veći je problem što opozicija odmah pobježe, ne vodi se tako država.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sefik je sef samo sdo botovima.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- ASD
- Kontakt:
On nije šef ni u kući svojoj.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:03Koliko znam na ovaj protest su pozvale političke stranke, sve i jedna. Odmah politizovano. I da nije, ako se već hoće obratiti predsjedavajući Predsjedništa treba dopustit jer ipak on je šef države, na stranu sve ono što mislimo o njemu i stranci u kojoj. Tako je kako je za sad. I na kraju to je najmanji problem, veći je problem što opozicija odmah pobježe, ne vodi se tako država.
Pola rodbine mu iz mog grada. Niko od njih nije glasao za njeg jer znaju da je debil.
Namazani su oni. Znaju da narod možeš privoliti još samo vjerom, sve ostalo je otpalo, zato ide ta priča "Evropa hoće da nas iskorijeni".
Olicinje sda bota. Najveco zlo drzavi BiH, vece od svih Dodika i Covica, Shmitova i pichki materini.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Pred našim očima nam se razbija država, a mi tako nemoćno djelujemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.