Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ustvari yebem vam mater svima od Fulurije preko ovog Dubravka, Mule pa sve do Razije. Koja je ovo sprdnja, daBogda propala bh košarka. I akoBogda ne plasirali se na Eurobasket. Koji qurac mogao si čitavu sezonu putovat, obić cijelu Ameriku, mogao si se na Prenj penjat' bez problema sad ne možeš u Rusiju. Hebem ti svaku noć koju sam ustao da te gledam
Katastrofa u najavi .
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj Mirza reci otvoreno da nećeš više za repku igrat i gotovo. Ništa od Eurobasketa, možd sam i kontao Mirzu gledat sljedeće sezone a ako ne odigra sad, nikad. Ukoliko nas i sad izlevati, oduzeti kapitensku i protjerat iz repke. Pa zaebaji nekog drugog.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kazem ja smijesna je ta reprezentacija koju vodi izdajnik i u kojoj svako dolazi i odlazi kako hoce a prvi kapiten planinari. Mozda se zalijećemo mozda covjeku sad zakazali pregled nema drugih termina pa se mora
al definitivno je dao kapitenski primjer ostatku ekipe kako god ovo zavrsilo. Nadam se da ce ipak igrati.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sad ce Stipana vratit 

#Provethemwrong momci
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Muko moja,hoce li ikad ista pozitivno se desiti za nas 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma tek sad 8 dana prije skonto za preglede, ebiga nije znao, a i ti pregledi znaju da traju po 7 dana i nemogu se pomjeriti, a put u rusiju bi bio opasan po zivot jer je tamo probijen ozonski pokrivac nakon pada meteora 1898
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
mirza seljacicu.....**** onog ko ti dade kapitensku traku. hoce baja da pokaze da se bez njega ne moze, pa ce onda rijesiti svedsku sam, sta li
i na pripreme je zadnji stigao, premasio 4 dana....kapiten a totalno nezrel, egoista...dosao van forme i to je odlican primjer drugima
samo neka zna, nijedan ga Ligata nece oprat ako se ne plasiramo
. (svi znamo da je bio zdrav za euro, vratio se vec u playoffu, ali smo to progutali radi buducnosoti)
mrsko mu igrat, a sljedece euro je tek 2021? balijska posla!
i na pripreme je zadnji stigao, premasio 4 dana....kapiten a totalno nezrel, egoista...dosao van forme i to je odlican primjer drugima
samo neka zna, nijedan ga Ligata nece oprat ako se ne plasiramo

mrsko mu igrat, a sljedece euro je tek 2021? balijska posla!
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 23 avg 2016, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
daj boze da se plasiramo, ali meni ovo sluti na rasulo....za ovakve situacije trebamo trenera s autoritetom, a mi imamo lika koji samo psuje i dobije tehnicke
da li smo ikad imali koristi od gnjide mutapcica?prvi je kad treba trunit sa strane, busat se patriotizmom, a vidimo kako nam vraca.....umislio da je lojalni svabo, a nikad mu nisu dali da ih vodi na euru, cak i kad ih je plasirao u kvalama. **** obicni, glumit ce tjelohranitelja renfrou, da se ne bi slucajno izlozio riziku
P.S.sutra je juki rodjendan...pa se nemojte iznenadit sto nije tu
da li smo ikad imali koristi od gnjide mutapcica?prvi je kad treba trunit sa strane, busat se patriotizmom, a vidimo kako nam vraca.....umislio da je lojalni svabo, a nikad mu nisu dali da ih vodi na euru, cak i kad ih je plasirao u kvalama. **** obicni, glumit ce tjelohranitelja renfrou, da se ne bi slucajno izlozio riziku
P.S.sutra je juki rodjendan...pa se nemojte iznenadit sto nije tu
Evo video s Edinom, od 52. minute pocinje.
Federer17 je napisao/la:
Evo video s Edinom, od 52. minute pocinje.

Sto najgore plasirat cemo se na Euro jer kako god ipak smo klasa za svede , a ne ne bi bio niko sretniji od mene da se ne plasiramo da se ovoj koridi stane u kraj. Dao bi sve da ih rusija nabije dobrih 30 razlike da se osramote i jos slag na kraju da na kakvu kos razliku ispadnu od svedske dao bi sve , samo da se umisljeni seljaci i kvazikapiteni osramote i oproste od repke. **** ja tu reprezentaciju u kojoj glavni igraci imaju kredite da dolaze na pripreme 7 dana poslije pa gdje to ima ? Nisam u zivotu nikad bio frustriran oko neceg ko oko ove kosarkaske repke , zaista zelim im sve najgore samo mi je zao postenih i dobrih momaka ko sto su gorda i kikanovic i da ne nabrajam ostale koji su tu redovno i bez iznimke odrade svoje pripreme i tako jos od kad su bili u mladjim selekcijama.
A navijaci su jos gluplji nakon 30 poena teletovica svi cete ovde nas prozivat i govorit misevi u rupe i to a nemate pojma sta je kapiten i kako na to gledaju kapeteni spanije , francuske itd...
A navijaci su jos gluplji nakon 30 poena teletovica svi cete ovde nas prozivat i govorit misevi u rupe i to a nemate pojma sta je kapiten i kako na to gledaju kapeteni spanije , francuske itd...
ne zaslužujemo bolje kakav smo narod
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Kako bolesnih komentara ima
Kapiten ne može da putuje zbog zdravstvenih problema što je potvrdio i doktor reprezentacije.

Kapiten ne može da putuje zbog zdravstvenih problema što je potvrdio i doktor reprezentacije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Razumio bih da nije putovao nikako ovih godina da ne može, pola svijeta obišao i sad odjednom ne može. Mislim da tu ima nekk drugi razlog (ne mislim na neku svađu), neki porodični pa ga stid reći i ovako najlakše opravdanje naći.
Mislim u avionu ne mora sjedit, neka hoda po avionu.
Mislim u avionu ne mora sjedit, neka hoda po avionu.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nakon vijesti o bolesti, mnogi su prizeljkivali da nam kapiten barem pomogne na utakmicama eurabasketa, a sada ti isti daju razne ruzne komentare sto ce propustiti samo jednu utakmicu kvalifikacija
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
Mislim da je ta utakmica u Rusiji i onako ne bitna ..izgubit cemo je sa ili bez Mirze.Ako ce se vratit preostale tri ,koje realno mozemo dobiti ,onda ne treba dizati frku Osim ako nije posrijedi neki veci problem.Uglavnom vidicemo veoma brzo.
Ne vidim razlog da se ovoliko napada Teletovic. Evo objasnio je doktor fino šta je u pitanju. Realno, nama utakmica u Rusiji nije ni bitna, imamo dvije protiv Švedske i eventualno Rusiju u Mejdanu..Ovo su kvalifikacije i bitno je samo da se plasiramo jer nam svakako fale 2 igrača iz prve petorke.
Hoce li ko kupit jeftino dres?
Nets Swingman bijeli 33, velicina xl
Nets Swingman crni 33, velicina xl
Kos. repr. BiH bijeli 12, velicina xl
Jeftino.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nets Swingman bijeli 33, velicina xl
Nets Swingman crni 33, velicina xl
Kos. repr. BiH bijeli 12, velicina xl
Jeftino.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, galia95, hujdur007, VensanKasel i 26 gostiju.